Lieliskas idejas. No kļūdiņāmm, kas lec acīs, var piezīmēt tuvplāna piena pārnešanu uz daudz lielāka izmēra nodeli, asuma starpības, ēnu/gaismu samākslotās piezīmēšanas kā arī nerūpīgās maliņu apstrādes. Bet kopumā lieliski! Ak, jā, jautājums, kā var dabūt? Ņemam pienu un cūkājamies: sabildējam dažādos rakursos visvisādu piena plūšanu pa visādām liektām virsmām un šļakstus (Juris lai pasaka kādos režīmos bildēt). Tad vajadzīgo sižetu citā slānī liekam virsū modelei un ar Free Transform pielāgojam izliekumus. Vēlams gaismas virzieni lai sakrīt, ja ne, ņemam Render/Lighting un mainām gaismas. Tad ēnojam un pieliekam atspīdumus. Un vo-lā, bilžuks gatavs.
Razumovskis ar savu pienu jau noriebies , puss gadu neko citu netasa Sjitais ir neskaitāmās vinja meistarklasēs IZTIRZĀTS UN IZMĒĢINĀTS Netā tiešām bija linki kur tieši ar Video no viņa meistarklasēm Tur ir viss kas gan Fočene gan Veikals Dzeks liels Foto grafikas fans un viens no atzītakajiem mestariem šai jomā Krievijā Taisa pamatā Spēles un reklāmas projektus Bet kā jau ar šīm lietā 2-3 ir INTRESANTI , vairāk isskatās LĒTI + APNICĪGI
Gudris:viņa meistarklases maksā normālu piķi tāpēc tā 100% neviens īsti liidz galam nezin kas un kaa esmu redzējis darbus photodomaa kur viņa skolnieki ko līdzīgu mēģinājuši nav Tuvu tik labi kā viņam...tāpēc es domāju ka pat savās meistarklasees viņš visu līdz galam neistāsta
Nemaz nav dārgi un sarežģīti. Vajag tik atrast tādus sīkumus kā laiku un motivāciju tam visam.
Lunis:Razumovskis ar savu pienu jau noriebies , puss gadu neko citu netasa Sjitais ir neskaitāmās vinja meistarklasēs IZTIRZĀTS UN IZMĒĢINĀTS Netā tiešām bija linki kur tieši ar Video no viņa meistarklasēm Tur ir viss kas gan Fočene gan Veikals Dzeks liels Foto grafikas fans un viens no atzītakajiem mestariem šai jomā Krievijā Taisa pamatā Spēles un reklāmas projektus Bet kā jau ar šīm lietā 2-3 ir INTRESANTI , vairāk isskatās LĒTI + APNICĪGI
Patiesībā man viņa piena darbi nepatīk, kkas pietrūkts, kkādas vēsas tās bildes. Man gribētos ponta pēc pāris uztaisīt...
Ilgvars: Patiesībā man viņa piena darbi nepatīk, kkas pietrūkts, kkādas vēsas tās bildes. Man gribētos ponta pēc pāris uztaisīt...
Sākumā pirmie 2-3 darbi ko viņš izlika savā WEBā tiešām bija intresanti , vēlāk kad sāka likt Fotodomā tas jau bija prasti un garlaicīgi , kad vēl viņa skolnieki kā jau skolnieki sāka kraut grēdām vienveidīgu "Tupu" makslu ar apslšiniem augļiem tantēm un dzivniekiem , tas jau palika garlaicīgi un neintresanti , neviens jeu necenšas KAUTKO DOMĀT visi tik KLONĒ meistara idejas un`sis pats ar "Ieciklējies" uz tiem pupiem un rumpjiem Ja piešauj roku un uzkrāj pieredzi un riktīgas bibliotēkas ko transformēt tad iet samērā ātri , bet ja negrib atkārtoties tad gan jabačakarējās diezgan pamatīgi ar ļot precižu piedzīšanu un katreiz jaunu biblotēku bildēšanu un apstrādi Šitā daraba lielākās meistarienes ir sievietes taāds riktīgs Čakarēšanās un smalkas piedzīšanas darbsss
Gudris:viņa meistarklases maksā normālu piķi tāpēc tā 100% neviens īsti liidz galam nezin kas un kaa esmu redzējis darbus photodomaa kur viņa skolnieki ko līdzīgu mēģinājuši nav Tuvu tik labi kā viņam...tāpēc es domāju ka pat savās meistarklasees viņš visu līdz galam neistāsta
drīzāk slikti skolnieki... imho, ja galva uz pleciem tīri tehniski var arī pats visu iemācīties - vienīgi jābut piejams gan laiks, gan finanses.
Tādu bija ļoti daudz , Brooks slavenajā Foto skolā Ņujorkā tādus tasija vēl 90 gadu beigās , studenti no no Foto un dizaina nodaļas izlaidējās ar visādām "Udens lidotājām" Rietumos tas sen noiets etaps kā jau pamatā viss Krievijā Vsādi škidrumu dīdītaji un bildētāji ir streiem , man vienīgi patīk tiŗi Foto efekti reku šitā primitīvā veidā bildē tās Biblenes montāžām , Razumovskis gan to visus cep krutā studijāzetson.blogspot.com
Piemēram šajā linkā var redzēt 2007 gada darbus ar pienu. Ja nemaldos razoomovskis tik pirms kāda gada to sāka darīt.
Tāpat tur redzama Žizele ietērpta ūdenī. Līdzīgas bildes parādījās ap 2005 gadu, bet ideja jau stipri veca. kādreiz filmu laikos ūdeni lēja uz bilde virsū. Vai arī kā piecdesmitajos gados darīja Halsmans savā Dali kaķa foto.
Pus gadu atpakalj radaas interese, kaa shos te reaali taisa, praktiski itkaa jau skaidrs - foto+3dmax+ziimeeshana. Speciaali saaku apguut 3Dmax, jo bez taa tieshaam iisti nevar. Kaa jau Lunis rakstiija, bildeeshanas un piedziishanas darbs, foto stadijaa, pienjemeeram pienaa kreklinjam un shortinjiem vajadzeetu ap 20 kadirem. Taalaak visu likt kopaa, ziimeet, likt faktuuru, gaismas, eenas.. nu ir chakars baisais. Visu cienju cilveekiem kuri taadas bildes maak kvalitatiivi uztaisiit.
Visu negribas lasīt spamu, bet mans domā, ka uz Realflow uzmodelē ūdeni, tālāk ienes viņu, 3D max norenderēt un tad jau pēctam šops. Ā nu vēl protams arī modele ir jānofočē. Kādreiz varbūt pašam ar būs jāpaprovē spēles ar ūdeni, kad būs jaudīgāks PC Pagaidām riktīgu ūdens simulāciju pieļauju, ka gaidītu līdz ziemassvētkiem...
Oi atcerējos kur ir intervija ar Razumovski , kad skatijos rēcu es tā Gudri pēc texstiem esmu iedomājies "Kolbasņiks trenūzenēs" Reku i Razumovska kino , var arī nokačat un ne tikai viņu rekam.ru...
Lutums:Esmu razooma`s fans, idejas, apstrāde - viss kopā - super... Luni, viņam nav foto izglītības.....
Domā to ka viņam Med institūts un "Viss" tālāk Wunderkinds Ir tads puisis Сергей МАКСИМИШИН , tas ar visiem stāsta ka pēc izglītības apsolvējis кафедру «Экспериментальная ядерная физика» , tik parasti aizmirst piebilts ka pēc tam šis vēl čupu čupām krutas foto žurnalistu skolas beidzis , viens no krutākajiem Krievu preses večiem skaitāswww.maximishin.com Iesaku papētīt STORIJUS , ne velti GEO so pastavig drukaa
Lutums:Esmu razooma`s fans, idejas, apstrāde - viss kopā - super... Luni, viņam nav foto izglītības.....
Domā to ka viņam Med institūts un "Viss" tālāk Wunderkinds Ir tads puisis Сергей МАКСИМИШИН , tas ar visiem stāsta ka pēc izglītības ir kautkāds fiziķis vai ķimiķis , tik parasti aizmirst piebilts ka pēc tam šis vēl čupu čupām krutas foto žurnalistu skolas beidzis , viens no krutākajiem Krievu preses večiem skaitās [url=http://www.maximishin.com/
Tas]http://www.maximishin.com/ Tas[/url] jau tipa kruta pieminēt, ka esi vēl mācījies tādā un tādā fotoskolā - pilnīgi iespējams, ka zirgojas un vienkārši nesaka. Bet tad labāk būtu izdomājis, ka arī medicīnas izglītības viņam nav, bet piemēram... pro traktorista.
TEHNALOĢIJAS jau zin baigie bari bet KĀ PIELIETO PARAKTISKI tas ir jāredz un jāsaprot Razumosvkis gan nav nekas unikals BET dzekam ir loti perfekti atsrdādāts stils un līmenis ar ko salidzinājumā tavs liks ir "Nuuu taa"
Beigsies sesija jāsaņemas pašam ar uz vienu "ūdens" testu pēc augstāk minētās fiškas ar realflow vai vienkārši 3d max bišķit modelēšana + smuks vray ūdens materiāls ar atbilstošu HDRI karti