forum.gif
14.10. pa Liepāju.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 14.10. pa Liepāju.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 14:24
 citēt
Sveiki!
Varbūt, kāds šo treštdien (14.10) gribētu pavazāties pa Liepāju ar fočiku? Doma jau itkā no rīta.
Ir kāds gribētājs?
Publicēts: 12.10.09 14:46
 citēt
Tas varētu būt ekstrēmi, jo vēju Liepājā sola 16-18 m/s un brāzmās līdz 26 m/s. Pavieglākus fotogrāfus, mazus kaķus un bērnu pūtīs pa gaisu :D
Publicēts: 12.10.09 15:06
 citēt
zazis:Tas varētu būt ekstrēmi, jo vēju Liepājā sola 16-18 m/s un brāzmās līdz 26 m/s. Pavieglākus fotogrāfus, mazus kaķus un bērnu pūtīs pa gaisu :D
... un arī tos, kuri sēž uz ričuka, braucot bildē un netur stūri ar abām rokām... :)
Publicēts: 12.10.09 15:11
 citēt
zazis:Tas varētu būt ekstrēmi, jo vēju Liepājā sola 16-18 m/s un brāzmās līdz 26 m/s. Pavieglākus fotogrāfus, mazus kaķus un bērnu pūtīs pa gaisu :D

Nekosev 18 m/s jau skaitas pamatīga vētra , tad 26 m/s jau tāda riktīga visuļvētra:):) Atceros tik Kundzinja reiz stāstīto "Stāvu uz kāpas atspiedies pret priedi TĀ gaismas stigā un mākonji bet pat roku pacelt nevaru tāds vēja spiediens" :):) Domāju ka pie tāda vēla labāk sēdēt kautkur klusā vietā pie silta mūrīša:):)
Publicēts: 12.10.09 15:18
 citēt

Mans svars + velo = nekur neaizpūtīs! :D

Bet šoreiz par tēmu.
Publicēts: 12.10.09 15:29
 citēt
nu ja somaa ir 14Kg fototehnikas, un tavs svars ir kaa iistam Latvietim, tad jau neaizpuutiis.
Vot velo svaru gan nereekjini, tad veejam ir fuflja, un vel jo vairaak, uzpuutiis braazma no saana, apkritiisi taa ka pat nemaniisi, it iipashi jau braucot bez rokaam.
tavu 13,2kg smago luuzni aizpuutiis kaa puuku. :D
Bet vispaar, buutu forshi taadaa laikaa pa Liepaaju pabraukaat un pabildeet.. labpraat piedaliitos.
Starpcitu, kad sniegs buus, ar brauksi un bildeesi?
Publicēts: 12.10.09 15:45 labots
 citēt
M_Kalnins:

Mans svars + velo = nekur neaizpūtīs! :D

Bet šoreiz par tēmu.

un somā vēl ķieģeļus vajag samest,tad buus ok.. :D:D:D
Publicēts: 12.10.09 16:10 labots
 citēt
Jonatans:nu ja somaa ir 14Kg fototehnikas, un tavs svars ir kaa iistam Latvietim, tad jau neaizpuutiis.
Vot velo svaru gan nereekjini, tad veejam ir fuflja, un vel jo vairaak, uzpuutiis braazma no saana, apkritiisi taa ka pat nemaniisi, it iipashi jau braucot bez rokaam.
tavu 13,2kg smago luuzni aizpuutiis kaa puuku. :D
Bet vispaar, buutu forshi taadaa laikaa pa Liepaaju pabraukaat un pabildeet.. labpraat piedaliitos.
Starpcitu, kad sniegs buus, ar brauksi un bildeesi?

Atvainojos, bet lūznis jau viņš nav. Savu funkciju pilda un pat vairāk, kā arī viņš sver kādus 11kg (a varbū nē :D ) ;)
Tāpat NS visiem līdz kaklam :D

Velo man nav atvests uz Liepāju. Pa ziemu the best :D Pa ledutiņu padriftot :)
Publicēts: 12.10.09 18:05
 citēt
HALÕÕOOO!!!
Publicēts: 12.10.09 18:21
 citēt
Kalninj, nu sapnjot jau vari ka sver 11it.. ja nonjemsi DB un klanjus, tad arii buus 11it.. :D
ns? kam tie vispaar vajadziigi - Konaa ir speeks un Cannondale!
Kalninjsh, velo driftaa uz ledus ja paarspeesi MSG vecaa stila apmaaciitos chaljus, tas gan buutu kautkas. :D
Ziemaa ar velo ir jaagaazj no kalna, nevis uz ledus jaakstaas..
Publicēts: 12.10.09 20:49
 citēt
Jonatans:Kalninj, nu sapnjot jau vari ka sver 11it.. ja nonjemsi DB un klanjus, tad arii buus 11it.. :D
ns? kam tie vispaar vajadziigi - Konaa ir speeks un Cannondale!
Kalninjsh, velo driftaa uz ledus ja paarspeesi MSG vecaa stila apmaaciitos chaljus, tas gan buutu kautkas. :D
Ziemaa ar velo ir jaagaazj no kalna, nevis uz ledus jaakstaas..

Bet man patīk sapņot :D Es jau teicu, ka visiem NS līdz kaklam. Rotosā(tu jau zini) jau bija viens zem profila ierakstījis: "Ja nav idejas, pērc NS" Cannonadale ir sexy!
Kas ir MSG?
Publicēts: 13.10.09 23:02
 citēt
EW NU C`MON!!!!!

Te kāds vispāŗ ir??
Ejam no rīta bildēt!!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas