forum.gif
NE Krenķis ar statīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / NE Krenķis ar statīvu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 18:31 labots
 citēt
Varbūt kādam ir pajucis statīvs, -/+ tāds kā attēlā. Pēc pēdējās pastaigas kaut kur pasēju vertikālo ručku. Un vispār mazliet salūza arī siguldā. Varbūt kāds var piedāvāt donoru? Zinu , ka nemaksā dārgi jamie, bet nav pat tāda piķa, :( Vai arī varbūt kāds var uz 15 datumu aizšaut statīvu.

Publicēts: 12.10.09 20:42
 citēt
Eu nu vai tiešām nevienam nav nekas līķīgs?
Publicēts: 12.10.09 21:32 labots
 citēt
manam ar taa ruchka nav ... noluuzusi! :)
Publicēts: 12.10.09 23:19
 citēt
daudz filmē?
Publicēts: 12.10.09 23:56
 citēt
Da fotoaparātam izbeidzās statīvs :(
Publicēts: 13.10.09 00:20
 citēt
DSLR nav zipene...
Publicēts: 13.10.09 03:21
 citēt
Piestuteet jau iiseniibaa pofig ar ko, ka tik stabili, ka tik veejsh nekustina! ;)
Publicēts: 13.10.09 08:17
 citēt
bilde redzamais domats ultra mazam videokameram un nekadi nevar noturet dslr mieraa - nomaini to pret maisheli ar zirnjiem - shis risinajums vienos vartos ieliek jebkuram musdienu stativam lidz 70ls.
Publicēts: 13.10.09 10:31
 citēt
Bildē redzamais nav konkrētais modelis. Vnk stipri līdzīga galva, lai ir priekšstats par ko runa.
Publicēts: 13.10.09 11:40
 citēt
Ak jel, kas visiem nepatīk? Nu nav cilvēkam pat 15ls, ka saka, a jūs te par savu... pērc jaunu bla bla bla
Publicēts: 13.10.09 12:00
 citēt
ens93:Ak jel, kas visiem nepatīk? Nu nav cilvēkam pat 15ls, ka saka, a jūs te par savu... pērc jaunu bla bla bla

zinātāji stāsta, ka fočēšana ir tāds visai padārgs hobijs... ;)
Publicēts: 13.10.09 13:32
 citēt
Ja nav naudas + līkas rokas, tad klausi Marim. Liec uz zirņu maisa.:D.
Publicēts: 13.10.09 13:38
 citēt
leetie statiivi labaakajaa gadiijumaa (!!!) der maajaas klusenju bildeeshanai - paceljot spoguli un ar pulti .... Aaraa jau nu taadam ne mazaakaas jeegas - tik cik apzinjai, ka fotografeets uz statiiva
Publicēts: 13.10.09 13:45
 citēt
dansiga - man ir pats lētākais statīvs no maximas.. man zato ir pofig, ja lidostā liks izmest, pārdzīvošu 5ls zaudējumu.. un mans ziepis neko vairāk nav pelnījis.
Publicēts: 13.10.09 13:51
 citēt
ens93, bet pastaasti - kaada jeega no shaada statiiva? Man maajas arii meetaajaas 2 shitaadi statiivi ... (vienu gan laikam kadam atdevu). Kaadreiz megjinaaju gan uz gan bez fotografeet .... bet nu toch neredzeeju tiem jeegu, kameer nodzinu skopumu un nopirku reaalaak statiivu, kas joprojaam nav tas ideaalaakais
Publicēts: 13.10.09 13:54
 citēt
Nu ar savējoo esmu daudz kur pabijis, Varbūt tā ir kā zīme, ka jaunu trejkāji jāpērk. Un plīz,,,, bez liekas iršanas :)
Publicēts: 13.10.09 14:05
 citēt
dansiga - mans ziepis neko nesver, un tas stat'vs savu mērķi pilda OK. Nakts bildes uztaisīt var.
Publicēts: 13.10.09 14:11
 citēt
nu lai taa buutu ... galvenais ir paarlieciiba un pasha labsajuuta;-))))
Publicēts: 13.10.09 14:25
 citēt
dansiga:leetie statiivi labaakajaa gadiijumaa (!!!) der maajaas klusenju bildeeshanai - paceljot spoguli un ar pulti .... Aaraa jau nu taadam ne mazaakaas jeegas - tik cik apzinjai, ka fotografeets uz statiiva

Nu tā gluži nav, jo es bildēju aptuveni 6-7 gadus ar statīvu un man ir lēts-prasts statīvs, pirkts pa 50 eur. Un pie ilgstošām ekpozīcijām ne reizi (ar fotoaparātu) viņš nav apgāzies vai novibrējis, izņemot tās reizes kad pats vai kāds cits ir pagrūstījis statīvu. Man tikai vienreiz statīvu apgāza vējš, pat fočuku nepaspēju uzlikt gandrīz pa gaisu aiznesa :D vējš bija 20 m/s......
Publicēts: 13.10.09 14:39
 citēt
zazis:
dansiga:leetie statiivi labaakajaa gadiijumaa (!!!) der maajaas klusenju bildeeshanai - paceljot spoguli un ar pulti .... Aaraa jau nu taadam ne mazaakaas jeegas - tik cik apzinjai, ka fotografeets uz statiiva

Nu tā gluži nav, jo es bildēju aptuveni 6-7 gadus ar statīvu un man ir lēts-prasts statīvs, pirkts pa 50 eur. Un pie ilgstošām ekpozīcijām ne reizi (ar fotoaparātu) viņš nav apgāzies vai novibrējis, izņemot tās reizes kad pats vai kāds cits ir pagrūstījis statīvu. Man tikai vienreiz statīvu apgāza vējš, pat fočuku nepaspēju uzlikt gandrīz pa gaisu aiznesa :D vējš bija 20 m/s......

Skaidrs, vētras apstākļiem vajag dārgo statīvu vai 2 ķieģeļus līdz - 1 statīvam, 2 pašam.:D
Publicēts: 13.10.09 14:39
 citēt
zazis, ok ok .... tev taisniiba! daargie statiivi ir lieka naudas izmeshana;-pppp A par to vai nav novibreejis - varam runaat tikai tad, kad redzam konkreetu bildi!
Publicēts: 13.10.09 14:55
 citēt
Es neteicu ka lieka naudas izmešana, būtu man lieka nauda tagad es uzreiz nopirktu labāku (smagāku) statīvu, jo tam lētajam ir daudz mīnusu, nejau tādēļ ka viņš ir viegls un prasts. Es minēju tikai savu piemēru, bet 10000 citi fotogrāfi skaļi smiesies par manu statīvu.....
Ir tādi (arī no šī bloga) kas mani satiekot ar statīvu iasaka visādas replikas..... :)
Publicēts: 13.10.09 15:13
 citēt
Man arī bija tāds alumīnija brīnums no lielveikala pa 15 Ls. Un neko - vienu gadu godam nokalpoja, līdz palu strauts paņēma sev līdzi. Gads bija tieši tik ilgs laiks, lai saprastu laba un stabila trijkāja priekšrocības un otru reizi tādu pa 15 Ls vairs nepirktu. Faktiski, tā robeža starp parastu un tiešām labu statīvu man parādījās tajā brīdī, kad kādā plenērā es pats pamēģināju uzlikties uz laba Manfrotto statīva un galvas:) Līdz tam brīdim es arī uzskatīju, ka man jau nu toč visam atliektiem galiem pietiek un neko vairāk no statīva vispār nekad dzīvē nevajadzēs. Tā gadās.
Publicēts: 13.10.09 15:23
 citēt
Man personiigi, ir pilniigi vienalga ar kaadu fochuku cilveeks fotografeee, uz kaada statiiva liek fochuku ..... ja ir kvalitatiivas/intersantas bildes;-) Kaadi tad veel daudzi miinusi ir statiivam?
Publicēts: 13.10.09 15:24
 citēt
Snow, un bildes arii likaas pa pirmo kvalitatiivas, ne?;-)))
Publicēts: 13.10.09 15:27
 citēt
No vienas puses - labi, ka vispār ir kaut kāds statīvs... Bet no otras puses - labāk lai tas ir labs :)
Publicēts: 13.10.09 15:55
 citēt
dansiga:Snow, un bildes arii likaas pa pirmo kvalitatiivas, ne?;-)))

Bet protams! Kā gan savādāk :)
Viss ļaunums ceļas tikai no pamēģināšanas. Arī, kamēr nepamēģina kādu pro līmeņa objektīvu, tikām liekas, ka arī kitenieks ir pat ļoti OK. Visas vajadzības jau slēpjas tikai un vienīgi paša galvā.
Publicēts: 13.10.09 16:06
 citēt
dansiga:Man personiigi, ir pilniigi vienalga ar kaadu fochuku cilveeks fotografeee, uz kaada statiiva liek fochuku ..... ja ir kvalitatiivas/intersantas bildes;-) Kaadi tad veel daudzi miinusi ir statiivam?

Viens no lielākiem ir ātri nevar pagriest fočuku vertikālā stāvoklī, tā vien ručka ir tizla un mehānisms ir tizls. Un otrs ir ziemā lielā salā (ne vienmēr) tās statīva kājas kaut kā iesalst un nevar sabīdīt kopā, drusku jāpasilda tad viss ir OK.
Publicēts: 13.10.09 21:01
 citēt
Ungus:Bildē redzamais nav konkrētais modelis. Vnk stipri līdzīga galva, lai ir priekšstats par ko runa.

redzi pats 3kājis jau foto no video neatšķiras, bet galvas gan atšķiras - bildē redzamā un tai līdzīgas ir domātas VIDEO un bildēšanai neder arī nopietnākās un dārgākās versijās - protams tās spēj noturēt kameru, lai tā NENOKRĪT ZEMĒ, bet, kad pabildēsi, vajadzētu nākt atskārsmei, ka fotostatīva sūtība ar šo ekstru neaprobežojas.

par zirņu maisu nav ņirgāšanās - tā ir sena un darbotiesspējīga metode

tiesa no malas varbūt izkatīsies krutāk (lamerim), ja bildēsi ar nedrīgu statīvu - a bildei ģeldīgāks būs zirņu maišelis
Publicēts: 13.10.09 21:43
 citēt
Konkrētā galva ar konkrēto bēdu. ručkas vietā tagad āķis
Publicēts: 13.10.09 21:48
 citēt
Nu tak piemeklē garu skrūvi ar attiecīgu vītni un dzīvo laimīgs! ;) Garažā,šrotā,veikalā galu galā(skrūve maksā saņķikus),vari ko pietīt skrūvei galā ar izoleni vispār būs labāk kā oriģinālā! ;)
Publicēts: 13.10.09 21:56
 citēt
Nu tas jau tiek darīts pamazām. Bet vienalga nezaudēju cerību uz kādu orģinālu, vai tuvu orģināļam donoru ar 6mm vītni
Publicēts: 13.10.09 22:05
 citēt
gara m6 skrūve, uzgrieznis (tas kuram apakša kā paplāksne) un vislētākais skrūvgriezis - uzsildi skrūvgrieža dzelzi, izrau to no roktura un ielipini tur skrūvi ar kādu ''epīlīmi''

kādi 0.70Ls. pagalam

Kuršos, depo vai kārautā
Publicēts: 13.10.09 22:07
 citēt
Veikalos ir metrīgi stieņi ar 6mm vītni vajadzētu pietikt.:)
Publicēts: 13.10.09 22:15
 citēt
welns:Veikalos ir metrīgi stieņi ar 6mm vītni vajadzētu pietikt.:)

arī 2 metrīgi + /Latvijas ķīmijā/ epoksīdu līmi var spaiņos nopirkt :)
Publicēts: 13.10.09 22:28 labots
 citēt
Ungus:Konkrētā galva ar konkrēto bēdu.
značit tomēr ne video. video jau vertikālo formatu tikai avangardisti lieto un priekš šiem speciāli neražo īpašos statīvus. :D
Publicēts: 13.10.09 22:52
 citēt
haralds:
Ungus:Konkrētā galva ar konkrēto bēdu.
značit tomēr ne video. video jau vertikālo formatu tikai avangardisti lieto un priekš šiem speciāli neražo īpašos statīvus. :D

un kā vēl ražo - šitās galvas ir sērga - domātas ''video & foto'' - dominējošā lieta ir tā, ka var bišķi piežmiegt un kustināt, bet pilnīgi nožmiegt ar nevar - palaižot garo fļurķi tomēr vēl nostaigā ja ne turpina lēnām svērties uz smago galu

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 13.10.09 22:58
 citēt
Maris:un kā vēl ražo - šitās galvas ir sērga - domātas ''video & foto''
ne jau video filmēšanai vertikāli! ā, vertikāli priekš foto tikai? bija "velbon", nesanāk 90 grādi, kad pagriež vertikāli - smaguma centrs pārvietojas un tievās kājeles padodas.
Publicēts: 13.10.09 23:10
 citēt
haralds :

/vertikāli priekš foto tikai?/

nuja - tāpat kā sieviešu džinsiem ķūlis

/"velbon", nesanāk 90 grādi, kad pagriež vertikāli - smaguma centrs pārvietojas un tievās kājeles padodas./

neatkarīgi no nosaukuma šie statīvi /padodas/ vairākās vietās - rezultātā lieliski der, lai slēgtā konteinerā, ar mazu kameru, platu leņķi filmētu gūstekņa uzrunu potenciālajiem izpirkuma maksas devējiem, bet 1kg. smagu fotokameru mierā netur
Publicēts: 13.10.09 23:56
 citēt
ai. nu pietiek cepties. Pačakarējos un sataisīju. Ziedoju gabaliņu organiskā stikla. 200-nieci skrūvi, fellera rumbas asīti un uzfigārīju šitādu ručku. Amen... jāieliek tikai diodes lai spīd. Un ja uznāks luste- nopulēšu.

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):