forum.gif
Talsi Sarosās....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Talsi Sarosās....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 19:06
 citēt
....sēžot darbā aiz nekā darīt tā padomāju un apspriedos ar blogeri Neviens ka vajadzētu vienu plenēru uzrīkot ar tiem kas no Talsiem šeit sēž ievieto savas bildes lai sanāktu kopā....! tad datums 1.nov tā sanāk 7-diena kas vēlas pievienoties rakstiet personīgi man...! :)
Publicēts: 12.10.09 19:13
 citēt
Es izstrādāju maršrutus,tā kā foto gribētāji sarosās kamēr lapas ir kokos vēl un tie kas zin,ka bus,var ari citi blogeri pievienoties,ja ir veelme :)
Publicēts: 12.10.09 19:19 labots
 citēt
Schnircks:Kad izstrādāsiet maršrutu- dodiet ekspertīzei:)

Protams! Vienigi bus javienojas par sakuma punkut,kur saksim maršrutu un kur izdevigak,es paskatihso karte un apspriedishos ar Raiviz,tad doshu zinju par talako,bet pagaidamaks grib piesakaas!
Publicēts: 13.10.09 09:30
 citēt
bet protams būs gaidīti arī blogeri no citām pilsētām :)
Publicēts: 13.10.09 10:21
 citēt
Raiviz:bet protams būs gaidīti arī blogeri no citām pilsētām :)

pamēģini satusēt ar andronkuli vai ūdensvīru - no citām pilsētām nafig nevajadzēs
Publicēts: 13.10.09 12:01
 citēt
Sajas brivdienas ar vietejo fotoklubu jau pavazajos pa Talsiem.... Bij interesanti.... Bet labprat so pasakumu atkartotu...
Publicēts: 13.10.09 14:23
 citēt
uudensvirs ir jau pazistams no musu puses,bet noteikti ja ir velem piedalisies,es sava puses piedavashu ar fotoklubistiem no shas puses,ka rikojam,ko tadu!
Publicēts: 13.10.09 16:53
 citēt
Tatad vienojamies sakuka punkts maršruta bus Talsu centrs un tur visi satiekamies,tagad piefikseshu kas atrodas tuvuuma un tlakos gabalus otraja plaana,esat ar mieru?Jeb dazhi nezin kur ir centrs vai iet uz auteni pretii?
Publicēts: 13.10.09 18:23
 citēt
o.k. Sākums Talsu Centrs domāju visiem vajadzētu zināt?!
Publicēts: 13.10.09 18:40
 citēt
Raiviz:o.k. Sākums Talsu Centrs domāju visiem vajadzētu zināt?!

Blogeri no citiem novadiem mosh nezin...
Publicēts: 13.10.09 19:36
 citēt
Neviens:
Raiviz:o.k. Sākums Talsu Centrs domāju visiem vajadzētu zināt?!

Blogeri no citiem novadiem mosh nezin...

nu tad kartē jāparāda :)
Publicēts: 13.10.09 20:41
 citēt
Neviens:uudensvirs ir jau pazistams no musu puses,bet noteikti ja ir velem piedalisies,es sava puses piedavashu ar fotoklubistiem no shas puses,ka rikojam,ko tadu!

ai varbuut osečka sanāca - tas udensviirs kas blogaa nav tas kurš no Talsu puses
Publicēts: 13.10.09 21:44
 citēt
Talsos ir teicams fotoklubs- sazinieties, taisiet apvienoto pasākumu!
Publicēts: 13.10.09 22:36
 citēt
petersonsphoto:Talsos ir teicams fotoklubs- sazinieties, taisiet apvienoto pasākumu!

Doma ir! Ierosināšu!
Publicēts: 14.10.09 17:09
 citēt
Sarosaas tauta,marsruts gatavs kjipa-mana galva,jo saezgiti izdomat ko un ka iet,jo visas labask vietas ir pilsetas nomalees talak no centra!
Publicēts: 17.10.09 08:37
 citēt
Nav slikta ideja,plenērs Talsi.
Publicēts: 17.10.09 09:26
 citēt
Ja kāds no Rīgas brauc turp/atpakaļ - labprāt pievienotos :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):