....sēžot darbā aiz nekā darīt tā padomāju un apspriedos ar blogeri Neviens ka vajadzētu vienu plenēru uzrīkot ar tiem kas no Talsiem šeit sēž ievieto savas bildes lai sanāktu kopā....! tad datums 1.nov tā sanāk 7-diena kas vēlas pievienoties rakstiet personīgi man...!
Protams! Vienigi bus javienojas par sakuma punkut,kur saksim maršrutu un kur izdevigak,es paskatihso karte un apspriedishos ar Raiviz,tad doshu zinju par talako,bet pagaidamaks grib piesakaas!
uudensvirs ir jau pazistams no musu puses,bet noteikti ja ir velem piedalisies,es sava puses piedavashu ar fotoklubistiem no shas puses,ka rikojam,ko tadu!
Tatad vienojamies sakuka punkts maršruta bus Talsu centrs un tur visi satiekamies,tagad piefikseshu kas atrodas tuvuuma un tlakos gabalus otraja plaana,esat ar mieru?Jeb dazhi nezin kur ir centrs vai iet uz auteni pretii?
Neviens:uudensvirs ir jau pazistams no musu puses,bet noteikti ja ir velem piedalisies,es sava puses piedavashu ar fotoklubistiem no shas puses,ka rikojam,ko tadu!
ai varbuut osečka sanāca - tas udensviirs kas blogaa nav tas kurš no Talsu puses