forum.gif
ir pirmdienas vakars... un!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ir pirmdienas vakars... un!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 22:30
 citēt
kafijas pauze[ no reklāmas ] www.youtube.com... . Džimijs lietoja ne tikai kafiju, no tā viņa mūzika necieta, pats gan................................
Publicēts: 12.10.09 22:31
 citēt
ekoists:mīlēties un skatīties hokeju vienlaicīgi.

ir mēģināts! :D un nekāda vaina. tikai vienus vārtus palaidu garām...

ekoists:Pamēģini nelietot neko....

ir doma pamēģināt... bet datumu, kad sākt, nespēju nospraust. :)
Publicēts: 12.10.09 22:32
 citēt
cepums Alvilam :D
Publicēts: 12.10.09 22:33
 citēt
shvaboc:cepums Alvilam :D

forši. bet par ko šoreiz? :)
Publicēts: 12.10.09 22:34
 citēt
par to tekstu :D
šīvakara humora deva savākta.
Publicēts: 12.10.09 22:34
 citēt
Haiduks:Nekas naf laabāks mākslinieciskās mūzas atrašanai, kā vaivariņu alus (latgaļi labi zin)

Vaivariņu tēju visādās koncentrācijās šovasar trekterējām - diemžēl nekas īpašs nabij (tās varbūt bija tik manas iedomas, ka 6os no rīta Kolkas raga akmeņi kustējās un pa nakti spoki gultas galā rādījās) :( Laikam vajadzēja jaukt ar šņabi :D
Publicēts: 12.10.09 22:35
 citēt
Mjā, biologi laikam visādus brīnumus izmēģina :D
Publicēts: 12.10.09 22:36
 citēt
alvils:
Alloxa:publicēt diez vai ir vērts

kāpēc gan?! publicē! neturi sveci zem pūra, tā teikt! :)

tu gribi lai Alloxa paveic LV valdībs neizdrīto līdz galam!!! - ko slikti domā par mani!? :D
Publicēts: 12.10.09 22:37
 citēt
Mēs te visi domājam tikai labi [nu varbūt dažreiz nedaudz pa kreisi :D]
Publicēts: 12.10.09 22:37
 citēt
alvils:es dzeru viskiju. ko jūs? :)

un vispār, kurš dzēriens ir VISatbilstošākais un iedvesmu veidojošais - izcilas bildes radīšanai? :)

Man kafija paliidz radoshi domaat. Viskiju lietoju, kad chilloju pa pilseetu, apkaartni, vislaabaak patiik jim's un jack's. Jau sestdien izmantoju savu staavokli paziistot baarmeni un centos izdzert baara rumu.
Publicēts: 12.10.09 22:40
 citēt
CerambyX:
Vaivariņu tēju visādās koncentrācijās šovasar trekterējām - diemžēl nekas īpašs nabij (tās varbūt bija tik manas iedomas, ka 6os no rīta Kolkas raga akmeņi kustējās un pa nakti spoki gultas galā rādījās) :( Laikam vajadzēja jaukt ar šņabi :D

Es ar reiz Dzelvē vaivariņus salasījos viena biologa iedvesmots. Nu neko nejutu. Laikam par mazu koncentrācija. Moš šņabītī jānotur?

Reiz pie drauga vakarā pa pirti , aliņš utt, un pēc kādas stundas, divām jau močīju ar riteni puspālī pa Ikšķiles laukiem saullēktu bildēt. Un sanāca arī pāris feini kadri :) (izmirku gan totāli brienot pa rasu pa rudziem)
Publicēts: 12.10.09 22:41
 citēt
Laurelz:vislaabaak patiik jim's un jack's.

es arī esmu amerikāņu mantas piekritējs. :) šovakar gan man jonnie's, bet tas tāpēc, ka maximā, ka sanāca pa ceļam nebija nedz džeka, nedz džima...

starp citu, Jim Bim ir vienīgais no burboniem, kas patiešām garšo pēc viskija.
Publicēts: 12.10.09 22:42
 citēt
nu ja jau par tādu mantu runa,tad laikam Captain Morgan,vismellākais.
Publicēts: 12.10.09 22:42
 citēt
CerambyX:
Haiduks:Nekas naf laabāks mākslinieciskās mūzas atrašanai, kā vaivariņu alus (latgaļi labi zin)

ir mēģināts smēķēt vaivariņus. nekāds efekts kaut grāmatās rakstīts ka jābūt!
Publicēts: 12.10.09 22:43
 citēt
briedis:ar riteni puspālī pa Ikšķiles laukiem saullēktu bildēt... izmirku gan totāli brienot pa rasu pa rudziem

šādi gadījumi saistās ar apziņu, ka ne tikai dzirā (un mūzā) ir FIŠKA, bet arī aparātos, kas paņemti līdz, attēlu radīšanai. pa pālim jābildē tikai un vienīgi ar haselbļaģ! :D
Publicēts: 12.10.09 22:43
 citēt
Standarta Bushmills bija interesants padzēriens, lai gan ciest nevaru viskijus/brendijus/burbonus. No brūnajiem tikai konjaks ir cieņā.
Publicēts: 12.10.09 22:45
 citēt
dk1988:Standarta Bushmills

tas no apvienotās karalistes šmigām vislabākais, par jamesonu noteikti labāks! ;)
Publicēts: 12.10.09 22:46
 citēt
Atceries,ka tava dzeršana ir izdevīga tiem,no kuriem Tu pērc dzērienus...Cik objektīvus jau esi izdzēris?
Publicēts: 12.10.09 22:46
 citēt
zo:
CerambyX:/quote]

ir mēģināts smēķēt vaivariņus. nekāds efekts kaut grāmatās rakstīts ka jābūt!

Vaivariņi sevi īsti atklāj rūgšnas procesā :D
Visi parejie varianti ir tikai ilūziju trenkāšana :D
Publicēts: 12.10.09 22:47 labots
 citēt
Nez,uz bildēšanu tas laikam neatsaucas,bet verbālo iedvesmu tīri labi stimulē puslīdz normāls šnabis
Šovasar tādas pērles tika izveidotas ka pašiem tās atceroties smieklu krampji iestājās vēlreiz.
Publicēts: 12.10.09 22:47
 citēt
briedis:

Es ar reiz Dzelvē vaivariņus salasījos viena biologa iedvesmots. Nu neko nejutu. Laikam par mazu koncentrācija. Moš šņabītī jānotur?

Vai tik ne no biologa DD? :D Bet jā, laikam tur vajag kkādu pareizo tehnoloģiju izkost. Netā gan salasījāmies visādus brīdinājumus, ka pārfosēšana var nebeigties labi tāpēc iesākumā tā piesardzīgi, kgan beigās jau koncentrācija likās visai štengra... jāeksperimentē vēl :D kgan no otras puses - ja tur tiešām varētu baigo efektu noraut, tad jau sen tas būtu atkosts un visi apdolbīties-gribētāji par to zinātu :)

Kādreiz ir doma pamēģināt uzpīpēt šo to "iedvesmai" un iet mežā zvērus bildēt - dzirdētas baumas, ka tad tie mazāk baidoties. Hvz vai tā ir.
Publicēts: 12.10.09 22:48
 citēt
Haiduks:
Vaivariņi sevi īsti atklāj rūgšnas procesā :D
Visi parejie varianti ir tikai ilūziju trenkāšana :D

Tā varētu būt un par vaivariņu alu bija lasīts, bet nu nebija pacietības un rocības, lai šādus pasākumus veiktu. Jāptur prātā citiem gadiem :)
Publicēts: 12.10.09 22:48
 citēt
ekoists:Atceries,ka tava dzeršana ir izdevīga tiem,no kuriem Tu pērc dzērienus...Cik objektīvus jau esi izdzēris?

labs punkts! jāsāk pašam raudzēt! :D patiesībā manas meičas brālis kādu ciparu ar baloniem katru rudeni ieliek pagrabā un nākošā gadā normāla šmiga (man gan tie liķieri, pat ja saimnieks tos sauc par "mājas vīniem", ne visai, bet risinājums izdevīgs!). :)
Publicēts: 12.10.09 22:58
 citēt
novērojum: tiko ierakstīju par recepti... manu profilu apmeklēja +5 lietotāji - značit tēma aktuāla.
Kā uzdarbojas tā "recepte" var daļēji spriest pēc dažām manām bildēm. (nosacījums - bilē ir jāprot iedziļināties un "izšķīst" viņā... intersantu baudu garantēju - nevajadzēs nekādu indi lietot) ;)
Publicēts: 12.10.09 23:00 labots
 citēt
dod recepti :D:D:D

Lūdzu :*
Publicēts: 12.10.09 23:07
 citēt
kursh te piesavinaajies manu brendu!?!??!?!?!;-ppppp
Publicēts: 12.10.09 23:07
 citēt
Vaivariņu alus ir dzerts, tas ir vienkārši pī...pī...pī... bija daži interesanti gļuki, bet nākošā dienā bija tikai viena doma kāpēc es nenomiru vakar.... :D
Publicēts: 12.10.09 23:11
 citēt
dansiga:kursh te piesavinaajies manu brendu!?!??!?!?!;-ppppp

nikon?!
Publicēts: 12.10.09 23:12
 citēt
nea,biežo mēles rādīšanu,man domāt...
Publicēts: 12.10.09 23:12
 citēt
Man jau alus palīdz.
Bet vēl laba ir cidoniju sula tīrā veidā :D
Publicēts: 12.10.09 23:14
 citēt
baac saak gribeeties noproveet to vaivarinu alu.
 citēt
Alvil, Dansiga to par tēmas nosaukumu ;)
 citēt
janis19:Bet vēl laba ir cidoniju sula tīrā veidā :D

kādā ziņā - laba?
Publicēts: 12.10.09 23:15
 citēt
ERA:Alvil, Dansiga to par tēmas nosaukumu ;)

ā, to. es izčekoju patentu reģistrā. nu, nav nekas tāds apgrūtināts ar ef king autortiesībām. :)
Publicēts: 12.10.09 23:19
 citēt
alvils, nu un ka nav? a kur kolegjialitaate, a kur godiigums vulgaris?A?;-pppp
Publicēts: 12.10.09 23:20 labots
 citēt
Veseliga un ļoti mundrs no tas sulas var palikt.
Publicēts: 12.10.09 23:22
 citēt
dansiga:vulgaris?A?;-pppp

hehe :D :D :D
Publicēts: 12.10.09 23:33
 citēt
alvils: starp citu, Jim Bim ir vienīgais no burboniem, kas patiešām garšo pēc viskija.

Ja burbons man sāktu garšot pēc viskija, tas būtu pamats nopietniem uztraukumiem..
Publicēts: 12.10.09 23:37
 citēt
Snow:
alvils: starp citu, Jim Bim ir vienīgais no burboniem, kas patiešām garšo pēc viskija.

Ja burbons man sāktu garšot pēc viskija, tas būtu pamats nopietniem uztraukumiem..

esi mēģinājis Jim Beam? :)
Publicēts: 12.10.09 23:43 labots
 citēt
ekoists:Atceries,ka tava dzeršana ir izdevīga tiem,no kuriem Tu pērc dzērienus...Cik objektīvus jau esi izdzēris?

Nu piem. es esmu pamaniijies paris meneshu laikaa netikt pie 85/1.8 un aareejaa zibenja apmeeram :(

Alvils, lai gan man tev jaapiekriit, ka jim beam tik tieshaam skiet labaakais visiitis. Par skotu un iiru drazu nerunaasim.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas