apskaties uz manām bildēm! vai tad kāda ir sanākusi? tā nu es meklēju īsto dziru. man iekšēja cerība, ka pie vainas ir tas, ka līdz šim esmu lietojis nepareizās, spiežot pogu.
Es šodien tēju un tikai tēju Beidzot nav jāsalst - šorīt pieslēdza apkuri! Runājot par iedvesmu - reizēm neviens dzēriens nepalīdzēs... Alvil, Tu viskiju no krūzes dzer?
ERA:Es šodien tēju un tikai tēju Beidzot nav jāsalst - šorīt pieslēdza apkuri! Runājot par iedvesmu - reizēm neviens dzēriens nepalīdzēs... Alvil, Tu viskiju no krūzes dzer?
manā jaunajā mājoklī jau piektdien pieslēdza, bet neesmu vēl pārvācies, rīt sākšu (un cerams, ka ceturtdien beigšu) pārvākšanās darbus. pagaidām salstu. pat esmu nedaudz apauksēties. tāpēc arī viskijs. sasildīties.
parole:neviens dzēriens vēl nav mani iedvesmojis radīt izcilu bildi.
Nav ko meklēt problēmas tur, kur to nav , Alvil. Vienīgā īstā dzira, kas nodrošina izcilo bildi, ir dzīvības sula, kura, acīmredzot , sūces rezultātā mistiski pametusi Tavu ķermeni
manā jaunajā mājoklī jau piektdien pieslēdza, bet neesmu vēl pārvācies, rīt sākšu (un cerams, ka ceturtdien beigšu) pārvākšanās darbus. pagaidām salstu. pat esmu nedaudz apauksēties. tāpēc arī viskijs. sasildīties.
tik nesaki, ka esi aizgājis no Āgenskalna?!!
es salstu, jo kāds no kaimiņiem nemaksā .... tagad domāju, ko ar kaimiņu iesākt- sist, dedzināt vai slīcināt?
stings:tik nesaki, ka esi aizgājis no Āgenskalna?!! es salstu, jo kāds no kaimiņiem nemaksā .... tagad domāju, ko ar kaimiņu iesākt- sist, dedzināt vai slīcināt?
Stings - visu pēc kārtas :P Ja pirmais nelīdz, tad otro, ja arī otrais nelīdz, tad trešo
ir provēts. nav slikts. bet viskiju tomēr nespēj izkonkurēt.
kstaji, es gandrīz divus gadus šēroju vienu dzīvokli ar vienu blondu meiču, kuras mīļākais dzēriens bija absints+šņabis+šampis (apmēram vienādās devās). divi tādi kokči un viņai bezfilma plus vēl viskautkas. bija jautri. bet es gan toreiz, gan tagad, dodu prieškroku labam viskijam.
Vienreiz sasniegt "perfektu taimingu" palīdzēja 10 ali. T.i. alkohola reibumā pārvietojos lēnak kā parasti tāpec vienu onku nobildēju, bet nu ikdienā labāk iztikt bez nekādām dzirām un bliezt kā ir.
līdz zināmam līmenim var salietoties, tas tīri individuāli....pavisam cits skatījums uz lietām. pasaulē ne mazums piemēru, gan mūzikas, gan citos mākslas veidos.......
Katru wīkendu sava dzira, lieto un bildē, pēc tam pirmdienās izvērtē, kas, kādā veidā un kur sanācis. Pēc tādas "terapijas" noteikti atklātos tas "īstais" šķidrums.
Oj, par radoshumu un dzeerieniem man ir vesels peetiijums uztaisiits! Visforshaakaas bildes uzbildeet sanaak tad, kad ir izdertas 2 glaazes viina. Visforshaakaas bildes apstraadaaat sanaak tad, kad ir iedzerts visiitis.. Visforshaakaas bildes vasaraa dabaa man sanaak kad liidzi ir pudele ruma. Visforshaakaas bildes prieksh paardoshanas man sanaak tad, kad ir shampis. Visforshaakaas idejas man rodas tad kad ir 70° Absints..
nezinu gan...kad lietoju alkoholu,tad ar fotogrāfēšanu vispār nevarēju savienot.Tas laikam tas pats,kas mīlēties un skatīties hokeju vienlaicīgi.Pamēģini nelietot neko....
Alvil - starpcitu ir gan viena dzira... katram individuāli. Es aizšāvu vienlaik klubā rīkli līdz baltām pelītēm. Aizgāju gulēt ap 2:30 un modos 6:30 augšā, lai 7:00 ietu bildēt zelta rudeni un salnas - man vēl reportāža stāv. Pāri pohai tiku ar salnā apsalušiem āboliem un rudens avenēm xD Bet nolādēts - tieši tas paŗejas process no pohas un ideālo stāvokli - tas bija mirklis, kad man labo bilžu koeficients pieauga no 1/20-50 līdz 1/8 - aptuveni Nu priekš tā laika labs lēciens bija man.