tātad daudz vēlās iegādāties L klases stiklus un visādas citas lietas par "adekvātu cenu" tad nu mēģinu piedāvāt adekvātu cenu sekojošam
Canons 40D (garantija beidzas) Canons 24-70 2,8L (garnatija ir) līdzi došu labu CPL polarizācijas filtru un UV filtru Canon 580 EX II (vairs nav 06.2009)
pēc salidzini lv datiem iegūstu:
Jauns Canons 40D 499 LVL ņemu nost 30% iegūstu 343 LVL Jauns Canons 24-70 2,8L 810 LVL ņemu nost 30% iegūstu 567 LVL Jauna Canon 580 EX II 309 LVL ņemu nost 30% iegūstu 216 LVL
Apaļoju uz leju
340 560 210 kopā 1110
pērkot kompletku uzreiz vēl iedošu 10% atlaidi 999 LVL
interesentus ar labākiem piedāvājumiem lūdzu pieteikties privāti
atslēgvārdi, kas pasaka, ka 30 nav īstais, ir krietni par mazu, ko procentuāli jāņem nost no tirgus cenas. ja vēl būtu minēts noskrējiens, šos procentus (reāli) varētu aprēķināt vieglāk. 70% no jauna aparāta vērtības par tādu, kas lietots vairāk par diviem gadiem, bez nekādas garantijas, no rokām, bez nekādiem čekiem vai kvītīm... nez nez. savukārt 24-70/2.8 pavisam nesen tepat forumā viens par 400 atdeva... tas gan, jāatzīst, bija SUPER lēti, bet tomēr...
p.s. ai, labi, es jau tāpat negrasos pirkt, šis nav centiens nokaulēt, tik izsaku viedokli.
aparāts pirkts no laptop.lv to apzīmogoto lapeli, ko viņi sauc par garantiju esmu iestādijis un nevaru vairs atrasts, bet kad salīmēju filmiņu tad sanāk, ka jūlijā aparātam palika 2 gadi līdzarto beigusies. noskrējies varētu būt ap 15 000, bet ja grib precizi tad jānes uz Canonu.
es saprotu, alvil, gribas visu pa sviestmaizi un nahaļavu, bet nevienmēr sanāk.
bāc, kas par skaistām cenām Ja DaimoN atsakās no zibeņa, tad es nākošais rindā. Varam kaut kad nākamnedēļ visi tikties pie Bumerangs un iegādāties mantas.
Bodijam toč laba cena, 24-70 arī - bļin, dažam labam neko nevajag, a man nav par ko Ja godīgi - tad man arī no šā te neko nevajag - nu ja nu vienīgi zibeni varētu paņemt. VNK spamoju - lai Tev tēma nenoslīkst bloga dzīlēs. Labas cenas, labs piedāvājums.
Kas par tirgu - ir nopirkts vai nav? Es jau būtu atradis kādu, kas nopērk manā vietā un tad vēlāk atdod man. Ekoist - pērc nost un tad iedod man to zibeni ...