forum.gif
Tātāru mongoļu pēcteči turpina okupantu tradīcijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tātāru mongoļu pēcteči turpina okupantu tradīcijas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.09 15:25
 citēt
Šodien Pārdaugavā pie Uzvaras pieminekļa norisinās pasākums par godu 65.gadadienai, kopš Rīgā ienāca padomju okupantu armija.
Publicēts: 13.10.09 15:26
 citēt
Nu tad apsveicu :)!
Publicēts: 13.10.09 15:36
 citēt
nav bilžu, nav diskusijas.
Publicēts: 13.10.09 15:49 labots
 citēt
stulbie kolonisti un viņu pabērni
Publicēts: 13.10.09 15:56
 citēt
stulbie mongoļu iekarotāji un stulbie nacīši. bļin, visus jūs iemest vienā mucā, nolikt kasti ar nažiem, lai viens otru beidzot nozūmējat un ir miers! :)
Publicēts: 13.10.09 15:58 labots
 citēt
Kāda škirba , vieni "Atbrīvotaji" aiztinās nākamie "Atbrīvotāji" pēc pāris dienā ar nokavēšanos atvilkās nu i kas :) Man kā Latvijas pilsoni šī "Atbrīvotāju" nomaiņa atstāj vienaldzīgu :) Vienīgi pēdējie mēdz rīkot intresantus "Balagānus" ja man būtu laiks avarbūt aizvilktos pabildēt kā onkas tantuki tussē mož pat sadzertu , zin kā cilvēkiem tomēr skrobe tasijās pa ragiem dot bijūšajam "Sojuzņikam" un ticibas brālim par nejauko piečakaru a tas kā vienmēr izrādijās viltīgāks Aizmuka jau laikus , ne tev Klopes ne cerēto Ordeņu:( Vispār Ferdināds Sherners bija viens viltīgs un nepaklausīgs kretīns , Rīgu pretēji visām pavēlēm pameta bez kaujas , redz Karaspēku šim sagribējās pataupīt Kurzemes noturēšanai. Bet nu vismaz iztika tik ar bix pabumbošanu. Laikam ar Rīgas kārtējo atbrīvošanu mēs daudz nezaudējām cik atceros tik Karlim Irbītim pēdējā bombardešanā uzkrita māja vietā kurš sim taga piemineklis un piedzērušies "Atbrīvotāji" uz Pumpura un Alunānielas stūra nošāva sētnieku slavenu Latviešu mākslinieku jo šis nemācēj šiem Krieviski atbildēt :) Cits tieši ar "Atbrīvošanu" saistītais nav dzirdēts:)
Publicēts: 13.10.09 15:59
 citēt
Pats interesantākais ka Čingishans līdz mums nemaz neatnāca....... :)
Publicēts: 13.10.09 16:03
 citēt
zazis:Pats interesantākais ka Čingishans līdz mums nemaz neatnāca....... :)

Toties atnāca Mākoņtēvs & Co. Rezultātu redzam- paši ar miljoniem, tauta un valsts ar pliku d.. ...:(
Publicēts: 13.10.09 16:07
 citēt
Publicēts: 13.10.09 16:11 labots
 citēt
alvils:stulbie mongoļu iekarotāji un stulbie nacīši. bļin, visus jūs iemest vienā mucā, nolikt kasti ar nažiem, lai viens otru beidzot nozūmējat un ir miers! :)

Redzi, kāds no viņiem izdzīvos tikai ne abi. Kur liksi to kurš ir nikns un iemācījies nažu cīņas?
p.s.Ja Tevi drāž, pieliecies.
Publicēts: 13.10.09 16:18
 citēt
Nesaprotu, par ko te lamājam mongoļus? Viņi mūsu dižajai kaimiņtautai tik daudz laba darījuši – pārvaldes sistēmu, ceļus, sakarus veidoja, ticību stiprināja (mūsdienu terminos – sponsorēja), palīdzēja pret riebīgajiem „latīņiem” aizstāvēties..., jarlikus deva, taisnu tiesu, brāļu strīdus izšķīra. Un to visu par lētu naudu, ne tā, kā atbrīvotāji vēlākos gadsimtos.
Publicēts: 13.10.09 16:20
 citēt
dēļ tādiem alviliem arī tie urodi arī sajūt iespēju izpausties.
Publicēts: 13.10.09 16:21 labots
 citēt
A jā piemirsu , kā stāsta vietējie naktī no 13 uz 14 Oktobri "Atbrīvotāji" nošāva visus Buļusalas zvejniekciemu vīriešus svejniekus , tipa est Vaciešiem palīdzējuši pārmukt uz Jurmalu.
Publicēts: 13.10.09 18:12
 citēt
Cik zināms, ienākšana tukšā vietā tikai ideoloģiskos nolūkos saucama par atbrīvošanu. Atbrīvotāji parasti aiziet. Vodkas spēku nevar novērtēt par zemu.
Publicēts: 13.10.09 18:17
 citēt
Es iedomaajos to skatu, kad krievu virsnieku sievas, vazaajaas pa Riigas ielaam naktskreklos, domaadamas ka taas ir balles kleitas.. jaa, bet taa bij..
Ko var gribeet no cilveekiem kas taalaak par savu gjerevnju un valjinkiem neko nav redzeejushi..
Publicēts: 13.10.09 18:24
 citēt
IvetaK:Jonatan, es nezināju, ka esi tik sens, ka runā gluži kā klāt stāvējis..:D

par ko īsti ir šitenā diskusija, nesaprotu....

Par ko gan var būt... pastavēja, paskatījās, kā tur tusē ap pieminekli - pirkstu nepakustināja. tad , kad viss jau bija droši beidzies, tad saņēmās drosmi un atnāca visi kopistiski asaru nobirdināt. Par ko gan var būt... Paskatos - pieauguši cilvēki, bet raud kā tīņu meitenes, kurām pupi vēl nav izauguši...
Publicēts: 13.10.09 18:28
 citēt
Jonatans:Es iedomaajos to skatu, kad krievu virsnieku sievas, vazaajaas pa Riigas ielaam naktskreklos, domaadamas ka taas ir balles kleitas.. jaa, bet taa bij..
Ko var gribeet no cilveekiem kas taalaak par savu gjerevnju un valjinkiem neko nav redzeejushi..

Ai nu nevaig apsmiet cilvēkus par nezināšanu , savulaik atceros kaimiņonkuls vecs Lotgalš Antūns radijas savas jaunības bildes kur šis dienējis Kavalērijā vienkarši ierindas kavalērists un stastija ņirdzīgus gadijumus no 1939-40 gada ka ejot pa ielu Liepājā pastāvīgi sveicinajuši visi krievi pēc kārtas virsniekus ieskaitot , beigas sapratuši ka šim gari stulmu zabaki spīdīgi un paģoņi un josta visi domā ka šis kāds augstas pakāpes virsnieks , krievu zoļiem esot bijus pusszābaki tālāk Obmotkas tadas lupatas un ofiņiem šķibi brezenta zābaki "Kirzaviki" :):) Taka visādi gadās ar nezināšanu un arī musdienās mežonīgi lāutiņi nezin kas ir veļa apakšveļa utt:):) Es vēl 80 beigās atminos ka RĪGĀ pa ielām defilēja Mikrorajinu jauantne sakrāsotos armijas baikas koļsonos :):)
Publicēts: 13.10.09 18:33 labots
 citēt
IvetaK:Jonatan, es nezināju, ka esi tik sens, ka runā gluži kā klāt stāvējis..:D

To man Omīte stāstija istenībā ka "Liels kauns" vīna būdama vācu baronesse apsmēja visādus plebejus , atceros stāstija par Ulmaņa pieņemšanām un Preses balēm un visrnieku balēm , 20-30 gados augstākiem armijas Ofiņiem un bieziem večiem esot sanācis padaudz Grāvju ielas "Zeltenes" no laukiem saprecēt tad nu Ballēs tas esot līdzi ārā pa visām spraugām mizīgi izgriezumi uz piņainām mugurām un stulmu zābaki pie uzvalkiem un kas tik vēk nē , bet Melnus zīda naktskreklus virsniku klubā Ballē uz Valdemārielas kur taga Kongresu nama garažas iebrauktuve viņa ar teicās redzējusi 1939-40 gadā un šai esot bijis kaunss muļķa provinces skuķu vietā.
Publicēts: 13.10.09 18:49
 citēt
Eidzii:stulbie kolonisti un viņu pabērni
-

"viņu pabērni"!!! = hmm, diezgan atklāti un paškritisķi... (skatam autora niktildi) ;) :D
Publicēts: 13.10.09 19:02
 citēt
...un arī šeit tiek Dobelisti ar saviem DEBīLIEM lozungiem.Labāk būtu klusējuši.
Publicēts: 13.10.09 19:04
 citēt
Eu, tauta, moška tomēr labāk par foto? Vai pa maz šīs drazas visur sarakstīts?
Publicēts: 13.10.09 19:07
 citēt
nu es saku - nav foto , nav diskusijas. topiks dzēšams.
Publicēts: 13.10.09 19:17
 citēt
Dīvaini, cepamies par pagātni tā vietā, lai tagadnē ieņemtu un paustu stingru pilsonisko pozīciju kur tā nepieciešama. Mūsu pašu ne-opozīcija dūņās mūs ievedusi dziļāk kā līdz kaklam, bet kad skaidri būtu "jānoliek pie vietas" konkrēti politikāņi vai to plāni, tad visiem pilnīga apātija. Reizēm patiesi žēl, ka nedzīvoju Grieķijā vai Spānijā, kur tautai vismaz konkrēts temperaments un ATTIEKSME piemīt!
Publicēts: 13.10.09 19:19 labots
 citēt
Friidis:Eu, tauta, moška tomēr labāk par foto? Vai pa maz šīs drazas visur sarakstīts?

Kam par foto sausa runa tam pie visa vainīgi "Komunisti , Krievi , Židi , Skauģi , Konkurenti , Nelabvēļi , karš un tā sekas , kolonisti , emigranti , nēģeri , krāsainie , aziāti utt" :):)
Publicēts: 13.10.09 19:19
 citēt
Blā, blā... labāk kāds būtu sabildējis šo urlu šabašu un kādu plakātu izveidojis...
Man pašam laika nav...
Publicēts: 13.10.09 19:22
 citēt
kasis:Dīvaini, cepamies par pagātni tā vietā, lai tagadnē ieņemtu un paustu stingru pilsonisko pozīciju kur tā nepieciešama. Mūsu pašu ne-opozīcija dūņās mūs ievedusi dziļāk kā līdz kaklam, bet kad skaidri būtu "jānoliek pie vietas" konkrēti politikāņi vai to plāni, tad visiem pilnīga apātija. Reizēm patiesi žēl, ka nedzīvoju Grieķijā vai Spānijā, kur tautai vismaz konkrēts temperaments un ATTIEKSME piemīt!

Latvišiem tas ir pluss, ka viņi apātiski, j sakurina't viņus grūti, taču tie dienvidos ir muļķu muļķi, jo ķerās uz lētām provokācijām. Viena linča tiesa un visā pilsētā bardaks - pietiekami, lai izbīdītu nepieciešamos plānus, bet te velk un velk, bet latvietis pacietīgs. Tiesa, caur Krieviju veiksmīgi Latvijas krīzi izraisija, bet pie visiem nodokļiem, cirpumiem utt stāv sīksti. Vienīgais, tik lēti uz nacionālpatriotiskām provokācijām ķeras. Tagad bezmazvai Šķēli gribēs , nevis Ušakovu Saeimā - un tur arī ir tā problēma, ka čo Šlesers, čo Ušakovs, čo Šķēle - visi no vienas kases nak. No austrumiem. Tā kā durī tautu kā mēmos. Mums viens blogeris varētu apstāstīt, kas uz ko strādā :D:D man liekas tauta būtu priecīga un mani novāktu x]
Publicēts: 13.10.09 20:03 labots
 citēt
kasis:Reizēm patiesi žēl, ka nedzīvoju Grieķijā vai Spānijā, kur tautai vismaz konkrēts temperaments un ATTIEKSME piemīt!

Priecajies labak ka tur nedzivo , esmu menesi patusejis Spanija studentu nekartibu laika ar ta teikt "Petniecisku"merkji tasiju materealu , ja pie mums butu ka Spanija pec katra "Sumesjanas" likjus vestu furaam. Vienkarsji Spanija nav gluzji ne musu gaudena "Policija @ Alfa" bet gan pamatigas labi brunjotas specvienibas bronjevikos un ar rotveileriem un ka tie kjeras pie lietas ta asinis un lupatas juk uz visam pusem un bobjo izkampj pa kadam galjas gabalam ar :):) Nerunajot vel par to ka vicinas vinji ar tadiem riktigiem dauzamajiem ta ka ja trapa ta nokauts ka likts. Salidzinajuma ar vinjiem Vacijas brangi nobarota policija tadi nikluji vien ir jo Spanjiem tur visadi Marokanji afrikanji un Latinosi un tiem kamer galjasgabalu nenorauj tikamer LIEN VIRSU:):) Bet nu sjie varen izturigi merglji , sjo drosjibas speki piedauza ta ka "Nesams Likjis" pec paris dienam sjis jau uz stripas un dumpojas atkal:):)
Publicēts: 13.10.09 20:15
 citēt

Ha , būtu brīnums ja sapratstu
Publicēts: 13.10.09 20:18
 citēt
... vispareizāk būtu neskatīties atpakaļ un nevaimanāt par vakardienu, citādi, kāpēc aprobežoties ar krieviem? Ir taču vēsturē daudz citu Latvijas bradātāju bijis... sākot ar fričiem, sviedriem, poļiem, ikauņiem un her viņ zin ar ko vēl.. :D
vajadzētu domāt par to, ko un kā es ar krievu vai no krieva varu gūt labumu, ne visu atlikušo Zemes laiku vaimanāt:
Publicēts: 13.10.09 20:20 labots
 citēt
Publicēts: 13.10.09 20:25
 citēt
dk1988:nu es saku - nav foto , nav diskusijas. topiks dzēšams.
Ir mums viens fotogrāfs, kurš vēl nav atmetis matemātisko formulu x y N rakstīšanu vai piezīmēšsanu savām bildēm. Kādam tā liekas super ideja. Bet tas nav jauns, jo pirms okupantu karaspēka izvākšanās no mūsu republikas visi žogi (tieši tā) bija aprakstīti ar šadām fomulām un protams arī ar zīmējumiem, pagalmā ar šiem bija jākaujās, jo es biju g a n s s ( viņu izpratnē fašists). Vai šāds fotomākslas ievazāšana, jeb pārnešana no žogiem uz foto ir kāda novitāte. Vai baznīcas un ticības zaimošana, kas arī nāk no šiem.
Publicēts: 13.10.09 20:25 labots
 citēt
+oms

un Eltons reklamējas... mārketinga speciālists :D

blac - mazāk vajag ausīs ņemt, ko saka. Bet vajag sekot līdzi. tagad Šķēle ies pie varas - Tu balsosi par viņu ?
Publicēts: 13.10.09 20:30 labots
 citēt
dk1988:+oms

un Eltons reklamējas... mārketinga speciālists :D

blac - mazāk vajag ausīs ņemt, ko saka. Bet vajag sekot līdzi. tagad Šķēle ies pie varas - Tu balsosi par viņu ?
Par Mārtiņu Rozi, jo viņš fotografē un organizē burziņus.
Publicēts: 13.10.09 20:32
 citēt
Nu tad es laikam balsošu par Leiškalnu (ā, viņš no TP :( ) ... aj pie dirsas... viņam arī patīk makšķerēšana. lai iet. -.-
Publicēts: 13.10.09 20:52
 citēt
Alloxa:
Eidzii:stulbie kolonisti un viņu pabērni
-

"viņu pabērni"!!! = hmm, diezgan atklāti un paškritisķi... (skatam autora niktildi) ;) :D

Par šito- trāpīts 10-niekā.

Jautājums ir tikai cits... ko šitā krievu zākāšana dod mūsu ekonomikai... uz austrumiem tirgus praktiski ciet.
Mazās tautas (te lasīt latviešus) ir drāzuši visi, kam tikai nebija slinkums. Vācieši, poļi, zviedri, (lietuvieši, igauņi nelielos sirojumos, un teika stāsta ka Čingishans pie Daugavas (Līvāniem) ēdis pusdienas )... bet krievi bija pēdejie un visu naidu izgāžam uz viņiem. CCCP ir kaput, un tagad ir jārēķinās ar lielu kaimiņvalsti- Krieviju, kura vairs naf sarkana !!!
Bet tomēr neaizmirstiet, ka tos okupantus aicināja mūs okupēt 40 gadā LATVIEŠI... sarkanie latvieši, jo tā redzēja vienīgo pretspēku brūnajiem latviešiem, bet cieta parastā tauta... tāpat kā tagad tā cieš, un te vairs naf krievi vainīgi :D
Publicēts: 13.10.09 20:56
 citēt
Lai gan. Haiduk, es esmu pret radikālo nacionālismu, kādu pārsvarā lieto zemās šķiras latvieši, tomēr šis krīzes triks ir Krievijas roku darbs :D Es visu laiku gaidu, ka tādā veidā Latviju ievilsk ES jūgā, lai gan faktiski tā pieder joprojām Krievijai. Visi mūsu politiķi - strukturāli vai bezstrukturāli (pašiem neapzinoties) pilda Krievijas shēmotāju intereses.

Par drāšanas jautājumu - kurši drāza dāņus tā, ka šiem bikses bija pilnas... Kurši vispaŗ bija job*utije na vsju golovu savos sirojumos. Vikingu bračkas bezmazvai. Tas tā - senāk vēsturē, nu , viszmas cik mums stāsta godīgā veidā. Domāju, ka viduslaikus neviens īpaši nepārraksta, kā to dara ar jauno un jaunāko laiku vēsturi.
Publicēts: 13.10.09 20:56
 citēt
topiks +/-.....sekli
Publicēts: 13.10.09 20:59
 citēt
Ai, Luni! Runa ir par to, ka tauta parāda attieksmi. saprotams, ka tur jau arī nav Mannas valstība. Normāli būtu, ka TAGAD, krīzes laikā, kad lielā mērā politikāņu dēļ esam tur, kur esam, kad dažkārt vecākiem nav pat ko bērniem ēst normāli iedot, kad skolotājiem ir samazinātas algas vismaz par 50%, pēkšņi atklājas, ka atsevišķiem ministrijas darboņiem algas ir pat palielinātas, kad Saeima sev saglabā 3 mēnešu pabalstu - UZREIZ vajadzēja būt pilnām ielām un NEAIZIET, LĪDZ atbildīgie činavnieki nav atlaisti un Saeima lēmumu nav mainījusi!! Tātad runa iet par pilsonisko sabiedrību, kuras mums nav un cilvēku attieksmi un pašcieņu, kuras nav tāpat
Publicēts: 13.10.09 21:10
 citēt
v tretjakovskoi galjereje
na stjenah odnji jevreji
jeslji v kranje njet vodi
znacjit viipilji zjidi! :D
Publicēts: 13.10.09 21:15
 citēt
kad saka "vācieši ienāca" un "krievi ienāca", domā jau ne tautību, bet valsti. "nationality" pasaulē vispār vairāk uz valstiskumu, ne tautību zīmējas. "birth of nation" - Griffits, 1914. gads.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas