forum.gif
Tātāru mongoļu pēcteči turpina okupantu tradīcijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tātāru mongoļu pēcteči turpina okupantu tradīcijas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.09 21:38
 citēt
www.youtube.com... .........................................................................
Publicēts: 13.10.09 21:39
 citēt
Nordik_Ticher:blac, tu esi urods, ja uzskati, ka krievi tādi dzīvnieki, bet tu esi tāds intelektuāls un vispaar, cilveeks attīstības virsotnē :D
Esmu latviešu vidē katru dienu , un pateikšu tev, ka latvieši tādi paši cilvēki, kā krievi. Ne labāki, ne sliktāki. Mēs visi esam vienādi :)
Bet tu, blac, neesi latvietis, tu esi tas ganss, kurš jāsit :)
Publicē savas sūdubildes un turi muti ciet, saldumiņ :)
Tu teici ka krievi ir slikti. Tu esi tas kas taisa kaku bildes. Tu esi tāds kuru es klapēju pagalmā. Tu esi tatāru mongoļu pēctecis. Krievs, Latvietis, Ebrejs, Polis u. c. nācijām ir dzimtene, bet Tatāru mongoļu pēctečiem ir tikai stepe, kuru piediršot ir jāsiro tālāk.
Publicēts: 13.10.09 21:53
 citēt
klau, aprobežotie rusofobi- latviešu strēlnieku bruņuvilcieni bija lielākais bieds 1917.-20. gadā. veselas pilsētas izgrieza un uz durkļiem uzvēra. par jūdasa grašiem- kā algotņi. par visu jāmaksā.

turpat Starajā Rusā letiņš pret letiņu stāvēja.

a krievs bija kaimiņš un paliks. un ja krievs gribētu- sen te būtu klajš lauks, ne Latvija. kam nepatīk, ka krievi kaimiņos- uz Oklahomu! tur gan tāda pati lielnācija, tikai runā citā mēlē. bet funktieris- identisks.
Publicēts: 13.10.09 22:38 labots
 citēt
maķ ķiņķā, man no agras bērnības bija visi apstākļi, lai es taptu krievu nīdējs, bet paldies Dievam, pietika prāta. domāju, ka tie, ka okupēja Latviju, to uztvēra kā atbrīvošanu. un no fričiem jau atbrīvoja a. cita lieta, ka visādi perdeļi vipendrivajetsja.
Publicēts: 13.10.09 22:48
 citēt
pauri kā lemeši, bet līdz saknēm nevelk
Publicēts: 13.10.09 22:49
 citēt
negatIvs:pauri kā lemeši, bet līdz saknēm nevelk

lūdzu. izskaidro... man vārdu krājums sekls :(
Publicēts: 13.10.09 22:54
 citēt
3.14-zdji gansov, spasai Latviju! nāvi vācu okupantiem! blaktis - kaitīgi mošķi! zemnieki, celieties agri no rīta!
Publicēts: 13.10.09 22:55
 citēt
Harald - Tu atceries tos laikus, vai brendijs palīdz? :D
Publicēts: 13.10.09 22:55
 citēt
nebūs man tāda laika, sēdēt pus nakti šajā topikā, un maz cerību uz normālu dialogu, par ko pārliecinājos palasot iepriekš rakstīto, un vadoties no pieredzes forumā
Publicēts: 13.10.09 22:57
 citēt
negatIvs:nebūs man tāda laika, sēdēt pus nakti šajā topikā, un maz cerību uz normālu dialogu, par ko pārliecinājos palasot iepriekš rakstīto, un vadoties no pieredzes forumā

vispār tapa skaidrs ātri... forums šeit ir jautrs. Vecumu 40 gadi, prāta ziņā daudziem var vilkt uz 15 (vismaz attiecīgās tēmās)
Publicēts: 13.10.09 23:23 labots
 citēt
dk1988:Harald - Tu atceries tos laikus, vai brendijs palīdz? :D
"3.14-zdji gansov" laikus atceros, pats no avīzes tādu uzrakstu braucu bildēt, "nāvi vācu okupantiem!" laikus nepiedzīvoju. wiskijs palīdzētu (skaidrā man šī dzīve par grūtu!:D), bet rocība neļauj šobrīd. :(
Publicēts: 13.10.09 23:26
 citēt
ah... rauga sēne un etanols dara savu + liriskas un traģiskas atmiņas.
Publicēts: 13.10.09 23:28
 citēt
haralds:
dk1988:Harald - Tu atceries tos laikus, vai brendijs palīdz? :D
"3.14-zdji gansov" laikus atceros, pats no avīzes tādu uzrakstu braucu bildēt, "nāvi vācu okupantiem!" laikus nepiedzīvoju. wiskijs palīdzētu (skaidrā man šī dzīve par grūtu!:D), bet rocība neļauj šobrīd. :(
SOS vēl kā dzīvs......arī kaut kas labāks bāriņā.........
Publicēts: 14.10.09 00:43 labots
 citēt
Oi kad paies 19 gadi izdošu viena no savu onkuļu memuāriem , viņš Baltvācietis dzimis audzis neatkarīgā Latvijā bet nu būdams "Kartīgs fricis" tēvs šo aizsūtija mācīties Komerc zinības uz Vācu Biržas komercskolu kura atradās tagadējās Makslas akadēmijā , toš šis ar ar izcilību apsolvēja un vēl arī Berlīnē kautko tajā jomā , atgriezās Latvijā un piepildija SAVU sapni aizgāja mācīties Bulduru darzkopības skolā par dārznieku , 5 gadus bija Abvera virsnieks tad 11 gadus Krievu gūstā , storijs līdzīgs kā vairumam manu mātes puses radu , Latviski viņi VISSI būdami tīri vācieši runāja apsaluti bez jābkāda akcenta [pāris atlikušie JOPROJĀM RUNĀ]. Tad nu lūk viņš no gara laika kopā ar bračku un māsām un fāteri sarakstija Memuārus kautko līzdīgu dzimtas vēsturei kur gan vairāk ir notikumi AP VIŅIEM nekā AR VIŅIEM , storijs sākās 1899 gadā kad Piedzima mana Omīte dzimtas vecākais bērns un tais kaistā visas peripētijas ar 1905 gadu un muižu dedzināšanu un 1914 gadu un 1919 gadu un 20-30 gadiem un 1939 gadu un 1945 gadu un 1957 gadu un beidzās 2000 gadā :) Tur ir tik superīgi aprakstītas visas 1905 gada peripētijas ar muižu un bagāto māju dedzināšanu un laupīšanu tad 1919 gads un Latvijas dibināšanu viss bardaks haoss un "Atrakcijas" kas gāja vaļā kad "Zemnieks par kungu kļuva" , baidos ka Grauba ar Ēķi apmīztos ja palasītos par 1919 gada Rīgu un Jelgavu un savām "Vesturiskajām anekdotēm" par neatkarīgo Latviju nu tur viss gandrīz 1;1 kā nesen bija un treknajos gados intresanti par 1939 gadu kad šos Ulmanus + Adolfs + personīgā mašiņa izvadija "Uz neredzēšanos" un kā pēc gada šie jau bija atpakaļ šos sagaidija ar Puķem kūkām un Orķeštri , par karu maz par Latviju vairāk par Vaciju tad par Krievu nometrnēm un pigoriem tajos no serijas "Krievs tas ir ģenijs fufaikā un cauros vaļinkos mūšdien piedzēries kas neprot un neizprot elementāras lietas bet vēsi ja pieliek uguni pie pakaļas risina neatrisināmas globālas TEHNISKAS problēmas " par Latviešiem vēl labāk "No Latviešiem jauzmanās LIELI SŪDU VĀRĪTĀJI otri lielākā sūdu vārītāju tauta Eiropā uzreiz pēc Serbiem , visi lielākie eiropas sūdi pēdējos 100 gados ir notikuši ar aktīvu Latviešu lidzdalību un atbalstu SARGIETIES NO VIŅIEM:):)" Ot 2028 gadā apsoliju izdot šito opusu BAIG LAPSS!:):) Domāju Onka zināj ko darij tur ir tik jauki un patiesi teksti ka ŠODIEN vīnu 101% būtu otrā grāmata Pec Hitlera kas Latvijā tiktu aizliegta :):):) Taka tā , Latvieši visus piečakarēs apjās uzmetīs un PAŠI kā vienmēr izies sausā kā vinētāji , esmu Droš ka mēs PARZDIVOŠIM Gan SAVU gan ZVIEDRU Banku KARAHU ko mēs ar busim izrasījuši , gan Ķiniešus maskavā gan Pasaules galu , un Noasa labā roka pilnīg noteikt būs Latviets un Noass protams kārtīgs žīds :):):) Vecais būdams kārtīgs Vaciets un parliecināts antisemīts kuram pilns bij ar Ebreju draugiem veselu nodaļu bij veltijis šai tēmai no serijas "Kā Latvieši un Žīdi par vācu naudu Krievus apčakarēja" Stastiņš par Stučku un Latvijas valsts tapšanu un Krievijas Latvijas miera līgums un nākamais šai sakarā Jaunās Latvijas izvedošana 1991 gadā un 'Izrēlas" loma tajā :):) Esmu šo isstdādājumu 3x rokā paturējis man šo atlāva izlasīt un tag šis uz vēl 19 gadiem ir nepieejams . Bet nu TIK PATIES gan tekstos gan prognozēs ka es godīg sakot uz JEBKURIEM "Atbrīvotājiem" skatos ar Lidzjūtīgu smaidu lai kas tie būtu Krievi , Vacieši , Zviedri , Amerikāņu , viņus visus šeit gaida KRAHS POSTS UN IZDEVUMI Letiņu apačakarēs JEBKURU :):) Zinu ka tie pie Uzvaras piemineļa nav NEKĀDU CERĪBU tīri objektīvu iemeslu pēc un par VALŪTAS FONDU un tā piķi man baig patika anekdote par "Aizdevumu" Zvana SVF Latvijas valdībai ATPRASĪT aizdevuma parādu a tur teksts JUS ZVANAT UZ VALTI KURA NEEKSISTĒ un pi pi pi pi , piķis vējā , vissi apčakaŗeti KA PARASTI un paši VIENMĒR iziet sikā un uz atkal Zirgā:):):)
Publicēts: 14.10.09 01:05
 citēt
Lunis, kam var buut pacietiiba shito visu izlasiit?!?!?!?!
Publicēts: 14.10.09 01:37
 citēt
dansiga:Lunis, kam var buut pacietiiba shito visu izlasiit?!?!?!?!

Es vienkarš atcerējos onkas pareģojumus ka onka neilgi pirms nāves bija šite un teica "Dzīres mēra laikā" par krutajiem autiņiem kuru vairāk kā šveicē un par "Finiera pilīm" par 500.000 Eur :):) Šis teica PĀŠI drīz atkal būs sūdos KĀ PARASTI bet paraus līdz vēl PĀRĒJOS MUĻKUS tie apslīks bet ŠIE ATKAL IZPELDĒS:):)
Publicēts: 14.10.09 01:41
 citēt
Lunis, nu new tikai tavs onka to teica ... bet vai tad kaads klausijaas!?!?!!?
Publicēts: 14.10.09 02:57
 citēt
dansiga, tas jau tāpat kā realitātes šovs, kurā pag ned piedalijos- "kā (latviešu) bāliņi uz (zviedru) karalisti brauca sist (itāļu) mafiozi", tikai ar pārnacionālu noskaņu. nu, kā Ģērmaņa vai Azimova populārzinātniskā vēsture. labi lasās. un jo jaunāks lasītājs- jo reālāk sāk uz dzīvi skatīties bez auseklīšiem acīs un taisnā zarnā. un klausās to vai ne- tā ir tikai pašu klausītāju darīšana. ar Skroderdienu izrādēm vairs cauri netiek- sūdainu koku vajag... diemžēl...
Publicēts: 14.10.09 09:02
 citēt

Man. Tu taču to zināji, vai ne? :) Stāsts stipri līdzīgs tiem, ko stāsta manā dzimtā. Un droši vien - katra latvieša ģimenē.

P.S. Ja atgriežamies pie pamattēmas, tad visiem iesaku noskatīties JRT izrādi "Vectēvs". Varbūt tā iemācīs nedaudz tolerances un kāds pat gūs atziņu, ka ne jau "vidējais statistiskais" latvietis, krievs, vācietis utt. ir tas, uz ko jāvērš sava neapmierinātība ar dzīvi. Varas vīri visos laikos ir muļķojuši cilvēkus sava labuma gūšanas nolūkā.
Publicēts: 14.10.09 09:12 labots
 citēt
:)
Publicēts: 14.10.09 09:13 labots
 citēt
"Eltons"Blā, blā... labāk kāds būtu sabildējis šo urlu šabašu un kādu plakātu izveidojis...
Man pašam laika nav...

Es jau domāju, ka Eltons neparādīsies :) Visi pie Almunjas ejiet :) Viņš jums uztaisīs labi :)
Publicēts: 14.10.09 09:23
 citēt
Latvietis ir bijis tik tolerants, ka ir kļuvis par parodiju. Šī tēma turpina foto - ko nu katrs foto būšanā meklē un ieliek, to arī ieliek pasaciņās par toleranci.
Publicēts: 14.10.09 09:30 labots
 citēt
Ar tiem nacionālistiem abās pusēs ir slikti. Man, protams, nepatīk, ka krievi atzīmē visas šīs savas jubilejas. Galu galā - ienaidnieku armijas svētki: lielākā daļa manu vīriešu kārtas senču gāja bojā šaujot komunistus Kurzemē un Latgalē pēc otrā pasaules kara. Tomēr tādēļ neuzskatu ka tagad vajadzētu muļķīgi apsaukāties. Vienkārši žēl mūsu politiķu, kuriem pietrūkst politiskās gribas šādus pasākumus aizliegt un izdzenāt dalībniekus, ja paši nesaprot, ka nevajag svinēt.

Un par tiem mongoļiem blac tik parāda savu aprobežotību. Man pat kauns viņa vietā :) Mongoļi līdz mums netika tikai tāpēc, ka šeit tajā laikā nebija ko darīt - visa Eiropa bija nenormāli atpalikusi uz pārējās pasaules fona. Ne par velti Čingis Hans tika atzīts par tūkstošgades cilvēku - iekaroja visu ko bija vērts iekarot. Arābi vēl līdz pat šim laikam nav atguvušies.
Publicēts: 14.10.09 09:34
 citēt
Lunis: nodaļu bij veltijis šai tēmai no serijas "Kā Latvieši un Žīdi par vācu naudu Krievus apčakarēja

šo es labprāt izlasītu...

bet laikam jau nesanāks, ja plānots rādīt pasaulei tikai pēc 2028.g., kad pasaules vairs nebūs, jo 2012.g. tak pasaules gals. :)
Publicēts: 14.10.09 09:48
 citēt
Nekādā ziņā neatbalstu demonstratīvos un politizētos saietus un piketus. Taču jāsaprot arī vecākie cilvēki- tā tomēr ir viņu jaunība, neatkarīgi no tā, zem kāda karoga tā pagājusi.
Kaut vai mans piemērs- kā jau lielākā daļa manas paaudzes (virs 50), tiku iesaukts padomijas armijā. Nebiju gan ierindas zaldāts, bet t.s. partizānis, divgadnieks- dienēju kā virsnieks pēc aviācijas institūta, apkalpoju kara lidmašīnas aerodromā Tallinas pievārtē. Kā bija, tā bija, bet tie bija mani jaunības labie gadi. Un tagad es atceros nevis zampoļita komunistu politiskos saukļus bet gan parasto armijas "romantiku" ar visiem tās plusiem un mīnusiem. Ir gadījies arī tagadējos Latvijas laikos 23.februārī ar līdzīgiem "bēdubrāļiem" saskandināt par armijas ("vīriešu")dienu. Bet ne jau par padomju armiju, Leņinu, PSKP un līdzīgo drazu, ko nācās pieciest un palaist gar ausīm, bet par pagājušajiem jaunības gadiem.
Tāpat arī šodienas krievu veterāni. Diez vai viņi reāli tur saskandina par Ļeņinu& Staļinu. Vienkārši jaunības nostaļģija, atmiņa par kritušajiem biedriem. Viņiem jau arī neviens toreiz neprasīja- vnk iesauca un norādīja mērķus kur šaut.
Protams, pavisam cits jautājums, ka attiecīgie politiskie spēki to izmanto savās interesēs un uzpūš mušu no ziloņa- tāpat kā mūsu leģionāru piemiņas dienu 16.martā.
Veči vnk piemin savu jaunību, bet "pretējie" politiķi šos pa fašistu slepkavām pataisa.
Publicēts: 14.10.09 10:02
 citēt
Friidi, saskandināt par jaunības dienām var arī sava dzīvokļa virtuvē. Tāpēc nav jālien uz ielas. ;) Saprotu arī visus politiskos aspektus - Krievija nesapratīs utt, bet būtu pareizi, ja jebkurus okupācijas armijas svētkus neļautu svinēt publiskā telpā, kur tie traucē pārējos pilsoņus.
Publicēts: 14.10.09 10:03 labots
 citēt
Friidis: 23.februārī ar līdzīgiem "bēdubrāļiem" saskandināt par armijas ("vīriešu")dienu.

PSRS un komunistu paradumos bija ņirgāties pat "Stulbo tautu" , 23 februāris PADOMJU ARMIJAS un FLOTES diena:)

Советская историография очень противоречива относительно того, которое произошло 23 февраля 1918 года.

Сначала, в первые послереволюционные годы в официальных сообщениях по поводу праздника шла речь о том, что якобы 23 февраля 1918 года Совнарком принял декрет об организации Красной армии. Однако, в действительности этот декрет был выдан еще 15 января, и это очень легко проверить.

На десятилетие праздника — в 1928 году — выяснилось, что 23 февраля 1918 года советская власть приступила к организации первых отрядов Красной армии.

В сентябре 1938 года, в коротком курсе истории ВКП(б), опубликованному в «Правде», появилась новая версия: 23 февраля 1918 года «под Нарвой и Псковом немецким оккупантам был дан решительный отпор».

В годы войны Сталин заявил, что 23 февраля 1918 года отряды Красной армии «вдребезги разбили под Псковом и Нарвой войска немецких захватчиков».

Во времена хрущевской оттепели в той же таки истории партии куда­то исчезло сообщение о Нарву, однако выяснилось, что под Псковом Красная армия «осуществила упрямое сопротивление преобладающим силам противника и нанесла им серьезное поражение».

Такие противоречивые сообщения вызывают закономерный интерес: а что же состоялось в действительности?

А в действительности 10 февраля безрезультатно закончились переговоры о мире, которые длились в Бресте. Советская власть заявила о прекращении войны с Германией, оставив без ответа требования, которые ставил Берлин. Ленин и Троцкий надеялись, что немцы просто оставят большевиков в покое, имея значительные проблемы на фронтах во Франции и Бельгии. Однако через неделю, 18 февраля немцы начали наступление по всей линии развалившегося фронта. Немцы продвигались к востоку на поездах. Скорость их передвижения предопределялась преимущественно качеством дорог. 18 февраля немцы захватили Двинск (Даугавпилс), 20 — Минск, 21 — Полоцк, 24 февраля — Псков, Тарту и Таллин.

Наступление осуществлялось небольшими отрядами, часто лишь в 100­200 человек. За признанием большевика Зинов’ева, хорошо укрепленный Двинск захватил немецкий отряд от 60 до 100 человек.

А что же в это время делала советская власть? Советский главнокомандующий Криленко обнародовал приказ о «организации братания» с немцами. Однако, «фрици» оказались стойкими к таким «братским обийм». 19 февраля Совнарком протелеграфировал в Германию о том, что согласен на все. Однако немцы несколько дней не отвечали, продолжая наступление.

21 февраля советская власть в Петрограде объявила: кто не запишется в Красную армию, того пошлют под конвоем копать окопы вокруг города. За несколько дней в Красную армию записалось до 100 тысяч. Нарком Дибенко повел в бой матросов. 1 марта они захватили Нарву, и через два дня, с приближением немцев, убежали. 4 марта немцы без боя вошли в Нарву. Назвать эту вылазку «разгромом немецких войск» было бы большой натяжкой, тем более, что произошли эти события не 23 февраля.

До сих пор историки даже в печати большевистской тех дней не нашли ни одной ссылки на разгром немцев, который якобы произошел 23­го. Напротив, 25 февраля большевики включили гудки в самом Петрограде, чтобы разбудить город и ускорить запись добровольцев в Красную армию, ожидая наступления немцев столицу. 26 февраля Ленин сообщил ближайшим соратникам, что столица переносится в Москву.

Намного более интересные события на внешнеполитическом фронте. 23 февраля утром Германия предоставила свои мирные условия, за которыми Петроград должен был признать независимость Литвы, Латвии, Эстонии, Финляндии, Украины, подписать мирное соглашение с Украиной, демобилизувати армию, разоружить флот и т.д.

Тогда же 23 февраля члены ЦК РСДРП (б), то есть большевики, пригодились принять немецкий ультиматум.

В 3 часа утра 24 февраля уже Всероссийский Центральный исполнительный комитет принимает немецкий ультиматум. За капитуляцию проголосовали 116 членов ВЦИК, 85 против, 26 воздержались.

Следовательно, 23 февраля и следующий день — это, в сущности, дни безусловной капитуляции Советской России.

Вероятно, именно этот факт обусловил избрание в этот день в качестве праздника. Чтобы забыть позор, ее нужно было превратить в торжество. Также новая власть просто нуждалась в новых праздниках, и лепила их из чего­нибудь.

Власть создавала предельно дешевые, лубочни мифы для самого «широкого восприятия»

obozrevatel.com...

Publicēts: 14.10.09 10:17
 citēt
ak34:Friidi, saskandināt par jaunības dienām var arī sava dzīvokļa virtuvē. Tāpēc nav jālien uz ielas. ;) Saprotu arī visus politiskos aspektus - Krievija nesapratīs utt, bet būtu pareizi, ja jebkurus okupācijas armijas svētkus neļautu svinēt publiskā telpā, kur tie traucē pārējos pilsoņus.

Palasi manu penteri rūpīgāk- es tieši ar to sāku, ka neatbalstu šādas publiskās akcijas.

Lunim - arī to es minēju savā tekstā- lai tie komunisti domā ko grib, bet tajā dienā es vnk atceros jaunības gadus, ko pavadīju armijas rindās, bez jebkādas politiskas pieskaņas.
Varēji nepūlēties piedrazot fotobloga serveri ar liekiem kilobaitiem..>:)
Publicēts: 14.10.09 11:04
 citēt
Jā, kaut kur bija vēsturiskie materiāli, ka tieši 23. februārī nekādus panākumus sarkanie švaļi neesot guvuši lai stāļinam būtu iemesls par baigo "armijas" dienu ieviest. Tai dienā kaut kādu sīku diversiju, ķipa sliedes esot mēģinājuši spridzināt un paši plukatas pēc tam aizlaidušies...
Tieši tāpat kā vakar Rīgā okupantu ienākšanas gadadienā un pirms tam melošanas gadadienā par Ķīšezaea "forsēšanu"...
Es arī par to, ka lai nu ko, bet atklātiem Latvijas ienaidniekiem jau nu šeit jābeidz atklāti mērkaķoties un saasināt spriedzi sabiedrībā. Vai jātvēl vieta, speciāli visus ļeņinekļus pārvietojot vienkopus bet ārpus civilizācijas. lai tur pulcējas un bļauj savus "bei gansov, spasai rasseju!" uz vella (oi! stāļina) paraušanu.
Arī Ušakova rīcība jānovērtē.
Diemžēl es vakar laika trūkuma dēļ netiku uz Karātavu laukumu pēc sižetiem...
Publicēts: 14.10.09 11:13
 citēt

Es tiko izlasīju, bet parullēju lapu uz leju un skatos - jo-majo otrs vēl garāks teksts :D
Publicēts: 14.10.09 14:42 labots
 citēt
Tie kas satraucaas ka austrumu kaiminjsh naaks muusu zemee, var nesatraukties, KF tagad tak pashi naakushi pie atklaasmes, ka Kjiinieshiem zemes ir aptruucies, brunjojumaa jau sen krieviju ar paarspeejushi utt utt..
Publicēts: 14.10.09 15:13
 citēt
Aha, rodas sajūta, ka tāda Ķīnas armija varētu mierīgi iziet cauri Krievijai un to pat nepamanīt. Resursu trūkums un tam sekojošā ekspansija Ķīnai ir nevis zem jautājuma "vai", bet gan "kad"? Jā, un kur nu vēl blakus esošais otrs miljardnieks - Indija...
Publicēts: 14.10.09 15:22
 citēt
Jonatans:Tie kas satraucaas ka austrumu kaiminjsh naaks muusu zemee, var nesatraukties, KF tagad tak pashi naakushi pie atklaasmes, ka Kjiinieshiem zemes ir aptruucies, brunjojumaa jau sen krieviju ar paarspeejushi utt utt..
Viens statistisks smaidu izraisosh fakts - kjiinas armija ir 140miljoni cilveeku, tai pat laikaa kad KF dziivo ap 144miljoni cilveeku. :)

moš vienk nevajag dirst un jaukt prātu ar tiem skaitļiem?

en.wikipedia.org...

Lai arī nepilnīgs, taču šajā interaktīvajā tabuliņā var pēc faktoriem pamainīt tabulu. Pēc Total visvairāk ir Irānai (aktīvie +rezerve+paramiritārais korpuss ir 13 milj. 200 tūkst.) , kas liek domāt - kāpēc? :D

Pēc aktīvajiem pirmā ir ķīna ar 2mil , tad ASV , abas Korejas , Indija un Krieivja - visām virs viena miljona. Ksroč skaties un borē.
Publicēts: 14.10.09 15:42 labots
 citēt
Lai nu buutu kaa saki..
Publicēts: 14.10.09 15:57 labots
 citēt
izdzēsu...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3