Portreti , es biju domājis ka tev tāds jau bij , bet laikam jau būsi notirgojis.
Es taču kaut kad kļuvu par Nikonistu D3, kad tas parādījās tirgū. Pārdevu visus Canon fiksus...bet kad atklāju, ka forums.dpreview.com... , pārdevu to drazu. Tagad grūti sameklēt vietā fiksus. 135 vispār NEKUR nebija dabūjams, arī jauns. Šodien nejauši uzskrēju vienam lietotam.
Eltons:85-tais ir vispirms pa manam (uz Ziemssvētkiem man ieplānots sev šo dāvaniņu sagādāt)
Ar viņu principā var fočēt sākot no 1.8, līdz tam šausmīgi vāji ar aberācijām un arī kontrasts nav spīdošs. Fočēt var tikai pilnībā nekustīgus priekšmetus, AF ir lēnāks kā ziepim.
Hmm... aizvakar kenoncentrā piedāvāja demo 85 pamēģināt... vajadzēja piekrist (mūžīgā nevaļa) tad pateiktu ko. Bet čaļi viennozīmīgi apgalvoja, ka labāks par 50-to, ar ko darbojos. Cena pašlaik esot 1600...
Eltons:Hmm... aizvakar kenoncentrā piedāvāja demo 85 pamēģināt... vajadzēja piekrist (mūžīgā nevaļa) tad pateiktu ko. Bet čaļi viennozīmīgi apgalvoja, ka labāks par 50-to, ar ko darbojos. Cena pašlaik esot 1600...
Eltons:Hmm... aizvakar kenoncentrā piedāvāja demo 85 pamēģināt... vajadzēja piekrist (mūžīgā nevaļa) tad pateiktu ko. Bet čaļi viennozīmīgi apgalvoja, ka labāks par 50-to, ar ko darbojos. Cena pašlaik esot 1600...
Tev ir 50 1.2 vai 1.4? Ja 1.2, es būtu pircējs...
85 ir dabūjams ap 1100.
1.2 bet ne gluži savs. Ņēmu studijas u.c. darbiņiem vai mainījos pret savējiem. Patīk ļoti. Bet būs rocība pēc pāris mēn. ņemšu 85, pieteikšos, varbūt varēsi ko ieteikt. Pag! Mēs runājam par 85 1.2 II?
Ar viņu principā var fočēt sākot no 1.8, līdz tam šausmīgi vāji ar aberācijām un arī kontrasts nav spīdošs. Fočēt var tikai pilnībā nekustīgus priekšmetus, AF ir lēnāks kā ziepim.
Tas viss viņu nostāda NEpirmajā vietā.
Vai Tu nedomā veco variantu? pēc testiem jaunais, Mk2 ir tikpat ātri fokusējošs, kā F/1,4 variants. Vecais diez kas neesot bijis.
Vecais 85 I vienkārši ir humors. 85 II it kā darbojas ātri, bet praksē tas Af gājiens ir ļooooooooooti garš.