forum.gif
Izcili "argumentēta un pamatota" FB kritika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izcili "argumentēta un pamatota" FB kritika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.10.09 20:21
 citēt
www.fotoblog.lv...

Linkman@78.84.217.143 | 15:47 20.03.2009
Ideja: 2, Izpildījums: 3, Sajūtas: 2.
He he - kārtējo reizi nav nekāda norādes uz kameru vai objektīvu. Vai pie kādas bildes vai reportāžas ir vispār kāda norāde uz tehniku - tikai analogais vai digitālais - bet kāds? ;)
Tad jau Tu nemaz neesi fotogrāfējis, bet tikai šopā (vai kādā citā apstrādes programmās) uztaisījis. Bet varbūt Tu nemaz neesi šo bildi taisījis, bet kāsds cits to ir taisījis. :)

Šeit postējam k/k līdzīgu - links uz bildi ir obligāts...

Prieka... :)
Publicēts: 14.10.09 20:48 labots
 citēt
vispār jau ir tā ka man alloxa nevisai patīk bet nu kam (es atvainojos) pis ar kādu kameru, objektīvu u.t.t. bilde taisīta? Bilde ir bilde un tikai vienīgi viņa ir izlikta apskatei, mani neinteresē apstākļi kuros bildēts, mani neiteresē ar ko, mani neinteresē ir/nav apstrādāta, mani neineteresē vai viņa ir tieva un gara vai plata un augsta vai 3:4 vai 7:1, es skatos tikai un vienīgi bildi, pat parakstu izvairos lasīt lai neietekmētos. Pārējais viss ir pikseļpišana!
p.s. atvainojos ja jums tur kkāda sava figņa, kurā tagad esmu iepinies!
Publicēts: 14.10.09 21:07
 citēt
+kasparsf
Publicēts: 14.10.09 21:15
 citēt
...nu cik gan var mocīties ar tiem balsojumiem...?...

...iepostēt varēji arī čupiņu ar saviem tipiskajiem komentāriem - 222 un piebildi "vāja bilde"

bet apsveicu ar bārdas nodzīšanu! :)
Publicēts: 14.10.09 21:18
 citēt
chess:...nu cik gan var mocīties ar tiem balsojumiem...?...

Kas grib, lai mocās :) Tev jau neviens nespiež mocīties :D
Publicēts: 14.10.09 21:21
 citēt
Es jau nemokos, tikai izsaku līdzjūtību! :)
Publicēts: 14.10.09 21:31
 citēt
kasparsf, paldies par viedokli - piekrītu uz 100%...

P.S. linku uz bildi iedevu ar domu, kā tur publicēsiet savu viedokli... citādi šeit var sākties kārtēja razborka.
Publicēts: 14.10.09 21:35
 citēt
chess:...nu cik gan var mocīties ar tiem balsojumiem...?...

...iepostēt varēji arī čupiņu ar saviem tipiskajiem komentāriem - 222 un piebildi "vāja bilde"

bet apsveicu ar bārdas nodzīšanu! :)

"vāja bilde" nav izcils, bet banāls arguments! vajag tiešām IZCILUS... ;)
Publicēts: 14.10.09 21:37
 citēt
Vai tiešām ne dienas bez reitingu kašķa nevar iztikt? Toč, slimi cilvēki...:(
Publicēts: 14.10.09 21:40
 citēt
Friidis:Vai tiešām ne dienas bez reitingu kašķa nevar iztikt? Toč, slimi cilvēki...:(

kur tu saskatīji "reitingu kašķi" - esi slims vai ments... vai abi kopā!? :D
Publicēts: 14.10.09 21:44 labots
 citēt
Alloxa, es takš nerakstu Tev, ka esi čangaļu pāķis! (kaut gan Tavs diskusiju stils par to nepārprotami liecina)..:)
Bet, lai neredzētu reitingu kašķi, kas ik pārdienas dažādos topikos izceļas tavā vadībā, jābūt slimam (aklam).
Un, cilvēks, kas tādu provocē, noteikti nav īsti garīgi vesels!
Publicēts: 14.10.09 21:46
 citēt
:D:D:D:D Friidim iedzēla.

Par tēmu.

www.fotoblog.lv... (mana bilde - reklamējos)
...
un pavisam nesaprotams komentārs ar tādu pasniegšanas manieri, it kā es būtu ieriebis. Nepazīstu viņu.

----

hunderttausend@87.110.24.170 | 23:22 26.01.2008
Nevajag teikt, ka es atriebjos. Visādi citādi patīkama noskaņa, bet..., apgriezt par 180. pili centrā nelikt, tad, jā, tad būs, es nav tas, kas grāmatu, tāpat, kā bildi lasa no labās puses. Īsumā.
Publicēts: 14.10.09 21:54 labots
 citēt
Friidis:Vai tiešām ne dienas bez reitingu kašķa nevar iztikt? Toč, slimi cilvēki...:(

kā jau minēju, ja pa vidu nav personīgs kašķis/atriebība u.t.t. tad šajā situācijā Linkman komentārs (par atzīmēm neizsakos) ir stipri muļķīgs, neviens nekur nekad nevienam nedrīkst norādīt kādas ir pareizās malu attiecības vai izteikt viedokli par fotogrāfiju izejot no izmantotās kameras krutuma/nekrutuma. Izcila bilde var būt uzbildēta gan ar nokia gan ar hasselblad un bildes vērtība (labums/nelabums) nekad nebūs atkarīgs no kameras ar kādu viņa uztaisīta. Izmantojot salīdzinājumus (vai varbūt saprotamāku valodu) gribas teikt ka caurums sienā ir un paliek caurums, poh vai izsists 5 minūtēs ar kruto Hilti vai 5 dienās ar āmuru un zubilu! Jā, atkarībā no izmantotajiem/pieejamiejiem instrumentiem var mainīties atieksme/cieņa pret darba darītāju bet nekādā gadījumā ne pret rezūltātu!
Publicēts: 14.10.09 21:59 labots
 citēt
Es arī nezinu šo kašķu pamatu un kategoriski neatbalstu tos, bet Linkmans vismaz neproducē tos tik publiski, agresīvi un prasti.
Publicēts: 14.10.09 22:04
 citēt
Friidis:Es arī nezinu šo kašķu pamatu un kategoriski neatbalstu tos, bet Linkmans vismaz neproducē tos tik publiski, agresīvi un prasti.

piekrītu arī Tev!
Publicēts: 14.10.09 22:08 labots
 citēt
Friidis:ALloxa, es takš nerakstu Tev, ka esi čangaļu pāķis!
Bet, lai neredzētu reitingu kašķi, kas ik pārdienas dažādos topikos izceļas tavā vadībā, jābūt slimam (aklam).
Un, cilvēks, kas tādu provocē, noteikti nav īsti garīgi vesels!

tev darbā laikam daudz priekšnieku!!! citādi kāda velna pēc, atnākot uz FB, tu po mentovsķi sāc visus regulēt (taisot glīgi aplamus secinājumus!)... un abižoies, kad kāds iesprauž tev "termometru" tur, kur esi pieradis pats to sprust ci°tiem. ;)~~
Publicēts: 14.10.09 22:16 labots
 citēt
Alloxa, man jau sen nav priekšnieku. Un es nevis regulēju, bet izsaku savu pamatotu viedokli, tāpat kā pārējie FB dalībnieki Vai Tu domā, ka kautkāda mistiskas amatieru statistikas zilā zvaigznīte un dažas labas bildes dod Tev ekskluzīvas tiesības uz īpašu taisnību?
Bet pēc Tava diskusijas stila un tā kultūras līmeņa varu konstatēt- mans pieņēms par Tavu izcelsmi tomēr ir pamatots...:)
Publicēts: 14.10.09 22:17
 citēt
ir zem bildēm[ manām ] daži interesanti komentāri, sākot no piekasīšanās ne pa tēmu, beidzot ar - pasaule maza, atradīs mani un tad pa tauri...., bet par tiem paņirdzu un nereaģēju ne forumā, ne "pāridarītāju" bilžu galerijā - slinkums te kaut ko ielikt. komentāri pieder pie bloga ikdienas, tie parāda, cik raibs sastāvs te apgrozās, daži regulāri pašizgāžās, Linkmans nav izņēmums, bet personisko nepatiku, pret kāda cilvēka izdarībām, mēģinu norobežot no bilžu vērtēšanas....................
Publicēts: 14.10.09 22:24
 citēt
Fridi, argumentē, lūzdu, "prastajām" Alloxa, šo tavu secinajumu: "reitingu kašķis"!@? ;)
Publicēts: 14.10.09 22:31
 citēt
Ja cilvēks izvelk gaismā vairāk kā pusgadu vecu bildi foruma diskusijai ar autoru, ar kuru netik sen bij asāka vārdu apmaiņa - tā nav vēlme pakasīties, tā ir vienkārša bloģera mīlestība! :)
Publicēts: 14.10.09 22:33
 citēt
chess:Ja cilvēks izvelk gaismā vairāk kā pusgadu vecu bildi foruma diskusijai ar autoru, ar kuru netik sen bij asāka vārdu apmaiņa - tā nav vēlme pakasīties, tā ir vienkārša bloģera mīlestība! :)

Izsakies skaidrāk, chess... Tu domā, ka te varētu kaut kas sanākt? :D:D:D:D
Publicēts: 14.10.09 22:34
 citēt
negatIvs, līdzu, linkus studijā, jautrībai un garastāvokļa uzlabošanAI - teši tamdeļ atvertu šo tēmu.
Publicēts: 14.10.09 22:35 labots
 citēt
Alloxa, paskaties pats , cik diskusijās ir Tevis iesāktas "razborku" tipa tēmas par balsojumiem, komentāriem reitingiem utt. Par bildēm, fotografēšanu, tehniku utt Tu gandrīz nerunā, tikai par atzinību (kas, kur, kad, pret ko, par ko, cik utt).
Šaubos vai vairumam FB dalībnieku šis "tirgus" interesē- cerams, ka to arī pats māki izlasīt noraidošo attieksmi Tavu tēmu komentāros.
Bet secinājums par "prasto"- to pats izprovocēji ar savu "komunikācijas stilu". Tā kā es neatvainojos un netaisos to darīt.
Publicēts: 14.10.09 22:43
 citēt
Frīdi -tev par pēdējo žetons - manuprāt ļoti precīzi visu šo štelli noformulēji! Piebiedrojos.

Un man nez kāpēc liekas, ka Taviem vārdiem piebiedrosies vēl daudzi - es vismaz vēl duci tādu blogeru zinu!
Publicēts: 14.10.09 22:43
 citēt
dk1988, neņiem Alloxas fanu chess kungu nopietni - ревнует к каждому столбу, пратифный, с тех пор, как уму не ответил взаимностью.... :D
Publicēts: 14.10.09 22:51
 citēt
MēGINāJUM №2
Fridi, argumentē, lūzdu, "prastajām" Alloxa, šo tavu secinajumu: "reitingu kašķis"!@?

kUR TU SASKATīJI k/k "reitingu kašķi" = www.fotoblog.lv... !!! ;)
Publicēts: 14.10.09 22:59
 citēt
Kāpēc man būtu jāskaita un jākopē linki uz Tavām kašķu tēmām- atver sadaļu diskusijas un paskaiti pats- pirmajā lapā tādas vismaz 4. Un visās neatzītais ģēnijs Alloxa raud par FB netaisnību...:)))
Publicēts: 14.10.09 23:11
 citēt
kasparsf:bet nu kam (es atvainojos) pis ar kādu kameru, objektīvu u.t.t. bilde taisīta?
(es arī atvainojos) - mani, kad kā fotogrāfs skatos. kad kā skatītājs, ne.
Publicēts: 14.10.09 23:19
 citēt
Friidis:Kāpēc man būtu jāskaita un jākopē linki uz Tavām kašķu tēmām- atver sadaļu diskusijas un paskaiti pats- pirmajā lapā tādas vismaz 4. Un visās neatzītais ģēnijs Alloxa raud par FB netaisnību...:)))

Alloxa nekad neraud, jā esi saskatījis asaras, tad tās ir no smiekliem, kā Fridis nespej argumentēt savus secinājumus...

Bet jā gribi "piešut Alloxam k/k pantu" uznrādi uz k/k FB Alloxas PĀRKĀPTU noteikumu!!! ;)
Поверь, дружище - "мент с градусником в попе". не самая красивая "панорама" которую Alloxa когда либо "снимал". :D
Publicēts: 14.10.09 23:21
 citēt
Pāķis paliek pāķis- kad nav ko teikt, runā rupjības!
Publicēts: 14.10.09 23:37
 citēt
Alloxa, ieliku tai bildei izcili. Nākamreiz, kad tev nabadziņam kāds sliktu vērtējumu ielikts, droši prasi, ielikšu pretī labu, lai nav jāpārdzīvo :D
Publicēts: 14.10.09 23:43
 citēt
dk1988:
chess:Ja cilvēks izvelk gaismā vairāk kā pusgadu vecu bildi foruma diskusijai ar autoru, ar kuru netik sen bij asāka vārdu apmaiņa - tā nav vēlme pakasīties, tā ir vienkārša bloģera mīlestība! :)

Izsakies skaidrāk, chess... Tu domā, ka te varētu kaut kas sanākt? :D:D:D:D
visās diskusijas kur tiek iesaistīts Alloxa, tu тут-как-тут :) un šis chessa koments tevi aizķēra :D
Publicēts: 14.10.09 23:43
 citēt
Friidis:Pāķis paliek pāķis- kad nav ko teikt, runā rupjības!

Labojums: Kad neizdodas argumentiem segt savu secinājumu, staigā ar termometru ... ;)

Paldies par jautru isklaidi, cop... www.youtube.com...

www.youtube.com...

www.youtube.com... !!!
Publicēts: 14.10.09 23:46
 citēt
Alloxa - ja Tu tikai tēlo muļķi-domāju, ka neveiksmīgi. Ja tomēr tāds tiešām esi- jūtu līdz...:(
Publicēts: 14.10.09 23:55 labots
 citēt
ahh - Alloxa ir mans vectēvs Aleksejs Timofejevičs Kuzmičs un es esmu Dainis Kuzmičs :D:D:D:D beidzot pieķērāt xD

visai interesanti skatīties ,kā viņš nokaitina publiku. A tas, ko chess teica, man uzsita smieklus, tāpēc pajautāju, vai viņš uzskata, ka Alloxam un Linkmanam varetu kas sanākt, uz ko Alloxa atbildēja, ka chess ir viņa atraidīts gejs :D:D:D:D:D ārprāts xD
Publicēts: 15.10.09 00:01
 citēt
dk1988:ahh - Alloxa ir mans vectēvs Aleksejs Timofejevičs Kuzmičs un es esmu Dainis Kuzmičs :D:D:D:D beidzot pieķērāt xD

visai interesanti skatīties ,kā viņš nokaitina publiku. A tas, ko chess teica, man uzsita smieklus, tāpēc pajautāju, vai viņš uzskata, ka Alloxam un Linkmanam varetu kas sanākt, uz ko Alloxa atbildēja, ka chess ir viņa atraidīts gejs :D:D:D:D:D ārprāts xD
jautri :D :D :D
Publicēts: 15.10.09 00:02
 citēt
Neko nelasīju, bet manuprāt daļa no jums nav normāli...
Publicēts: 15.10.09 00:03
 citēt
Friidis:... ja Tu tikai tēlo muļķi ...
nav tik viegli gudru cilvēku priekšā notēlot. vieglāk gudru durikiem.
Publicēts: 15.10.09 00:06
 citēt
haralds:
Friidis:... ja Tu tikai tēlo muļķi ...
nav tik viegli gudru cilvēku priekšā notēlot. vieglāk gudru durikiem.

Tik gudru cilvēku priekšā? man šķiet, ka 85% publikas ir ar lielām problēmām un apgrūtinātām uztveršanas spējām.

daudziem ir arī dubultmorāle. šaubos, vai tas ir gudri.

Bet par otru daļu piekrītu.
Publicēts: 15.10.09 00:08
 citēt
Portreti:Neko nelasīju, bet manuprāt daļa no jums nav normāli...

labi, ka par Jūsu izcilības piemēru var uzskatīt Jūsu hangover vai jau booze rīta viskija elpas topikus sadaļā " diskusijas" :D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas