Friidis:Alloxa - ja Tu tikai tēlo muļķi-domāju, ka neveiksmīgi. Ja tomēr tāds tiešām esi- jūtu līdz...
Kārtējā "cops" aplamibā-secinājums = Alloxa NEKO NETĒLO - viš tāds IRa!!! мог бы об этом догадаться, когда изучал шкалу на градуснике c циферками = -26 IQ... ой, извитяюсь... -26,01 IQ (про звание забыл) ~~
Frīdi - psihiatrs Latgalē nav problēma - es pat vienu zinu! Bet garīgo pacientu specifika ir tā, ka viņu lielākā daļa nesaprot, ka ir slimi un palīdzību nemeklē!
chess:Frīdi - psihiatrs Latgalē nav problēma - es pat vienu zinu! Bet garīgo pacientu specifika ir tā, ka viņu lielākā daļa nesaprot, ka ir slimi un palīdzību nemeklē!
+100 - tieši tā! Palīdzība vajadzīga tiem, kam palīdzēt jau nevar(par vēlu)... = "Frīdi -tev par pēdējo žetons - manuprāt ļoti precīzi visu šo štelli noformulēji! Piebiedrojos.
Un man nez kāpēc liekas, ka Taviem vārdiem piebiedrosies vēl daudzi - es vismaz vēl duci tādu blogeru zinu!" (c) chess
nu, jāsaka, ka Alloxam patiešām ir slimīga tieksme apliecināties un kūdīt... ar pakaļcaurumiem un komerciaļi salkaniem skatiem. nu, talantīgs provokators un spameris, karoče.
Frīdim jau arī patīk pamācīt. saprātīgiem padomiem līdzekļu izdošana par nekam nederīgiem fototehnikas produktiem un sirsnīgā centība nopļaut kāziņas pa lēto. ar tieksmi pārliecināt, ka visiem ir ja'būt tādiem, nu, viduvējiem, vai?...
1:1 dva sapoga para kā sauc tā atskan viena pagale nedeg ....
oms:Te ož pēc FotoBloga šķelšanas... Kam tas ir izdevīgi?
Tu kaut ko esi palaidis garām. Te jau sen šķelšanās smird līdz pašām debesīm.
Kam izdevīgi? Padomā pats, kurš te visvairāk rīkojas pēc principa "skaldi un valdi!"
......................
Tā es kādreiz piedzīvoju erfoto sašķelšanos un ar to pašu tas palika tukšs, salīdzinoši mazapdzīvots. Nesaku, ka vajag visiem rātni glaudīt vienam otra galviņu, bet kaut kādai robežai ir tomēr jābūt. Izskatās, ka te sāk valdīt demokrātija
Viedoklis no malas - tā pirmajā postā minētā bilde pa lielam ir nekāda... tas tā no malas pavērojot. plakana, pleķaina, šai bildei vērjot blogā salikto bilžu thumbnaiļus vienkārši paslīdētu garām... uz 444 arī nevelk
kamambers:uote] Tu kaut ko esi palaidis garām. Te jau sen šķelšanās smird līdz pašām debesīm.
Kam izdevīgi? Padomā pats, kurš te visvairāk rīkojas pēc principa "skaldi un valdi!"
......................
Tā es kādreiz piedzīvoju erfoto sašķelšanos un ar to pašu tas palika tukšs, salīdzinoši mazapdzīvots. Nesaku, ka vajag visiem rātni glaudīt vienam otra galviņu, bet kaut kādai robežai ir tomēr jābūt. Izskatās, ka te sāk valdīt demokrātija
Par ER Foto "lejupslīdi" atļaušos nepiekrist. Nebija jau tur nekā tik traka, lai tauta to pamestu dēļ "garīgās atmosfēras". Manuprāt viss pajuka dēļ tehniskām problēmām- sākās gļuki, serveru maiņas, beigās nomainīja visu lapas "interjeru", tā palika grūti saprotama (vismaz man, vecam stagnātam) un ārkārtīgi lēna. Tādā vairs nebija lustes regulāri tusēt. Arī tagad paretam tur ieskatos, bet trūkst pacietības gaidīt , kamēr bildes atveras...
Fridi, par pēdejo (erfoto)... tehnisko problēmu tur ir pamaz... tur ir smadzeņu problēmas!!! Es uzskatu, ka daži individi tur veido pretīgu vidi!!! Mana otrā labāk atzītā fotosaitos bilde , tur tika saņemta ar vārdiem - ar traktoru sabrauktā reņģe, mūs tu nepaķersi un tamlīdzīgi... nu neiešu nekad vairs tur. Un mans vecaistēvs mani mācīja- nestrīdies ar muļķiem, pats par muļķi paliksi... un man vajadzēja nodzīvot 57 gadus, lai viņam noticētu.
Haiduks:Fridi, par pēdejo (erfoto)... tehnisko problēmu tur ir pamaz... tur ir smadzeņu problēmas!!! Es uzskatu, ka daži individi tur veido pretīgu vidi!!! Mana otrā labāk atzītā fotosaitos bilde , tur tika saņemta ar vārdiem - ar traktoru sabrauktā reņģe, mūs tu nepaķersi un tamlīdzīgi... nu neiešu nekad vairs tur. Un mans vecaistēvs mani mācīja- nestrīdies ar muļķiem, pats par muļķi paliksi... un man vajadzēja nodzīvot 57 gadus, lai viņam noticētu.
Katrā saitā ir saujiņa "neatzīto ģēniju" ar rūgtumu uz visu pasauli. "Lielajā fotopasaulē" viņus daudz neņem galvā, tādēļ arī izgāž savu žulti uz "vidusslāņa plebejiem".
Par tematu ... Kad meklēju objektīvu, man trakoti interesēja kādas bildes ir sanākušas citiem foto meistariem, kaut ko atradu , bet meklējumi vilkās ilgu laiku, izšķirstot entās bildes kurām stāv "standarts". tas vairs nav man aktuāli, bet domāju,ka citiem ari tas interesētu
mestrs:Par tematu ... Kad meklēju objektīvu, man trakoti interesēja kādas bildes ir sanākušas citiem foto meistariem, kaut ko atradu , bet meklējumi vilkās ilgu laiku, izšķirstot entās bildes kurām stāv "standarts". tas vairs nav man aktuāli, bet domāju,ka citiem ari tas interesētu
Par to jau šeit tiek diskutēts ilgi un dikti, ar krasu sadalīšanos 2 "nometnēs" - tīrie fotomākslinieki ar "karogu"- po fig ar ko, ka tik bilde! - fotomīļi ar tehnisku interesi, kas izsaka vēlmi, lai pie bildes būtu arī infa par optiku. Pagaidām uzvar pirmie, kā arī elementārs slinkums. Dažreiz arī nevajadzīgs kauns par savu tehniku..
Lai FB sabiedrība šķeltos un saits paliktu tukšs tādu sīkumu dēļ? Nu tad man liekas, ka sliekai ir vairāk mugurkaula masas...
Viena lieta ir ignorēt, otra - riet pretī barā, līdz brīdim, kad paši sariesies savā starpā. Skatos superstāriem patīk spirināties pretī katrai provokācijai, tādējādi problēmas saknei tik mēslojumu regulāri met klāt. Īsti neredzu šeit problēmu. Pakasījās, āmen.
Problēmas mēslotāji -
Friidis (regulāri mēģina iestarpina't pareizo dzīvesveidu, tikai negrib saprast, ka topika autoram tas pie kājas, viņš atnāca patroļļot)
Linkman - vienmēr strīdas pretī, lai gan jēgu no tā neiegūst nekādu. (Tagad gan skatos, ka pieklusis. Tas labi)
Annirs - baroja baroja, līdz brīdim, kad nomira pats no bada un pazuda. Tagad ar cucumberi savu te ošņā.
agrāk arī citi (JRJ, ekoists utt) , kam Alloxa pamatoti/nepamatoti bija licis sliktus vērtējumus un kaitinājis.
Rodas jautājums - kāpēc lien pretī?
1) Ielika sliktu atzīmīti un aizvainoja meistara sirdi?
2) Ielika sliktu atzīmīti, bet neprata to pamatot un tagad atbildes reakcija, lai pierādītu, ka autors neveiksmīgs kritiķis?
3) Nepatīk cilvēks? Nokaitināja? Netaisnība uz pasaules?
varētu atbildēt uz šiem jautājumiem paši sev -.- Un domāt, kāpēc Alloxa vēljoprojām ir aktīvs...
Haiduks:Fotoblogam tas nedraud... Vairāk par to jādomā N-to niku nomainītājiem un dažiem pārgudrīšiem, kuri parasti ir fotobloga gemaroīdi
Tātad ,norāde hemoroīds doma'ta uz topika autoru.
Šis iekaisums vēnu un kapilāru galos pie anālās atveres, traucē jums dzīvot. Tātad - slikts vērtējums Jūsu bildēm ir iekaisums pie anālās atveres...
Man šķiet man padodas savilkt metaforas
Oiiii nē, naf par Alloxu, neesmu manījis, ka Alloxa būtu dzēsies un nikus mainījis (bet tas gemaroīdais, vai -die niks mums katram ir savs (i)) Jo tie , kurus es nevaru pārvārīt, citam ir fovorīti, un otrādi
Kaapeec@89.201.100.24 | 18:23 15.02.2009 "iespēja" ir. arī uz māju sienām lielas bildes ir izliktas. es pašlaik FotoBlogu skatos...
Alloxa@159.148.67.60 | 20:08 15.02.2009 Kaapeec, es cienu savu skatitāju, tāpēc piedāvāju baudāmāku variantu arī... nav mana vain, kā šeit nav iespējas publicēt panorāmas lielākas par pastmarkām
dk1988:agrāk arī citi (JRJ, ekoists utt) , kam Alloxa pamatoti/nepamatoti bija licis sliktus vērtējumus un kaitinājis.
Rodas jautājums - kāpēc lien pretī?
1) Ielika sliktu atzīmīti un aizvainoja meistara sirdi?
2) Ielika sliktu atzīmīti, bet neprata to pamatot un tagad atbildes reakcija, lai pierādītu, ka autors neveiksmīgs kritiķis?
3) Nepatīk cilvēks? Nokaitināja? Netaisnība uz pasaules?
varētu atbildēt uz šiem jautājumiem paši sev -.- Un domāt, kāpēc Alloxa vēljoprojām ir aktīvs...
Pirms provēt no malas raksturot citu cilvēku rīcības , būtu labi izstudēt kas , kur , kad un kāpēc sākās un tikai tad tēlot psihologu . Pagaidām no augstāk tevis teiktā pēc muļķīša izskaties, kas laiza Alloxa pakaļu
JRJ - es precīzi nepateikšu, bet šķiet sākās tieši no Tavām bildēm ar Alloxas vērtējumiem 111 / 333 utt. Visur komentārs aptuveni - kadrējums nepareizs, pārāk vienāds un bla bla... (nu paralēli bija Linkmans un ekoists - šķiet jau ka gadu un dažus mēnešus atpakaļ šeit, blogā)
Dievs tēvs - iemeslus, lūdzu, kāpēc man vajadzētu Alloxam laizīt pēcpusi? Kaut vienu... Ne man kas atlec , ne kas. Man drīzāk lielākus emocionālus pārdzīvojumus izraisa žēlumu pret jums, nekā apbrīnu pret Alloxu, kā viņš jūs te čakarē, jo vienmēr atrodas kāds , kurš stabulei spēlē līdz. Vispirms JRJ, tad Linkman, vēlāk Friidis, citudien vēl kāds... -.-
Te pat psihologu nav ko tēlot. Jums neviens nesit pa vienu vaigu un neliek griezt otru pretī, bet šitais tomēr ir internets, bet jūs uz provokācijām vēl mīkstāki, kā uz reālu lietu kārtošanu (neiet runa apr kaušanos, bet konstruktīvismu, jo jūs krāmējāt tādus pašus vērtējumus Alloxam) Vieglāk būtu piedot ienaidniekam un tad jūs viņu noliktu uz lāpstiņām, bet nē - spēlē līdz. Cik jums gadu? palūgšu Dievam, lai apžēlojas. ziepju opera -.-
dk1988:JRJ - es precīzi nepateikšu, bet šķiet sākās tieši no Tavām bildēm ar Alloxas vērtējumiem 111 / 333 utt. Visur komentārs aptuveni - kadrējums nepareizs, pārāk vienāds un bla bla... (nu paralēli bija Linkmans un ekoists - šķiet jau ka gadu un dažus mēnešus atpakaļ šeit, blogā)
Tieši pilnībā neprecīzi un notika viss savādāk, pat ne tuvu tam kā tev šķiet!!! Tāpēc ar ieteicu sākumā izstudēt un tikai tad izteikt viedokļus par citu rīcībām , lai šādi naizgāztos! Es biju tas kurš paprasīja Alloxu argumentēt tukšo balsojumu 333 zem ekoista b&w bildes ar karieti . To kā Alloxa sāka skaitīt pikseļus un meklēt zilo novirzi histogrammā (melnbaltā tonētā bildē) ļoti labi atbilst šim topikam par "obketīvu" FB argumentēšanu . To kādas atiecības notika talāk starp mani un Alloxa bij pārsvarā muļķošanās aiz garlaicības , kamēr nepalika garlaicīgi.
dk1988 , lai turpmak šādi neizgāztos un neapmelot citus , iesaku vismaz pajautāt kā viss ir bijis
to pikseļpišanu aprakstīja mana frāze - "bla bla" -----> "sākās tieši no Tavām bildēm ar Alloxas vērtējumiem 111 / 333 utt. Visur komentārs aptuveni - kadrējums nepareizs, pārāk vienāds un bla bla un pat , ja zem ekoista. es zinu, ka sākās ar jūsu trio (Linkman, JRJ, ekoists) + vēlāk silrak, kurš izskatās ir dzēsies. ... .... nejūtos izgāzies... es vienk. jūtu, ka tev nepatika, ka vienā no komentāriem pieminēju Tavu niku.. un tas arī viss..
Tu īsti domu neuztver, ar kādu es vispār uzstājos šeit.
dk1988 , ja tu 2x piemini praktiski vienādos komentos vienu un to pašu uzbraukumu tad loģiski es saprotu , ka tu gribi dzirdēt manu atbildi un manu paskaidrojumu , pretējā gadījumā esi plātīzers. Pirmo reizi es neko neatbildēju , nav man sevišķas intereses ielīzt bezjēdzīgās diskusijās. Bet ja tas turpina atkārtoties tad skaidrs ka es kautkādu atbildi došu, Ja vēl kautkur esi minējis mani tad būšu palaidis garām.
neesmu citur minējis. Tevi pieminēju, jo atceros, ka liki arī Alloxam tos negatīvos vērtējumus kā vendettu, bet atzīstu, ka Tu laikam ar ekoistu visātrāk norimies pret viņu, kāmēr Linkman joprojām spirinās (ja neskaita to, ka šo tēmu ignorē).
Kā var nesaprast tik vienkāršu lietu - ja cilvēks ir ielicis šeit bildi, tad neko mazāk kā 555 ar !!!!! negaida.
Nav jau nekāds erfoto, kur bieži bildes pat nekomentēja un nevērtēja. Tā ka Haidukonkulis var būt lepns, ka erfoto bildi ievēroja, lai arī apsauca par traktora sabrauktu siļķi. Interesanti, kura bilde tā bija?