forum.gif
Izcili "argumentēta un pamatota" FB kritika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izcili "argumentēta un pamatota" FB kritika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.09 22:20
 citēt
Pastāsti kaut ko par brivmūrniekiem....
Publicēts: 15.10.09 22:22 labots
 citēt
No Vācijas nākuši?
ā un jā - hedkvarterzi Soltleiksitijā... atcerejos to ar
bez maz vai arodbiedrība jaunajos laikos.

rakstu tā, lai nesaktos kašķis, ka kko mekleju googlē xD
Publicēts: 15.10.09 22:39
 citēt
ak34:Kā var nesaprast tik vienkāršu lietu - ja cilvēks ir ielicis šeit bildi, tad neko mazāk kā 555 ar !!!!! negaida.

Nav jau nekāds erfoto, kur bieži bildes pat nekomentēja un nevērtēja. Tā ka Haidukonkulis var būt lepns, ka erfoto bildi ievēroja, lai arī apsauca par traktora sabrauktu siļķi. Interesanti, kura bilde tā bija?

Nekad neesmu lepojies, ka mums ir tautieši ar vienu krunku smadzenēs, un tā pati pakaļā :(... ja kaut ko cilvēki nesaprot, tad nevajag tēlot baigo specu, un tas, ka ganās iekš erfoto viņa līmeni nepaceļ :D... un rezultāts , ka erfoto var būt lepns, kad kāds to ievēro... praktiski mirusi vide :(
... bet varēja būt vadošais fotosaits Latvijā :)
Publicēts: 15.10.09 23:06
 citēt
saknes laikam templiešos meklējamas
Publicēts: 15.10.09 23:13
 citēt
'tik tālu nezinu, vēsture pārrakstīta
Publicēts: 15.10.09 23:16
 citēt
ak34:Kā var nesaprast tik vienkāršu lietu - ja cilvēks ir ielicis šeit bildi, tad neko mazāk kā 555 ar !!!!! negaida.

Frāze , relatīvi pielietojama praktiski jebkurā tēmā (ne tikai foto) .

dk1988, vēlreiz atkārtoju - iedziļinies foruma un bilžu vēsturē ja ir vēlēšanās saprast kad kurš ko ir sācis. Tad varēsim parunāt , jo kārtejo reizi tu kļūdīes.
Publicēts: 15.10.09 23:17
 citēt
Bet, kāpēc, Tu,JRJ, neatzīsti, ka Tev sāp?
Publicēts: 15.10.09 23:18 labots
 citēt
Haiduk, erfoto panīka dēļ tehniskām problēmām. Kādu brīdi tas bija nelietojams, bet abas pārējās lapas strādāja kā pulkstenis.

Tas ka tagad bez erfoto ir vairākas citas lapas jau nav slikti. turklāt foto ir kļuvis par masveida hobiju, kāds tas nebija erfoto ziedu laikos. Tad ar nebija tik viegli pusplikas vai plikas meičas bildēt: filma bija uz fotodarbnīcu jāstiepj (meičas to zināja un kautējās no kopējamās mašīnas operatora), nebija arī diez ko lēti 300 bildes fotosesijā ar zaki sabildēt. Lidz ar to daļa jautrības, kas ir šeit izpalika.

Bet erfoto cilvēki jau nekur nav palikuši - te pat vien tusē. Un bija tur tāda pat ņemšanās ar reitingiem, fanu klubiem, vecbiedriem utt. Tā ka nestreso.

Jebkurā gadījumā internetā ir grūti iegūt objektīvu vērtējumu par bildēm. Vai nu tas bija vecais erfoto vai FB. Un arī šeit var atrast sakarīgus autorus un pa retu reizi arī kritiķus. Mani gan šajā lapā visvairāk piesaista forums. Jautrs virtuāls tusiņš :)
Publicēts: 15.10.09 23:20
 citēt
Krustam patīk muķilovkas, ko taisa Alloxa :D:D
Publicēts: 15.10.09 23:33 labots
 citēt
dk1988:Bet, kāpēc, Tu,JRJ, neatzīsti, ka Tev sāp?

Kas man kur un par ko sāp? Mazliet celis sāp no sportošanas bet pārsvarā nekas cits :) . Raksti konkrētāk ko gribi teikt.
Publicēts: 15.10.09 23:36
 citēt
sirsniņa sāp///Alloxam liki tadus pašus vertejumus.... :D
Publicēts: 15.10.09 23:45
 citēt
ak34... iemācies mācīt sevi, nevis mani. Tam ko tu raksti, vai pats noticēji... un nevis es, bet tu esi tas, kurš parasti streso.
Es minēju iemeslu, kāpēc neesmu erfoto... un daudzi, ar ko esmu runājis min tieši to pašu vainu...
...latviešu tautas ticējums- zivs pūst no galvas. :):):)
Publicēts: 15.10.09 23:57
 citēt
dk1988:sirsniņa sāp///Alloxam liki tadus pašus vertejumus.... :D

Nu gudrs tu gan nēesi :) , Paskaties kādus es saliku viņam vērtējumus un kad es viņam to solīju izdarīt zem katras bildes un godīgi salikt savus balsojumus ar savām subjektīvām domām un tad paskaties uz viņa vērtējumiem kad pēc laika kurš kad bija salikts un padomā ja esi spējīgs , kam tad konkrēti sisniņa sāpeja :D . Fotoblog arhīvs viss tavā rīcībā!! ;) Pat laiki un datumi visur stāv zem bildēm un zem tekstiem forumos.
Publicēts: 16.10.09 00:01
 citēt
Nepardzīvo - viss labi... Es jau teicu, ka pirmais ar ekoistu beidzi... over. Tu dikti pardzivo.
Publicēts: 16.10.09 00:07
 citēt
dk1988:Nepardzīvo - viss labi... Es jau teicu, ka pirmais ar ekoistu beidzi... over. Tu dikti pardzivo.

dk1988 , man skaidrs kāpēc tu tā pārdzīvo par Alloxu , tev tik pat lēni , nē , pareizāk vispār nepielec :) .

Ar šo es off , garlaicīgi :)
Publicēts: 16.10.09 00:08
 citēt
Es vienkārši saku - Tu dikti pārdzīvo... Visa tava reakcija uz Alloxu un mani... viss... arlabunakti.
Publicēts: 16.10.09 02:51 labots
 citēt
JRJ, vēsture liecina kā tu esi neprecīzs (скрыл улики) = Alloxas pirmie sirdsaziņas vērtējumi zem tavām bildēm parādījās nedaudz agrāk par =
[x] Alloxa@159.148.67.60 | 16:34 04.04.2008
Ideja: 4, Izpildījums: 4, Sajūtas: 4.

= www.fotoblog.lv... + mans koments

godīgi sakot, sākumā JRJ turējās diezgan vīrešķīgi, salīdzinājumā ar "puišeļiem" LM un sasar - daudziem viņā vērtējumiem varētu piekrist, līdz plikiem 111 nenolaidās un centās k/c argumuntēt = JRJ@84.237.151.210 | 12:49 19.04.2008
Ideja: 5, Izpildījums: 1, Sajūtas: 1.
Ideja laba bet sanāca diletant kadrs. Līdz abstrakcijai nevelk! Kā siluets nav parādīts, kadrējums ar melnām malām kurās noslēpts siluets galīgi garām. Vita šāda žanra tapšanai arī ne labākā izvēlēta. Ja arī kautko izsaka tad tiem kas tur ir bijuši.
Par šo vien varēTU šo veci cienīt salīdzināJUMā AR MInēTIEM....! ;)
Publicēts: 16.10.09 07:28
 citēt
....mīlestības trūkums bērnībā, šķirtās ģimenes, pazemojumi skolā... kas viss ir pamatā zilo, zaļo, sarkano zvaigznīšu slimībā?
Publicēts: 16.10.09 11:53
 citēt
Alloxa , es ne velti pieminēju foto ar karieti un forumu , jo viss sākā tieši tur! Balsojumus zemākus par 555 tu jau liki no paša sākuma , un tas bija vairākus mēnešus pirms tā kā tu vienā brīdī sāki pēc kārtas visiem likt nepaskaidorjot kas nav tā pēc tavām domām. Ne jau balsojumi man interesēja :) , galvenais bij normāls teksts kuru es no tevis prasīju.
Par dzēstām bildēm es jau minēju ka esmu to darījis bet nekādā gadījumā tas nav bijis saistīts ar tevi :) . Šeit vienkārši pietiekoši daudz gļēvuļu kas neseko saviem vārdiem un var uzrakstīt kautko rupju atiecībā pret cilvēku uz foto un tā kā komentus svešus es nevaru editēt , tad bilde tika momentāli dzēsta :) . Uz tevīm tas nekas nav atiecies , šijā ziņā tu vienmēr esi bijis korekts!
Tad vienkārši pēc tās garā tusa forumā es tev solīju iziet cauri visām tavām bildēm , ko arī izdarīju toreiz :) . Balsoju subjektīvi godīgi ;) . Ja tu domā ka es nepiekrītu par taviem balsojumiem zem savām bildēm tad tu šaubies . Ir protams tādas kur tu esi pārāk pārspīlējis bet ir arī tādas kuras tu esi pārāk augstu novērtējis. (tas protams IMHO). Bet ja atceries tad man galvenais bij normāls koments , kurus prasīju ;) .
To kas sākās tālāk bijā vienkārša muļķošanās aiz garlaicība un domāju no tavas puses tas bija tā pat :) .
Publicēts: 16.10.09 11:55
 citēt
Disciplīnu draugi disciplīnu - Alloxa nāk.
Publicēts: 16.10.09 12:23
 citēt
Alloxa, vai man paradit tavus 'Dzēst! zem manam bildem?
Publicēts: 16.10.09 12:48
 citēt
Karlis70:....mīlestības trūkums bērnībā, šķirtās ģimenes, pazemojumi skolā... kas viss ir pamatā zilo, zaļo, sarkano zvaigznīšu slimībā?
Ko nu jemies,diplomēts ārsts dažus postus augstāk atzina:Nav ārstējams!!! :D :D :D
Publicēts: 16.10.09 14:52
 citēt
www.fotoblog.lv...

Buldogs@81.198.9.188 | 19:52 17.12.2008 [ paldies par komentāru ]
Balsojums: Dzēst!
Popularizēt smēķēšanu nav labais tonis.... ;)
Publicēts: 16.10.09 15:02
 citēt
Karlis70:....mīlestības trūkums bērnībā, šķirtās ģimenes, pazemojumi skolā... kas viss ir pamatā zilo, zaļo, sarkano zvaigznīšu slimībā?

Jūtu līdz... Alloxam tavas problēmas grūti būs saprast - viņam dzīvē vis notika tieši pretēji ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas