armands_z:Vai kaut kur Kurzemes pusē netiek rīkots kāds plenērs?
Īstenībā gribētos ar kādu zinošu civēku parunāties par foto filtriem. Būtu labi ja kāads varētu man un droši vien kādam vēl.
nosauc datumu un vietu, no gribētājiem patusēt , neatkausies, varbūt kāds būs ko par filtriem dzirdējis, varbūt būs jārunā par ūdens filtriem, kas zin.................
Es zinu par UV kaut ko un polarizācijas filriem. Pārējie diezgan tumša bilde. Zinu ka izskatās līdzīgi, bet kao kurš dara????? Kādās situācjās kurš labāks????? Varētu jau pamēģināt bet nauds ta nav tik daudz,lai visus nopirktu un saprastu ka man tas aikam neder
armands_z:Es zinu par UV kaut ko un polarizācijas filriem. Pārējie diezgan tumša bilde. Zinu ka izskatās līdzīgi, bet kao kurš dara????? Kādās situācjās kurš labāks????? Varētu jau pamēģināt bet nauds ta nav tik daudz,lai visus nopirktu un saprastu ka man tas aikam neder
ja lieto tik ciparus, tad citus ar nevajag bez minētajiem un nd
armands_z:Es zinu par UV kaut ko un polarizācijas filriem. Pārējie diezgan tumša bilde. Zinu ka izskatās līdzīgi, bet kao kurš dara????? Kādās situācjās kurš labāks????? Varētu jau pamēģināt bet nauds ta nav tik daudz,lai visus nopirktu un saprastu ka man tas aikam neder
kaut kādu priekštatu var gūt, parokoties internetā, vai palasot kādu grāmatu. ir man šis tas, pamatā uz 67mm, jo tas der trīs objektīviem no mana arsenāla
Nu tad par plenēru. Varu piedāvāt pavadāt pa mežonīgu mežu ar ļoi daudz savvalas zvēriem. Var sanākt ar zābaku piesmelšanu, ja gribas.\ Netālu no Ventspils. +naksnīgā Ventspils.
nd filtrē elektromagnētisko starojumu - un kakraz 380-760 nanometrus garie viļņi ir mums tie vajadzīgie - filtrē ganjau arī īsākus un garākus traucējot cept desas vai sauļoties, tik redzēt to procesu nevar
armands_z:Nu tad par plenēru. Varu piedāvāt pavadāt pa mežonīgu mežu ar ļoi daudz savvalas zvēriem. Var sanākt ar zābaku piesmelšanu, ja gribas.\ Netālu no Ventspils. +naksnīgā Ventspils.
cikta m/sek šobrīd ir Venspilī? ja uzkāpj uz mola tagad, tad beidzamo reizi laikam
1.novembrī Talsinieki rīko plenēru, pameklē tepat forumā nesen bija infas. Par filtriem nesen blac te ņēmās un tur friidis bija ielicis kkaut kādu saitu .ru žurnālam, ja kas jēdzīgi bija aprakstīts ko kas nozīmē, bet nu pašam praksē, protams, labāk pārliecināties. P.S. Jelgavniekam neizprast jūras jaukumu. .
Mētājās man kaut kur lētucis polarizācijas filters uz 58 mm(kā reiz uz Oly KIT optikas der)nav man vairs neviena uz 58 mm ,varu uzdāvināt,bet...Esu Saldū! Savas funkcijas pildija,bija nopirkts ar domu bliku nojemt zuves bildējot,bet foreļdžungļos tā jau tumšs!
par plenēru saku uzreiz, gribētāju daudz, braucēju.. tā ir kā ir es godīgi sakot labprāt brauktu, ja zinātu konkrētāku plānu par filtriem nemācēšu pastāstīt
juulis:par plenēru saku uzreiz, gribētāju daudz, braucēju.. tā ir kā ir es godīgi sakot labprāt brauktu, ja zinātu konkrētāku plānu par filtriem nemācēšu pastāstīt
tur jau tā lieta, ka tusētāji nekad netrūks, sarunas par foto filtriem gan var izpalikt......ja nu vienīgi par akcijas cenām auto eļļas filtru maiņai
Tātad veidojam plānu. Tēmas varētu būt: savvaļas daba un vakarā siltā istabā katrs var padalīties pieredzē ar filtriem. Savvaļas daba: atkarībā no jaudas un laika apstākļiem - pārgājiena tipa noteikti ar zābakiem. smaguma pakāpi nolemjam kad ir zināmi visi gribētāji un ko katrs spēj.
manuprāt, sākumā javienojas par datumiem, lai cilvēki var rēķināties ar to cik dienas, kurā vietā, kas ar transportu, kas ar paiku/dzeramo, kāds maršruts
Ja lasīji tad jau sākumā biju teics ka tas Ventspils novadā. Vietas man pietiek aptuveni 10-12cilv, marštuts ir izejams kājām Lai varētu vienoties par datumu ir jāzin vai vispār kāds grib braukt? Varētu būt novembra otrā nedēļas nogale? Par paiku laikam mums pašiem nāksies par visu padomāt un protams arī lai slapes remdētu arī kaut ko vajadzēs
Kuri ir divi? Ja pareizi saprotu viens esi tu! Kas ir otrs jeb es kaut ko esmu palaidis garām?
Gribētāji varētu man kaut kādus kontaktus uz PM atsūtīt.
Ja būs pietiekami daudz gribētāju varu arī pirti sarunāt, tikai tas ir maksas pasākums. Un tad tagad precīzi jāvienojas par datumu. Vai visiem der novembra otrā nedēļas nogale?