Vajag fotogrāfu uz 16.10.2009 DOBELĒ, ceļš tiek apmaksāts, vēlams ar pieredzi klubu bildēšanā. Jābildē visu nakti viena dejotāja, dažādas dejas utt. Samaksa pa nakti 50 Ls + transporta izdevumi. kontakttālr.26556578
PS. Man jautājumus varat neuzdot, piedāvāja man, bet man nav laika un gribēšanas - značit zvaniet pa taisno atsaucoties no LUTUMA
Jambo Jambo piesakas , pieraksti viņu kā pirmo , KLUBU PHOTOGraphers Janbo! Ja kas es viņam pateikšu gkur uz fikso var iziet kursu "Professional Nightclub photography"
Fui eeelmars , kā nav kauna būt šitik nemodernam Kadas drebes klubā un musdienās Butu man laiks aizbrauktu , pie reizes vel Dobeli apskatitu jauno Grutupa skatu laukumu Dobele pie reizes ir vienīgā vieta Latvijā kurs savulaik nenomīza izlikt dazjas no mana XXX arta , meitene pati bij redzejus piezvanija un piedava izlikt Kops ta laika man Dobele vairs NAV ČUHŅA , bet laika gan nav aizbrakt diemžēl
Lunis: Butu man laiks aizbrauktu , pie reizes vel Dobeli apskatitu jauno Grutupa skatu laukumu
pa nakti jau nu drošvien tur būs labs skats
Tur esot Izgaismots Ja nav es izgaismotu pats un iedomājies DELOTAJU tumsa izgaismota laukuma tumsja pili ZJUPER! Sanaktu riktigs "Piljdejarts" , Gan ja ka KUBS tur lauku sūds nekas tur nav , a dejotaja gan jau forsja ja NEZINAMA cilvekam kasas 50Ls un celju , tad var to sieviskji izvilkt kautkur PILSETA lai padejo TUR Un VISPAR , ja dejo sitada lauku miesta un dejotaja tad gan jau var DARIT JEBKO un tur jau nu vispar var sarazjot KRUTS ARTS ilgam laikam + Pusdienu nauda "Par izklaidi" vel
Man ta liekas ka ari ar pasakuma orgiem jautajums par bildesanu nav sakartots, vismaz ta man teikts ka nekas nav bridinajs ka vinai bus kads fotografs...
Man pat kautkur ir Gramatele ko sitie čaļi izdevuši Preks visadiem "Jambo" tur daaaudz tehniskas lietas apraxstitas BET vins jau nelasa un neklausas vins TAPAT KRUTS Photograppieris Janbo i no Slokas
Es te peksniatcerejos ka Janbo taisijas bildet KEFIRa, bet nu man te nacas but taja iestade un Janbo es tur nemaniju, ka ari iestades vadosie cilveki uz jautajumu par fotografu bija izbriniti -who is janbo?!
Man ta liekas ka ari ar pasakuma orgiem jautajums par bildesanu nav sakartots, vismaz ta man teikts ka nekas nav bridinajs ka vinai bus kads fotografs...
Pasakums notiek Dobeles sporta Halle...
Vai tev rakstīja tā meitene no tavas profilbildes... ?