forum.gif
Vajag fotogrāfu uz 16.10.2009
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vajag fotogrāfu uz 16.10.2009
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.09 14:20
 citēt
Vajag fotogrāfu uz 16.10.2009 DOBELĒ, ceļš tiek apmaksāts, vēlams ar pieredzi klubu bildēšanā.
Jābildē visu nakti viena dejotāja, dažādas dejas utt.
Samaksa pa nakti 50 Ls + transporta izdevumi.
kontakttālr.26556578

PS. Man jautājumus varat neuzdot, piedāvāja man, bet man nav laika un gribēšanas - značit zvaniet pa taisno atsaucoties no LUTUMA
Publicēts: 15.10.09 14:24 labots
 citēt
Jambo Jambo piesakas , pieraksti viņu kā pirmo , KLUBU PHOTOGraphers Janbo! Ja kas es viņam pateikšu gkur uz fikso var iziet kursu "Professional Nightclub photography" :):)
Publicēts: 15.10.09 14:27
 citēt
Lunis:Jambo Jambo piesakas , pieraksti viņu kā pirmo , KLUBU PHOTOGraphers Janbo!
bija tāda doma :D
Publicēts: 15.10.09 14:28
 citēt
Priekš kam tur pieredze vajadzīga?! Kamera uz statīva, manuālais fokuss uz stabu, pults ... skaties un laiku pa laikam noklikšķini pogu :D
Publicēts: 15.10.09 15:10
 citēt
kas tur Dobelē par tādu klubu, kur vienu meiteni jābildē? :D
Publicēts: 15.10.09 15:23 labots
 citēt
eeelmars:Kā metenei ar drēbēm??? :D :D

Fui eeelmars , kā nav kauna būt šitik nemodernam:):) Kadas drebes klubā un musdienās:):) Butu man laiks aizbrauktu , pie reizes vel Dobeli apskatitu jauno Grutupa skatu laukumu:) Dobele pie reizes ir vienīgā vieta Latvijā kurs savulaik nenomīza izlikt dazjas no mana XXX arta , meitene pati bij redzejus piezvanija un piedava izlikt:):) Kops ta laika man Dobele vairs NAV ČUHŅA , bet laika gan nav aizbrakt diemžēl:(
Publicēts: 15.10.09 15:27 labots
 citēt
Gudris:
Lunis: Butu man laiks aizbrauktu , pie reizes vel Dobeli apskatitu jauno Grutupa skatu laukumu:)

pa nakti jau nu drošvien tur būs labs skats :D

Tur esot Izgaismots :):) Ja nav es izgaismotu pats un iedomājies DELOTAJU tumsa izgaismota laukuma tumsja pili ZJUPER! Sanaktu riktigs "Piljdejarts" , Gan ja ka KUBS tur lauku sūds nekas tur nav , a dejotaja gan jau forsja ja NEZINAMA cilvekam kasas 50Ls un celju , tad var to sieviskji izvilkt kautkur PILSETA lai padejo TUR:):) Un VISPAR , ja dejo sitada lauku miesta un dejotaja tad gan jau var DARIT JEBKO un tur jau nu vispar var sarazjot KRUTS ARTS ilgam laikam + Pusdienu nauda "Par izklaidi" vel:):)
Publicēts: 15.10.09 15:33
 citēt
Nja, ta meitene man rakstija....

Man ta liekas ka ari ar pasakuma orgiem jautajums par bildesanu nav sakartots, vismaz ta man teikts ka nekas nav bridinajs ka vinai bus kads fotografs... :)

Pasakums notiek Dobeles sporta Halle...
Publicēts: 15.10.09 15:34 labots
 citēt
Gudris:Janbo var te pamaaciities www.nightclubphotographyonline.com... un vinjam kaa reiz no jelgavas nav taalu jaabrauc :)

Man pat kautkur ir Gramatele ko sitie čaļi izdevuši:):) Preks visadiem "Jambo" tur daaaudz tehniskas lietas apraxstitas BET vins jau nelasa un neklausas vins TAPAT KRUTS Photograppieris:):):):) Janbo i no Slokas:)
Publicēts: 15.10.09 15:38
 citēt
Es te peksniatcerejos ka Janbo taisijas bildet KEFIRa, bet nu man te nacas but taja iestade un Janbo es tur nemaniju, ka ari iestades vadosie cilveki uz jautajumu par fotografu bija izbriniti -who is janbo?! :D:D:D
Publicēts: 15.10.09 15:38
 citēt
ritikoff:Pasakums notiek Dobeles sporta Halle...

Nuu moin , vēl blekja kastē un nekas nav sabiditss :):) Ta laikam kada Jauna Zvaigzne nee:):)
Publicēts: 15.10.09 15:40 labots
 citēt
ritikoff beidz VIŅI NEZIN JANBO nu tas tik liecina par VIŅU LĪMENI !! Kā var nezinā LIELU veselus 205cm Fotografu!

A pasakums tads Bumsi bumsi , varetu but KOSJ !:):) Buss intresanti bildet:)

www.club.lv...
plakac

Publicēts: 15.10.09 15:44
 citēt
Gudris:
ritikoff:Nja, ta meitene man rakstija....

smukiņa ?

nav ne mana, ne tava gaume... :)
Publicēts: 15.10.09 17:28
 citēt
ritikoff:Nja, ta meitene man rakstija....

Man ta liekas ka ari ar pasakuma orgiem jautajums par bildesanu nav sakartots, vismaz ta man teikts ka nekas nav bridinajs ka vinai bus kads fotografs... :)

Pasakums notiek Dobeles sporta Halle...
Vai tev rakstīja tā meitene no tavas profilbildes... ? :)
Publicēts: 15.10.09 18:00
 citēt
Vai ta tik mazini berni jau runa...?! :)
Publicēts: 15.10.09 22:45
 citēt
Eu,,, a kāds meitenei izpalīdzēja ar? :)
Gudri, kāds nafig smukums - tev tak piķi maksā :)
Publicēts: 15.10.09 22:54
 citēt
Lutums:Eu,,, a kāds meitenei izpalīdzēja ar? :)
Gudri, kāds nafig smukums - tev tak piķi maksā :)

Esi bez bēdu gan kādi 50 jau pa kluso piezvanija , parsvara tadi kas neko neko tadu nav darijusji:):)
Publicēts: 16.10.09 00:50
 citēt
Nu veči, piesakās, citādi man būs jābrauc ... ;)
Publicēts: 16.10.09 01:07
 citēt
Linkman:Nu veči, piesakās, citādi man būs jābrauc ... ;)

Naudiņš un tusiņš jau netraucētu, bet jābūt deržūrā...
Publicēts: 16.10.09 01:10
 citēt
khmm... plānu nav... ja vēl vakance ir- PZ
Publicēts: 16.10.09 01:18
 citēt
hehe... manā pilsētā..., bet nav ext. flasha tgd... nevaru pieņemt... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):