forum.gif
Ir kāds mols kur var uzbraukt ar mašīnu ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ir kāds mols kur var uzbraukt ar mašīnu ???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.09 00:45
 citēt
Tur pat var uzbraukt www.fotoblog.lv... redzi ,tas ir ceļš, kur akmeņi abās pusēs.
Bet pašvaldības poliči nekur neguļ :D
Publicēts: 16.10.09 00:47 labots
 citēt
Liepājā var uzbraukt uz mola ... ;) ... To kā rīdzinieks esmu darījis ... ;) ... Apgriezties nav vienkārši, bet ja ļoti gribi, var vienreiz pamēģināt ... ;) ... Vietējiem Rīgas molā paņem kādu 25-50 Ls līdzi - braukšanas maksa ... ;)
Publicēts: 16.10.09 00:55
 citēt
Gudris - vai tad Mangaļsalā neesi veidojis fotosesijas? ... ;) ... Kad tādā vējainā laikā modeli sūtīsi pastaigāt pa molu, neizmirsti piesiet, lai neierauj jūrā ... ;)
Publicēts: 16.10.09 10:13
 citēt
Tundra.... :)
Publicēts: 16.10.09 10:22
 citēt
jā,mangaļsalā var uzbraukt uz mola,bet iebraukšanas maksa pat nakts laikā jāmaksā :D
Publicēts: 16.10.09 10:51
 citēt

Angliski mazliet lasošajiem.
Publicēts: 16.10.09 13:17
 citēt
Linkman:Liepājā var uzbraukt uz mola ... ;) ... To kā rīdzinieks esmu darījis ... ;) ... Apgriezties nav vienkārši, bet ja ļoti gribi, var vienreiz pamēģināt ... ;) ... Vietējiem Rīgas molā paņem kādu 25-50 Ls līdzi - braukšanas maksa ... ;)
Novecojusi infa!Nevar un nedrīkst!Dažus idiotus noskaloja ar visām mašinēm,daži noslīka...Tagad zīme + dzelzbetona kluči priekšaj! ;)
Publicēts: 16.10.09 13:38
 citēt
Linkman:Liepājā var uzbraukt uz mola ... ;) ... To kā rīdzinieks esmu darījis ... ;) ... Apgriezties nav vienkārši, bet ja ļoti gribi, var vienreiz pamēģināt ... ;) ... Vietējiem Rīgas molā paņem kādu 25-50 Ls līdzi - braukšanas maksa ... ;)
Nu jau ar vairs nevar uzbraukt, pēc gadījuma , kad vētras laika ieskaloja VOLVO jūrā , svētki beidzās :):):):):)
Publicēts: 16.10.09 13:42
 citēt
daudz netruuka, lai es arii tajaa Volvo buutu bijusi, kuru ieskaloja ;-)))
Publicēts: 16.10.09 13:48
 citēt
ha ha. frīki ;)
Publicēts: 16.10.09 13:55
 citēt
vienā no ciemiem kas ir starp Kolku un Enguri var uzbraukt. neatceros tieši kurā ciematā, bet tur vēl ir ceļš uz Talsiem. tiesa gan lai uzbrauktu vajag atļauju, bet iespējams, ka ja to ātri izdara, tad var iztikt.
Braucot no Engures uz Kolkas pusi vari skatīties jūrā un to molu ieraudzīt. Piebraukt nav vienkārši, bet ja pamaldās, tad ceļu var atrast.
Publicēts: 16.10.09 14:19
 citēt
dansiga:daudz netruuka, lai es arii tajaa Volvo buutu bijusi, kuru ieskaloja ;-)))

nja, spama mazak butu :)
Publicēts: 16.10.09 19:38
 citēt
forelljjanka:
Novecojusi infa!Nevar un nedrīkst!Dažus idiotus noskaloja ar visām mašinēm,daži noslīka...Tagad zīme + dzelzbetona kluči priekšaj! ;)

Vispār dzelsbetona bluķi tur nav, ja runa iet par ziemeļu molu. Tur tādi stabiņī ar slēdzenēm, ja kās paņem fleksi, tad jau var tikt :D
Publicēts: 16.10.09 19:50
 citēt
Gudrim tak betona kluči nav šķērslis :), ja vēl supermodele mašīnā :D. Gudri, paņem Bigfoot auto un mizā, Liepājas municipāļi stāvēs blenzdami atvērtām mutēm uz Bigfootu un kailo modeli :D:D.
Publicēts: 16.10.09 19:58 labots
 citēt
Gudris:
shvaboc: jā,mangaļsalā var uzbraukt uz mola,bet iebraukšanas maksa pat nakts laikā jāmaksā :D

es tur fiksi...chiki piki un prom :D

Ja gribi - vari kādreiz aizvest, bet tad ņem divas modeles līdzi - vienu Tev, bet otru ... vietējai policijai acu aizmālēšanai ... ;) ... Kad šiem aizmāles acis, tad es arī varu pafočēt to otru modeli ... ;)
Publicēts: 16.10.09 20:01 labots
 citēt
Gudris:
shvaboc:jā,mangaļsalā var uzbraukt uz mola,bet iebraukšanas maksa pat nakts laikā jāmaksā :D

es tur fiksi...chiki piki un prom :D

Čiki piki nesanāks , brīdī kad pabrauc garām Navigācijas tornim viņu ZVANA nemtiem 100% zinu , un tevi sagaida jau ar "Čeku grāmatu" , zīme ir uzlikat vēl 300m pirms torņa un šie tad 100% zin kas PABRAUC viņiem garām ir SPONSORS:):)
Publicēts: 16.10.09 20:15
 citēt
Lunis - tas atkarīgs, kā makaronus karina uz ausīm ... Es zinu pavisam nesen vienu gadījumu, ka aizmālēja acis un sabatonēja ausis ... ;)
Publicēts: 16.10.09 20:50
 citēt
Linkman:Lunis - tas atkarīgs, kā makaronus karina uz ausīm ... Es zinu pavisam nesen vienu gadījumu, ka aizmālēja acis un sabatonēja ausis ... ;)

Istenībā var izņemt atļauju , esmu uz tā mola braucis ar bussu pietam diezgan nikna vēja laikā , visa ART kompānija bernus skuķus krasotājas ieskaitot bija STARĀ vienīgie kas riktīg bija parmižuši tas "Eskortējošais ments"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):