forum.gif
Pārdodu: Nikon SB-600 zipeni - 140LS, jauna, iepakojumā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu: Nikon SB-600 zipeni - 140LS, jauna, iepakojumā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.09 11:44
 citēt
Sveiki,

Klients atteicās pēc pasūtījuma, tāpēc ir aizķērusies 1.gab. Nikon SB-600 zipene, pilna komplektācija, garantija, pārbaude ar savu kameru protams ir iespējama. Rīgā un rīgas rajonā piegādāšu bezmaksas. Cena 140LS

--
Fototehnika Canon,Nikon,Olympus,Pentax,Tamron,Tokina no Japānas.
fotopreces.jp@gmail.com
TEL. + 371 26 99 85 19
Publicēts: 16.10.09 11:55
 citēt
FL-36R ELECTRONIC FLASH - 160LS
FL-50R ELECTRONIC FLASH - 295LS

ar olympiem un pentaxiem baigi diivainas man cenas :D kaa kurai poziicijai.
Publicēts: 16.10.09 12:36
 citēt
140? muehe..
Publicēts: 16.10.09 12:43
 citēt
prieks jaunas ir nomrala cena.
es savu nemu pa 90 ls, jaunu :)
,bet bez garantijas!
nikona preces katru dienu tik vertigakas paliek!
Publicēts: 16.10.09 12:51
 citēt
tie laiki kad zipenes bija zem 100 ir beigushies, saksies 2010ajs buus veel prieciigaakas sejas par jaunajaam cenaam :D :D :D
Publicēts: 16.10.09 12:54
 citēt
anonims_:prieks jaunas ir nomrala cena.

nebija viņa jauna. KĀ JAUNA jau skan ticamāk. :)
Publicēts: 16.10.09 14:27
 citēt
reaktors:tie laiki kad zipenes bija zem 100 ir beigushies, saksies 2010ajs buus veel prieciigaakas sejas par jaunajaam cenaam :D :D :D

gribēsi pārdot liksi normālu ceņņiku jo iespējas nopirkt ārpus Latvijas un par sakarīgu cenu vienmēr būs
Publicēts: 16.10.09 14:37
 citēt
alvils:
anonims_:prieks jaunas ir nomrala cena.

nebija viņa jauna. KĀ JAUNA jau skan ticamāk. :)

es uzksatu, ka jauna!
Publicēts: 16.10.09 15:47
 citēt
Gudris:
reaktors:FL-36R ELECTRONIC FLASH - 160LS

nu Tu Juri dod vaļā...vēl dārgāk kā Elkorā ceņņiku uzlicis :D

teikshu atklaati, es nesalidzinu cenas ieksh salidzini.lv taas cenas ir ljoti liels FAIL , bet es vnk uzlieku uzcenojumu ar kuru nebuutu zaudeejumi, FL-36R gadiijumaa tie ir 12,40LS(bez tirshanas!) ,kur elkors njem TIK leeti, nav nojausmas, esmu saskaaries ka uz olympus un pentax reti kura poziicija ir baigi izdeviga kaa piem shajaa gadiijumaa pat neizdeviiga, taakaa atvainojos par daargo cenu :) Japaanji nav leetaaki par ebay Hong Kongieshiem, bet sastraadajos ar JP tieshi deelj 100% stabilaas servisa opcijas, cik ir bijushas mainjas/remonti viss ir ticis izdariits cik aatri vien iespeejams ,turklaat man nav jaamaksaa shipinga izdevumi apmainjas/remonta gadiijumaa, shaubos ka kaads ebajaa kko taadu piedaavaa. Tieshi sho iemeslu vadiits straaadaaju ar JP.
Publicēts: 16.10.09 15:48
 citēt
Nikon SB-600 - PĀRDOTS ,

paldies par uzmanību.
Publicēts: 16.10.09 15:49
 citēt
Jolan:
reaktors:tie laiki kad zipenes bija zem 100 ir beigushies, saksies 2010ajs buus veel prieciigaakas sejas par jaunajaam cenaam :D :D :D

gribēsi pārdot liksi normālu ceņņiku jo iespējas nopirkt ārpus Latvijas un par sakarīgu cenu vienmēr būs

es biju domaajis Worldwide cenu pacelshanas politiku jaunam gadam saakoties, Canon, Nikon ievēro šito padarīšanu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):