nu jaaa .... bet man tagad lielaas pardomas - auto vai objketiivs ... un gan vieniaa gan otraa gadiijumaa mati buus jaapain biziitee;-))) (no viina tachu es neatteikshos!!!!) ;-)))
Mjā, nez, ko lai šovakar sadara? Man vakar bija Jumts 2 bez alkohola... Biju gan atnesusi franču sidru, bet kad nokāpām lejā, sidrs mistiskā kārtā bija izkūpējis (pat tukša pudele nekur nemētājās). Tad nu es to uztvēru kā mājienu no augšas un nolēmu, ka nelietošu neko
Patiesībā vismaz pagaidām neko negribas Tā kā šobrīd atbilde ir - nedzert Bet darīt var atrast ko... Apsolīju vienam cilvēkam bildes - vajag apstrādāt, lai var nosūtīt
haralads. vot kaa lielo moni pie notebuka pienjopeet? laikam jaavaarvar slinkums un jaamegjina sameklet kads vads ar galapuljkji, kas dareetu monim/notebukam ... a slinkumssss
es gan sēžu un pukojos uz sevi, ka atteicu doties uz Hesburgeru Pērnavā. Kaut kad jau bijam vakariņās aizbraukuši, bet šodien darba daudz saradās un laicīgi netiku prom. Tagad domāju, varbūt rīt uz Tartu pusdienās doties?
būtībā laikam jāiedzer tēja un jāpaskatās jauna Villisa filma par Surogātiem, runā ka esot laba.
jūtu līdzi tiem kas ar bildēm cīnos, kopš vairs nebildēju tādas problēmas ir atkritušas, vakari palikuši brīvi.
dansiga:iedzert kaadau viinu piektdienas vakaraa, kad ir bijusi razhiiga nedeelj ...
Jā, nedēļas baigi ražīga - trīs vakari bija Lapins, bet šodien pēc pirts būs cognac frapins, toties vakar bija jumc2, a šodien vēl biju vienā fotoizstādes atklāšanā ... ... nu tad vieglu garu un priekā ...
oo - frpins .. lapssss;-)))))) es toties dabuuju lielo projekteeshanas sertifikaatu shonedeelj parfaleeli Lapinam ... un tagad laikam auzdoshos uz Braali ;-)))