Nepieciešams kaut kas lēts un stabils. Protams ir vēlme pēc viegla un kompakta, bet taa kaa meklēju ko lētu, tad svarīgāk lai nav ļodzīgs un šķībs Ja kas var rakstīt uz matiss@jekabsons.lv Paldies
dansiga - kas Tev ir leets? 5Ls? Tad jaa - nav iespeejams! Pie kam ja jau mekleeju te, tad MANUPRAAT ir logjiski, ka var buut mieriigi BU Bet BU skatoties ir statiivi kuriem cena 50Ls buus limonaade!
Sveiks kachok taatad aizbauc uz ALFU , FUJI veikalaa uz plaukta staav VELBON SHERPA 600R - 58LS jauns, iepakojumaa! stabilaaka pa to naudu manupraat neatrast! LJOTI LABS! aizbrauc ietestee un tad sapratiisi par ko es runaaju
Nu man tas culmans kas bija, likaas ljoooti viegls. Citus godiigi sakot i neesmu rokaas tureejis. Vaardu sakot ir ko apskatiit. Riit laikam kaa reiz buushu Riigaa vareeshu iechekot kas ir kas.
Pirms 4 gadiem Ebajā biju nopircis Walimex 666 statīvu ar lodes galvu, izsolē sanāca ar visu sūtīšanu 48 Ls. Cik saprotu- ķīnietis, taču gana masīvs un stabils. Es gan daudz ar viņu nedauzos apkārt, taču joprojām nekas nav izjucis...:
Dārzaugļu ielā ir i-veikals bm.lv,viņiem stāv manfrotto(gan bez galvas)par 60ls,jo cilvēks bija pasūtijis un nav nopircis,jo bez galvas,tā nu viņi pa lēto tirgo.