forum.gif
Pērku statīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku statīvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.09 18:55
 citēt
Nepieciešams kaut kas lēts un stabils. Protams ir vēlme pēc viegla un kompakta, bet taa kaa meklēju ko lētu, tad svarīgāk lai nav ļodzīgs un šķībs :)
Ja kas var rakstīt uz matiss@jekabsons.lv
Paldies :)
Publicēts: 16.10.09 19:00
 citēt
ekk - nu nav iespeejams savienot statiivam leets un stabils!!!!!!! nu nekaadi!!!!
Publicēts: 16.10.09 19:03
 citēt
dansiga:ekk - nu nav iespeejams savienot statiivam leets un stabils!!!!!!! nu nekaadi!!!!
krievu 90-rubul statīvs. bet tikai 2 posmi un smags kā maita.
Publicēts: 16.10.09 19:09
 citēt
dansiga - kas Tev ir leets? 5Ls? Tad jaa - nav iespeejams!
Pie kam ja jau mekleeju te, tad MANUPRAAT ir logjiski, ka var buut mieriigi BU ;) Bet BU skatoties ir statiivi kuriem cena 50Ls buus limonaade!
Publicēts: 16.10.09 19:17
 citēt
lai tev veicaas;-))) turu iikshkjus;-0)))
Publicēts: 16.10.09 19:18
 citēt
manaa uztveree liidz 50 ir leeti
Publicēts: 16.10.09 21:17
 citēt
Sveiks kachok :) taatad aizbauc uz ALFU , FUJI veikalaa uz plaukta staav VELBON SHERPA 600R - 58LS jauns, iepakojumaa! stabilaaka pa to naudu manupraat neatrast! LJOTI LABS! aizbrauc ietestee un tad sapratiisi par ko es runaaju :)
Publicēts: 16.10.09 22:03
 citēt
Galvenais lai neizjuuk peec riposhanas pa akmenjainu pauguru :D Culman daavinaats taa ari izjuka.
Nu ko lai saka... saakshu ar Alfu :)
Publicēts: 16.10.09 22:24
 citēt
BFS Fomeji ir ok. sakarīgas alumīnija trubas. tavai komplekcijai nebūs par smagu- pro smagais variants ap 5 kg.
Publicēts: 16.10.09 22:27
 citēt
Nu man tas culmans kas bija, likaas ljoooti viegls. Citus godiigi sakot i neesmu rokaas tureejis.
Vaardu sakot ir ko apskatiit. Riit laikam kaa reiz buushu Riigaa vareeshu iechekot kas ir kas.
Publicēts: 16.10.09 23:38
 citēt
Velbon Sherpas ar to arii iepatiikas ka materiaali normaali izmantoti un izpildiijums gana labs :)
Publicēts: 16.10.09 23:49 labots
 citēt
Pirms 4 gadiem Ebajā biju nopircis Walimex 666 statīvu ar lodes galvu, izsolē sanāca ar visu sūtīšanu 48 Ls.
Cik saprotu- ķīnietis, taču gana masīvs un stabils. Es gan daudz ar viņu nedauzos apkārt, taču joprojām nekas nav izjucis...:

www.foto-walser.biz...
Publicēts: 17.10.09 10:49
 citēt
Dārzaugļu ielā ir i-veikals bm.lv,viņiem stāv manfrotto(gan bez galvas)par 60ls,jo cilvēks bija pasūtijis un nav nopircis,jo bez galvas,tā nu viņi pa lēto tirgo.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):