forum.gif
nākošsestdien vides fakti ltv1 rādīs filmiņu par fotogrāfu agri krustu !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / nākošsestdien vides fakti ltv1 rādīs filmiņu par fotogrāfu agri krustu !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.09 19:33
 citēt
Eww... tikko dzirdēju, bet kad tieši būs neievēroju...
Sveicam kolēģi!
Publicēts: 17.10.09 20:22
 citēt
Priecājos!
Publicēts: 17.10.09 21:22
 citēt
pelnīti!
Publicēts: 17.10.09 21:31
 citēt
Vaig vaig viņam!! Zvirbuļi un sportotāji sanāk ciši labi!:)
Publicēts: 17.10.09 23:36
 citēt
Lunis:Vaig vaig viņam!! Zvirbuļi un sportotāji sanāk ciši labi!:)

sports nee zvirbulji jaa ar plusu. protams es jau nemaaku pat uz pusi tik labi, bet po
Publicēts: 18.10.09 00:13 labots
 citēt
Noteikti jāskatās - tas vispār būšot tāds kā cikls par Lv dabas fotogrāfiem :)
Publicēts: 18.10.09 00:24 labots
 citēt
Gudris:

tad nākošais būsi Tu ?

Nezinu vai nākošais, bet kādu reizi būšu arī es. :)
Publicēts: 18.10.09 00:26 labots
 citēt
Gudris:kruta...žēl ka par meituku fotogrāfiem neviens netaisa filmiņas ;(

Nu ja būtu kāds daudz maz tematiskais raidījums tad noteikti, ka uztaisītu ;)

P.S. - vēl no bloga ja nemaldos šitajos raidījumos bija jābūt ari forelljjankam šķiet :)
Publicēts: 18.10.09 00:47
 citēt

Citi jau tiek filmiņās tik tām meitukbildēm jābūt tādām kuras vajadzēs publikai arī pēc 10 gadiem ne tikai tagad lai saņemtu piķi un 555 blogā.
Publicēts: 18.10.09 09:41 labots
 citēt
Arturso, precīzi! Nevajag īsti tās nevienam.
Meituki proves taisa galvenokārt tīkama procesa dēļ, bet daži domā, ka dēļ viņu kadriem, kas tā arī turpina dzīvot vien 2x2 cm izmērā draugos.
To apliecina arī visa šī tusēšana grupās uz jumtiem, pirtīs un citās baudu izraisošās vietās. Process, nevis rezultāts. :) To ne viena vien m-o-d-e-l-ī-t-e ir teikusi.

Milleram daļēji piekrītu, man arī šķiet, ka Agrim vislabākās ir putnu bildes. Es gan esmu redzējis vienu viņa sporta reportāžu un divas-trīs viņa putnu bildes.
Publicēts: 18.10.09 09:42
 citēt
Gudris:
miller31:
sports nee

ir kāds kas labāk sportu lv bildē ?

jā ir, te blogā laikam nav, Romāns Koršakovs laikam bija vārds un vēl daži, kas tikai un vienīgi sportu, zigmunds zalmanis arii ir labaaks
Publicēts: 18.10.09 10:51
 citēt

Par pavisam nedaudz Ls Ls Ls televizõrā var sarunāt raidījumu praktiski par jebkuru tēmu.

Par fotostudiju lietām man regulāri piedāvā arī bez maksas, par citiem biznesiem dalība raidījumā, tjipa tokšovs, ar aktuālu uzņēmuma PR slēpto reklāmu ap 100- 150 Ls. Pilnīgi un absolūti nav dārgi.

Domāju, ka to fotogrāfu reklāmas raidījumi Tv, kuri ved tautā populāras tantes uz ārzemēm fotogrāfēties kalendāriņiem, maksā nedaudz dārgāk, bet arī nav nepieejami. Ja materiāls ir interesants, tas ir par velti. Meiču bildēšana diez vai būs pavisam bezmaksas raidījums. Ja vēl zivis da putniņi- cita lieta!
Publicēts: 18.10.09 13:52
 citēt
Tad par puscenu :D
Publicēts: 18.10.09 16:33
 citēt
ja kāds to lietu nobīdītu līdz galam, ņemot vērā Latvijas televīziju trulumu, savu raidījumu izveidē, viņi būtu laimīgi, ja būtu materiāls, ko parādīt vēlākā vakara stundā.... viņi [ tv ] ir kāri uz dažādu šovu pakaļdarināšanu, tā kā vajag sponsorus, materiālu un kādam pamest ideju. man pa satelītiem rāda www.ftv.com... . cauru diennakti tur rāda modes šovus, intervijas, fotosesijas, aizkulises. vakar ar interesi paskatījos, kā džeki bildēja pusplikas, paplikas modeles jūras[ varbūt okeāna ] krastā. ar bildēšanu saistītas epizodes tajā programmā ir diezgan bieži.
Publicēts: 18.10.09 16:58
 citēt
varbūt ir rādīts, ne visu esmu piefiksējis. reizēm sestdienas naktīs pavēroju to kanālu, tad tur parasti tās fotosesijas rāda, var palūkoties ar kādu tehniku džeki strādā, kā strādā... vakar redzēju interesantu zibspuldzi - diāmetrs kā mutes bļodai, maucās pāri objektīvam. vakar pārsvarā visas sesijas bija bez zibspuldzēm, izmantojot tikai atstarotājus un saules gaismu
Publicēts: 18.10.09 17:33
 citēt
Gudris:ir tā lielā zibspuldze redzēta...kondrashinam ir kaut kas līdzīgs [url=http://www.kondrashin.info/?lang=1&x=video&id=5
]http://www.kondrashin.info/?lang=1&x=video&id=5[/url] jā kaut kas līdzīgs, vai tāda pati
Publicēts: 18.10.09 20:55
 citēt
CerambyX:

Nu ja būtu kāds daudz maz tematiskais raidījums tad noteikti, ka uztaisītu ;)

P.S. - vēl no bloga ja nemaldos šitajos raidījumos bija jābūt ari forelljjankam šķiet :)

Ej,nu ej! :D Neviens neko nav prasījis!Oltes copes raidijumos gan esu ņēmis dalību. ;) Bija jautri,kompanjons vāvuļo,mani ar pa retam dzird,zivis protams lielākās pieķēras kad operātors jau bij prom.Oltiņš gan turpat netālu tīr neko safilmēja! ;)
Publicēts: 18.10.09 21:01
 citēt
Nestreso, gan jau ka safilmēs. :) Māris Maskalāns stāstīja, ka būšot kārtīgs cikls par dabas fotogrāfiem. Kaut kad augustā safilmēja manējo sižetu. Nekas daudz jau nebūs - tik dažas minūtes. Bet izrāvu visu filmēšanas grupu uz saullēktu Mērsragā. :D Augustā tas ir diezgan agri ...
Publicēts: 18.10.09 21:11
 citēt
Aha, ieraksts Agra blogā 28.augustā :)
Malacis, tā turēt :)
Publicēts: 24.10.09 19:19
 citēt
Maz jau nu gan parādīja...
Publicēts: 24.10.09 19:30
 citēt
Juceklīgi, pavirši... a varbūt - vienkārši par gudru priekš manis. Vienalga, vilšanās.
Publicēts: 24.10.09 20:02
 citēt
orks:Juceklīgi, pavirši... a varbūt - vienkārši par gudru priekš manis. Vienalga, vilšanās.

Ko tad tu gribēji dažās minūtēs? Tur tik var parādīt bildi, un nedaudz kaut ko parunāt
Publicēts: 24.10.09 20:11
 citēt
fak - redzēju tik pēdējo kadru, kur Olte pats lien pa zemi :/ Jāsagaida kkad atkārtojums.
Publicēts: 24.10.09 20:31 labots
 citēt
CerambyX:fak - redzēju tik pēdējo kadru, kur Olte pats lien pa zemi :/ Jāsagaida kkad atkārtojums.

Šī rudens sezonā raidījums „Vides Fakti” LTV 1 jaunā ētera laikā sestdienās pulkstens 19.00 ar atkārtojumu trešdien pēc Nakts ziņām. www.videsfakti.lv
Publicēts: 24.10.09 20:36
 citēt
atpazīstami kļūst Fotobloga fotogrāfi- tas priecē!:)
CerambyX- Tevi un Tavas zirnekļu bildes šorīt redzēju rīta raidījumā - stāstīji, ka zirnekļi nav kukaiņi!:)
un ak34 rāpoja skaistāk par Olti, par parādītajiem fotoaparātiem un objektīviem nemaz nerunājot!:)
Publicēts: 24.10.09 21:07
 citēt
ak34:
orks:Juceklīgi, pavirši... a varbūt - vienkārši par gudru priekš manis. Vienalga, vilšanās.

Ko tad tu gribēji dažās minūtēs? Tur tik var parādīt bildi, un nedaudz kaut ko parunāt

Ko gribēju? Nu kaut vai vairāk par dabu, fotografēšanu un Tevi pašu, nekā par Olti, ko ik nedēļu redzu. Stāsta, ka žurnālistiem mācot, ko un kā sabāzt minūtē, piecās... vai stundā.
Publicēts: 24.10.09 21:13
 citēt
orks:
Ko gribēju? Nu kaut vai vairāk par dabu, fotografēšanu un Tevi pašu, nekā par Olti, ko ik nedēļu redzu. Stāsta, ka žurnālistiem mācot, ko un kā sabāzt minūtē, piecās... vai stundā.

Ticu, ka safilmētajā materiālā tas viss bija, bet nu nevar to visu sabāzt 5ās minūtēs... Salika to, ko uzskatīja par interesantāko/svarīgāku. Kgan neredzēju - nevaru spriest. Agris jau drošvien labāk varētu pastāstīt cik daudz palika neparādīts no tā kas tika filmēts/runāts :)
Publicēts: 24.10.09 21:16 labots
 citēt
orks, man jau liekas, ka labi samontēja sižetu. Svarīgākais no tā ko teicu bija ielikts, lai gan parunājāmies nedaudz vairāk kā sižetā parādīts. Pārāk iedziļinoties vajadzīgais laiks pārāk strauji pieaug. Zinu cik grūti ir sabāzt materiālu šajās dažās minūtēs. Pats pārs sižetus esmu montējis un dzenājis savus darbiniekus šajā sakarā

Un jānem vērā, ka neesmu runātājs - man tomēr labāk patīk savādāk stāstīt. ;)
Publicēts: 25.10.09 07:57
 citēt
Ok, ja pašam liekas, ka labi, tad pieņemu, ka labi arī ir, miers. (Par-pret Tavu runāšanu man nekā nebij, tomēr - strādāt ar "neesmu runātājs" ir žurnālista ikdienas maize, un"sabiedriskā" Tv - tas ko drīkstu kritizēt pēc patikas, atšķirībā no privāta fočētāja :) )
Publicēts: 27.10.09 21:14
 citēt
Beidzot noskatījos.Izmantojot paša Agra lapu! :D Manuprāt,priekš tik īsa sižetiņa,bija labi!
Publicēts: 28.10.09 02:37
 citēt
Sižets patika. Sirsnīgs tāds, lai arī gribējās mazāk par tehniku, bet virāk par fīlingu.
Publicēts: 28.10.09 23:34
 citēt
kopumā vareja uztaisīt biski garaku to sižetu...vai ta nezin ka tautai interesē! visād citadi laps :)
Publicēts: 28.10.09 23:37
 citēt
Es te jau pusstundu censhos to video noskatities, bet izskatas, ka vinjiem tur nets nenormaali lens. Talak par pirmo minuti neesmu ticis...
Publicēts: 28.10.09 23:46
 citēt
sasar:Es te jau pusstundu censhos to video noskatities, bet izskatas, ka vinjiem tur nets nenormaali lens. Talak par pirmo minuti neesmu ticis...

tā ir ka ārzemēs dzīvo ;)
Publicēts: 28.10.09 23:48
 citēt
Aarzemes man ir Latvija ;)
Publicēts: 29.10.09 00:20
 citēt
Starp citu pirms kādas stundas laikam bija raidījuma atkārtojums pa LTV1.
Publicēts: 29.10.09 01:21
 citēt
Man viss likās ok.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt