Man ir Jupiter 37A labā stāvoklī un pat ar visu plastmasas futrāli un ādas siksniņu, pat cena vēl nav atlīmējusies 60 rubļi un 50 kapeikas. Pārdot gan negribu, bet varu par nelielu samaksu iedot kādu laiku palietot Ja interesē, raksti PM
Man man ir AUTO EXAKTA f2,8 isstas bix iepelejusi naca ar vienu no tiem zenitiem var dabut ar visju zenitcjiku kas mjas maisnja uzrdas uz otra bija ,tatad 10Ls brauc pakalj
Oi parevidēju to maisu tur iraid ZENTI-B 69 gada razojums ar AUTO EXAKTAR 135 /2,8 Zenit Bonusa jo jātīra isstās 10Ls , ZENTIT-B 71 gada ražojums isktas ka strādā ar AUTO EXAKTAR 35mm /2,8 tas 15Ls par stiklu kamera bonusa un viens svaiga paskata Krievu stikls MC HELIOS-81H 50mm/f2 NIKON Bajonete TIKAI MEHANISKAJIEM NIKON!! 25Ls
jupiter 37A nav lekajošas diafragmas un F ir 3,5 135 Exaktar ir lekajosja fragma un 2,8
Nu labi ja baig vaig varu ari JUPITER 37A uztirgot pa 30Ls ar NIKON bajoneti , der visiem NIKON Tipa vinam virsu NIKON bajonete kuru var parlikt jebkuram citam KRIEVU / VACU stiklam ar nonemamu bajoneti Istās GANDRĪZ sjitā tik bajonete ORĢINĀLA KIEV ne ķiniešu ražojuma
Ne ne...soma neinteresē...doma bija Tu pērc Lunis stiklu, kur pēčāk mēs samainamies ar bajonetēm - es Tev m42, Tu man Nikon bajoneti! Tev Lunis stikls, man pašam savs!
Ir viens, praktiski netiek lietots, bet probļēm tāda, ka šim priekšējās lēcas pārklājums laika gaitā (kāda intensīvās lēcas slaucīšanās dēļ) daļēji nonācis nost.
Nu ta vienojieties , jaaa kapec tas stikls nav gluzji parasts 37A tas ir kautkads ekspermentals modelis ar saucamajam "Lantana lecam un dzidrinajumu " kolegjis savulaik atveda no rupnicas mums tadus baisi ass un pretgaismas tur smuki