Mūsu bauru zemi aplaimojis jauns stila un portfolio messija no UK !!
Teksts kuru nejauši atradu Draugu diskuiju grupāa
Labs portfolio- jebkuras meitenes panakumu atslega! Fotosesija, kura jus iegustat 60 -100 augstas kavlitates bildes savam portfolio Riga jusu piedavatas telpas 50ls par sesiju (iesk.apstradi), studija 70ls. Iespejama stilista piedalisanas. Rakstiet un paskaidrosu ko sikak, ka ari nosutisu fotografa majaslapu (anglu val.)
a 4o... beibe peldkostiimaa ir ok patiesiibaa bildes gavno. Man te viens choms ari ko lidzigu leenaam taisa. Manupraat bez maksas vai pa minimaalu maksu kaut ko tur un manupraat nemaz tik slikti vinjam nesanaak: www.wix.com...
Izskatās, ka te (tur) kāds ir atpalicis no laika, ka iedomājās, ka pietiek pabiedēt ar FOTOGRĀFU no ĀRZEMĒM un meituki stāvēs rindā ar dūrē sažņaugtām naudas zīmēm, ka tik viņas kāds PRO no ĀRZEMĒM sabildētu
Uz ātro padomāju, cik kaut vai no FB varētu sabildēt labāk par tiem piemēriem, pirkstu nepietika, un tas tikai uz ātro, kuru bildes atceros.
njaa, vel viens gudriic ieradies.. vismaz ieprieksheejais (tas kam 50 gadi un 18gadiigaa sieva Aljona) gana tautu uzjautrinaaja.. nez kaa sanaaks shim..
Mateus:nemaz tik slikti vinjam nesanaak: [url=http://www.wix.com/KasparsViksna/kaspars-viksna
]http://www.wix.com/KasparsViksna/kaspars-viksna
[/url] Nū tavs čoms jau pilnīg gatavais Karlis Lagerfelds salidzinajumā ar BRITU meistaru Pēc bildēm spriežot, tas čoms jau tepat blogā sēž, tikai ātrumā nevaru palamu atcerēties
katrs sevi piedāvā, kā māk. Arī manā biznesā objektus parasti saņem nevis labākie celtnieki, bet gan labākie lapšas bāzēji ausīs Te tas pats, un ja no šī pasākuma 100 latvijas meitenes piesakās =5000Ls, bet daudziem blogeriem tādas naudiņas sapņos nerādās
Haiduks: katrs sevi piedāvā, kā māk. Arī manā biznesā objektus parasti saņem nevis labākie celtnieki, bet gan labākie lapšas bāzēji ausīs Te tas pats, un ja no šī pasākuma 100 latvijas meitenes piesakās =5000Ls, bet daudziem blogeriem tādas naudiņas sapņos nerādās
Kā reiz teica Krokodīls , 100 vecenītes uz Rubļits salasās!
Kā man te tiko atsūtija viena Sieviete-dieviete , esot normalas bildes JUS vienkarši neko nesaprotat no Britu Portfolio un stila foto! Ta taga visi krutie ta bildē
Nezinu... cik esmu bijis laukos, visiem vienalga no kurienes esi. Tas laikam kaads iipashs kontingents, kursh vel veertee pec dziivoklja lokaacijas vietas, pat ja indiviids dziivo pie mammas, 1ist dziivokli ap 30 gadu vecumu.
Mateus:Nezinu... cik esmu bijis laukos, visiem vienalga no kurienes esi. Tas laikam kaads iipashs kontingents, kursh vel veertee pec dziivoklja lokaacijas vietas, pat ja indiviids dziivo pie mammas, 1ist dziivokli ap 30 gadu vecumu.
Savulaik kad blandijos EU , vienubrid tuseju pa dienviditaliju tur bij labais mazpilsetas. Skukju gandriz nemaz nav vieni DZEKI . Labakais ka tur bij lot normali ka DZEKS / ONKA vel 40 gados dzivo pie sencjiem uz vinju rekjina KAMER kada sieva sjo nesavac un neska aukleties
He he, tagad skaidrs kaapeec muuseejiem UK un IRL faktiski defoltaa pieshkjir 3 leveli fotoprasmee.. lai shaadi bildeetu, vajag kaartiigu downshiftu uztaisiit..
Jonatans:He he, tagad skaidrs kaapeec muuseejiem UK un IRL faktiski defoltaa pieshkjir 3 leveli fotoprasmee.. lai shaadi bildeetu, vajag kaartiigu downshiftu uztaisiit..
Tas ne tikai Irija un UK , man ari tepat kontineta bij: Isteniba tas eiropa raksturigi ka NAV VIDELA LIMENJA jo tas no bizesa viedokla nav rentabli , ir tikai AUXSTAKAIS un ZEMAKAIS: Mes ta ienacam tur ar svam "Visedaja"presmem + visiem sertinjiem taapec jau ar savacam visus iespejamos pasutijumus ko spejam fiziski pavilkt
Lunis, nu es jau nekur citur vairaak nebraukaaju kaa tik uz taam salaam. Saakumaa briinijos par shito, bet nu skaidriiba nesa vilshanos. Vot tas gan liek aizdomaaties - kaadam luuzerim ir jaabuut fotograafam, lai villktos uz shejieni no UK..