forum.gif
Pardodu PC HDD 10000rpm WD RAPTOR
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodu PC HDD 10000rpm WD RAPTOR
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.10.09 13:41
 citēt
Ir pieejami 2 gab WD Raptor 150GB
Cena 50Ls/gab
Publicēts: 18.10.09 13:48
 citēt
varbūt šito labāk uz ss.lv vai boot.lv?
Publicēts: 18.10.09 14:37 labots
 citēt
1.kaart ss.lv nav taa publika kurus interesee augsheejais gals cietnjiem kaa ari divus shaadus ieprieksh paardevu tieshi fotoforumaa ;) Bet ja Tev traucee - vari nelasiit sho topiku :)

2.kaart - tiem kas man prasa kaapeec tik leeti un pat pamanijaas atsuutiit linku uz Velociraptor... es esmu neskaidri uzrakstijis? :D RAPTOR nevis Velociraptor ;) Raptor = 3.5" HDD Velociraptor ir 2.5" HDD ar milziigu radiatoru.

Paldies par uzmaniibu :)

P.S.
Boot.lv ar savu jauno lagaino IPB sux hard.
Publicēts: 18.10.09 14:41
 citēt
Garantija?

Man mož ir interese.
Publicēts: 18.10.09 14:57
 citēt
nav tā ka man traucē, tomēr šeit labprātāk redzētu foto preces.
Publicēts: 18.10.09 15:23 labots
 citēt
Lai speeks ir ar Tevi, sasar!
Nezinaaju, ka foto apstraadi var veikt bez cietaa diska.

"Pērku, Pārdodu, Mainu

Vietējais un varbūt arī ne tikai fotOtirdziņš."
Publicēts: 19.10.09 17:58
 citēt
www.tomshardware.com...

Saliidzinaajums shiem diskiem ar pashlaik aatraakajiem WD beerniem - Velociraptor
Publicēts: 19.10.09 19:20
 citēt
atpakoti vai pilniiibaa svaigi ?
Publicēts: 19.10.09 22:31
 citēt
andre:atpakoti vai pilniiibaa svaigi ?

Zinot, ka šitās mantiņas jau noņemtas no ražošanas, negribētos ticēt, ka neatpakotas:)
Publicēts: 19.10.09 23:03 labots
 citēt
Senders:
andre:atpakoti vai pilniiibaa svaigi ?

Zinot, ka šitās mantiņas jau noņemtas no ražošanas, negribētos ticēt, ka neatpakotas:)

man bail, ka viss bruģis, ka viss bruģis...

jopcik, ienākot forumā dziedāt gribas visu laiku. tādi pagātnes pogu spodrinātāji, "mņiķeļnije" visādi te staigā...

Mateus, tu ar savu budku varētu par seržantu iekārtoties, nu, ķipa, ja bazars ne pa tēmu, tad "upal-atžalsa" vai strelka... i viss būtu kārtībā :D :D :D

par tēmu- virzos uz Mac, paldies, nevajag
Publicēts: 20.10.09 09:05
 citēt
Mateus:1.kaart ss.lv nav taa publika kurus interesee augsheejais gals cietnjiem kaa ari divus shaadus ieprieksh paardevu tieshi fotoforumaa ;) Bet ja Tev traucee - vari nelasiit sho topiku :)

2.kaart - tiem kas man prasa kaapeec tik leeti un pat pamanijaas atsuutiit linku uz Velociraptor... es esmu neskaidri uzrakstijis? :D RAPTOR nevis Velociraptor ;) Raptor = 3.5" HDD Velociraptor ir 2.5" HDD ar milziigu radiatoru.

Paldies par uzmaniibu :)

P.S.
Boot.lv ar savu jauno lagaino IPB sux hard.

Nu tas taa lai citi nesasapnjojas un necer iebaazst laptopaa ... vinjsh ir resnaaks nekaa standartaa 2.5 cietnji ! - Nesanaaks

Patcs lietoju ... Ljoti klusss, performance starp diviem shadiem ir 130 mb/s ;)
Publicēts: 20.10.09 09:13
 citēt
sitie ir laba!
man web lapas tiesi uz diviem tadiem stav!
Publicēts: 20.10.09 11:16
 citēt
Ziguci - domaaju ka tikai muljkjim nav skaidrs, ka 3.5" ir vairaak par 2.5" :D
Lietoti shie diski protams.
Publicēts: 21.10.09 15:24
 citēt
Mateus:Ziguci - domaaju ka tikai muljkjim nav skaidrs, ka 3.5" ir vairaak par 2.5" :D

tu neiebrauci ... iznjemot vinju no radiatora vinjsh itkaa ir 2.5 bet resnaaks par 2.5
Publicēts: 21.10.09 16:24
 citēt
Mateus:Ziguci - domaaju ka tikai muljkjim nav skaidrs, ka 3.5" ir vairaak par 2.5" :D

cik ilgi lietoti. atsuuti pilnos ID numurus abiem
Publicēts: 21.10.09 16:29
 citēt
Zirgucs:

tu neiebrauci ... iznjemot vinju no radiatora vinjsh itkaa ir 2.5 bet resnaaks par 2.5

Mateus tirgo tos, kas jau defauta ir 3.5 colligie... tagad ir pieejami 2.5, ieterpti 3.5 collu radiatora!
Vesturi vajag macities:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):