kāds kaut ko māk pateikt par šādu kombināciju Media player ar wlan, hdd, full hd, hdmi un citām labām lietām?
Gribu uz TV skatīties HD vai FULL HD kvalitātes filmas. wlan nav obligāts, jo iespējams lētāk ir pielikt USB WLAN vai iekopēt visu ko nepieciešams caur USB.
Gribēju DVD player kurš atbalsta HD ideālā gadījumā FULL HD, bet tādi neesot, tad nu sāku pētīt šīs mantiņas.
Pirms laba laika bij liidziiga veelme, beidzaas ar to, ka TV klaat piesleedzu kompi un muuzikas centru. TV darbojaas kaa otrs monis, tik jaatceras ieluukoties manuaali, lai pareizaa rezoluucija buutu, tad arii buus laba kvalitaate. Protams, arii par filmu kvalitaati attieciigi jaadomaa.. no dc++ novilkts 700mb filmis nu nebuus baudaams.
KM Player vajag lejuplādēt. Tālāk jau caur settingiem var salikt visus vajadzīgos parametrus. Tikai, lai būtu jēga no tā visa vajag atbilstošu failu. Reāli KM ir vajadzīgs priekš Blue Ray filmām. Tikai šaubos vai esi pareizi visu izdomājis, jo domāju, ka Tev USB nav ar Blue Ray filmu izmēru ietilpību. VLC un Media Player ar atjaunotiem kodeksiem arī visu ver vaļā. Startam vajag Full HD TV+ datoru ar HDMI izeju, kabeli un filmu. Links un download: kmplayer.en.softonic.com
alora:KM Player vajag lejuplādēt. Tālāk jau caur settingiem var salikt visus vajadzīgos parametrus. Tikai, lai būtu jēga no tā visa vajag atbilstošu failu. Reāli KM ir vajadzīgs priekš Blue Ray filmām. Tikai šaubos vai esi pareizi visu izdomājis, jo domāju, ka Tev USB nav ar Blue Ray filmu izmēru ietilpību. VLC un Media Player ar atjaunotiem kodeksiem arī visu ver vaļā. Startam vajag Full HD TV+ datoru ar HDMI izeju, kabeli un filmu. Links un download: http://kmplayer.en.softonic.com/
Tas ir tad ja ir dators ar hdmi. Tas man nav tajā pašā telpā kur TV un tāpēc izskatu citus variantus. USB HDD var būt arī 500GB vai 1000GB tā kā tā jau nav lielākā problēma. Problēma ir kā to signālu dabūt uz TV
Tādu variantu nezinu, jo nav HDD caur USBman. Kaut kā jocīgi, ka ir USB caurums, bet nav HDMI. Katrā gadījumā googlē es domāju var atrast visas atbildes uz šiem jautājumiem.
viņiem nav BD pleyeri... lai atskaņotu BD vajag BD-drive (tas nozīme kompi - HTPC/HDCP), vai arī BD pleyeri - kuram attiecigi nebus parejo fiichu - HD satelits, arejie HDD. un t.t.
respektivi ja grivi upgreidojamu kombainu (lidzigi ka dSLR) - tad HTPC vienigais variants ar HTPC korpusu ar vajadzigam ligzdam/slotiem un t.t.
alora:Tādu variantu nezinu, jo nav HDD caur USBman. Kaut kā jocīgi, ka ir USB caurums, bet nav HDMI. Katrā gadījumā googlē es domāju var atrast visas atbildes uz šiem jautājumiem.
Man šķiet, ka kāds no mums kaut ko te jauc.
Man ir stacionārais dators ar HDMI, bet pie tā vēlos strādāt nevis turēt to viesistabā, bet portatīvajā man HDMI vai DVI, lai to varētu pieslēgt pie TV, bet USB gan viņam ir :p
Tāpēc meklēju citus variantus. Sāku pētīt šos media player un skatos, ka viņi ar diezgan labu iespēju klāstu.
Mandalay:viņiem nav BD pleyeri... lai atskaņotu BD vajag BD-drive (tas nozīme kompi - HTPC/HDCP), vai arī BD pleyeri - kuram attiecigi nebus parejo fiichu - HD satelits, arejie HDD. un t.t.
respektivi ja grivi upgreidojamu kombainu (lidzigi ka dSLR) - tad HTPC vienigais variants ar HTPC korpusu ar vajadzigam ligzdam/slotiem un t.t.
Hmm jā tā ir viena no lietām, kuras nav, bet vai viņu maz vajag?
Nepirkšu es pašreiz diskus. Labāk izmantoju LAN vai WLAN, lai to skatītos/nokopētu no turienes.
Pat ja vajadzētu BD-drive, tad to varētu ielikt stacionārājā PC un uzkopēt pa tīklu uz media player.
Jolan:cik lielam ir jābūt HDD lai viņā lādētu reālus FULL HD filmas(blu-ray)??
25Gb uz augšu
25 GB disks maksā 7Ls 1000 GB HDD maksā 54Ls
HDD sanāk lētāk, turklāt mērķis ir noskatīties un izdzēst nevis veidot kolekciju, kad tiešām mājās neturēsi 10 HDD diskus un čakarēsies tos piespraust katru reizi.
HDD sanāk lētāk, turklāt mērķis ir noskatīties un izdzēst nevis veidot kolekciju, kad tiešām mājās neturēsi 10 HDD diskus un čakarēsies tos piespraust katru reizi
ox3r:Šajā gadījumā PC pie TV nevarēšu pieslēgt, jo portatīvajam nav attiecīgās izejas
Kaut kā aizdomīgi, ka tavam porķikam vai TV nav vga spraudņu. Ir redzēts, ka HDMI nav, bet VGA.. Bet vispār pilns tirgus ar viņiem images.google.com...
Šī ideja iepatikās. Tikai konkrētajam nav 1080p. Bet ne visiem tas vajadzīgs. usb.brando.com...
jons: Nosauc TV modeli. Parasti TV vga ir. Varbūt tik vadu vai pāreju vajag? Reku vēl interesantas kastītes: product.globalimporter.net... http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=139167
hmm banāni ir laikam saucas VGA-SUB
vai tas varētu nozīmēt, ka šim te cauri varu dabūt 1080p?
ox3r:vai tas varētu nozīmēt, ka šim te cauri varu dabūt 1080p?
No porķika VGA štekerī iziet ekranēti 5 vadi Aktuāls paliek jautājums, kas un kā pie tava TV notiek? www.tkk.fi... Ja negribi publiskot savu TV, tad atsūti privāti marku.
Dārgi]http://superuser.com/questions/44116/what-cable-to-connect-inspiron-1720-to-hdmi-tv Dārgi[/url] tie VGA-HDMI adapteri. Lētāks ir HDMI pleijeris. USB tavam TV modelim arī šķiet tikai mp3 un bildītes saprot. Izskatās, ka pa tiem CVBS banāniem var dabūt tikai līdz 1080i. Vispār jau avotu priekš FullHD vēl ir pamaz. Priekš video tas 1080p gan baigais ieguvums nebūs.
No ārējām kastītēm it kā šai ir visas fīčas: cgi.ebay.com...
galvenais lai jams neraustās... teljuks ari tev nav kruts, uz 1080p sis tev raustisies. 1080p labi rada sakot no 7x/8x philipsiem ar >= 100hz
top modelis tagad ir PFL..8404H, kuram tagad ir loti liela atlaide un sit pusu pari visus parejos modeljus un razotajus. Biju klatiene un parliecinajos pats
HDMI ir tas pats DVI, tikai štekeris savadaks, jo lidzi nak ari skanja... Prieks videokartem parasti nak specialie adapteri, jo razotajs pasi zin, kur to skanju pievada pie stekera izvadiem parastajam DVI..
bet tev jau der laikam parastais adapteris.
Kur tev skanja bus? tikai nesaki, ka no TV tas tacu smiekligi....
1080p nav viegls formāts. Ne visi datori to spēs pavilkt. Bet video un audio problēmu pie TV esmu atrisinājis ar Mac mini: neliels, kluss, labs softs un vadāms ar pulti, kas nāk līdzi.
tur jau tas joks.. visi jauc ar 1080i, kas ir viegls formāts, un kuru izmanto satelītos. 1080p ir akurāt prasīgāks - pat no vadu garuma. 1080p normāli attēlos tikai dārgā gala TV - jaudīgāki proči
Mandalay:tur jau tas joks.. visi jauc ar 1080i, kas ir viegls formāts, un kuru izmanto satelītos. 1080p ir akurāt prasīgāks - pat no vadu garuma. 1080p normāli attēlos tikai dārgā gala TV - jaudīgāki proči
uz mana tv 1080p iet bez problēmām, lai gan tas nav no dārgā gala: bija stipri zem 1k Ls
Es ar izmantoju HTPC+pults+resīvers, tas ir labākais variants ar vislielākajām kustomizācijas iespējām. Izmantoju mediaportal softu, paša latviskotu. Tam ir vislabākās iespējas un + tas ka tas ir opensource.