forum.gif
PS vairs never vaļā Raw.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PS vairs never vaļā Raw.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.09 02:13
 citēt
Neesmu neko darījis, taču pēc pēdējās bilžu sērijas (ko bildēju pirms nieka 3 mēnešiem) nevienu Olympus RAW failu, jeb *ORF man fotošops nevēlas vērt vaļā - could not complete your request, because it is not the right kind of document

citu neko nevēlos, kā savu mīļo PS.
Publicēts: 19.10.09 02:29
 citēt
pameklē internetā vajadzīgo pluginu, kas nepieciešams oly failu atvēršanai nokačā un iemet šādā folderī.
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formats
Publicēts: 19.10.09 02:56
 citēt
Paldies! Vienk. nenāca prātā, ka varēt kaut kas tāds notikt. Jau ar legālā PS iegādi un instalāciju viss notika čiki piki un viņš atpazina ikonas un caur CS2 visu varēja palaist. Nekas nav ticis dzēsts, modificēts, nav bijuši crashi , taču vienk. ņem un neatpazīst. Tagad visu salādēju (pirmoreiz gan ļvais plugins trāpījās un tagad ir tās default ikonas, kurām nav programmnodrošinājuma, bet visu var palaist) Danke vēlreiz - var slēgt ciet, vai arī dzēst!
Publicēts: 19.10.09 10:15
 citēt
Kaa var buut ljevais plugins? Un vai tad PS CameraRaw never valjaa Oly RAWus??? :o
Man kaut kaa nav gadijies vel redzeet RAWu ko PS never valjaa, bet arii Ply failus neesmu juuzeejis.
Publicēts: 19.10.09 11:08
 citēt
Tak noapdeito :)
cik man saprotams, tad izmantojot Adobe apdeiteru Tu varu CameraRAW apgreidot uz taadu pashu peedeejo versiju, kaada taa ir ieksh CS4.
Publicēts: 19.10.09 13:10
 citēt
Hmmm... ok. Iespeejams. Tik smalki nezinu un nav ari veelmes iedziljinaaties, bet atcereeshos sho.
Publicēts: 19.10.09 13:49
 citēt
Isti nerazbirajusj programmas lietās, bet ne kameru ne Photoshopu CS2 neesmu mainijis un rediģejis. Visu laiku lietoju, tikai pēkšņi vakar, ka vajadzēja tas ugrjumijs parazīts atteicās sadarboties ar mani. Tā kā antivīruss bez maz vai - tikko datubāzes neapdeitojās, viņš vispār nestrādā ar aizsegu "ko nu, kāda jēga, katru dienu kas jauns, nav vērts resursus tērēt.", neskatoties uz to, ka aktīvo vīrusu augšgalā ir arī daži gadu veci īpatņi, pa trojaniem vispār nerunājot - tie bez maz vai līdz ar interneta izkāpšanu no autiņiem visi tie paši.

Mateus - ļevais plugins, ko iekačāju no Olympus mājaslapas, kas atbalsta manu E-400 kameru. Iedzinu iekšā, ta man vispār 1) ikonas kļuva defoltas 2) ne CS2 , ne pats camera master vairs nevēra vaļā.
Publicēts: 19.10.09 14:35
 citēt
Es jau 3.šī topika postā pateicu, ka viss iet jau :) ... dabuju pluginu, paldies! Tagad jāiet uzmālēt kaut kas nelabs :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):