Man bij baigi labs koleģis Voldemārs , viņš mušdien skatijās uz manīm ar labdabīgu skaudību un katreiz teica BRĪNOS kā tev tie skuķi nāk strīpām VIENKARŠI PABILDĒTIES , man tās vecenes kā atvedu uz studiju tā vienmēr saka LABAK NEMUĻĶOSIMIES bet ķersimies uzreiz pie lietas KUR tev te duša un tualete un kāds halāts? Nu a tā par cik vienmēr esmu teicis KĀPĒC NĒ ja abiem ir tāds funktiers un vēlmes sakrīt un sieviški spēj IZTEIKT šīs vēlmes ? Bet pasākumu gan labāk PĒC BILDĒŠANAS jo vēlāk dāmas ir Laiskas un nevar vairs sakoncentrēties DARBAM Bet tā ja MODELIS neko nevar UZPRASĪT tad neko ar neevar sabīdīt CENTIES KĀ GRIBI tukš numurs
Protams runa ir par "Tantes pabildēt" , jo cilvēks kas stradā profesionāli nafig šim vēl ko citu , es piemēram neredzu funktieri kāpēc man būtu jādrāž TĀPĀTĀS kāda no modelēm pietam darba laikā un viņai man būtu šādas vēlmes jaizsaka Bet ar "Tantēm klientēm" kuras sen pazistu un kuras bildēju privāti , nu bet ja šai uzrodas tāda vēlme un ma ar attiecīgs garīgais MIERĪGI , kā ar jebkuru sexsuāli pievilcīgu sievišķi protams ka apsveršu piedāvājumu Jāska ka ar 99% Gudra modeļiem gan ne uz vienu man "Nestāvētu" nu izņemot vienu kas tiešām bija jeeeeeeeee! Parejās ir nu tik garlaicīga tipa ka BEZ VARIANTIEM pat jau uzpasītos
Gudris:kad to darīt labāk ? pirms sesijas sesijas laikā vai pēc sesijas ?
kruta, ja rodas šādz jautājums... atbilde, acīmredzot, attiecību kontekstā: 1/ modelis par naudu? tad jau, laikam viss iekļauts cenā, at;iek izmantot- kad un cik gribas 2/ tāpat ienāca meitene pabildēties un špok? a moš viņa tieši uz špok nāca?...
sesija arī var būt priekš/pēc-spēles e;ements. ka tik nekļūsti atkarīgs....
, manas pastāvīgās foto klientes nav muļķiga paskata blondīnes
Laba bilde Luni
Haaa PROTAMS , kā nekā patreiz viena no krutākajām reklāmas kampaņam Eiropā , lidz Latvijai gan laikam vēl nav nonakusi Reku ar video SMALKI , nav "Gudriski" vimeo.com...
Labāk sesijas laikā, faktiski tās jau ir sesijas beigas.
No teorijas puses skatoties, mūsdienās tā ir viena no galvenajām fotogrāfu problēmām, tā saucamā emociju nodošana caur attēlu. Cik daudz arhipopopova fanātu sabildējuši aktu bildes, kur modeļu sejās skaidri redzams - besis, apnikums, aukstums, utt. Protams, bildes atbilst visiem meistarklases parametriem - kompozīcija un pliki pupi, bet nu tas arī viss.
Protams, prieks, par modelēm(ļiem), kas var notēlot tik teicami, ka arī vērotājs spēj noticēt.. bet nu īsts stūmiens tomēr ir īsts Tāpat, kā gulēt ar sievišķi, kas pēc seks pasaka, ka viņa tik tēlojusi orgasmu.. visu gadu
KEPKE:Labāk sesijas laikā, faktiski tās jau ir sesijas beigas.
No teorijas puses skatoties, mūsdienās tā ir viena no galvenajām fotogrāfu problēmām, tā saucamā emociju nodošana caur attēlu. Cik daudz arhipopopova fanātu sabildējuši aktu bildes, kur modeļu sejās skaidri redzams - besis, apnikums, aukstums, utt. Protams, bildes atbilst visiem meistarklases parametriem - kompozīcija un pliki pupi, bet nu tas arī viss.
Protams, prieks, par modelēm(ļiem), kas var notēlot tik teicami, ka arī vērotājs spēj noticēt.. bet nu īsts stūmiens tomēr ir īsts Tāpat, kā gulēt ar sievišķi, kas pēc seks pasaka, ka viņa tik tēlojusi orgasmu.. visu gadu
Redz tur jau tā FIŠKA ka NIEVIENS no Arhipova faniem "Muļķiem" nesaprot kāpēc kad šie ITKĀ 1:1 nokopē to pašu ko MEISTARS vīniem tāpat sanāk NOŽĒLOJAMS SŪDS , Arhips jau šiem nepasaka ka GALVENAIS ir spēja PANĀKT lai modelis DZELZAINI pilda VISAS autora ieceres tādā līmenī lai viņa seja DEMONSTRĒTU ka vīna visu to dara ra pilnu atdevi un izjūtu A tā vairumā gadijumu seviškī ar tām krutajām beibām modelim sejā tāds konkrēts smiņiņš un galvā texsts "Ko tu blenz uz manīm čalīt ne Pi_esj ne karognesējs" ne to čto Maistars
modelis par naudu? tad jau, laikam viss iekļauts cenā, atiek izmantot- kad un cik gribas
Vispār šis pasākums izskatās pēc parastās vīģes lapas - piesedzu savu kaujas riku ar 70-200, lai to pamana tikai vēlāk.
No otras puses, dažu meituku galviņās ir ieborēts šis tas tik eksistenciāli triviāls, ka noteikti jau mednieks, kas izmanto konkrētā zvēra (zaķa, vāveres, stirnas) noķeršanai pareizo metodi, zina, ko dara.
Taatad, buus man ar jaaizsakaas.. Ir man savi principi tagad - taas, kuras bildeeju, taas nedraazju.. Bet gadu laikaa veiktie noveerojumi liecina, ka sesijas laikaa sex ar modeli, iededz vinju aciis taadu skatieni, taadu dzirksti, kaadu nekaadi citaadi nedabuut.. tad nu citaadi labas bildes top, ar patiesu emociju sejaa un aciis..
Gudris:es vienkārši esmu bieži pamanījis ka meitenēm sesijas laikā tik ļoti gribās ka visa ir putās
Tev laikam grūti iedomāties ka viņa var būt "Putās" no domas kas būs tad kad viņas draudziņš ieraudzīs tās bildes NEVIS no tevis Sievietes vispār izklaidējoties vai kā cistādi patīkami pavadot laku var nonākt lidz finišam tik no domām vien , tas neozīmē ka tam būs kāds sakars ar KONKRĒTRI klāt esošiem purniem un nu galīgi nav sakarā ar ko REĀLI tulīt uz vietas dabonamu Tieši TĀPĒC , arī nekas nenotiek bez TIEŠA piedāvājuma jo skuķiem visbiežāk DOMAS --->>> DARBI nav saistīts jedziens , to gan zin visi kas kautko ir mācijušies šai jomā Indivīdiem kuriem ir nereāli saprast tekstu TU IEDOMĀJIES tā būs tumša bildes Man piemēram ne reiz ir gadijies ka pasaki modelim "Un taga man vaig FINIŠU tā pa istam" un ja laba aktrise un modelis VISS NOTIEK un reāli pa istam , tāpēc jau šās mierīgi var NOTĒLOT to ka vairums mudaku nemaz šām nevar sneigt
Jonatans: nekaadi citaadi nedabuut.. tad nu citaadi labas bildes top, ar patiesu emociju sejaa un aciis
Nuuu kapēc , man piemēram ir vairāki teicami modeļi kuri var nospēlēt DA JEBKO tik parliecinoši ka 100% isti isstās , es tādus modeļus kolekcionēju Vesa mierā var sabildēt krutas sesijas pilnīg VIENOZĪMĪG skaidrs kas notiek AR REĀLI pilnīgi nekas nenotiek viss ir UZ UZDEVUMA PAMATA Man piemēram nepatīk Latvju aktrises jo viņas VISAS kā viena ir FALŠAS , tās tāds specifisks Latvju teātra skolas stils "Smilģis @ Čehovs" , piemēram savulaik dzivojot Zviedrijā un arī Belģijā saskāros ar turienes jaunajiem aktoriem PILNĪG REALISTISKI da jebko noveidoss pasaki tikai KO
Piemēram kad tasiju savu šo projektu , kur tika sabildētas kopā pāri par 50 meičas gan modeles gan vienkarši paziņas. Nevienai pat prātā neienāca ka es varētu gribēt ko vairāk kā to ko es bildēju Tas tikai pie mums Meitblieži var iedomāties ka modelis "Tā vie grib" tos fotogrāfus un vispār visuss kam čibriks ka tik dabut starp kajam Tā nav
Piemēram reki šite SUPER BILDE! Kā domā ko meitenes velās ?
Lunis:Piemēram kad tasiju savu šo projektu , kur tika sabildētas kopā pāri par 50 meičas gan modeles gan vienkarši paziņas. Nevienai pat prātā neienāca ka es varētu gribēt ko vairāk kā to ko es bildēju Tas tikai pie mums Meitblieži var iedomāties ka modelis "Tā vie grib" tos fotogrāfus un vispār visuss kam čibriks ka tik dabut starp kajam Tā nav
Laba projekta bilde,ideja ir pielikta baigi,bet bildet kājstarpi un ģenetālija nu esnezinu,uz ko balstas projekta ideja,es nesaku,ka tas ir nepiedinigi,bet manam filozfiskajam piegajienas shis bija arpus manas domas un idejam,kgan esmu vnm atbalstijis atskrigos un uzdriksteshanos