Bet tas tā pat kā tieslietās. Par nozieguma plānošanu arī pienākas sods. Šajā gadījumā korektāk no Andre puses būtu bijis pakaratīt pirkstu un pateikt, ka tā nedrīkst Bet nu tagad izskatās, ka esi jau noziegumu izdarījis pret profesionālajiem portretistiem xD
Gudris:bet es jau nekur neesmu rakstījis ka es tO daru ar modelēm...es tikai palūdzu padomu no lietpratejiem kad TO darīt labāk ...bet visi uzreiz nezko sadomājās un pārprata
netaisnojies, pierādījumu pret tevi pietiek. domāt vajag PIRMS kko runā. tagad atliek ciest.
Kad nofotografee suni vai kakji, kad labaak to paglaudiit - pirms fotografeeshanas vai peec ? Un vai tad netiks uzskatiits, ka fotografee, lai vareetu paglaudiit ?
2r:Kad nofotografee suni vai kakji, kad labaak to paglaudiit - pirms fotografeeshanas vai peec ? Un vai tad netiks uzskatiits, ka fotografee, lai vareetu paglaudiit ?
normāli cilvēki nodarbojās ar sex, tad, kad grib sex... nevis pirms, pēc, vai pa vidu Anekdote: puisis vakarā vēlu ciema nomalē lūdz naktsmājas... saimniece baidās no svešinieka... puisis... nebaidieties, esmu inteliģents... Rīts. Puisis ēd brokastis un redz pa logu pagalmā 8 vistas un 11 gaiļi, jautā saaimniecei, kāpēc tā, citur 8 vistas un 1 gailis. Saimniece atbild: man jaf arī tikai viens gailis , tie pārejie ir inteliģenti Tad iedzersim par fotogrāfiem, kuri te uzsvērti tēlo inteliģentus Prozīt!
Mandalay, tas nevar būt nopietni. Tādos penthausos meiteņu plūsmai jābūt līdzīgai Luņa atvērtā loga XXX projektiem. Vienu skrubināt ... Tiesa, Juris ir parādījis tikai vienas penthausnieces bildi, bet Lunis - vienu no 50. Viss vēl priekšā ...
Gudris:skatos Zavadskis joprojām aktīvi šo tēmu reklamē varbūt kāds cits ? karoče kāds baigi aktīvi linku uz šo tēmu sūta visam meitenēm manos draugos...tipa ar kaitniecību nodarbojas
Gudris:skatos Zavadskis joprojām aktīvi šo tēmu reklamē varbūt kāds cits ? karoče kāds baigi aktīvi linku uz šo tēmu sūta visam meitenēm manos draugos...tipa ar kaitniecību nodarbojas
Gudrim atkal neirozes , UZMANĪBAS trūkums vai kas tamlīdzīgs Nekas nekas sakoļīsi atkal kādu "Tupo barbiju" viņa tev kā tu te stāstiji "Aiz vaidziņa" jo tā nevarot dabūt infekciju , būsi atkal mierīgs un laimīgs Varu apgaismot kā nesanācis dakters "Aiz vaidziņa" var dabūt to pašu un vel krutākas infekcijas Domāju ka tu pats dod tos linkus uz šejieni lai pievērstu sev uzmanību.