Laiki, kad varēju uz tādu cerēt, diemžēl ir garām, taču, ja būtu iespēja, tomēr ņemtu kādu no FF kamerām. 16 bit nekādi nekompensē FF priekšrocības (kaut vai platoo leņķi un reāli lielo ISO).
Man maxsliniece nopirka Berlīnē pirms paris nedeļām pa nekļudos 1700 eur. KARPUS / POGAS super a vo bilde nepavilka , tas pats 50.D bilduks ja ne vel struntigaks.
Friidis: Otrā (avārijas) kamera man ir "vecītis" 350D. Priekš dikti-dikti platā leņķa dažreiz esmu izmantojis "trešo"- filmu EOS100 ar Sigmu 12-24.
Kāds šim topikam sakrars ar to, kāda Tev ir otrā/trešā kamera? Bet tā es piekrītu 60/5.6, ka priekš tele/makro varētu būt laba kamera. Protams par to bildes kvalitāti varētu rasties jautājumi, par cik atkal šķiet par daudz mpx sabāzti uz crop sensora (nez kāpēc nevarēja palikt pie 10-12?), bet nu autofokuss izskatās varētu būt liela priekšrocība pār x0D sērijas modeļiem. Un tie 16biti ar + Protams ja vajag FF/kameru studijai/utml tad 5dII būs labāka izvēle.
Jaunais 7D vismaz uz papīra izskatās labs. Visādā ziņā man piemērotāks nekā 5D Mark II, kas kā saprotu nav diez ko ātrs un ar labu AF arī apdalīts. Bet nu par bildes kvalitāti grūti spriest. Man gan arī 40D bilde ne pārāk patīk.
biti ta biti, a kada jega no tiem 16, ja drukasi ar 8 bit. man kad bij 40D tur janemaldos bij 14biti vai 12biti, smuki visu apstradaju aiznesu tiffaa, lai izdruka, man ieteica lai nakamreiz nemocos, tapat konverte uz 8 bitiem pirms drukāšanas
Esmu dabūjis līdz pirmdienai 7D patestēt ar Canon jauno 18-135 IS objektīvu.
Pirmais iespaids - kā Nikon lietotājam - patika, ka Canons ir būtiski pielicis ergonomikā!! Foršākas podziņas un ļoti ērts, kas man ir būtiski. Ekrāns un menu ideāls. Likās, ka salīdzinoši ļoti ātrs Live view autofofokuss. Video režīms interesants.
Pirmais iespaids katrā ziņā ļoti labs. Ja kādam īpaša vēlme par kādiem parametriem, dodiet ziņu, varu patestēt.
Kad pirku savu pirmo DSLR, sajūtas turot rokā bija izšķirošais kritērijs, pēc tam, kad biju salīdzinājis aparātus pēc tehniskajiem parametriem un vienā cenu kategorijā atzinis N un C par faktiski identiskiem. Nikon uzvarēja tīri sajūtu un ergonomikas dēļ.
Nu jasaka ka sama ROKA + POGAS ir leta gala Canomiem nerakturigi labi guļ , vienigais kas man tai korpusa nepatik tas ir ieslegsanas izslegsjanas pljurkjis tur krasies mesli un udens.
Lunis:Nu jasaka ka sama ROKA + POGAS ir leta gala Canomiem nerakturigi labi guļ , vienigais kas man tai korpusa nepatik tas ir ieslegsanas izslegsjanas pljurkjis tur krasies mesli un udens.
Par ieslēgšanas pļurķi var nesatraukties,kā jau jebkuram fotoaparātam "mēsli" un "ūdens" visvairāk krājas atmiņas kartē