forum.gif
Nikon D3x v/s Nikon D40 - atradi smiekliigu rakstu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nikon D3x v/s Nikon D40 - atradi smiekliigu rakstu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.09 19:47 labots
 citēt
Publicēts: 19.10.09 19:48
 citēt
vecs un totaali tendenciozs, njirdziigs raksts, kura laikaa autors censhas pieraadiit ka D40 ir paaraaks par D3x :)

citaats:" esmu ar mieru upurēt kādu daļu podziņu, lai tas aparāts būtu mazāks un vieglāks. D40 ir maza, taču viegla, tādēļ ērta."

;)

kad liel linku te kaut kaa jociigi, vinjsh naakamo vaardu ari pievieno linkam
Publicēts: 19.10.09 19:50
 citēt
ff ir nekorekti salīdzināt ar crop. Visādi citādi es būtiskas atšķirības neredzu. Bilde sanāk no abiem. Krāsaina.
Publicēts: 19.10.09 20:08
 citēt
Nenemiet pierē , tas tāds "Students no laukiem" kā jau visiem pirmkursniekiem tādiem parasti mācoties Fizmatos otrā dienā pēc lekcijas par "Kodoltermisko reakciju" internetā parādās sludinājums "Atombumba jūsu garažā rīt uz pusdienlaiku" zin kā kas tur ko bombočku neuzčiņīt , lekcijā taču to tik vienkarši pastāstija:):) Tāpata arī šamaam breksim , kas tur ko nesalidzināt cipariņus par kuriem nav nekādas jēgas:):) Puisim gan jau ir D40 "Pusprofesionāls" agregāts lidz ar to kas par Nikon D3x sūc kautkādas pēc cipariem nekas kruts nav tik maksā 10x dargāk NEZ PAR KO :):)
Publicēts: 19.10.09 20:12
 citēt
Kas tieši ir ņirdzīgi? Manuprāt, labs un korekts salīdzinājums, cik nu tāds ir iespējams. Nemanīju arī, ka autors cenšas pierādīt viena vai otra modeļa pārākumu.
Publicēts: 19.10.09 20:15
 citēt
Moraalists ari domaa, ka entry level kamera no PRO atshkjiras ar to ka ir vieglaaka un tai nonjemtas paaris podzinjas :)
Publicēts: 19.10.09 20:19
 citēt
Mateus:Moraalists ari domaa, ka entry level kamera no PRO atshkjiras ar to ka ir vieglaaka un tai nonjemtas paaris podzinjas :)

Jā, jā, lietusdroša...un ISOOOO!!!

Nu tik fočēsim lietū un...tas iso, paskaiti- cik reāli SOĻUS ekspozīcijā tas dod! Ja māki skaitīt, protams!:)

Ak jā, aizmirsu vēl kaut ko stulbu par ērtajām pogām uttt...nu jā, D3 ir viena ērta poga- pie labās rokas pirksta, customizējama! Tā man tiešām patīk!
Publicēts: 19.10.09 20:24 labots
 citēt
Ko tu īsti vēlies pateikt? Bez manas personības komentēšanas - kas ir tas, ko TU vēlies pateikt?

Kādu reakciju TU sagaidi no lasītājiem - vai mums tagad jāraksta "jā, cik smieklīgs un nožēlojams raksts" un visi kas domā savādāk, ir stulbeņi?

Kas attiecas uz abiem modeļiem, katram savi plusi un mīnusi. Diez vai būs jauki staipīt D3x, dodoties ceļojumā, un diez vai būs jauki izmantot D40 priekš studijas.

p.s. Es tavas īpašības neapspriežu un ceru, ka arī tu spēj diskutēt par TĒMU, nevis personālijām.. izteikt SAVU viedokli, nevis rādīt ar pirkstu, kuram ir taisnība un kuram nav.. Ja jau reiz esi šeit reģistrējies...
Publicēts: 19.10.09 20:47
 citēt
Un? :)
Es kaut kur raadiju kam ir taisniiba kam nav? :)
Manupraat shodien te daljai darbaa daraamo bijis pa daudz :D

Principaa jau Tu ar savu apgalvojumu vareeji ari argumenteet, kaadeelj tas ir korekts saliidzinaajums... sevishkji njemot veeraa FF un crop. Un Tavas iipashiibas? :D:D:D:D Tu vari noraadiit kur es apsriedu kaadu Tavu iipashiibu? :D
Publicēts: 19.10.09 21:05
 citēt
Lūdzu – Korekts no tāda viedokļa, ka tas nav salīdzinājums balts/melns. Abas kameras ir vienlīdz labi raksturotas no dažādiem skatu punktiem. Es neredzu, ka autors mēģinātu izcelt viena modeļa pārākumu pār otru. Rakstā netiek teikts, ka D40 ir visās jomās pārāks par D3x – ir norādīts, kādiem lietotājiem D40 būs pilnīgi pietiekams, un pamatoti. Kā arī uzskaitītas D3x priekšrocības.

Man pašam ir bijušas vairākas Nikon kameras un ir iespēja bildēt ar profesionālā gala kamerām, ar visu to esmu ļoti apmierināts ar manā rīcībā esošo D40 un matricas asumu.
Publicēts: 19.10.09 21:14
 citēt
Es jau manupraat mineeju, ka pats ar D60 bildeeju, kas maz atshkjiras no Tavas kameras un nesuudzos :)

Man tomeer sanaaca viscaur redzeet, ka D40 =D3x tikai vieglaaks un eertaaks. IESPEEJAMS, ka nekorekti iedziljinaajos
Publicēts: 19.10.09 21:33
 citēt
Reiz es nofočēju studijas bildi ar Pentax 100D, nedaudz uzšarpoju, nedaudz saturate, un tādu pat ar Mark III. Un ziniet- 80 % kļūdījās, aplūkojot 1920 pikseļu platu bildi uz monitora, norādot, ka Pentax ir Marks!
Publicēts: 19.10.09 21:35
 citēt
Monitors manupraat jau ari nav tas labaakais uz kaa saliidzinaat. Lai gan ir dazhaadi monitori un dazhaadi printeri.
Bet es 100% domaaju, ka labu bildi rada tikai fotograafs nevis labaakaa kamera.
Publicēts: 19.10.09 21:41
 citēt
Mateus:
Bet es 100% domaaju, ka labu bildi rada tikai fotograafs nevis labaakaa kamera.

Tieši šajā kontekstā starp d40 un d3 nav atšķirības, tu PAREIZI SAPRATI! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):