forum.gif
Esiet uzmanīgi no fotogrāfiem - pisējiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Esiet uzmanīgi no fotogrāfiem - pisējiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.09 21:09
 citēt
TAs nozīmē ka tie kas noliedz sexu ir fotogrāfi, bet pārējie nē??? :D
 citēt
paprasi tač viņam personigi, priekš kam topiku?
 citēt
a ka butu ar fotografiem narcisiem kuriem ir pa 3000 draugu? :)
Publicēts: 19.10.09 21:11
 citēt
ritikoff:a ka butu ar fotografiem narcisiem kuriem ir pa 3000 draugu? :)

parasti draudzigi cilvēki... kas vainas? neliedz nevienam savu plecu xD
Publicēts: 19.10.09 21:12
 citēt
nu uztaisi dieneni sev draugos un paludz, lai viņš komentē :/
Publicēts: 19.10.09 21:13
 citēt
Ir nu gan izdomājuši runāt par šito padarīšanu. :D
lai tak tas viss rit savu ceļu.
Publicēts: 19.10.09 21:15
 citēt
Andre ir duraks, jo jauns. :) Viņš nesaprot, ka ne jau visi grib fočuku tapēc, lai bildētu mākslu vai vispār kaut ko saturīgu.

Daudziem tas vienkārši ir agregāts, lai palūrētu uz petenēm un citām lietām, kuras citādi vai nu dzīvē neredzētu, vai arī ne no tik smukām meičām.

Un, ziniet ko- daudzas to vien vēlas, kā tās savas petenes kādam ar fotoaparātu parādīt!

Morāle: Andre jauns vēl, šauri skatās uz pasauli cilvēcisko vajību un instinktu kontekstā.

P.S. Tas, protams, neattiecas uz fotogrāfiski neparasti plašo skatu Andreja izpildījumā.
Publicēts: 19.10.09 21:15
 citēt
Kaut kaads tirgus leenaam izveershas.
Piekriitu, ka ja grib kaut ko saprast - saakumaa jaapajautaa autoram.
Publicēts: 19.10.09 21:16
 citēt
ritikoff:a ka butu ar fotografiem narcisiem kuriem ir pa 3000 draugu? :)

Laba vieta, kur reklamēties. Bezmaksas. Vēl ir 10000 one.lv.
 citēt
janis19:Ir nu gan izdomājuši runāt par šito padarīšanu. :D
lai tak tas viss rit savu ceļu.

Kādu ceļu? Vari aprakstīt?
 citēt
Mateus:Kaut kaads tirgus leenaam izveershas.
Piekriitu, ka ja grib kaut ko saprast - saakumaa jaapajautaa autoram.

Jau jautā.
Publicēts: 19.10.09 21:17
 citēt
dk1988:paprasi tač viņam personigi, priekš kam topiku?

Pačatot.
Publicēts: 19.10.09 21:18
 citēt
zazis:TAs nozīmē ka tie kas noliedz sexu ir fotogrāfi, bet pārējie nē??? :D

Esmu novērojis, ka drīzāk otrādi. Sexs un "fotogrāfija" iet roku rokā. Freidam būtu viela jaunai grāmatai.
Publicēts: 19.10.09 21:19
 citēt
Tas tikai nozīmē vienu.ka cilvēks grib lai viņam uzmanību pievērš.
Publicēts: 19.10.09 21:23
 citēt
Portreti:

Esmu novērojis, ka drīzāk otrādi. Sexs un "fotogrāfija" iet roku rokā. Freidam būtu viela jaunai grāmatai.

Man liekas ka ja neproti milet sievieti, tad ari bilde vinu tikpat neveiksmigi.

:)
Publicēts: 19.10.09 21:27
 citēt
Portreti:

Jā un nē. Jo diez vai fotogrāfs kas bildē dzīvnieciņus domā par sexi :D
Publicēts: 19.10.09 21:29
 citēt
zazis:
Portreti:uote]

Jā un nē. Jo diez vai fotogrāfs kas bildē dzīvnieciņus domā par sexi :D

Tie ir citi.

Šeit iet runa par Gudri un Ritikovu, teiksim!:) Ā, un viņu draugu Oktāviānu arī!:) Un Haidukonkuļa dīvainībām...
Publicēts: 19.10.09 21:30
 citēt
Nu jā.tad jau tas muļķīgi tajā variantā. :D
Publicēts: 19.10.09 21:31
 citēt
Priekš kam apspriest šadu temu.man jau liekas,ka katrs jau grēko :D
Publicēts: 19.10.09 21:35
 citēt
Oj paldies tev vispareizakais Juri ka piemineji mani....

Es pat nenoliegsu ka man patik sievietes, ka man ar vineim ir seks un ka man bija seks ar kadu no maniem modeliem, jo manas pirmas modeles un milakas modeles vienmer bija manas tuvas sievietes.

Bet tas nedod Tev tiesibas mani salidzinat ar Haiduku vai Gudri, un it ipasi ar nideju Octavianu

Esi tik laipns un izradi cienu! :)
Publicēts: 19.10.09 21:37
 citēt
Portreti - var būt man ir nepareizs uzskats, varbūt fotogrāfi domā savādāk. Bet darbs ir darbs un atpūta ir atpūta, ja pie darba neatdosies ar pilnu atdevi un domāsi par blakus lietām, kā šajā gadījumā par sexi ar modeli, tad nekas labs nesanāks. Sanāks parastā viduvējība.....
Publicēts: 19.10.09 21:38
 citēt
ritikoff:Oj paldies tev vispareizakais Juri ka piemineji mani....

Es pat nenoliegsu ka man patik sievietes, ka man ar vineim ir seks un ka man bija seks ar kadu no maniem modeliem, jo manas pirmas modeles un milakas modeles vienmer bija manas tuvas sievietes.

Bet tas nedod Tev tiesibas mani salidzinat ar Haiduku vai Gudri, un it ipasi ar nideju Octavianu

Es nesalīdzinu jūsu krāniņus, bet gan to, ka visi esiet pisēji. Agrāk taču fočēji kopā ar Okativānu, bija kopsaucējs, kamēr vienu meiču nesadalījāt?:)

Tā kā neapbižojioes, šoreiz runa par pisējiem, un ja esi tik "tīrs un balts", nevis pisējs, savus tekstus uzreiz izdzēsīšu, tikai pasaki!:)
Publicēts: 19.10.09 21:39
 citēt
zazis:Portreti - var būt man ir nepareizs uzskats, varbūt fotogrāfi domā savādāk. Bet darbs ir darbs un atpūta ir atpūta, ja pie darba neatdosies ar pilnu atdevi un domāsi par blakus lietām, kā šajā gadījumā par sexi ar modeli, tad nekas labs nesanāks. Sanāks parastā viduvējība.....

Šeit nav runa par darbu, bet par to, ka ne visiem tas ir darbs. "Ne visiem" nozīmē vismaz pusi, ja ne 90%.
Publicēts: 19.10.09 21:46
 citēt
a 4o... smuka bilde :)
Publicēts: 19.10.09 21:46
 citēt
Portreti:
ritikoff:Oj paldies tev vispareizakais Juri ka piemineji mani....

Es nesalīdzinu jūsu krāniņus, bet gan to, ka visi esiet pisēji. Agrāk taču fočēji kopā ar Okativānu, bija kopsaucējs, kamēr vienu meiču nesadalījāt?:)

Tā kā neapbižojioes, šoreiz runa par pisējiem, un ja esi tik "tīrs un balts", nevis pisējs, savus tekstus uzreiz izdzēsīšu, tikai pasaki!:)

Klau es vienreiz ar vinu braucu pabildet, kad vins atbrauca ar tricosam rokam un memako pohu un sak man visu dreset.
Bet situaciju ar ibumetinu parveidoja par tadu ka es vinam kadas ripas piedavaju, lidz ar to ar so personazu man visa palika skaidrs un mes atvadijamies!

Ka ari tas pats individs apjautajas manai bijusai draudzenei kad ieraudija mans bildes vina albuma vai es gadijuma neesmu ar vinu gulejs, vina atbildeja ka ja mums bija seks.

Un tad vins konstateja ka man ir seks ar visam modelem, to vins pastastija tev un tu ka mazs berns ar shvames pratu to iesuci un tagad iz...si ara...

Par ko tas liecina, par to ka nevajag tomer virinat muti ja nezini kaut ko!

Jo kadam ari ir zinami tavi izgajeni, ko tu ataisno ka tava draudzene raksta no tava profila vai otradak... :)
Publicēts: 19.10.09 21:47
 citēt
Gudris:Uzaicināju meiteni no fotobloga... (c) Portreti

Neatceros, es viņas regulāri no fotobloga aicinu...nez, kura šitā bija...:/
Publicēts: 19.10.09 21:48
 citēt
kaulu mazgāšana. FB no tā tikai atvelkas kaifā...

Publicēts: 19.10.09 21:49 labots
 citēt
ritikoff:...

Es tač tikai pavaicāju...:(

Tad tu nepisies ar "modelēm", ja? :)

Patiesībā...?
Publicēts: 19.10.09 21:50
 citēt
Man liekas ka pisejes tikai tu saja topika, bet es milejos... :)

Un ja butu lasijs uzmanigak, tad atbildi butu redzejs! :D

Peace! :)
Publicēts: 19.10.09 21:51
 citēt
ritikoff:

Jo kadam ari ir zinami tavi izgajeni, ko tu ataisno ka tava draudzene raksta no tava profila vai otradak... :)

Bļa, nu šitais ir riktīgi rēcīgi, :D, Oktaviāns regulāri manai sievai kanti sit, a mums tur tie draugi vaļā stāv...kuram vaļā, ar tā niku arī čatojam!:D:D:D Nu, šamais baigi līmējās klāt un stāstīja, kāds es nelabs...! :D
Publicēts: 19.10.09 21:52
 citēt
Gudris:Uzaicināju meiteni no fotobloga... (c) Portreti

A istabiņa tā neko, tīri zekzīga, ne? :)
Publicēts: 19.10.09 21:53
 citēt
ritikoff:Man liekas ka pisejes tikai tu saja topika, bet es milejos... :)

Nenoliegšu, man tā štelle patīk!:)
Publicēts: 19.10.09 22:00
 citēt
Portreti:
ritikoff:Man liekas ka pisejes tikai tu saja topika, bet es milejos... :)

Nenoliegšu, man tā štelle patīk!:)

Kuram tad ta stelle nepatiik!? :D
Publicēts: 19.10.09 22:03
 citēt
Raidījums ir par to, ka dažiem (laikam vairumam) fočiks ir tikai rīks, lai dabūtu nopisties! Un dažām patīk, ka viņas tādi piš. Problēmas jau patiesībā nav līdz tam brīdim, kamēr tāds trāpa uz to, kura NEGRIB, lai viņu piš tādā veidā, bet tiešām grib fotogrāfēties, nevis Gudrogrāfēties.

Gudris gan laikam nav pisējs, tikai gribētājs...nezin, kā tik pie tās štelles!:(
Publicēts: 19.10.09 22:04
 citēt
Kas būs tālāk?
Publicēts: 19.10.09 22:06
 citēt
Gudris:andre nepatīk :(:D

Varbūt patīk, bet ne caur fočiku? Vai arī ne ar meičām? Kur pats, ko teiks? :)
Publicēts: 19.10.09 22:18
 citēt
Gudris, taa vien izskataas ka kaatds tevi ir smagi smadzenees pisis.. vai kaads fotograafs? Vai arii veelies par to parunaat, nenormaali plashaa chataa?
Publicēts: 19.10.09 22:27
 citēt
es saprotu,garīdzinieki sublimē seksuālo enerģiju,bet nu fotogrāfi..
Publicēts: 19.10.09 22:48
 citēt
Gudris:nē...es vienkārshi gaidu no andre atbildi...vai fotogrāfs kurš nepišas ir labāks fotogrāfs par fotogrāfu kurš pišas ? :)

Stāsts te drīzak ir par tiem fotogrāfiem, kas uz kailfoto sesijām neņem līdzi atmiņas karti/filmiņu...Cieš no tā cilvēks, kas atnācis uz fotosesiju ar domu, ka notiks nopietns darbs kā modelim ar fotogrāfu nevis kā marijas ielas meičai ar kko citu ;d Šādi fotogrāfi grauj priekštatu par arodu kā tādu. Bet protams ja modelis un fotogrāfs pēctam grib darīt sekasu tad uz priekšu nav jau aizliegts.
Publicēts: 19.10.09 22:54
 citēt
Gudris:arturso bet es jau par to pašu ;)

lieliski :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas