Man nākamnedēļ jābrauc uz vienu fotosesiju un mani ir daži jautājumi par gaismām. 1. Kas ir mazais studijas apgaismojums cik tie ir vati? 2. Kas ir divkāršais gaismas fons?
Ziniet gan Fotogrāfi bet jo sevišķi visādu muļķigu konkursiņu rīkotāji regulāri mēdz būt pilnīgi muļķi lietās kuras viņi uzņemas TAPĒC nav jāpieverš uzmanība muļķīgiem nesaprotamiem terminiem Man piemēram pažiņas kuri pilnīgi neko nesaprot specifiskās foto nozarēs mierīgi startē konkursos uz šim nozarēm Tici man FRUKTS kurš rakstijis par divkāršais gaismas fons PATS nekad neko tadu nav nedz dzirdējis nedz redzējis TAKA vesi svilpojost uz priekšju
Nepakautrējos un uzvanīju cienījamiem fotogrāfiem un uzprasiju par to gaismas fonu. Viņi man skaidrā krievu valodā, kur katrs otrais vārds bija igauniski paskaidroja, ka divkāršais gaismas fons ir gaismu puscaurlaidīgs ekrāns vai plastikāts uz kura no abām pusēm tiek spīdināta vienmērīga gaisma, dažādos leņķos ar iespēju mainīt gaismas intensitāti un krāsu gammu.... Vo tā tagad būšu gudrs