forum.gif
Jautājums par fotostudiju gaismām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautājums par fotostudiju gaismām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.09 23:36
 citēt
Man nākamnedēļ jābrauc uz vienu fotosesiju un mani ir daži jautājumi par gaismām.
1. Kas ir mazais studijas apgaismojums cik tie ir vati?
2. Kas ir divkāršais gaismas fons?

p.s. nebūšu ne fotogrāfs, na modelis, sexa nebūs :D
Publicēts: 20.10.09 00:00
 citēt
es nezinu, tāpēc arī jautāju
Publicēts: 20.10.09 01:10
 citēt
100-150w lampas tiek izmantotas fonu piegaismošanai vai kā rezerves portatīvais variants.

mazais studijas apgaismojums parasti sastāv no 2-3 lampām 250-400w jaudās. parasti lampas regulējamas uz leju līdz -8 stopiem, atkarībā no modeļa

par divkāršas gaismas fonu literatūra klusē. ja fons tiek izgaismots ar 2 lampām, tad katrai var uzlikt savas krāsas filtru, ja ir vajadzība.

...esi uzmanīgs, tagad tādi jocīgi laiki, iepravīs, ka i nemanīsi ;)...
Publicēts: 20.10.09 07:57
 citēt
Godīgi sakot, arī pirmo reizi dzirdu par divkāršu gaismas fonu, bet nez kāpēc man tas asociējas ar kaut ko tādu mdfoto.lv...
Publicēts: 20.10.09 09:46
 citēt
Ziniet gan Fotogrāfi bet jo sevišķi visādu muļķigu konkursiņu rīkotāji regulāri mēdz būt pilnīgi muļķi lietās kuras viņi uzņemas TAPĒC nav jāpieverš uzmanība muļķīgiem nesaprotamiem terminiem:) Man piemēram pažiņas kuri pilnīgi neko nesaprot specifiskās foto nozarēs mierīgi startē konkursos uz šim nozarēm :):) Tici man FRUKTS kurš rakstijis par divkāršais gaismas fons PATS nekad neko tadu nav nedz dzirdējis nedz redzējis TAKA vesi svilpojost uz priekšju:)
Publicēts: 20.10.09 09:52
 citēt
pareizi Luni,ja saprastu,tad neaicinātu citus....
Publicēts: 20.10.09 10:46
 citēt
Nepakautrējos un uzvanīju cienījamiem fotogrāfiem un uzprasiju par to gaismas fonu. Viņi man skaidrā krievu valodā, kur katrs otrais vārds bija igauniski :D paskaidroja, ka divkāršais gaismas fons ir gaismu puscaurlaidīgs ekrāns vai plastikāts uz kura no abām pusēm tiek spīdināta vienmērīga gaisma, dažādos leņķos ar iespēju mainīt gaismas intensitāti un krāsu gammu....
Vo tā tagad būšu gudrs :D
Publicēts: 20.10.09 11:10
 citēt
Fonu izgaismo no abām pusēm... Tas ir interesanti. Bet... priekš kam?
Publicēts: 20.10.09 11:29
 citēt
ķipa projicē no pakaļas un krāso no priekšas?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):