forum.gif
Par SIA Berga foto pakalpojumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par SIA Berga foto pakalpojumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.09 23:51
 citēt
Mateus:Nee. Supergym.
Sintesaa nav dushu :) taadeelj man tur nepatiik :) Kaa arii Sintess uztaisiit par zaali tikai savejiem. Paaris cilveekiem ir magneetiskaa kartiite lai tiktu iekshaa un paareejos tur nelaizh, jaunus klientus nemeklee.

Ut neatceros, uz kuru skolas laikā gāju, bet izskatās tāpat.. un dušas arī bija, tad jau laikam supergym. Tā, kas no Sonātes uz z.kalnu pusi.
Publicēts: 20.10.09 23:52
 citēt
Mateus, Portreti diezvai ir atraavies, jo vinjsh maak aatri skriet un labi sleepties.. ;)
Publicēts: 20.10.09 23:57
 citēt
Ehh, aatraas vielmainjas apdaavinaatie, vispaar jau aatra vielmainja ir iedzimts defekts..
He he, Gudrim 80.. man tik bij gados 17..
Vispaar jau kadu laiku atpakalj aplauzos pie speciem - gribeeju nomest svaru, bet apskaidroja, ka tauku Kg paarveertiishu muskulju kilogramos, i svars man tas pats paliks.. :(
Un vispaat, iists Latvietis saakas no 100.. ;)
Publicēts: 21.10.09 00:00
 citēt
Gudris:nebij 80...nezinu cik bij...kaajas nemeeriju :D...bet tupos ar 160 tikai max :(

Ak tas svars 80kg... tad jau mazs augumaa. Man tai foto ~94kg. Bet 183cm augums.
Gastriitu nedabun. 80% tas ir viiruss. Ar gastriitu fitnees nepaliidz saslimt. Esmu izbijis kungja cuulinieks un arii tuuskains gastriits peec tam ir bijis. Kopsh sporta man taadas kaites vairs nav :)

160 tupties jau ari nav nemaz tik suudiigi. Ir ok. Es tagad taa~ tupjos. Vairaak nevelku. Peec nedeeljas sleegshu klaat multivitaminus un palielinaashu proteina % dieetaa. Domaaju ka tikshu atpakalj pie tiem 220kg tupiena. Lai gan pofig :)

MartinK: tas kas no ielas ieeja = Supergym, no seetas ieeja = Sintess. Supergym iipashnieks taads 65 gadiigs kachaats onka, Sintess kristietis Maarcis ar kljichku Zveers.
Publicēts: 21.10.09 00:01 labots
 citēt
Ja Tev speci runaaja par tauku paarveershanu muskuljos...lohi Tavui speci... vai alkjiimikji ;)
Taukus dedzina kardio. Kardio muskuljus neaudzee. Gribi tikai nomest spekji - kardio.

...man ari meerkjis virs 100 tikt.. nu taa ap 110 :)
Publicēts: 21.10.09 00:03
 citēt
man 80 ir pat pa maz klasiskajam fitnesam :)
augums-100=83kg man minimaalais svars kursh jaauztur kaut papiiru eedot :D
Publicēts: 21.10.09 00:10
 citēt
Mateus, man vienkaarshi dziivesveids taads.. piemeeraam no kaajaam gribeetos paaris kg muskulju dabuut nost, a nespiid.. :( Kaut vai taapeec vien, ka viena no nodarbeem ir braukshana ar velo, un daudz - ap 1000km meenesii, visu gadu, arii ziemaa. Pasee man rakstiits ka 187cm, svari raada 112kg.. (veiksmiigi tagad bik svars nomests.. ;) )
Publicēts: 21.10.09 10:31
 citēt
Tici man tur tie nav muskulji :)
Zini kaa to paarbaudiit... ja tu redzi kvadru sheersviitrojumu, tad jaa tie ir muskulji, ja nav shkjeerssviitrojuma, tad tur vel it tauki ko nodedzinaat :)

Tikai ne jau katram patiik to dariit un ne katram tas jaadara. Galvenais ir pasham buut mieraa ar sevi!
Publicēts: 02.04.16 17:24
 citēt
Luxferre:LV foto nozares atalgojums ir pilnībā sabojāts...

Ja Lv vidējā alga valstī 2009 ir ap 500Ls... tad manuprāt fotogrāfa atalgojumam jābūt virs vidējā līmeņa.

Ļoti aplams viedoklis. Visā pasaulē mūsdienu vidējais fotogrāfs ir ne sevišķi apmaksāta profesija, ar nelieliem izņēmumiem.
Publicēts: 02.04.16 18:01 labots
 citēt
Citagaisma:

Ja Lv vidējā alga valstī 2009 ir ap 500Ls... tad manuprāt fotogrāfa atalgojumam jābūt virs vidējā līmeņa.

Ļoti aplams viedoklis. Visā pasaulē mūsdienu vidējais fotogrāfs ir ne sevišķi apmaksāta profesija, ar nelieliem izņēmumiem.

ĻOTI atkarīgs no specializācijas un iemaņām , skaidrs ka to ko var ar Mobilku , Ziepi vai jebko "Nokipsēt" neviens mūsdienās nepirks , taču tā ir bijis vienmēr izņemot išu brīdi Filmu-Digi laikmeta mijā. Patreiz ir tieši tā kā vislaik PĒRK tikai to ko paši nu galīgi nevar bet VAJAG . Attiecīgi ja ir šadas iemaņas iespējas darba un biznesa netrūkst. Kas zīmīgi TĀDU speciālistu mūsdienās ļoti trūkst , pat štrunta kāzas jau pāris gadus REAĻI nav kas bildē , neticami bet faxts.
Publicēts: 02.04.16 18:53 labots
 citēt
Lunis:
Citagaisma:

ĻOTI atkarīgs no specializācijas un iemaņām , skaidrs ka to ko var ar Mobilku , Ziepi vai jebko "Nokipsēt" neviens mūsdienās nepirks , taču tā ir bijis vienmēr izņemot išu brīdi Filmu-Digi laikmeta mijā. Patreiz ir tieši tā kā vislaik PĒRK tikai to ko paši nu galīgi nevar bet VAJAG . Attiecīgi ja ir šadas iemaņas iespējas darba un biznesa netrūkst. Kas zīmīgi TĀDU speciālistu mūsdienās ļoti trūkst , pat štrunta kāzas jau pāris gadus REAĻI nav kas bildē , neticami bet faxts.

Nekā neticama tur nav, jo visi bildētāji palikuši vai nu dārgi, vai tāļi neaizsniedzami britu salās.
p.s. Nezini kas noticies Jansonu Aigaram, ka savu studīju nolikvidējis un pārtaisījies par skolu bombīlu?
Publicēts: 02.04.16 20:34 labots
 citēt
Citagaisma: Nekā neticama tur nav, jo visi bildētāji palikuši vai nu dārgi, vai tāļi neaizsniedzami britu salās.
p.s. Nezini kas noticies Jansonu Aigaram, ka savu studīju nolikvidējis un pārtaisījies par skolu bombīlu?

Stacionāras studijas jau sen ir maz retablas ja vien telpas nepieder tev pašam un tu tur nedzīvo vai arī neizīrē to :) Vēl Francijā nokonstatēju ka viņiem pratiski ir tikai ļoti lielas īstes studijas kurās PASTĀVĪGI neviens nestradā tīri tehnikas un studijas īres serviss un pārvietojamas studijas kuras īsā laikā var uzmontēt kur sirds vēlās. Lisijam bizness izbeidžas kopās Krievijas krīzes sākuma , viņš pamatā ņemās ar to ko "Pelnīja" Krieviju sastītos projektos. Skolu bonbīšana tas tāds neliels bet diezgan stabīls darbs a ko viņam vairāk vajag. Domāju ka viņš izlēma variantu Izdevumu daļu reducē stradā uz kantori plus zivis ķer kad sagribas :) Kopš laika kad "Ikdienas bizness" Latvijā man nav nepieciešamas es ar praktiski nekur talāk par 25km ap mājām neko nedaru , gan arhīvi I-netā gan apkārtnes vajadzības pilnībā nodrošina visas manas vēlmes vajadzības ties tas pats arī Rudzītim Elmāram , domāju arī Lisijam Jansonam . Citas prioritātes sākušās ne kā agrāk IZAICINĀJUMU laikmets:) Būtībā pie mums ir tas ko konstatēju Eiropā pirms 15-20 gadiem , nav prakstiski vidējā līmeņa tas ir ĻOTI plāns ir vai nu zema līmeņa "Serviss" kā dažādi "Sadzīves pakalpojumi iestādēm" vai AĢENTŪRAS ar vārdiem bet MAZ ! Līdz ar to vidējais līmenis kur pieprasījums kā tāds ir taču nav regulārs var izvēlēties darīt nedarīt atdot citam vai paņemt sev ko tuvāk un vienkaršāk :) KAPITĀLISMS biznesa nišu pašsakārtošanās:) Līdz ar to atliek laika pētīt jaunais vai ōti vecas tehnaloģijas un piedavāt ko exskluzīvu vai citiem nepieejamu:) Publika novērtē. Plikuči uz liela formāta sāk palikt diezgan iecienīti , a kam viņs vēl ir mūsdienās ARKĀRTĪGI reti kam:) Ar DIGI vai mazāku formātu pēc bildes neko līdzīgu uztasīt praktiski nav reāli a istās NEPARASTI:) Pietam cilvēki vairs nezin klasikas tehnaloģijas pietam tik profesionālā nišā:)
Publicēts: 02.04.16 20:44 labots
 citēt
Citagaisma:

Tā jau ir. Īpaši uz sētnieku, Rimi kasieru, medmāsu, PII tehniskā personāla un citu biezo fona. Katrreiz ieraugot ielās vāģi pa 50k zinu - tie ir VIŅI!
Publicēts: 02.04.16 21:46
 citēt
Lunis: Līdz ar to atliek laika pētīt jaunais vai ōti vecas tehnaloģijas un piedavāt ko exskluzīvu vai citiem nepieejamu:) Publika novērtē. Plikuči uz liela formāta sāk palikt diezgan iecienīti , a kam viņs vēl ir mūsdienās ARKĀRTĪGI reti kam:) Ar DIGI vai mazāku formātu pēc bildes neko līdzīgu uztasīt praktiski nav reāli a istās NEPARASTI:) Pietam cilvēki vairs nezin klasikas tehnaloģijas pietam tik profesionālā nišā:)

Nuuu, ambrotips un tintaips nekas sevišķš nava, vismaz manā informatīvajā apkaimē.:-) ..arī Latvijā tas nekāds retums nava, par laimi. Taču ikdienas bilžu patērētājam tas šķietās interesanti, tas gan tiesa.
Bet ja runājam par sadzīvas pakalpojumu kombinātu līmeni, tad manā izpratnē tas kā reizi aizņem vidējo cenu kategoriju, lētāk nekā kāzu "mākslinieki", bet profesionālāk par "aifonistiem". Tik to spēlmaņu tik tiešām nav daudz, tā pati mārīte, tad vēl topika autora minētais Bergs. ..lai gan Mārīte jau ir managere un nevis bildētāja.
Publicēts: 03.04.16 02:07 labots
 citēt
Citagaisma:
Lunis: Līdz ar to atliek laika pētīt jaunais vai ōti vecas tehnaloģijas un piedavāt ko exskluzīvu vai citiem nepieejamu:) Publika novērtē. Plikuči uz liela formāta sāk palikt diezgan iecienīti , a kam viņs vēl ir mūsdienās ARKĀRTĪGI reti kam:) Ar DIGI vai mazāku formātu pēc bildes neko līdzīgu uztasīt praktiski nav reāli a istās NEPARASTI:) Pietam cilvēki vairs nezin klasikas tehnaloģijas pietam tik profesionālā nišā:)

Nuuu, ambrotips un tintaips nekas sevišķš nava, vismaz manā informatīvajā apkaimē.:-) ..arī Latvijā tas nekāds retums nava, par laimi. Taču ikdienas bilžu patērētājam tas šķietās interesanti, tas gan tiesa.
Bet ja runājam par sadzīvas pakalpojumu kombinātu līmeni, tad manā izpratnē tas kā reizi aizņem vidējo cenu kategoriju, lētāk nekā kāzu "mākslinieki", bet profesionālāk par "aifonistiem". Tik to spēlmaņu tik tiešām nav daudz, tā pati mārīte, tad vēl topika autora minētais Bergs. ..lai gan Mārīte jau ir managere un nevis bildētāja.

Runa nav par ambrotipiem, runa par normālu modernu Ilford , Fuji , Kodak , Foma 25-400 ISO BW 8x10 [ 20x25cm] filmu :):) to ka jo lielāks gaismas jūtīgā materiāla formāts jo iespējams dabūt nereāli mazu asuma dziļumu BET asuma plakni savukārt jau bildējot var šķiebt vērpt diezgan lielā diapazonā. Ko tas nozīmē tie ir tie jokainie varianti ar Shift tilpt objektīviem Arhitektūrā , taču šis variants, piemēram, portretus bildējot, šķiebj, transformē filmas plakni 2D variantā. Ja tā tīri praktiski VĒSI var bildēt jebkura vecuma dāmu smukus mākslas kailfoto, jo ASUMU ir iespēja perfekti definēt, piemēram tikai uz Acīm zīlītēm pārējo "Visu" aizlaižot kārtīgā artistiskā šmigā TAČU papildus atkal kādas rokas ar rotām gredzeniem ATKAL ielaist nepieciešamajā vai perfektā asumā tas viss UZŅEMŠANAS provesā uzreiz jau nonāk uz filmas:):) Protams vēl nereālais lielformāta optikas zīmējums pie dabīgām vai mīkstām mākslīgām gaismām. PLUS gan „Bildēšanas šovs” taču pie tā visa gana ievērojams Foto-Bilde ātrums , pieredzējušama bliezējam kā man ~60min paiet no 8X10 uzbildēšanas līdz GATAVAI bildei klientam:):) Būtībā tādu varianti ka Nobildē dāmas bildi, viņa aiziet kafiju padzert pēc stundas saņem A4 bildi:):) 35-50Eur viens kadrs liels praktiski A4 Negatīvs + A4 BILDE vēsi, kas būtiski garantija, ka bilde ir tikai vienā eksemplārā un tikai tā kas TEV :) :) Ar nepacietību gaidu Ikšķiles krāmu tirgu, ceru uz kādu antīku lielformāta portretu stiklu, vismaz savi 350-400mm uz 8x10 formātu gribētos. Mums lielā formāta fanu pulciņš tik, visi pamatā grib bildē AINAVAS. Es savukārt pamatā tikai portretus un aktus:):) Viņiem pamatā izmanto platleņķus es portretu diapazonu 300mm – 400mm darbinu. Vis stikli ļoti asi moderni, tāpēc ceru uz kādu vecu mīkstu flinstonu BET lielajam formātam la sedz 8x10

Reku piemēram klasiski potreji bez jebkādas škiebšanas pietam piediafragmēts uz 8 stikls ne pilnībā vaļējs:)

Publicēts: 03.04.16 08:32 labots
 citēt
Luni, tas viss savam priekam.:-) Priekš šī biznesa Latvija par mazu. Tā ka lielformātu mūsdienu Latvijā nevar ielikt nevienā biznesa plauktiņā, ne augšējā, ne apakšējā. ..tas, ka pēc tā reizēm ir pieprasījums, tā tas varētu būt, taču ar lielformātu naudīņu Namībijai nenopelnīsi.;-)
p.s. Man priekš, ka Tavs radošais gars ir atradies vēl vienu iespēju izpausties!:-)
Publicēts: 03.04.16 09:35
 citēt
Fotoknipsētāji vispār neko nav pelnījuši :grimace:
Nīkuļi un slaisti viņi ir.vot!
Publicēts: 03.04.16 10:26
 citēt
Oliss:Fotoknipsētāji vispār neko nav pelnījuši :grimace:
Nīkuļi un slaisti viņi ir.vot!

piromāneļus vispār uz sutkām. Nu vai grābt lapas kopā ar simtlatniekiem. Vismaz kāds labums būs.
Publicēts: 03.04.16 11:06
 citēt
Un neļaut tās lapas dedzināt, lai pamokās. Vot, tā!
Publicēts: 03.04.16 12:03
 citēt
Lapas jāgrābj rudenī, pavasarī tikai slaisti-fotoknipsētāji grābj.
Publicēts: 03.04.16 16:03
 citēt
vlado:Un neļaut tās lapas dedzināt, lai pamokās. Vot, tā!

Tas bija naglai uz galvas :anger: vēl labāk bišķi aizsvilināt un likt dzēst
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt