Tirgoju ilgi plauktā nostāvējušu Hama foto mugursomu.Ietilpība - body ar kādu mazu zoomu vai fiksu līdz 50mm,kā arī vēl 1-2 tādi stikli + zibens.Pa 10ls atdošu.Kontaktēt uz Pm,tolxter@gmail.com vai 29953698
Bumps šitam itemam un tirgojas vēl viens. Proti,HAMA ražojuma fotomugursoma. Tāda samērā maza,bet nu viena kamera un kādi 2 stikli droši ies iekšā. Gandrīz nelietota,jo pašam tomēr nelikās ērta. Bildes būs vēlāk. Atrodas Rīgā. Nu,teiksim 15ls un vienmēr varam parunāt.
Filtru nav.Reiz aizņēmos no drauga kādu čupiņu,tā arī 3 mēnešus nogulēja somā,neizmantoti.Nav priekš manis tā štelle. A turētājs manc.Tā ka ja kādam vajag,tad lūgtum piedāvājumus.
būtu 77mm paņemtu to gredzenu. stiklu čupu nevajag, tad tie tiešām stāvēs neizmantoti. man ir Gradual Grey G1 ref. 120, un G2 Ref. 121 www.cokin.com... , tos arī reizēm izmantoju
Tak lai piesakās ar tiem aliem kāds vispirms.Nopelnīt jau nu toch neko netaisos.Atradās manta plauktā,žēl ka noput. A soma visādā ziņā tīri ok,tikai pašam par mazu drusku.
ekoists:negatīvs-lielveikalā Olimpija tie gredzeni nopērkami,ERIS kioskiņā par 4,5 ls
es tur pirms gada pirku uz 67mm vītni, der man trīs objektīviem, bet nesen parādījās viens uz 77mm objektīvs, un tam gredzena nav, pirms mēneša Rīgā nebija nekur, baigi jau nedeg, intensīvi nemeklēju
bī jū em pī mugursomu pa 10ls varat savākt,gredzenam gaidu piedāvājumus. Interesētu maiņa pret UV filtru 58mm (B+W nevajag) vai blendi priekš Canon kita. kontakti te uz PM,iekš tolxter@gmail.com vai 29953698
Savulaik tika ņemts priekš Pentax kit stikla. Canon kits lielāks diametrā,Nikon it kā der,bet priekšējais elements rotējošs. Bet nu,maiņas variantus jau izteicu.