forum.gif
Fotogrāfa/iesācēja peļņa pirmajā gadā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfa/iesācēja peļņa pirmajā gadā?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.09 18:28 labots
 citēt
Daži čatisti apgalvo, ka pilnīgi nepazīstams fotogrāfs iesācējs varot nopelnīt ar fotogrāfēšanu 5000 Ls jau pirmā gada laikā. Vai jūs tam ticat?

Jā/nē?
Publicēts: 20.10.09 18:29
 citēt
Publicēts: 20.10.09 18:35
 citēt
Jaa
Atkaartoshu Tev velreiz.
Ne jau Tavs talants pelna, bet gan Tavas marketinga speejas to nosaka.
Gruuti sagremot ka neesi speeciigs marketingaa? :)

Tev vispaar daudz ko gruuti sagremot.. stranna, ka Tu par maaciitaaju tiki.

Un kaa jau Gudris teica. Tas ir 500ls meenesii. Nav maz, bet nav ari nekas mega, lai kliegtu WOOOOW... ljimonaars ;)
Publicēts: 20.10.09 18:37 labots
 citēt
Ja reali , man vismaz paris asistentu kad devas brivos peledejumos jau pirmaja gada sapelnija ne vienu vien desmitu `stuku Ls . Gluzji vienkarsji atnaca pie manas gramatvedes konsulteties par PVN jo jau otraja meneis tika parsniegts 10 t slieksnis. Jomas jazin kuras ir labs apgrozijums un nav konkurences:) Kad tiko saku savu WIRTUALO biznesu 6 zimju ciparu apgrozijuma parsniedzu 9 menesju laika :):) Tik piemeram var minet ka VIENA pasutijuma izdevuma izdosjana ciparos bija 250 t Ls :):)
Publicēts: 20.10.09 18:37
 citēt
Gudris:tas ir 500 ls mēnesī ...tas ir atkarīgs ko bildē...bildējot kāzas vai komercpasūtījumus domāju nav problēma :)

Tavuprāt nepazīstams iesācējs uzreiz tiek pie kāzām, pasūtījumiem par 5000 gadā?

Jā/nē?
Publicēts: 20.10.09 18:38
 citēt
reali
Publicēts: 20.10.09 18:38
 citēt
Mateus:Jaa
Atkaartoshu Tev velreiz.
Ne jau Tavs talants pelna, bet gan Tavas marketinga speejas to nosaka.
Gruuti sagremot ka neesi speeciigs marketingaa? :)

Tev vispaar daudz ko gruuti sagremot.. stranna, ka Tu par maaciitaaju tiki.

Un kaa jau Gudris teica. Tas ir 500ls meenesii. Nav maz, bet nav ari nekas mega, lai kliegtu WOOOOW... ljimonaars ;)

No teksta izriet, ka tu tici? Tātad- jā! (?)
Publicēts: 20.10.09 18:39
 citēt
Jaa!!!!
Jaa!!!!
un velreiz JAA!!! :D
Jopt... nu takaa ar kristieti runaat NU :D:D:D
MARKETINGS!!!! Pasniedz sevi un buus Tev! Iemaacies sevi paardot un BUUS!
Tu nemaaki...to es jau sapratu... citaadi neceptu suudainas teemas katru dienu :D
Publicēts: 20.10.09 18:40
 citēt
Lunis:Kad tiko saku savu WIRTUALO biznesu 6 zimju ciparu apgrozijuma parsniedzu 9 menesju laika :):) Tik piemeram var minet ka VIENA pasutijuma izdevuma izdosjana ciparos bija 250 t Ls :):)

Esmu jau redzējis tavu kruto www.lunaparks.com nešaubos, ka pusmiljons katru gadu ir tavs!:)
Publicēts: 20.10.09 18:41
 citēt
Mateus:Jaa!!!!
Jaa!!!!
un velreiz JAA!!! :D
Jopt... nu takaa ar kristieti runaat NU :D:D:D
MARKETINGS!!!! Pasniedz sevi un buus Tev! Iemaacies sevi paardot un BUUS!
Tu nemaaki...to es jau sapratu... citaadi neceptu suudainas teemas katru dienu :D

Tu tacu saproti, ka nākamais topiks varētu būt "KĀ?" un uz to neviens nespēs atbildēt! :)
Publicēts: 20.10.09 18:46
 citēt
Da ej Tu bekot ;)
Skaidrs, ka Tu esi no tiem, kuriem NAV fishkas.
Cepies vien taalaak.
Atbilde ir ne tikai ticu, bet zinu ka taa arii ir un jebkuraas jomaas.
Publicēts: 20.10.09 18:47
 citēt
Gali zagsā - katru nedelju pa vienām kāzām x 100Ls = 5k
Publicēts: 20.10.09 18:49
 citēt
Nopelnīt 5000 Ls pirmā gada laikā, tas sanāk ~ 400 Ls mēnesī... Domāju, ka var, kāpēc ne?:)
Publicēts: 20.10.09 19:00
 citēt
A neviens, arī zinot kā,neatbildēs uz tādu jautājumu - kā!
Biznesa noslēpums!
Publicēts: 20.10.09 19:01 labots
 citēt
Jocīgi, ka daudziem tagad nav darba.
Publicēts: 20.10.09 19:01
 citēt
NU jā...es zinu kā bet publiski neizpaudīšos, k nenoskauž:D:D:D
Publicēts: 20.10.09 19:02
 citēt
Portreti:
Lunis:Kad tiko saku savu WIRTUALO biznesu 6 zimju ciparu apgrozijuma parsniedzu 9 menesju laika :):) Tik piemeram var minet ka VIENA pasutijuma izdevuma izdosjana ciparos bija 250 t Ls :):)

Esmu jau redzējis tavu kruto www.lunaparks.com nešaubos, ka pusmiljons katru gadu ir tavs!:)

Jā un tik pa sodienu no turienes ir nopirktas bides pa 1600Ls :):)
Publicēts: 20.10.09 19:07
 citēt
Lunis:
Portreti:

Kapēc neuzrakstīji "pēdējās stundas laikā" vai par 16000 Ls? :D

Minhauzens!!! :D:D:D:D
Publicēts: 20.10.09 19:15
 citēt
Lunis:
Portreti:

da labi.
Publicēts: 20.10.09 19:19 labots
 citēt
Portreti:
Lunis:]

Kapēc neuzrakstīji "pēdējās stundas laikā" vai par 16000 Ls? :D

Minhauzens!!! :D:D:D:D

Pietam visas no vienas kategorijas RĪGA :):)
Vari ieraktit meklētājā un paskatīties kādas tur ir :):) Vēl man šodien ir pasutijumi uz Jēkabpils, Ludza, Daugavpils, Rēzekne ,Valmiera ,Cēsis , Jelgava , spēj tik apmierināt vēlmes :):) Redz lielākā visvisādu RAZOTAJU / TIRGOTAJU probkema ka vini NEZIN / NESAPROT ko klienti pērk es to labi zinu un tikai pasmejos par konkurentiem kuri uzsak savus biznesus APRIORI lemti neveiksmei:):)

Piemēram šodien klienu vēlmes ir bijušas :
tukums modes skate 2005
davana flora
zemgale daugava
aija andrejeva
belgian ice hockey
apsveikumu bildes
sex bildes
senes bekas
bildes no Lielvārdes
rudens ainavas
Apsveikumu atklātnes
rudens foto latgale
Zemgales zeltenes
mode skate
daba
bildes ziedi
veja generatori
Jūras veltes apraksts
brisele arka
atklatnes

Ka redzi PAT NE UZ TO PUSI ko viss lielais idiotu bars mēģina kādam ietirgot:):)
Par visvizādiem čiksu bildētājiem un "Ainaviņu" cipējiem varu tik pasmaidit PIRCĒJIEM ir galīgi citas vajadzības nekā "Skaistuma cepēji / tirgotāji " savās galvās iedomājās:):)
Publicēts: 20.10.09 19:23
 citēt
Portreti:Daži čatisti apgalvo, ka pilnīgi nepazīstams fotogrāfs iesācējs varot nopelnīt ar fotogrāfēšanu 5000 Ls jau pirmā gada laikā. Vai jūs tam ticat?

Jā/nē?

JĀ!
Ja jau es vareeju ar Fuji sapelniit prieksh spogulenes un saakuma komplekta, tad bez probleemaam 5K ir atpelnaami gada laikaa, ja fochee kaazas, konchus un visaadus pasaakumus.
Publicēts: 20.10.09 19:25
 citēt
ox3r: tas ka nav darba nav saliidzinaams, jo sheit tomeer vairaak runa par pashdarbniekiem, ne algotiem darbiniekiem. Tie kas straadaa algotu darbu, lielaakaa dalja, peec definiicijas to nespeetu izdariit, jo neir radiiti patstaaviigam darbam bez vadiibas.
Publicēts: 20.10.09 19:30
 citēt
par to, ka lielākā daļa fotobloga šedevru (lai gan nenoliedzu, tiešām smukas bildes) ir 0.00 Ls vērti piekrītu. bet ne jau visi bildē naudai, es gan arvien slinkāks palieku kameras bakstīšanā pa velti :D

un vienkāršajiem mirstīgajiem nevajag mākslu viņiem vajag faktus, kas saprotami vienkāršiem prātiem :)
Publicēts: 20.10.09 19:31
 citēt
Jonatans:
Portreti:Daži čatisti apgalvo, ka pilnīgi nepazīstams fotogrāfs iesācējs varot nopelnīt ar fotogrāfēšanu 5000 Ls jau pirmā gada laikā. Vai jūs tam ticat?

Jā/nē?

JĀ!
Ja jau es vareeju ar Fuji sapelniit prieksh spogulenes un saakuma komplekta, tad bez probleemaam 5K ir atpelnaami gada laikaa, ja fochee kaazas, konchus un visaadus pasaakumus.

Cik tavuprāt, jāņem par vienām kāzām, un cik klientu būs fotogrāfam- iesācējam?

Patiesībā iesācēja cena ir max 150 Ls. Parasti ap 70-100. Cik kāzas? Maksimums 6 mēnesī, ja pieņemam, ka pārējie no ss.lv aizbrauc uz Īriju? No tā sanāk labākajā gadījumā izdzīvošanai... kur nu vel kaut ko sākt atpelnīt!!!!!!!!!!!!! :D

6 kāzas nepazīstamam fotogrāfam ir ļoti veiksmīga mārketinga gadījumā. Patiesībā nereāli veiksmīga...
Publicēts: 20.10.09 19:32
 citēt
Gudris:njaa..izskatās lunis sit pushu kruto yuri arkur vienaa seta ...visi pērk tukuma modes skates bildes pa 50 Ls gabalaaa :D:D:D

Lunis ir pārspējis visus manus iepriekšējos priekšstatus par viņa minhauzeniskumu! :)
Publicēts: 20.10.09 19:35
 citēt
Portreti ir paarspeejis jebkaadus manus priekshstatus par to, kaa var uzvesties it kaa pieaudzis cilveeks, bet vinja pamat profesija manaas aciis attaisno shaadu uzvediibu.

Prieks ka vismaz viens cilveeks zin kaa ir patiesiibaa un kas nav iespeejams. Viedais Portreti :)

P.S.
kaarteejaa Tevis radiitaa azhiotaazha, kur atkal (jopt!) neguvi vispaareeju atbalstu Tavai idejai. Mosh jaamaina strateegjija?
Publicēts: 20.10.09 19:40
 citēt
Juri, es jau ar nenjeemu vairaak pa 120, lielaakoties spiedu uz meitenju bildeeshanu.. taa ka bij ok.
Izdziivoshanai man bij mans darbs.. ;)
Publicēts: 20.10.09 19:41 labots
 citēt
ļoti reaali. man pasham pirmajaa gadaa vajadzeeja sapelniit vismaz 400Ls lai atdotu par telpu iiri, nerunaajot jau par tehnikas krediitiem utt. ja ir galva uz pleciem uzskatu ka pirmajaa gadaa var menesii pat 1000Ls nopelniit, a ja kaazu sezona vai gali reklaamu agentuuraas tad veeel vairaaak... viss atkariigs ir no galvas uz pleciem un gribas speeka. fotosesijas, stoki, reklamas, kazas, korporatifkas. ja ņemaas visos shajos laucinos tad ciipars var buut loti peivilciigs, bet diemzheel latvijaa ir kaadi varbuut 10 fotograafi, kas shos laucinus ir paneemushi zem seviim un labi pelna, pareejiem atkriit tikai grashi. ir jaabuut loti veiksmiigam visos aspektos lai ieliistu augšgalā...
Publicēts: 20.10.09 19:44
 citēt
andre: viss atkariigs ir no galvas uz pleciem un gribas speeka.

+ mazmazītiņnedaudz talanta un liieeaalas nekaunības :)
Publicēts: 20.10.09 19:44 labots
 citēt
Respektiivi atgriezhamies pie taa, ka vai nu ir fishka pasham galvaa vai nav, ko jau paaris cilveeki ir uzsveerushi

A nekauniiba toch....jo vairaak jo labaak :)
Publicēts: 20.10.09 19:48
 citēt
sanāk par fotogrāfu var klūt ikvines kas sakrajis 5k un nopircis tehniku?
un pelnis pa 500 ls menesi tiri bildejot?
Wnk taaa
....vienkrasi?
es jau pelnu ap 4-5 k gada bet ar bildesanu nesmu pat latu nopelnijis!
A te izradas ka neko nevaig!
viss ir tik vienkarsi!
Tehnika pa 5k un klienti ka musas apkart!
bez ieprieksejas pieredzes, bez bildem ko paradit!
Da ari ja dabutu kadas kazas mistiska veida caur ss.l vai kurieni , tapat neticu ka sis censonis macetu pat zigspuldzi uz auto rezimu uzregulet!
A es te cauru dienu salidzinu tehniku aprakstus, atsauksmes, bildeju , petu, analizeju jau kuro gadu, bet sāls ir wnk tehnika pa 5k!
Publicēts: 20.10.09 19:52
 citēt
Fitline - ideaals paraugs, kad bizness balstas tikai uz marketingu. Vai ari Xango sula :)
Ir daudz taadu sviestu, kur patiesiibaa laba produkta nekad nav bijis :)

Protams, ka ir jautaajums - cik ilgi lohs notureesies uz uudens, bet jautaajums bija cits. Nevis vai cilveeks, kursh nejeedz bildeet to spees.
Publicēts: 20.10.09 19:52
 citēt
palasot topiku rodas iepaids,ka pilns FB ir ar pelnošiem un puslīdz veiksmīgiem fotogrāfiem,bet kad jāskatās bildes kas ir sabildētas tad iespaids ir galīgi pretējs.

p.s. varbūt bilžu pircēju latiņa ir tik zema,ka jebkurš kurš māk spiest pogu var savus "mākslas darbus" pārdot.
Publicēts: 20.10.09 19:54
 citēt
Manupraat te neviens nespriezh ka ir labi pelnoshs fotograafs. Nafig jaukt visu vienaa putraa. Ir jautaajums - vai var. Un atbilde ir jaa var, ko apstiprinaaja ari reaals piemeers - Andre

Es pelnu ar citu darbiibu. Foto ir principaa tik hobija liimenii piem
Publicēts: 20.10.09 19:54
 citēt
Jolan:palasot topiku rodas iepaids,ka pilns FB ir ar pelnošiem un puslīdz veiksmīgiem fotogrāfiem,bet kad jāskatās bildes kas ir sabildētas tad iespaids ir galīgi pretējs.

p.s. varbūt bilžu pircēju latiņa ir tik zema,ka jebkurš kurš māk spiest pogu var savus "mākslas darbus" pārdot.

jolan principā tiko tajsot sev majziites par to pashu domaju...
visi tadu naudu griez!
es ar saakshu ritaa! :D
man ar tehnika pa 1k
Publicēts: 20.10.09 19:55
 citēt
Mateus:Manupraat te neviens nespriezh ka ir labi pelnoshs fotograafs. Nafig jaukt visu vienaa putraa. Ir jautaajums - vai var. Un atbilde ir jaa var, ko apstiprinaaja ari reaals piemeers - Andre

Es pelnu ar citu darbiibu. Foto ir principaa tik hobija liimenii piem

da es domaju ka foto visiem blogeriem ir hobijs, bet redz ka hobijs pelna!
Publicēts: 20.10.09 20:06
 citēt
andre:ļoti reaali. man pasham pirmajaa gadaa vajadzeeja sapelniit vismaz 400Ls lai atdotu par telpu iiri, nerunaajot jau par tehnikas krediitiem utt. ja ir galva uz pleciem uzskatu ka pirmajaa gadaa var menesii pat 1000Ls nopelniit, a ja kaazu sezona vai gali reklaamu agentuuraas tad veeel vairaaak... viss atkariigs ir no galvas uz pleciem un gribas speeka. fotosesijas, stoki, reklamas, kazas, korporatifkas. ja ņemaas visos shajos laucinos tad ciipars var buut loti peivilciigs, bet diemzheel latvijaa ir kaadi varbuut 10 fotograafi, kas shos laucinus ir paneemushi zem seviim un labi pelna, pareejiem atkriit tikai grashi. ir jaabuut loti veiksmiigam visos aspektos lai ieliistu augšgalā...

Tu jau esi iespraucies un pēc tevis tur būs pagrūti tikt , vaig ko savādāku neka parejiem :) Profesionāls foto ir loti komplicets komplexs lauciņš un ARKARTIGI MAZ cilvēku SAPROT ko tas vispar paredz , tapēc jau skatos un smejos par cilvēkiem kuri MĒĢINA spraukties šai lauciņā kautgan PA GABALU redzams ka viņie mav cerību šai jomā:):) Tavs trumpis šai jomā ir tas ko 3/4 nekad nesapratīs tas ir NE TIKA SMUKAS BILDES bet gan ļoti lielas darbaspējas un tehnaloģiskās zināšanas :):) Ja tā godīg PĒC TEVIS es patreiz neredzu pilnīgi nevienu kurš varētu vēl pretendēt uz nopietnu Foto biznessu virsotņu šturmešanu:):) TĀDU VIENKARŠI NAV .
Publicēts: 20.10.09 20:06
 citēt
Pag to ka nopenīt štuku mēnesī varbūt. Bet iepriekšējajā topikā parādījās sekojoši apgalvojumi

1. Atpelnīta aparatūra par 5 kLs vienā gadā (vismaz vēl 5k jāatrēķina pārējam, tātad kopā šams pelnīja vismaz 1kLs mēnesī)
2. To izdarīja iesācējs

BET lai pelnītu tādu naudu jābūt:

1. patstāvīgam klientu lokam.
2. atpazīstamībai PR utt
3. labai pieredzei un talantam lai cilvēki atgrieztos.

Tas LV patreizējajos konkurences apstākļos ir gandrīz neiespējami.
Publicēts: 20.10.09 20:09
 citēt
Draugi mīļie jūs te jaucat divas lietas apgrozījums un peļņa ir divas dažādas lietas.
5000Ls apgrozījums gadā pieņemu ka varētu, ne daudzi bet kādi 10 gab Latvijā jā.
BET 5000 Ls peļņa ...... apgrozījumam jābūt minimums 8000Ls gadā, tas jau ir maz reāli, it sevišķi šajos krīzes apstākļos
Publicēts: 20.10.09 20:10
 citēt
Andrej Z.

Iebilstu... parēķini pats cik pirmajā gadā saņēmi... (kāzas sāki bildēt kādā 2 vai 3 gadā, pēc foto sākšanas).
Vēl gribu atzīmēt, kad Tu savu biznesu sāki tieši kāzu uzplaukumu laikā, labajos gados, kad kāzu skaits bij rekordliels...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas