forum.gif
Fotogrāfa/iesācēja peļņa pirmajā gadā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfa/iesācēja peļņa pirmajā gadā?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.09 14:45 labots
 citēt
Senders:
tad pēkšņi vienu dienu iznāk lielajā pasaulē, ar lielu entuziasmu metas darbā, tad moš var būt arī 5K gadā nav nemaz tik daudz...

Lunis:
Tu runa nerealas lietas NO NEKURIENES nekas nerodas KAUTLUR tads ir grozijies zinibas smelies un ATZIMEJIES, nu nekrit tadi cilveki no GAISA

sure, bet ir atšķirība vai cilvēks 20 gadus sitis suņus vai 27 un paralēli suņu sišanai arī turējis ausis un acis vaļā un apgrozījies ne tikai suņu sitēju aprindās.
Publicēts: 21.10.09 14:46
 citēt
alvils:
Snow:Alvil, nu Tu tak saprati, ne? ;)

Jā. Bet Tu taču arī, vai ne? :)

Bet es nē :D :)
Publicēts: 21.10.09 14:47
 citēt
Vidējās divas lapas nelasīju, bet pirmajā lapā cilvēki bija izteikušies, ka ar 500 Ls mēnesī var gada laikā atpelnīt tehniku par 5000 Ls. Tas ir pie nosacījumiem, ja dzīvo zem tilta, ar mašīnu nekad nekur nebrauc, drēbes nepērk un pārtiek tikai no sausiņiem un ūdens?
Publicēts: 21.10.09 14:48 labots
 citēt
Nu ir pagajushi kadi 3meneshi un esmu atpelnijis tika pusi no kameras cenas!
Ja var nopelnit...ja ir apnemshanaas un proti sevi pasniegt!-izreklamatet u.tml!
Publicēts: 21.10.09 15:15 labots
 citēt
smartins:Vidējās divas lapas nelasīju, bet pirmajā lapā cilvēki bija izteikušies, ka ar 500 Ls mēnesī var gada laikā atpelnīt tehniku par 5000 Ls. Tas ir pie nosacījumiem, ja dzīvo zem tilta, ar mašīnu nekad nekur nebrauc, drēbes nepērk un pārtiek tikai no sausiņiem un ūdens?
tas pie noteikumiem, ka bazārs par tehnikas atpelnīšanu, ne nopelnīšanu iztikšanai.
Neviens:Nu ir pagajushi kadi 3meneshi un esmu atpelnijis tika pusi no kameras cenas! Ja var nopelnit...ja ir apnemshanaas un proti sevi pasniegt!-izreklamatet u.tml!
nabaga Tu! :D kameras amortizāciju arī ņēmi vērā?
Publicēts: 21.10.09 15:25
 citēt
Dažādas izpratnes ir par jēdzienu 'peļņa'. Peļņa nav tas, ko tu iekasē no klienta, tie ir 'ienākumi'. Peļņa ir tas, kas paliek pāri, kad no tā, ko iekasēji no klienta, atņem nost tehnikas(aparāts, objektīvi, gaismas, ekstra stuff un dators apstrādei) izmaksas(smalkāk rēķinot arī amortizāciju), transportu, ēdienu, elektrību, programmatūru(jo mēs taču nezogam), diskus, ja dod tādus, printēšanu(kārtridžs un printeris) un papīru, ja drukā kāzu bildes pats, vai drukāšanas darbus kādā kantorī. Lūk, tas, kas paliek pāri pēc tā ir peļņa.
Un ja šis cipars līdzinās Ls500 mēnesī 1. gada laikā, tad visu cieņu, bet es sliecos domāt, ka tie Ls500 ir summa, ko vairums iekasē no klientiem, nevis peļņa.
Publicēts: 21.10.09 16:59
 citēt
Gudris:
Wind_Chaser:

tāda smukiņa izskaties :)

nekopē juri!
Publicēts: 21.10.09 17:07
 citēt
reaalaa situacija ir tada ka ir - nodokljus nemaksaa, photoshopu zog, dators jau ir, ieskaita tikai izdevumus fochuka iegaadei. rezultata jaraustaas no ta, ka kads VIDu neuzsuta...
a varetu legali noradit izdevumus, nemaksaat PVNu - ja pelnja 5k, apgrozijums toch virs 10k gadaa - utt... katram savs.
Publicēts: 21.10.09 17:32 labots
 citēt
Točna zinu, ka neesmu atpelnījis pat pusi no savām iekārtām - arī ar visu to, ka nav man tie mazākie ieņēmumi :( Kā parādās lieka naudiņa - tiek iepirkts kkas jauns. Neesmu mēģinājis saskaitīt peļņu un izmaksas - bail :)
PS. trīs kļūdas :D - tā ir, ka ātri raksta :D
Publicēts: 21.10.09 21:45
 citēt
Lutums - pareizi, nav jēgas kaut ko taupīt, bet jāiegulda tehnikā, lai var veidot kvalitatīvāku pievienoto photogrāfisko vērtību ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas