forum.gif
Kurš grib noplenīt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš grib noplenīt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.09 23:35 labots
 citēt
Tatad mums vaig smukas "Skatu bildes" gramatam prospektiem un atklatnem un ne tikai par Jēkabpils, Ludza, Daugavpils, Rēzekne ,Valmiera ,Cēsis , Jelgava , kam ir ko piedavat drosji. Bildem jabut tehniski kvalitativam , orginalam ne mazakam ka A4 .300 Dpi jabut pasja autora ipasjumam . kam ir ko piedavat drosji .
Publicēts: 20.10.09 23:39
 citēt
Uzraksti, ka jo labaaka bilde jo lielaaks honorars un buus Tev tonna dienaa!
Publicēts: 20.10.09 23:41
 citēt
MAN JAU GAN LIEKAS KA ŠODIEN VISI GRIB NOPELNĪT:)
Publicēts: 20.10.09 23:46
 citēt
Tikai par Jēkabpils, Ludza, Daugavpils, Rēzekne ,Valmiera ,Cēsis , Jelgava?
Citas pilsētas nae?
Publicēts: 20.10.09 23:47
 citēt
IvetaK:es nezinu, kas ir skatu bildes un neznu, kas ir tehniskā kvalitāte....:(

slikti tev
Publicēts: 20.10.09 23:49
 citēt
da nu
Publicēts: 20.10.09 23:54
 citēt
zo:
IvetaK:es nezinu, kas ir skatu bildes un neznu, kas ir tehniskā kvalitāte....:(

slikti tev
:D
Publicēts: 20.10.09 23:56
 citēt
5ls/gab ?
Publicēts: 21.10.09 00:03
 citēt
Varu piedaavaad tikai dabas foto, taarpus utt kustonjus..
Publicēts: 21.10.09 00:06
 citēt
viencmuzikanc:Tikai par Jēkabpils, Ludza, Daugavpils, Rēzekne ,Valmiera ,Cēsis , Jelgava?
Citas pilsētas nae?

Nu citas mums tapatas ir vairuma un godig sakot perk tikai specifiskas TOP bildes kaut vai ari vairuma vienas un tas pasjas :) Bet var atsutit piedavajumu par tam kuram bus "Potencials" varam ieklaut meklataja saraksta , mozj kadreiz kadam ar iepatikas:)
Publicēts: 21.10.09 00:08
 citēt
Lutums:5ls/gab ?

Tas tIK LĒTAJOS stokos maksa 1USD :) Parasti ir vairakas reizies auxstaka cena :):)
Publicēts: 21.10.09 00:14 labots
 citēt
Lunis:
Lutums:5ls/gab ?

Tas tIK LĒTAJOS stokos maksa 1USD :) Parasti ir vairakas reizies auxstaka cena :):)
Nē, avīzes un žurnāli arī tā maksā :D Man bija piedāvājums (nesaukšu vārdos kurš žurnāls) lai viņiem iedodu kādu pikantu vai divdomīgu bildi ar kādu no Dinamo hokejistiem - cena 5ls par bildi :D :D :D Tāda ņirga parāva...
Publicēts: 21.10.09 00:22 labots
 citēt
Mateus:Uzraksti, ka jo labaaka bilde jo lielaaks honorars un buus Tev tonna dienaa!

Toonu dienā nevienam nav vajadziga bet ja 2-3 LABAS pa dienu atsuta tad tas ir KRUTA :)

Piemeram ja ir savadakas bildes pa sen zinama vietam var meginat sutit:)
Nu piemeram
vai

vai
vai
vel
Publicēts: 21.10.09 00:29 labots
 citēt
Lutums:
Lunis:

Nē, avīzes un žurnāli arī tā maksā :D Man bija piedāvājums (nesaukšu vārdos kurš žurnāls) lai viņiem iedodu kādu pikantu vai divdomīgu bildi ar kādu no Dinamo hokejistiem - cena 5ls par bildi :D :D :D Tāda ņirga parāva...

Mes nestradajam ar vietejiem nabagiem kuri "Mes jau Paši protam knipsēt tik šoreiz nav tā kadra" , uz rokas atnemot visus nodoklus cipars sanak vairaki desmiti Eur par pardotu kadru:):)
Publicēts: 21.10.09 00:49
 citēt
Ja jautājumi par konkretiem reģioniem , mums ir praktiski visa Latvija vajazdība ir pec SVADAKAM svaigakam ka jau ir , piemeram Daugavpils mums ir cik uziet BET vaig ko jaunaku intresantaku ka sjis www.latvianphoto.com...
Publicēts: 21.10.09 01:21
 citēt
Gudris:man visas bildes ir 240 dpi :(

Laiks jau būtu zināt, ka DPI ir IZDRUKAS (printera) parametrs, nekas vairāk! JEBKURU bildi var izdrukāt gan 70, gan 300, gan 1300 dpi!!!! Atšķirsies tikai izdrukas fiziskais izmērs. Lunis laikam mēģina teikt, ka vajag 300 dpi pie A4 izdrukas izmēra. No tā izriet, ka FAILAM jābūt apmēram 3500 pikseļu pa platāko malu, kas ATTIECĪGI ir bildes izmēra parametrs fotoaparātā vai datorā.
Publicēts: 21.10.09 01:53
 citēt
nu, Luni, nu tu laid.... Meieru par piemēru... :D to arī tikko "iesūtīja"?....
parādi kko no svaiguma.

no rīta spraužu diskus klāt, varu atdot bez atlases- pret čemodānu ar 1,6 kLs/dienā līdz 21.11.2009 ;)
Publicēts: 21.10.09 02:28
 citēt
www.fotoblog.lv... un taa otra miglu bilde manaa galerijaa ????
Publicēts: 21.10.09 02:58 labots
 citēt
petersonsphoto:nu, Luni, nu tu laid.... Meieru par piemēru... :D to arī tikko "iesūtīja"?....
parādi kko no svaiguma.

no rīta spraužu diskus klāt, varu atdot bez atlases- pret čemodānu ar 1,6 kLs/dienā līdz 21.11.2009 ;)

Ne tie ier piemeri NO KA pie mums izvelas , Meiers , Sturmanis , Balodis , Lielbriedis , Urtans utt. mums liela skaita tos parasti tik kalendariem gramatam paiedavajam vaig bix "Vienkarsjaku" skatijumu no "Tautas" ta teikt ikdienas ne pastavigajiem lietotajiem TURISMS / CELVEZJI / WEBs:):) Kautka pedeja laika vairuma uzrodas pirceji kas perk tadus "Tautas klases"razojumus liela daudzuma par nelielam cenam bet DAUDZ tur 20-30 lidz 100 vien areize , a redz meistariem jau ir vini ir lidzigi viena limeni vissi , kautka sagribejas papidinat piedavajumu ar TAUTAS KLASES lidojumu :):) Izteikta tendence ka VAIRUMA perk "Drazu" :) Es te biju pie veceistrara sjis mani bij atkal paaicinajis "parunat" nu ja godig NEKO nepanemu viss ir tas pats smukais forsjais PLAKATI / ALBUMI , bet "Massam" vaig masu skatijumu "Es te biju SAULE SPIDEJ" bez niansem un UX!!:)
Publicēts: 21.10.09 06:59
 citēt
kur jāsūta?
Publicēts: 21.10.09 09:17 labots
 citēt
Paraudzinji ekrana rezalucija :) Tik skaties piemerus , mums savadak te puisiji brasji rada "Mes ar comiem iedzeram pa pjankai ddaaah_ja saknipsejam" :):)
Publicēts: 21.10.09 09:28
 citēt
Ir, ir savādākas. Kāds būs pielietojuma mērķis, un kas ir "noplenīt"?
Publicēts: 21.10.09 09:55
 citēt
Gudris:man visas bildes ir 240 dpi :(

slikti Tev! :D
Publicēts: 21.10.09 10:36
 citēt
Lunis:Tatad mums vaig smukas

nu lol... prasibas izvirzitas, bet nepateikts galvenais - kas par to bus!? del pars latiem taks neies p***ties..
Publicēts: 21.10.09 10:45
 citēt
Un vēl, joprojām nav norādīta adrese, uz kuru sūtīt... Pie tam, vai jāsūta uzreiz pilnā izmērā, vai izvērtēšanai (vai vispār der) var aizsūtīt arī samazinātas bildes. Luni, kas tā par dezinformāciju? :)
Publicēts: 21.10.09 11:12 labots
 citēt
Mandalay:
Lunis:Tatad mums vaig smukas

nu lol... prasibas izvirzitas, bet nepateikts galvenais - kas par to bus!? del pars latiem taks neies p***ties..

Tici man mums nevaig tos kas velas "del pars latiem taks neies p***ties.." mus intrese tie kas jau p***ties. agrak paspeja nevis TAISAS vai tulitas skries un leks:) Tie kas velas p***ties pa siceni var iet uz Stokiem savu drazu tur saret:):) Paskaties uz bildem paraugos sapratisi atskiribui):)
Publicēts: 21.10.09 11:51
 citēt
kā tu tiec galā ar modeļu ataujām tiem pilsētu skatiem? vai uz to tiek mīkstais uzlikts?
Par tehnisko (piemeros), kur paaugstināts krāsu piesātinajums, nejautāšu , jo zinu ka tas Luņa stilā :)
Publicēts: 21.10.09 15:46 labots
 citēt
Onkulis:kā tu tiec galā ar modeļu ataujām tiem pilsētu skatiem? vai uz to tiek mīkstais uzlikts?
Par tehnisko (piemeros), kur paaugstināts krāsu piesātinajums, nejautāšu , jo zinu ka tas Luņa stilā :)

Ir tada specifika ka AINAVAM / PRESEI atlaujas nav nepieciesjamas jo ta ir publiska telpa un cilveki sai gadijuma nav dominejisi objekti:) Piemeram Eiropa Francija , Anglija pedeja laika saskaramies ar problemu ka DAUDZI arhitekturas objekti ir PATENTETI jeb VINU ATTELS ir registrets ka autortiesibu objekts:):) Latvija neka tada nav . Viss kas tasits speciali ir ar vtlaujam viss parejais ir ZURNALISTIKA kurai ar nav nepieciesjams saskanojums gadijuma ja neizmanto Reklama:) Es ar sjim lietam nenodrbojos jau sen vairakus gadus , iespejams ka ir izmanjas bet ar to tad nodarboja sredaktori un liela kantora juristi . Es KA KONSULTANTS varu izveleties un atlasit bildes BET tas nav mans naudas darbs , es jau vairakus gadus oficiali esmu so kantori kops parcelamies uz EUropu oficiali esmu nodeviss citiem ipasniekiem saviem partneriem , taka man butiba vienalga 1 vai 101 Ls par bildi. Taka visas infas sanemu darbibas varu kon trolet BET finanses un ligumi uz mani neattiecas :):) Esmu filantrops , stradaju bez atalgojuma tik vien ka rekjinus un transportu dzivosjanu apmaksa:):) Es radu un kordineju projektus , bet STRADAT vinjos man vairs nepatik :):) Varu atlasit darbus kuriem ir komercials poetencials un pateikt kuriem tada nav , redaktori man sniedz infu reala laika kas un ka KO VAIG :) Tas gan par to dalju kas attieca uz Latviju viss parejais ar ko sie nemas man nav intresanti jo es sai joma nesmu specss toties vinji tadi ir tapec jau ari runa daudzas valodas un komunice ar klientiem vinju dzimtajas valodas:)
Publicēts: 21.10.09 15:49
 citēt
Lunis, un kā tad būs ar to e-pasta adresi, uz kuru jāsūta šedevri? :)
Publicēts: 21.10.09 16:19 labots
 citēt
Lunis:
Onkulis:kā tu tiec galā ar modeļu ataujām tiem pilsētu skatiem? vai uz to tiek mīkstais uzlikts?

Piemeram Eiropa Francija , Anglija pedeja laika saskaramies ar problemu ka DAUDZI arhitekturas objekti ir PATENTETI jeb VINU ATTELS ir registrets ka autortiesibu objekts:):) Latvija neka tada nav .

Man tādas klusas aizdomas, ka pāris vecmeistaru vecrīgas skati gan bij patentēti...
Publicēts: 21.10.09 16:22
 citēt
cik tad ilgi tādi patenti darbojās?
Publicēts: 21.10.09 16:22
 citēt
Es gan saprotu, ka Lnim šoreiz nevajag šedevrus bet širpotrebu, ko var lielā daudzumā tirgot. Principā jau ja ir šāds stoku pārdevējs, tad fotogrāfam liela daļa galvassāpju atkrīt. Man gan pašam ko šādai tēmai piedāvāt nav, bet savādāk - būtu aizsūtījis
Publicēts: 21.10.09 16:27
 citēt
arturso, ne visu Latvijā var nopatentēt. ;)
Publicēts: 21.10.09 16:42
 citēt
arturso:

Man tādas klusas aizdomas, ka pāris vecmeistaru vecrīgas skati gan bij patentēti...

Skatu nevar nopatentēt.
Publicēts: 21.10.09 16:45
 citēt
alvils:Lunis, un kā tad būs ar to e-pasta adresi, uz kuru jāsūta šedevri? :)

Nekur nav jasuta , jaiedod links uz konkretiem sedevriem no kuriem tad ar paskatities ko var piedavat:):) Artisti ar drazam tapat netrukst , sakuma jauzmet ace vai tas ir tas kas var kadreiz noderet:)
Publicēts: 21.10.09 16:47 labots
 citēt
arturso:
Lunis:
Publicēts: 21.10.09 16:49
 citēt
Ir šāda, bet nezinu vai derēs punktā par A4: www.fotoblog.lv...
Tad vēl: www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv...
Bet, ja parakājas arhīvos, noteikti var atrast vairāk. :-)
Publicēts: 21.10.09 17:05
 citēt
Beidzot viens ir sapratis ko nozime SMUKAS BILDES PAR VIETU :)

Sitas atsuti
Publicēts: 21.10.09 17:14 labots
 citēt
ak34:Es gan saprotu, ka Lnim šoreiz nevajag šedevrus bet širpotrebu, ko var lielā daudzumā tirgot. Principā jau ja ir šāds stoku pārdevējs, tad fotogrāfam liela daļa galvassāpju atkrīt. Man gan pašam ko šādai tēmai piedāvāt nav, bet savādāk - būtu aizsūtījis)

Jaa pareiz saprati , vaig liela vairuma "Turistu bildinjas" ka auxstak redzama stila :) Lielmeistari un vecmeistari mums tapat ir GREDAM:) Vaig tiesji VIENKARSJI SMUKI SKAITJUMU:):)
Publicēts: 22.10.09 11:36 labots
 citēt
Nu re , man prieks par jumss , kustība pareizā virzienā parādijās:):) Šodien jau kāda čupiņa ar labiem kadriem:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):