muļķīgs jautājums, bet vismaz D300 tu vari nopirkt šobrīd. Itkā jau laiciņš pagājis un cenām jābūt uz leju.
Ja nav īsti jēgas no tā D700 tad ir muļķīgi viņu pirkt. Tad jau labāk to pašu veco, tikai jaunāku utt. Vai platās filmas aparātu cgi.ebay.co.uk...
par šādu es ar siekalu tecinu un domāju, ka varbūt tirgot nost vienu no dslr, bet nu tas 40D šobrīd maksā tik maz, ka konkrēti būs jāpieliek summa priekš Mamijas.
man ar gripu (un noskrējienu ap 10k) piedāvāja par 350 Ls, es mēģināju kaulēt uz 300, bet tam gan nepiekrita. tas pats (identiski) ar D200 (kopā ar gripu).
Andreass:D300 tu vari nopirkt šobrīd.
Varu, bet negribu. Tad jau drīzāk D200, labāk patika. Jautājums par ISO un trokšņiem. Ja man tas ir svarīgi, tad JĀPĒRK D700. Ja man tas NAV svarīgi, tad arī D300 nevajag, pietiek ar D200. Miets ar diviem galiem...
Andreass:Vai platās filmas aparātu ... Mamija.
Tad noteikti būtu jāsāk pašam arī attīstīt filmas... Tam es (vismaz pagaidām) neesmu nobriedis.
nu 350ls ir gaužām smieklīga cena. Pat normāls stikls vairs nesanāks, un pielik vajadzēs konkrēti lielu summu līdz Mamijai. Skumji.
Es nevis par to ka vari, bet vai pārdot ar to pašu naudu vari atkal nopirkt D300, ja nē, tad gan skumīgs bizness ir noticis. Ja pietiek ar D200, tad pērc tik nost un lieto.
Jā, nopērkot šādu Mamiju ir jādomā par filmu attīstīšanu pašam, bet varu padalīties ar kontaktiem, kur ir visas iekārtas uzstādītas, vari iet un savas filmas tīstīt, tikai kaut kā par materiāliem jāvienojas, vai pašam savi jāpērk. Nebūs vismaz mājās jāaizņem kāds stūris ar šo lietu.
Jā un nē. Man patika tā kamera, kad ar to strādāju. Patiesībā, kad nopirku D300, diez gan ātri jutos vīlies... vienīgais, kas patika, bija nedaudz lielāka iso pieļaujamība, pilnīgi viss pārējais attiecībā pret D200 - vienos vārtos. par 2 mpix vairāk mani neinterē, faktiski neko daudz nemaina, live view pa visu savu D300 pārvaldīšanas laiku ierubīju tikai, kad tiko nopirku, testēšanas pēc, putekļu nokratītājs, kā izrādījās, tikai mārketinga triks, ņifiga viņš nenokrata. savukārt raw failus lasa tikai lightrooms (fuj) un nikon capture nx2, kamēr D200 lasa arī nikon capture nx, nikon capture 4.1 u.d.c., kamēr ar D200 nekad nebija problēmas ar ķīniešu bačām, bet D300 ļoti reti kuru ķīnieteni ņem pretī. Pa lielam nožēloju, ka nopirku D300 un šķīros no iemīļotā D200.
Un tagad, tākā nolēmu, ka D700 nepirkšu (vismaz pagaidām), tad starp D200 un D300 bez variantiem izvēlējos ņemt D200 (ar abām kamerām esmu strādājis, un man D200 pa lielam patika labāk).
Armands Grundmanis tirgo. Par 800, arī par 850 nebija ar mieru pat pa čomam atdot. Bet par 900 vai 950 no viņa varētu dabūt, tipa gandrīz jauns, izšauti ap 20k, vēl darbojas garantijas talons utt. Vari viņu uzmeklēt draugos, piemēram, blogā viņš nav.
1) Video mode 1080p video recording (full HD) 2) High resolution 24.5 MP. 3) High frame rate: 7 fps without battery grip (similar to D300s) 4) 51-area Nikon Multi-CAM 3500FX (same technology as D3X)
Karlis70:Neredzu jēgu pirkt lietotu par 900, ja jaunu var dabūt par 1200
Bagāts dara kā grib, nabags kā var. Alvils pa tiem ~300 LVL paņēma D200 bodiju. Vēl citam pa 300 pus gadam atvasei bērnudārzam sanāk ko nomaksāt. Ej nu saki, ka nav jēgas.