Vai tas tik aktuāli... Sarkano dod par lielu muldēšanu, zilo par saitam tīkamu bilžu ielikšnu Nebūtu šī topika, nebūtu šogad atvēris sadaļu - reitingi... no vienas puses paldies topika autoram, no otras puses neko interesantu tur neredzēju
foreljjanka, a vot spamosiet pie snapija bildeem un tad aatri tiksiet izdzeesti no vinja favoriitu saraksta ;-pp;-) Da neveelso es maaxliigi tikt pie taas zvaigzniites un nedzeeshu es bildes araa, kas man pashai patiik, bet snapijtautaa taa nav guvusi atziniibu ;-pppp Nelikshu taapec, ka negribu TAA fotografeet, lai skaitiitos labaakis fotografs;-pppp
Sarkanā pēc būtības ir intensīvākais fotbloga lietotājs!!!T.i.štābeļiem raksti,reportāžas un bildes.Un komentāri! Kaut vai _____! Manuprāt EE līdz šim ļoti atbilda zvaigznītei!Vai atbildīs Snapijs?Nezinu neesu iedziļinājies!
foreljjanka, jaa - briidii, kad saak akal cepties par reitingiem Taa es nemaz tos reitingus nesaktos un saveejo neamaz nezinu ikdienaa, jo zinu, ka nevelku krutajiem blogistiem liidzi - tad nav ko saapinaat sevi ;-p;-)
Ja sāpe pie kājas, tad vajag spieķīti. Baigi labs rīks, karojot par vietu. Man labāka par krutumu fotogrāfijā šķiet konsekvence (piemēram, izveidot sērijas).
dansiga:nu labi - autors .... nu un kaa tad to reekjina? tur visu met vienaa maisaa!
nesmu so lietu spēčuks , varbūt ir kāds BŪMESTERS mūsu vidū , bet ja atklāti man pofig , tikai nejauši paskatījos , kas notiek ar reitingiem ux sasmaidījos .................. nu lūk , sanāca pat paspamošana
man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas .... kaa piemeram teksts no Janbo " Sievietei kruutis nav redzamas - kaapec es biju tik izbriinits , taapec , ka es fotoblogaa esmu pieradis redzet visu kopumaa vai konturas vismaz. A te vispar viss nosleepts neizceljot to buutibu , bet gan nosleepjot. "
ekoists:Tas kurš uzvarēs-saņems zilo zvaigznīti...
+1 - nav žēl, varu iedot... Bet par ko snapijam tik daudz punktu par tik mazu laika posmu!???????? Cilvēķi gadiem ilgi cenšas... poste FB visu pēc kārts, ko ražo galvā un fočuks... un še tev, tāds obloms!
alchsh:nu re, tad tu alloxa saproti, ka taa tava zilaa zvaigzniite, kuru iedevi uz mirkli pavalkaat eltonam arii nav ne suuda veerta!
nu, kā lai tev atbīldu - vērtība ir tur, kā par Alloxas bildēm nebalso ~1/2 no FB lietotājiem (masturarbaiteri) + admiņi!!! + Alloxa neizmanto savās bildēs lēto nacionālo piegaršu... Vari iedomāties! kāds būtu tas cipriņš(6,?), jā Alloxa aktīvi sāktu masturarbaiterēt!!!
dansiga:man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas .... kaa piemeram teksts no Janbo " Sievietei kruutis nav redzamas - kaapec es biju tik izbriinits , taapec , ka es fotoblogaa esmu pieradis redzet visu kopumaa vai konturas vismaz. A te vispar viss nosleepts neizceljot to buutibu , bet gan nosleepjot. "
aha, kā saka "kema sisek ne raskrita"
jāsaka, ja Snapijs būs absolūtais līderis, tad pievērsīšos cītīgi viņa audzināšanai. maigi un iznīcinoši- DUHAM JĀLIDO!
Alloxa:petersonsphoto, pārspilē savas iespējas, ka vienmēr, naivais
galvenais, ka sev tic Zvaigžņu pētnieki... ir tikai divas netaustāmas, bēt ĻOTI PATĪKAMAS zvaigznes... un savulaiku fotostudijā "Rīga " bija nekur nederīgs fotogrāfs, bet vecis ar degunu, kurš zināja, uz kurieni, kādas bildes jāsūta, un atpakaļ nāca medaļi!!! Arī blogā ir jāzin, ko rakstīt, un ko publicēt. lai būtu zvaigžņu cilvāks Tikai izpatīkot tek uz augšu , tāpat, kā visur !!!
Pie tas zvaigznes tacu rasktits- "Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību fotoblog.lv! " nu tad tada ari laikam bloga butiba
Kas??? Visas vietas, izstādes,... , pat valdības ir subjektīvas vides, kurās spilgti dominē šīs vides doma, kuru uzspiež citiem. Arī tu Vanderfon esi subjektīva vide, un mēģini citiem uzspiest savu domu, bet vai tev ir taisnība???... un vispār absolutās taisnības naf