forum.gif
Ideja- liekam likmes , kurā datumā "snapijs" saņems sarkano zvaigzni :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ideja- liekam likmes , kurā datumā "snapijs" saņems sarkano zvaigzni :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.09 08:14
 citēt
Ideja- liekam likmes , kurā datumā "snapijs" saņems sarkano zvaigzni :)
Es lieku 10 fl uz 10. novembri 2009.g.
Publicēts: 22.10.09 09:31
 citēt
kas ir sarkana zvaigzne?
Publicēts: 22.10.09 10:14
 citēt
Tas kurš uzvarēs-saņems zilo zvaigznīti...
Publicēts: 22.10.09 10:28 labots
 citēt
Vai tas tik aktuāli...
Sarkano dod par lielu muldēšanu, zilo par saitam tīkamu bilžu ielikšnu :D
Nebūtu šī topika, nebūtu šogad atvēris sadaļu - reitingi... no vienas puses paldies topika autoram, no otras puses neko interesantu tur neredzēju :(
Publicēts: 22.10.09 10:28
 citēt
aizies saakumaa paluurees tos visu aprunaatos reitingus
Publicēts: 22.10.09 10:34
 citēt
njaaa....... no briizha, kad snapijs sanjems sarkano zvaigzni - es vairs bildes blogaa nelikshu ....
Publicēts: 22.10.09 10:38
 citēt
dansiga:njaaa....... no briizha, kad snapijs sanjems sarkano zvaigzni - es vairs bildes blogaa nelikshu ....
Dans,kāpēc ??? Pie kā tad mēs draudzīgi paspamosim? ;) Nē nu ārprāc ar tām zvaigznēm!Nu gribi,iemācīšu Tev ātri kā pie viņam tikt ? :D :D :D
Publicēts: 22.10.09 10:39
 citēt
dansiga:njaaa....... no briizha, kad snapijs sanjems sarkano zvaigzni - es vairs bildes blogaa nelikshu ....
pofig sarkanā, galvenais lai zilo Alloxam neatņem...........
Publicēts: 22.10.09 10:42
 citēt
foreljjanka, a vot spamosiet pie snapija bildeem un tad aatri tiksiet izdzeesti no vinja favoriitu saraksta ;-pp;-) Da neveelso es maaxliigi tikt pie taas zvaigzniites un nedzeeshu es bildes araa, kas man pashai patiik, bet snapijtautaa taa nav guvusi atziniibu ;-pppp Nelikshu taapec, ka negribu TAA fotografeet, lai skaitiitos labaakis fotografs;-pppp
Publicēts: 22.10.09 10:43
 citēt
Sarkanā NAV labākais fotogrāfs!!! :D :D :D
Publicēts: 22.10.09 10:45
 citēt
nu labi - autors .... nu un kaa tad to reekjina? tur visu met vienaa maisaa!
Publicēts: 22.10.09 10:47
 citēt
Sarkanā pēc būtības ir intensīvākais fotbloga lietotājs!!!T.i.štābeļiem raksti,reportāžas un bildes.Un komentāri! ;) Kaut vai _____! :D Manuprāt EE līdz šim ļoti atbilda zvaigznītei!Vai atbildīs Snapijs?Nezinu neesu iedziļinājies! :D
Publicēts: 22.10.09 10:48
 citēt
dansiga:nu labi - autors .... nu un kaa tad to reekjina? tur visu met vienaa maisaa!
A Tevi interesē ? ;) :D
Publicēts: 22.10.09 10:48
 citēt
labi, pierunaaji .... likshu bildes arii tad, kad snapijs kljuus sarkans, bet vinja bildes nekomenteshu/nebalsoshu joprojaam ;-)))
Publicēts: 22.10.09 10:49
 citēt
;)
Publicēts: 22.10.09 10:49
 citēt
foreljjanka, jaa - briidii, kad saak akal cepties par reitingiem ;) Taa es nemaz tos reitingus nesaktos un saveejo neamaz nezinu ikdienaa, jo zinu, ka nevelku krutajiem blogistiem liidzi - tad nav ko saapinaat sevi ;-p;-)
Publicēts: 22.10.09 11:21
 citēt
dansiga, tu ar to sāpini arī visu latvju nāciju. Neliegsimies, tā ir.
Publicēts: 22.10.09 11:25
 citēt
vanderfons, citu saape man pie kaajas un katram sava krutuma meeraukla;-pppp
Publicēts: 22.10.09 11:33
 citēt
Ja sāpe pie kājas, tad vajag spieķīti. Baigi labs rīks, karojot par vietu.
Man labāka par krutumu fotogrāfijā šķiet konsekvence (piemēram, izveidot sērijas).
Publicēts: 22.10.09 11:54
 citēt
dansiga:nu labi - autors .... nu un kaa tad to reekjina? tur visu met vienaa maisaa!

nesmu so lietu spēčuks , varbūt ir kāds BŪMESTERS mūsu vidū , bet ja atklāti man pofig , tikai nejauši paskatījos , kas notiek ar reitingiem ux sasmaidījos .................. nu lūk , sanāca pat paspamošana :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 22.10.09 11:55
 citēt
Man ir pilnīgi vienalga, kas un kad tiks pie sarkanās vai zilās zvaigznes... Nav jau Trijzvaigžņu ordenis :)
Publicēts: 22.10.09 12:18
 citēt
mani arī Triju zvaigžņu ordenis neinteresē...
Publicēts: 22.10.09 14:50
 citēt
ekoists:mani arī Triju zvaigžņu ordenis neinteresē...

man arī ne... gribu Piecu zvaigžņu :D
Publicēts: 22.10.09 14:55
 citēt
man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas .... kaa piemeram teksts no Janbo " Sievietei kruutis nav redzamas - kaapec es biju tik izbriinits , taapec , ka es fotoblogaa esmu pieradis redzet visu kopumaa vai konturas vismaz. A te vispar viss nosleepts neizceljot to buutibu , bet gan nosleepjot. "
Publicēts: 22.10.09 14:57 labots
 citēt
man konjaks/brendijs sāk interesēt sākot no piecām zvaigznēm.
Publicēts: 22.10.09 15:12
 citēt
dansiga:man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas ....

+100 ;)
Publicēts: 22.10.09 15:18 labots
 citēt
dansiga:man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas ....
;)
Publicēts: 22.10.09 22:48 labots
 citēt
ekoists:Tas kurš uzvarēs-saņems zilo zvaigznīti...

+1 - nav žēl, varu iedot...
Bet par ko snapijam tik daudz punktu par tik mazu laika posmu!???????? Cilvēķi gadiem ilgi cenšas... poste FB visu pēc kārts, ko ražo galvā un fočuks... un še tev, tāds obloms! ;)
Publicēts: 22.10.09 23:01
 citēt
nu re, tad tu alloxa saproti, ka taa tava zilaa zvaigzniite, kuru iedevi uz mirkli pavalkaat eltonam arii nav ne suuda veerta! :)
Publicēts: 22.10.09 23:04
 citēt
Pofig zvjozdočkas... Interesantāk būtu dzirdēt/lasīt paša topika varoņa domas :)
Publicēts: 22.10.09 23:06
 citēt
es atkal gribeetu iztureetu viskiju ar daudzaam zvaigzneem, bet viskijam laikam zvaigznes neliek..
Publicēts: 22.10.09 23:27
 citēt
alchsh:nu re, tad tu alloxa saproti, ka taa tava zilaa zvaigzniite, kuru iedevi uz mirkli pavalkaat eltonam arii nav ne suuda veerta! :)

nu, kā lai tev atbīldu - vērtība ir tur, kā par Alloxas bildēm nebalso ~1/2 no FB lietotājiem (masturarbaiteri) + admiņi!!! + Alloxa neizmanto savās bildēs lēto nacionālo piegaršu... Vari iedomāties! kāds būtu tas cipriņš(6,?), jā Alloxa aktīvi sāktu masturarbaiterēt!!! ;)
Publicēts: 23.10.09 01:37
 citēt
dansiga:man tikai zheel bloga pokemonu, kuri no shiem ordenjotajiem arii maacaas .... kaa piemeram teksts no Janbo " Sievietei kruutis nav redzamas - kaapec es biju tik izbriinits , taapec , ka es fotoblogaa esmu pieradis redzet visu kopumaa vai konturas vismaz. A te vispar viss nosleepts neizceljot to buutibu , bet gan nosleepjot. "

aha, kā saka "kema sisek ne raskrita" :D

jāsaka, ja Snapijs būs absolūtais līderis, tad pievērsīšos cītīgi viņa audzināšanai. maigi un iznīcinoši- DUHAM JĀLIDO!
Publicēts: 23.10.09 02:10
 citēt
petersonsphoto, pārspilē savas iespējas, ka vienmēr, naivais :D
Publicēts: 23.10.09 02:22
 citēt
Alloxa:petersonsphoto, pārspilē savas iespējas, ka vienmēr, naivais :D

:) galvenais, ka sev tic :D
Zvaigžņu pētnieki... ir tikai divas netaustāmas, bēt ĻOTI PATĪKAMAS zvaigznes... un savulaiku fotostudijā "Rīga " bija nekur nederīgs fotogrāfs, bet vecis ar degunu, kurš zināja, uz kurieni, kādas bildes jāsūta, un atpakaļ nāca medaļi!!!
Arī blogā ir jāzin, ko rakstīt, un ko publicēt. lai būtu zvaigžņu cilvāks :D:D:D
Tikai izpatīkot tek uz augšu :D, tāpat, kā visur !!!
Publicēts: 23.10.09 08:11
 citēt
Apsveicu visus ar zvaigžņu iegūšanu un skaudīgos par iespēju zvaigžņu pāri ap...sveikt.
Publicēts: 23.10.09 10:27
 citēt
Pie tas zvaigznes tacu rasktits- "Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību fotoblog.lv! "
nu tad tada ari laikam bloga butiba
Publicēts: 23.10.09 10:36
 citēt
Tikai izpatīkot tek uz augšu, tāpat, kā visur.

Tas ir nožēlojami.
Publicēts: 23.10.09 10:48
 citēt
Vanderfons:
Tikai izpatīkot tek uz augšu, tāpat, kā visur.

Tas ir nožēlojami.

Kas???
Visas vietas, izstādes,... , pat valdības ir subjektīvas vides, kurās spilgti dominē šīs vides doma, kuru uzspiež citiem.
Arī tu Vanderfon esi subjektīva vide, un mēģini citiem uzspiest savu domu, bet vai tev ir taisnība???... un vispār absolutās taisnības naf :D
Publicēts: 23.10.09 11:02
 citēt
Alloxa:petersonsphoto, pārspilē savas iespējas, ka vienmēr, naivais :D

duhi lido- tas fakts. vai tu to nezināji?

galvenais- motivācija. ar purngalu vai slavu- kāda starpība?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):