aitinaa:Pie tas zvaigznes tacu rasktits- "Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību fotoblog.lv! " nu tad tada ari laikam bloga butiba
Inta visos rādītājos ir priekšā snapijam, bet kopā snapijs ieliek kloķi.. Nav nekas nedz pret Intu, nedz pret snapiju, nedz pret reitingiem kaa taadiem, bet kaut kas tur tiirs nav
Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.
Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.
Tas atsauc prātā nesen draugos izlasīto spārnoto frāzi - Ērglis lido augstu... toties tārpiņu neieraus reaktīvajā dzinējā...
snapijs:pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.
blac:]Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.
Tas atsauc prātā nesen draugos izlasīto spārnoto frāzi - Ērglis lido augstu... toties tārpiņu neieraus reaktīvajā dzinējā...
Starpcitu, Alloxa ir pretendents №1 uz "melno zvaigznīti"(vai "balto krustu") - par viņa bildēm ir visvairāk balsots uz "dzēst" un "1,1,1" (<100) T/kā, nevis ir tik vienkārši, ar to "izpatīkt".
zazis:Netjan - tā kā esi zaudējis derībās no tevis pienākās, jo šodien nav 10. novembris
Kam jāieskaita , kur pārējie , re ka varēja nopelnīt , noslinkojāt Es pat nezinu kā justies , laikam jau labi , jo spams būs uzurdījis snapiju pasteigties , ta teikt , bija stimuls
dansiga:ak tad taapec snapijs te lika reportaazhas atspeeries un raava bildes araa, kuras nesavaaca balsojumu ;-))))
un tikai tagad Tu to saprati , es jau viņam brīžam rakstīju , pa cik bildēm šis dienā ieliek , man daždien piefiksējās pa 5 un vairāk , nu no vienas puses jau tas spītiņs uz mērķa saniegšanu ir slavējama lieta, cerams , ka viņs tagad sāks mācīties fotogrāfēt lai sasniegtu nākošo mērķi un mēs drīz redzēsim nebijušu precedentu , sarkanā un zila zvaigznīte blakām , diez admiņi ir paredzējuši šādu texnisku iespēju.
a par ko cepās? man domāt, snapijs ir adminu projekts, lai būtu ko cepties pie garlaicīgi pelēka rudens.
ja būs sūda bildes- kā Xerakls- tā arī teikšu. brīnos, ka cilvēki, kas ZIN, SAPROT un MāK UZTAISĪT labu bildi tur sarakstījuši, ka patīkot... un kā vienmēr- bez omentāriem.
fenomens- paši priecājas par sūdiem, ko ceļ priekšā viduvējības un no tiem taisa elkus un paši par to uztraucas un cepās... laiks Xanaxam?
a par ko cepās? man domāt, snapijs ir adminu projekts, lai būtu ko cepties pie garlaicīgi pelēka rudens.
ja būs sūda bildes- kā Xerakls- tā arī teikšu. brīnos, ka cilvēki, kas ZIN, SAPROT un MāK UZTAISĪT labu bildi tur sarakstījuši, ka patīkot... un kā vienmēr- bez omentāriem.
fenomens- paši priecājas par sūdiem, ko ceļ priekšā viduvējības un no tiem taisa elkus un paši par to uztraucas un cepās... laiks Xanaxam?
netjan, da to es sen esmu sapratusi .... tikai - kaada jeega no taaa? dabuut zvaigzniiti? Tak neaugs nekur - virsotni ta sasniedzis ... bet taa jau vinja ne mana probleema;-) Pie tam vinjsh ir tipinjsh, kas kritiku uztver saapiigi ....
petersonphoto, nu esmu paverojusi, ka pie tadaam bildeem sajuusmu izraadaa taadu pashu bilzhu cepeji ... ;-)
Sarkanā...zilā....neredzu tam lielu jēgu.Patīk fotografēt,cenšos izmantot katru iespēju.Patīk vērot labas fotogrāfijas.Interesanti-labu foto autoriem reti ir tās augstāk minētās zvaigznes........