forum.gif
Ideja- liekam likmes , kurā datumā "snapijs" saņems sarkano zvaigzni :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ideja- liekam likmes , kurā datumā "snapijs" saņems sarkano zvaigzni :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.09 11:50
 citēt
aitinaa:Pie tas zvaigznes tacu rasktits- "Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību fotoblog.lv! "
nu tad tada ari laikam bloga butiba

Šito nesaprotu :)
Piem., no reitingu lapas:
2. snapijs 3237 6.38 0 124 88 0 25542 260
4. IntaV 2814 6.41 0 320 88 0 45946 997

Inta visos rādītājos ir priekšā snapijam, bet kopā snapijs ieliek kloķi.. Nav nekas nedz pret Intu, nedz pret snapiju, nedz pret reitingiem kaa taadiem, bet kaut kas tur tiirs nav :D
Publicēts: 23.10.09 11:53
 citēt
Vanderfons:
Tikai izpatīkot tek uz augšu, tāpat, kā visur.

Tas ir nožēlojami.
Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.
Publicēts: 23.10.09 12:53
 citēt
pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.

skaisti pateikts
Publicēts: 23.10.09 13:15
 citēt
blac:
Tas ir nožēlojami.
Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.

Tas atsauc prātā nesen draugos izlasīto spārnoto frāzi - Ērglis lido augstu... toties tārpiņu neieraus reaktīvajā dzinējā... :)
Publicēts: 23.10.09 13:21
 citēt
Netjan-kāpēc tieši uz 10.novembri?
Publicēts: 23.10.09 13:39
 citēt
marisos:Netjan-kāpēc tieši uz 10.novembri?

Nu kaut kādu starta datumu vajadzēja ielikt , var jau arī jebkuru citu :):):):):), kauč 01/11/009
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 23.10.09 13:46 labots
 citēt
snapijs:pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.

skaisti pateikts

ĒRGĻi mēdz būt dažādi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

www.telegraph.co.uk...
Publicēts: 23.10.09 13:51
 citēt
ERA:
blac:]Tu esi noželojams, pašam Tev ir iespēja nožēlot, tevi ir iespēja apžēlot, bet nekad nevajag noliegt to ko nekad nedabūsi. Mēs, ērģli lidojam, kamēr vistas knābā. Ha, Ha.

Tas atsauc prātā nesen draugos izlasīto spārnoto frāzi - Ērglis lido augstu... toties tārpiņu neieraus reaktīvajā dzinējā... :)
Tārpa filozofija.
Publicēts: 23.10.09 14:28
 citēt
Starpcitu, Alloxa ir pretendents №1 uz "melno zvaigznīti"(vai "balto krustu") - par viņa bildēm ir visvairāk balsots uz "dzēst" un "1,1,1" (<100) T/kā, nevis ir tik vienkārši, ar to "izpatīkt". ;)
Publicēts: 24.10.09 10:27
 citēt
Netjan - tā kā esi zaudējis derībās no tevis pienākās, jo šodien nav 10. novembris :D
Publicēts: 24.10.09 11:12 labots
 citēt
zazis:Netjan - tā kā esi zaudējis derībās no tevis pienākās, jo šodien nav 10. novembris :D
Kam jāieskaita :):):):), kur pārējie , re ka varēja nopelnīt :D:D:D:D:D:D:D, noslinkojāt :D:D:D:D:D:D:D:D
Es pat nezinu kā justies , laikam jau labi , jo spams būs uzurdījis snapiju pasteigties , ta teikt , bija stimuls :)
Publicēts: 24.10.09 11:17
 citēt
ak tad taapec snapijs te lika reportaazhas atspeeries un raava bildes araa, kuras nesavaaca balsojumu ;-))))
Publicēts: 24.10.09 11:38
 citēt
dansiga:ak tad taapec snapijs te lika reportaazhas atspeeries un raava bildes araa, kuras nesavaaca balsojumu ;-))))

un tikai tagad Tu to saprati :):):):):):):), es jau viņam brīžam rakstīju , pa cik bildēm šis dienā ieliek :):):):):), man daždien piefiksējās pa 5 un vairāk :):):):), nu no vienas puses jau tas spītiņs uz mērķa saniegšanu ir slavējama lieta, cerams , ka viņs tagad sāks mācīties fotogrāfēt lai sasniegtu nākošo mērķi un mēs drīz redzēsim nebijušu precedentu , sarkanā un zila zvaigznīte blakām :):):), diez admiņi ir paredzējuši šādu texnisku iespēju.
Publicēts: 24.10.09 11:51
 citēt
Nu moins - vēl kāds bez snapija ir dienas laikā pievienojis vairāk kā 600 komentārus pie bildēm un pacēlies par 80 AR?
Publicēts: 24.10.09 11:54
 citēt
a par ko cepās? man domāt, snapijs ir adminu projekts, lai būtu ko cepties pie garlaicīgi pelēka rudens.

ja būs sūda bildes- kā Xerakls- tā arī teikšu. brīnos, ka cilvēki, kas ZIN, SAPROT un MāK UZTAISĪT labu bildi tur sarakstījuši, ka patīkot... un kā vienmēr- bez omentāriem.

fenomens- paši priecājas par sūdiem, ko ceļ priekšā viduvējības un no tiem taisa elkus un paši par to uztraucas un cepās... laiks Xanaxam?
Publicēts: 24.10.09 11:54
 citēt
a par ko cepās? man domāt, snapijs ir adminu projekts, lai būtu ko cepties pie garlaicīgi pelēka rudens.

ja būs sūda bildes- kā Xerakls- tā arī teikšu. brīnos, ka cilvēki, kas ZIN, SAPROT un MāK UZTAISĪT labu bildi tur sarakstījuši, ka patīkot... un kā vienmēr- bez omentāriem.

fenomens- paši priecājas par sūdiem, ko ceļ priekšā viduvējības un no tiem taisa elkus un paši par to uztraucas un cepās... laiks Xanaxam?
Publicēts: 24.10.09 12:07
 citēt
netjan, da to es sen esmu sapratusi .... :-) tikai - kaada jeega no taaa? dabuut zvaigzniiti? Tak neaugs nekur - virsotni ta sasniedzis ... bet taa jau vinja ne mana probleema;-) Pie tam vinjsh ir tipinjsh, kas kritiku uztver saapiigi ....

petersonphoto, nu esmu paverojusi, ka pie tadaam bildeem sajuusmu izraadaa taadu pashu bilzhu cepeji ... ;-)
Publicēts: 24.10.09 12:24
 citēt
axa, dansiga, īstam māxniekam jau zvaigžņu nevaig.... pēc kauč kā tāla, nezināma... :D bet konkrētiem brekšiem konkrēti mērķi- pačotna taču!

ups, pusdiena garām, jālien ārā no virtualitātes...
Publicēts: 24.10.09 12:52
 citēt
Āre,bloga pašiznīcināšanās ir sākusies.Un kamēr komentu knābātāji pie _Patīk-saņems vairāk punktus kā bilžu autori,nekas labāks nav gaidāms.
Publicēts: 24.10.09 19:06
 citēt
snapijs, pievienojos šim - "Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību fotoblog.lv!" ;)
Publicēts: 24.10.09 21:21
 citēt
Sarkanā...zilā....neredzu tam lielu jēgu.Patīk fotografēt,cenšos izmantot katru iespēju.Patīk vērot labas fotogrāfijas.Interesanti-labu foto autoriem reti ir tās augstāk minētās zvaigznes........
Publicēts: 24.10.09 22:08
 citēt
vecamiza:Sarkanā...zilā....neredzu tam lielu jēgu.

Labs attaisnojums ... :D

vecamiza:Interesanti-labu foto autoriem reti ir tās augstāk minētās zvaigznes........

Jā tu par sevi - jūtu līdz, jā par Alloxas bildēm - aizej noliec tās, ar savu bārgo sirdsapziņas balsojumu (kritiku)... SLABO!? ;)
Publicēts: 24.10.09 22:47
 citēt
blac:
ERA:a, Ha.

Tārpa filozofija.
pastāsti man blac lūdzu , kas Tev patik konkrēti šijā bildē , būtu interesanti dzirdēt padziļinātu Tavu viedokli
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas