Laciz:galvenais, ka ir ieksheejaa paarlieciiba ka apgreidojoties saaks labaakas bildes fotografeet....
nu tu man tada ir ,bet par bodiju upgreido reti domaju, bet ja izdevigs piedavajums, kapec gan nee! drizak par stiklu papildinajumiem... un ja sanak labakas bildes neka ar kitu
negatIvs:varu Tev pirmajam laikam, Sony ziepi izīrēt, kamēr nostājies uz kājām...........
hehe man nikon F65 (filminieks), kam der abi mani nikon objektīvi (un arī helios ar nikon pāreju). kamēr esmu bez dslr, bildēju ar filmu. viss mierīgi.
Ai nu viss kkā ne tā sanāca īstenībā. bija labs 5D piedāvājums, ātri pārdevu D300, tad tas 5D pazuda, pēc tam vispār konstatēju, ka to 5D nemaz negribu.
alvils:Par cik D700 cenu kritums vēl jānogaida, kā pagaidu variantu (un perspektīvā kā otru kameru) varētu nopirkt D200, bet par mazu naudiņu. Ņemot vērā, ka D300 tagad var jaunu nopirkt par 670,- LVL (iekš [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] piedāvājums), bet lietotu reāli var pārdot par 400,- LVL, domāju, ka par lietotu D200 varētu dot 200 - 300 LVL. Ir kāds, kas grib apgreidoties un pārdot savu D200 par aptuveni šādiem cipariem?
Interesē tikai D200. Citus modeļus nepiedāvāt!
pirms kaadas nedeeljas vai nedaudz vairaak mineeji, ka jaunu D300 var nopirkt ne leetaak kaa 850Ls
alvils:Par cik D700 cenu kritums vēl jānogaida, kā pagaidu variantu (un perspektīvā kā otru kameru) varētu nopirkt D200, bet par mazu naudiņu. Ņemot vērā, ka D300 tagad var jaunu nopirkt par 670,- LVL (iekš [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] piedāvājums), bet lietotu reāli var pārdot par 400,- LVL, domāju, ka par lietotu D200 varētu dot 200 - 300 LVL. Ir kāds, kas grib apgreidoties un pārdot savu D200 par aptuveni šādiem cipariem?
Interesē tikai D200. Citus modeļus nepiedāvāt!
pirms kaadas nedeeljas vai nedaudz vairaak mineeji, ka jaunu D300 var nopirkt ne leetaak kaa 850Ls
Tu mani pārliecināji par to, ka ir arī par 800, es arī savu D300 pārdevu lētāk, nekā sākotnēji plānoju. Un šonedēļ iekš ss.lv vispār redzēju jaunam iepakojumā par 670. Tomēr krīze (bet laikam ne blogā).
krīze tikai celtniekiem, bet tie jau lombardos un uzpircējiem savas kameras notirgoja. un pēc sludinājumiem likās, ka lielākoties Canoni bijuši sapirkti, tos aktīvi tirgoja nost.
Pacieties līdz janvārim bez kameras, domāju, ka tad D700 par skaistām naudām jau būs pieejami.
Andreass, kkāds tāds plāns arī plus mīnus ir. Lietot var arī filmu kameru. D200 tikai kā blakus elements, ja kāds par normālu ciparu pārdod. Varu arī iztikt.
ugunsvalDS, tas objektīvs ir fantastisks studijā. bet vienīgā man zināmā studija, kurā viņš ir pielietojams, ir Lux Ferre studija (kur arī to pielietoju, uzspaustu uz D300), visas parējās ir parāk mazas.
un kāda vaina zīlīšu un zvirbuļu bildēšanai? kamēr man nav dslr, visdrīzāk šo superstiklu izmantošu tikai šādiem mērķiem. manam mazajam filminiekam virsū piemērotāk izskatās 18-35, lai vazātos apkārt un bildētu visu ko citu.
ugunsvalDS:...kopaa iziireet ... uz abpuseeji izdeviigiem noteikumiem
Nevaru iedomāties atbilstošu situāciju. Kad meiča (vai čalis, pārītis, ģimene utt) piesakās uz fotosesiju, izīrēju fotostudiju, sabildēju, atdodu bildes, saņemu naudu. Meiča grib mani (ir izvēlējusies, izvērtējot manus darbus un prasīto maksu par sesiju) kā fotogrāfu, pie kā bildēties, man arī maksā, es attiecīgi īrēju studiju.
Šādi gadījumi gan laiku pa laikam ir iespējami. Pēdējais man zināmais bija M.Rozes rīkotais "Jumc 1" un "Jumc2". Tas, starp citu, notika tai pašā Lux Ferre studijā.