nu kā? Vai ietestēji? Nez kas nu tur būs jauns ar direct online publishing, jo tak iepriekšējai versijai ari bij iespējas uzladēt uz visādiem tur Flckriem , stokiem utt. Tik spraudnītis attiecīgais jāpieslēdz. Vot par ģeometrijas korekcijām gan laikam nespīd pagaidām.
nu kā? Vai ietestēji? Nez kas nu tur būs jauns ar direct online publishing, jo tak iepriekšējai versijai ari bij iespējas uzladēt uz visādiem tur Flckriem , stokiem utt. Tik spraudnītis attiecīgais jāpieslēdz. Vot par ģeometrijas korekcijām gan laikam nespīd pagaidām.
Pačekoju, ir pāris noderīgas fīčas. Patīk uzlabotais Import panelis. Šķiet, ka viss notiek un darbojas arī raitāk. Ir pāris jaunas lietas kas vēl līdz galam jāiztestē. Uzlabojumi ir, bet lai teiktu, ka es būtu WoW tad tā nevar. Lūk no 1 uz 2 apdeits bija labs un daudzas labas jaunas lietas, bet šis... Neteiktu, ka būtu daudz lietas kas ļoti būtiski uzlabos manu darbu.
es viilies. nekas buutiski jauns zem develope nav grein vieniigi iepriecinaaja. paarejais ir taads kas ertumu uzlabo bet ja saliidzini 2.0 un 3.0 nekas buutiski jauns nav. es tov airaak nosauktu par 2.6 versiju, nevis par 3.0
andre:es viilies. nekas buutiski jauns zem develope nav grein vieniigi iepriecinaaja. paarejais ir taads kas ertumu uzlabo bet ja saliidzini 2.0 un 3.0 nekas buutiski jauns nav. es tov airaak nosauktu par 2.6 versiju, nevis par 3.0
kaut ko jauc - Laitrūmā NAV softproofa (proof colors) un līdz ar to visa drukāšana no viņa ir tikai pa jokam. Savukārt ja koriģē krāsas un skaties softa imitēto rezultātu uz cita programmas (Fotošopā), tad arī no viņa ir drukā. Un kāda problēma ar PS taisīt tādus salikumus - action, tēmplate un aiziet viss notiek
Nav softproofings lightroomā. Bet vēl pastāv iespēja, ka iznākot ne-betas (pamata) trešajam lightroomam, var nākt klāt vēl kāda nozīmīga fīča (piemēram, tas pats softproofings vai distorsion correction/perspective control - šīs ir divas fīčas, kas dikti patiktos, ja būtu). neatceros šobrīd, bet viena nozīmīga fīča bija tāda, kas nebija otrajā betā, bet bija iekļauta iznākot īstajai Lightroom 2 versijai.
we need simple version, in next LR 4.0 there can be more advancet etc. i am creating albums form my clients for 2 years and with this period of time I change 3-4 print companys and each have their software whitch are different from previus. and you loose time to learn new software and some softwares dont have features that have previus company. for example new feature Custom Package layout feature (in Print) with free dragging photos in page is excelent. i dont find this feature in any album editing programm.
Tavas problēmas var atrisināt InDesign. Ar viņu var uztaisīt 1 master lapu un tad pēctam jau tik kā robots met visu iekšā ko vajag. To lieto arī preses izdevumi, lai katru dienu izklājums izskatītos tāds pats kā vakar.