forum.gif
tīru māju no 35mm kamerām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / tīru māju no 35mm kamerām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.09 14:26 labots
 citēt
Yashica FR II ar Yashica 1.9/50mm (līdzīga pēc principa Pentax ME) 32Ls.

Yashica FX-D quartz ar Yashica 1.9/50mm (tāds ar ādu apšūts stila verķis) 43Ls.

Ricoh KR 10 super ar 4.5/80-200mm (pentax baijonete) 30Ls.

ZENIT 122B ar Helios 44m-6 2/58mm 25Ls.

var mainīt pret studijas krāmiem - statīviem u.t.t.
Publicēts: 22.10.09 14:26
 citēt
sor XG 9 minolta
Publicēts: 22.10.09 14:33
 citēt
Publicēts: 22.10.09 14:34
 citēt
nafig Tev mājās tik daudz dažādu 35mm filminieku?
Publicēts: 22.10.09 14:39
 citēt
6 gab tikai - bija ap 60

jaa jaščiks precīzi tāds
Publicēts: 22.10.09 14:41
 citēt
da man vajag leetu alternatiivu zenitam kas chikaajas. der pilniigi manuaals, bet uzticams. un lai asumu staadot reegojas kaut kas lodzinjaa kas paliidz nevis vnk matstikls. un relatiivi gaishs stikls taa ap 50 vai bik vairaak
Publicēts: 22.10.09 14:47
 citēt
PM lasam?
Publicēts: 22.10.09 14:55
 citēt
Laciz:da man vajag leetu alternatiivu zenitam kas chikaajas. der pilniigi manuaals, bet uzticams. un lai asumu staadot reegojas kaut kas lodzinjaa kas paliidz nevis vnk matstikls. un relatiivi gaishs stikls taa ap 50 vai bik vairaak

shis ir tāds /meiteņu verķis/ - diafragmas prioritāte, B un Flash - slēdža laiku kamera piemeklē pati (tam jāseko skatumeklētājā), bez mazās exponometra baterijas slēdzis neies

nu kārdināšanai varu pa 5cīti pielikt pāreju uz m42 - tad var uzlikt 85mm heliosu......... i gaismu mērīs, i automātiski slēdzi pieraus

tik adata jābloķē (liekas tā pāreja to ar darīja)
Publicēts: 22.10.09 14:58
 citēt
Maris:
Laciz:da man vajag leetu alternatiivu zenitam kas chikaajas. der pilniigi manuaals, bet uzticams. un lai asumu staadot reegojas kaut kas lodzinjaa kas paliidz nevis vnk matstikls. un relatiivi gaishs stikls taa ap 50 vai bik vairaak

shis ir tāds /meiteņu verķis/ - diafragmas prioritāte, B un Flash - slēdža laiku kamera piemeklē pati (tam jāseko skatumeklētājā), bez mazās exponometra baterijas slēdzis neies

nu kārdināšanai varu pa 5cīti pielikt pāreju uz m42 - tad var uzlikt 85mm heliosu......... i gaismu mērīs, i automātiski slēdzi pieraus

ashibacha vishla... heliosam jaagriezh rinjkjis ciet ar roku :( tas baigi spaarda.... diafragmas prioritaate buutu ok, bet manuaalais rezhiims vnk nav?
Publicēts: 22.10.09 15:08
 citēt
Laciz:
Maris:

ashibacha vishla... heliosam jaagriezh rinjkjis ciet ar roku :( tas baigi spaarda.... diafragmas prioritaate buutu ok, bet manuaalais rezhiims vnk nav?

pavēlēt fiksēt slēdža laiku (izņemot B) nevar - kamera izmērīs gaismu un uzliks pareizu slēdzi (kādu tieši to gan rādīs) - apjāt viņu var ar exp kompensāciju

aa tajau 85mm ir gatavs darbam i bez blokeesanas

tas otrs jaščiks ļauj atslēgt eksponometru un likt manuāli visu kas ienāk prātā - hoķ uz f22 tumsā ar 1/1000 bildēt
Publicēts: 22.10.09 15:11
 citēt
o sameklēju jaščiku - asums stādās ar diagonālu ķīli - i horiz. i vertik. līnijas der fokusēšanai

lepnākajam jaščikam tik horizontāls ķīlis
Publicēts: 22.10.09 15:11
 citēt
Maris - Tev kaut kas ir no fotolietām, ko Tu tāpat atdod? ... :) ... Nemet laukā, lūdzu, bet uzdāvini man ... ;)
Publicēts: 22.10.09 15:28
 citēt
Linkman:Maris - Tev kaut kas ir no fotolietām, ko Tu tāpat atdod? ... :) ... Nemet laukā, lūdzu, bet uzdāvini man ... ;)

man ir baigi smuks disku filmu aparāts, bet tas jāatdod kādam kas spēj novērtēt - nu 1vārdsakot ar priekšzināšanām
Publicēts: 22.10.09 16:01 labots
 citēt
Maris - vispār man ir divi vieglie statīvi, walimex WT 803, it kā šobrīd neizmantoju, bet varbūt vēlāk pašam noderēs ... ;) ... Disku filmu aparāts - nu jā - incants variants ... bet plates filmu studijas kameras Tev nemētaas kaut kur plauktā .. ;)
Publicēts: 22.10.09 20:10
 citēt
nekad mūžā nesu redzējis (nu vismaz apzināti) plates kameras :( liekas, ka tās ir līdzīgas lokšņu filmas kamerām tik biezu pakaļu, lai stikla plates varētu iebāzt - tādām vajadzētu būt šausmīgi vecām

lielā formāta man tik viena - to nevar
Publicēts: 22.10.09 20:20
 citēt
pliku to kwakonu FD nevar dabūt? :) Tieši plauktā mētajas 28mm 2.8 un 50 1.4 SSC vajag tik kko kam virsu tos brīnumus uzskrūvēt.
Publicēts: 22.10.09 21:48
 citēt
kur var aptaustiit to kasti ar dzelziishiem?
Publicēts: 22.10.09 21:54
 citēt
Linkman:Maris - vispār man ir divi vieglie statīvi, walimex WT 803, it kā šobrīd neizmantoju, bet varbūt vēlāk pašam noderēs ... ;) ... Disku filmu aparāts - nu jā - incants variants ... bet plates filmu studijas kameras Tev nemētaas kaut kur plauktā .. ;)

a man ir! :P
Publicēts: 22.10.09 21:55
 citēt
mmmmm:kur var aptaustiit to kasti ar dzelziishiem?

jezusmarija - kamtev tas?

fiziski viss ir Jelgavā, bet es jau bieži Rīgā ar

tās 2 pirmās pozīcijas tākā aizrunātas
Publicēts: 22.10.09 21:57
 citēt
Billy:
Linkman:Maris - vispār man ir divi vieglie statīvi, walimex WT 803, it kā šobrīd neizmantoju, bet varbūt vēlāk pašam noderēs ... ;) ... Disku filmu aparāts - nu jā - incants variants ... bet plates filmu studijas kameras Tev nemētaas kaut kur plauktā .. ;)

a man ir! :P

nu vo ta vari a Linkman mainīties pret mazajiem statīviem :b
Publicēts: 22.10.09 22:17
 citēt
Maris:nekad mūžā nesu redzējis (nu vismaz apzināti) plates kameras :( liekas, ka tās ir līdzīgas lokšņu filmas kamerām tik biezu pakaļu, lai stikla plates varētu iebāzt - tādām vajadzētu būt šausmīgi vecām

lielā formāta man tik viena - to nevar
Var nopirkt stikla plashu kasetes un lietot ar lokshnju filmas kameraam.Reizeem amiishu ebajaa paraadaas,neviens gan nepeerk..
Publicēts: 22.10.09 22:25
 citēt
dīvaini gan :)
Publicēts: 22.10.09 22:30 labots
 citēt
Man kādreiz šāds brīnums ar visu milzu koka 3-kāj statīvu bija (tur kasetes ligzdā varēja likt gan pl.filmu, gan plates)

www.photohistory.ru...

Apnika, ka mētājās pa mājām un pret savu pirmo pers. Metz bliceni iemainīju.
Publicēts: 23.10.09 00:06
 citēt
fandango:Man ir tāds koka statīvs. Diemžēl, paceļamajam mehānismam zobratam zobi nolūzuši.

Tad jau Tev liela māja, kur lielos hlamus glabāt. Tā tehnika nav dzīvoklīšiem domāta...:)))
Publicēts: 23.10.09 00:21
 citēt

pa 5chuku njemu to statiivu :)
Publicēts: 23.10.09 00:28
 citēt
Miller31 - atrodi kādu vecu studijas plates filmu kameru, tad varbūt dabūsi statīvu ... ;)
Publicēts: 23.10.09 01:11
 citēt
Linkman:Miller31 - atrodi kādu vecu studijas plates filmu kameru, tad varbūt dabūsi statīvu ... ;)

Ja ne- dabūsi AR statīvu?...:)))
Publicēts: 26.10.09 18:05
 citēt
canona un minoltas vairs nav - pārējie vakanti
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):