Nopērc elektrisko sildītāju 1shop.lv... Kad nevajag uzliec 16 grādus, kad vajag slēdz uz augšu. Elektrības patēriņa ziņā viss ekanomiskākie un drošākie.
illins:Nopērc elektrisko sildītāju 1shop.lv... Kad nevajag uzliec 16 grādus, kad vajag slēdz uz augšu. Elektrības patēriņa ziņā viss ekanomiskākie un drošākie.
jezusmarija cik vinju daudz...
pag tad es uzlieku pa stundam uz nedeļu regulējamu releju kura palaidējs iztur ķip 5+Kw, izprogrammēju lieko laiku ārā un lieku šitādus paneļus kas tajā laikā, kad strāvu tiem dod pamanās vēl paši atslēgties ja grādu pietiek?.....
telpa 5.5x12mm ar griestiem bishki zem 4m cikta man vinji tur jāliek ja pienjemam, ka grādi tur zem 12-14 nenokrīt arī tad, kad tur neko nekurina?
sanāk, ka tur vajag tādus kas samērā ātri var uzraut līdz 20...
Konvektori ir OK drošuma un izmaksu efektivitātes ziņā. Rupjais aprēķins 1kW uz 10 kv.m. pie 3m griestiem, Tavā gadījumā vajadzētu pietikt ar 3 gab. pa 2 kW šādu verķu:
45 m2 studija sillta arī ziemā pa 1-1,5h (no +5 uz +18-20) ar 2x2 kW el.pūtējiem ar termostatu. kad sākas "metināšana"- tāpat jāver vaļā logi. cena- 15 ls/gab
illins:Nopērc elektrisko sildītāju 1shop.lv... Kad nevajag uzliec 16 grādus, kad vajag slēdz uz augšu. Elektrības patēriņa ziņā viss ekanomiskākie un drošākie.
jezusmarija cik vinju daudz...
pag tad es uzlieku pa stundam uz nedeļu regulējamu releju kura palaidējs iztur ķip 5+Kw, izprogrammēju lieko laiku ārā un lieku šitādus paneļus kas tajā laikā, kad strāvu tiem dod pamanās vēl paši atslēgties ja grādu pietiek?.....
telpa 5.5x12mm ar griestiem bishki zem 4m cikta man vinji tur jāliek ja pienjemam, ka grādi tur zem 12-14 nenokrīt arī tad, kad tur neko nekurina?
sanāk, ka tur vajag tādus kas samērā ātri var uzraut līdz 20...
Paši uztur uzliktos grādus, ļoti precīzi. Man mājā otrā stāvā ir viena istaba, pārējais plika pažobele. Ilgi domāju kā istabu apsildīt jo nākotnē, kad pabeigšu visu vilkšu centrālapkuri. Tad nu nopirku norādīto sildītāju 1000w. Istaba ir 18m2 ar griestu augstumu 2,20. Visas sienas ārsienas. Pa dienu lieku uz 16 vakarā uz 20. Uzsilst apm 5 min. laikā. Teorētiski man būtu pieticis ar 400w. Domāju ka ar diviem 1500w tavām telpām pietiktu.
pabiju izstādē ''Vide un enerģija'',tur visādus jonu un ultravioletos sildītājus reklamēja.Daži bija tāfeles vai gleznas izskatā,ko piekar pie sienas un sildies.
ieprieksheejaa studija bija pasham jaakurina. kaadi 60m2 ar 3.5m augstiem grieztiem. kurinaaaju ar diviem www.ufoterm.lv . ja sadomaasi tos pirkt uzraksti ieteikshu kuri modeli tieshi jaapeerk. pirms tam meginaaju ar ellas radiatoriem, bet tie ir drausmiigi neefektiivi taadi kaadi 8 jaapeerk.
veel ja domaa bildeet taaja telpaa ar studijas gaismaam saaskies cita probleema...
nu paldies visiem - ar šejieniešu palīdzību aizrunāju programmējamu releju + atcerējos, ka vienam parādniekam ir čupiņa konvektoru - nākamnedeļ stutēšu kopā
Vot šitais tiesām ir labais , gan regulējams , gan gaisu neizdedzina , gan ar to ideju ka silda virsmu nevis gaisu, izmaksas nesanāk dārgi , kad pareizi iestāda.
Ja tu domā šitādā variantaa sildiit visu laiku,paskaties lai atbilstu standartiem elektroisntalaacija... ja jaunie vadi tad nav probleemu vari topiit bez apstaajas..un ja veel drošinaataaji atlauj,taadas jaudas lietot...
ufoterm veelviena liela priekshrociiba ka sniegaa riktiigaa salaa aaraa (protams ar pagarinataajiem) vari droshi plikņus bildeet. no divaam puseem ufoterm pieliek un silda virsmu
Ha, kādz gudrinieks izdomājis uz kaimiņu rēķina dzīvot, nedaudz piekurinot ar elektrību. Šāda prespektīve gaida mūs visus, ja RD ieviesīs siltuma skaitītājus... Ta rakstīja par lietderības koeficientu: sildītāji ir veinas no nedaudzajām iekārtām, kam lietderības koeficients ir praktiski 100 % neatkarīgi no darbības veida un izgatavošanas kvalitātes... KOLORIFERS - tā varētu būt uzparikte saistīta ar krāsu izsmidzināšanu, sildīšanai KALORIFERUS izmanto, no vārda kalorija
datčiku prātīgāk attālināt no paša siltumstarotāja. ja tipa baznīca vai studija, karroče, lai ātri piesildītu man šķiet prātīgāk sildītāji ar ventilatoru, a modelei var ar cāļu lampām paspīdināt virsū.