nesen kādā forumā lasiju par mājas lapu, kur tiek salīdzinātas foto apstrādes programmas ( plusi, mīnusi, kādi priekšnosacījumi instalēšanai utt). Nu vairs nevaru atrast- palīdziet! Varbūt ir vel kāda cita adrese?
Tur nav ko saliidzinaat ... ar fotozhoopu var VISU izdariit. ar "labaaku" vai "sliktaaku" softu bildes saturiskaa un vizuaalaa kvalitaate neuzlabosies, ja pats to nepratiisi vispirms savaa galvaa taadu izveidot.
man vnk tāds info uzpeldēja,ka maciem it kā velkoties dažas programmas un tapēc ar zinātājim jautāju. Man ir iespēja uzinstalēt cs3 leopard - domāju vai būs gana labs
es arī palielīšos - man ir pirkts CS4, pirkts iMac 24', pirkts MacBook Pro, visi ar pirkto Snow Leopard virsū... nu, un tad?
protams, ka Photoshop ir labākais, ja nodarbojas ar jpg, tif utml. pikseļu failu apstrādi. Aperture, Lightroom - pārleicinātiem RAW bildētājiem (es tāds neesmu, neiru izaudzis vēl)
Kaapeec:es arī palielīšos - man ir pirkts CS4, pirkts iMac 24', pirkts MacBook Pro, visi ar pirkto Snow Leopard virsū... nu, un tad?
protams, ka Photoshop ir labākais, ja nodarbojas ar jpg, tif utml. pikseļu failu apstrādi. Aperture, Lightroom - pārleicinātiem RAW bildētājiem (es tāds neesmu, neiru izaudzis vēl)
Tur tā lieta, ka ar mazu RAM VISS vilksies! P.S> Kaapeec! Nu teorētiski jau iMac un MacBook jāpērk! Ja vien nedāvina... Un (vismaz) Leopard tiem IR virsū!
Viena būtiska atšķirība ir tā, vai programma pieļauj apstrādi vairākos slāņos. Pārējais daudz kur ir cieši līdzīgi, ar individuālām niansēm. Lai iegūtu programmu, nauda nemaz tā nav jātērē. Linux Ubuntu 9.04 uzinstalēt partīcijā un iegūt GIMP iespējas ir vienkāršākais no ceļiem.