forum.gif
Kurš ir šitās Yanas Kay monogrāfijas autors ? :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš ir šitās Yanas Kay monogrāfijas autors ? :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.09 23:11
 citēt
Nav mūsu Jambo? :D
Publicēts: 22.10.09 23:12
 citēt
neviens ar oly, tiem nav platlenkju. sajuti konkurenci?
Publicēts: 22.10.09 23:15 labots
 citēt
Ir ir JaNbo. Paceļam no kluba izdomāja arī Jano4ku noknipsēt.
Publicēts: 22.10.09 23:19
 citēt
JANBO NEVIS JAMBO

N NEVIS M
Publicēts: 22.10.09 23:24
 citēt
zo:JANBO NEVIS JAMBO

N NEVIS M

Sorī kļūdījos :) bet tas lietas būtību nemaina

Bet varbūt Yana mierīgi sēdēja mašīnā a te pēkšņi nez no kurienes parādījās Janbo un iesaucās smile un viņa no pārbīles ieraugot tādu fotomeisteru apkrita....... un sanāca tēda bilde ;)
Publicēts: 22.10.09 23:32
 citēt
Ļoti
Skaista
Bilde

:D

Balsojums "izcili" pieejams tikai vienreiz dienā
Publicēts: 22.10.09 23:33
 citēt
Aizstaaviibas poza ienjemta Yanai, aciimredzot Janbo bij iejuties nekjiitra paparaci lomaa! :)
Publicēts: 22.10.09 23:41
 citēt
Atbildot uz nosaukuma jautājumu - sakontaktē un uzprasi :)
Vai arī gribēji palielīties? :D
Publicēts: 22.10.09 23:45
 citēt
Starp citu viens no blogeriem tasija:):)
Publicēts: 23.10.09 00:16
 citēt
tikai diez vai pati Jana tajos draugos iet, 31,3k draugu, bildes albuumaa arii visi citi salikushi.
Publicēts: 23.10.09 00:19
 citēt
kāpēc man(mums) būt jāzin šīs sudbildes autors!??? :D
Publicēts: 23.10.09 00:38
 citēt
nu čalis droši vien vairāk domāja par to, vai pirms, vai pēc, vai vietā.. Un rezultātā samisējās :D
Publicēts: 23.10.09 01:02
 citēt
Gudris:Lunis teica ka no bloga...gribu pakonsultēties par modeļu izgaismošanu :)

Domāju tev lidz vinjam kā lidz kosmosam , dodu 90% ka autors reku www.litvyakoff.lv...
Publicēts: 23.10.09 01:10
 citēt
man ari likas ka tas vins. vinam viens kruts kalendars agrak bija...
Publicēts: 23.10.09 01:19
 citēt
jaa, vinjam nav nevienas bildes ar atsautiem dupsiem :) :) :)
Publicēts: 23.10.09 01:22
 citēt
KAPEC ? Kas ta liek domat ?:) Domāju ka bide ir ipatnejs kicj kas pasjam modelim iepatiscies:):) Vnam daudz visadu ipatneju bilzju , man daudz vinja darbu patik un daudz nepatik :) A kalendars tiesjam bija , drausmigi salecos ar sjo un ari ar Janu par to kalendaru:)
Publicēts: 23.10.09 01:27
 citēt
Luni, tas nebija tas chalis, kuru tu noliki par to, ka uztaisiija kalendaaru ar slaveniibaam, izmantojot canon 350D + fotoshopu utt?
Publicēts: 23.10.09 01:36 labots
 citēt
MartinK:Luni, tas nebija tas chalis, kuru tu noliki par to, ka uztaisiija kalendaaru ar slaveniibaam, izmantojot canon 350D + fotoshopu utt?

Nu aprikojumam nav nozimes , ficja bij KĀ viss bij satasits. STEIGA:( Ar likumsakarigu iznakumu.
Publicēts: 23.10.09 01:42
 citēt
janboart.ņet? :D
Beidziet tak čali apd... ;)
Publicēts: 23.10.09 01:46
 citēt
Nu, nu nu, toreiz teksti gāja krietni karstākos toņos un tavas prognozes par šamiem bija absolūti graujošas.. tagad skaitās lieli meistari, kosmoss. :D
Publicēts: 23.10.09 01:52 labots
 citēt
MartinK:Nu, nu nu, toreiz teksti gāja krietni karstākos toņos un tavas prognozes par šamiem bija absolūti graujošas.. tagad skaitās lieli meistari, kosmoss. :D

Man patik cilveki kuri saprot kur nolazojas un MACAS no savam kludam:) Neemu sim neko lidzigu tam stilam vairs redzejis. Taga ir viss o.K ta ka tam jabut tada joma sancejosjam:)

Iasteniba tik divus tadus zinu kas SAPRATA par ko cepiens un izdarija pareizos secinajumus un rezulatac acim redzams LAPSS abiem , par ko man prieks:):) Parasti jau vairums jau tādi "Jambo" stasti un lama cik gribi TUKSJ NUMURS. A vo tie dzeki saprata ka BAIG DAUDZ JAMACAS un ta ari izdarija un rezultsts acim redzami kruts:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):