Bet varbūt Yana mierīgi sēdēja mašīnā a te pēkšņi nez no kurienes parādījās Janbo un iesaucās smile un viņa no pārbīles ieraugot tādu fotomeisteru apkrita....... un sanāca tēda bilde
KAPEC ? Kas ta liek domat ? Domāju ka bide ir ipatnejs kicj kas pasjam modelim iepatiscies Vnam daudz visadu ipatneju bilzju , man daudz vinja darbu patik un daudz nepatik A kalendars tiesjam bija , drausmigi salecos ar sjo un ari ar Janu par to kalendaru
MartinK:Nu, nu nu, toreiz teksti gāja krietni karstākos toņos un tavas prognozes par šamiem bija absolūti graujošas.. tagad skaitās lieli meistari, kosmoss.
Man patik cilveki kuri saprot kur nolazojas un MACAS no savam kludam Neemu sim neko lidzigu tam stilam vairs redzejis. Taga ir viss o.K ta ka tam jabut tada joma sancejosjam
Iasteniba tik divus tadus zinu kas SAPRATA par ko cepiens un izdarija pareizos secinajumus un rezulatac acim redzams LAPSS abiem , par ko man prieks Parasti jau vairums jau tādi "Jambo" stasti un lama cik gribi TUKSJ NUMURS. A vo tie dzeki saprata ka BAIG DAUDZ JAMACAS un ta ari izdarija un rezultsts acim redzami kruts