forum.gif
kad nav nekas svarīgāks darāms
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kad nav nekas svarīgāks darāms
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.09 11:15
 citēt
Publicēts: 23.10.09 11:24 labots
 citēt
ar ko tu esi labāks par citiem?
Jaf tagad 11:15 pa netu tikai dzīvo (jāmācāas naf, kur tad Latvija ņems jaunos kadrus... ierakušies netā un tikai taisa "podlostji" :( ) , kad paaugsies, būsi daudz reižu sliktāks
Publicēts: 23.10.09 11:26 labots
 citēt
Haiduks:ar ko tu esi labāks par citiem?
Jaf tagad 11:15 pa netu tikai dzīvo (jāmācāas naf, kur tad Latvija ņems jaunos kadrus... ierakušies netā un tikai taisa "podlostji" :( ) , kad paaugsies, būsi daudz reižu sliktāks

sliktāks par tevi? :D

vecais tu nemuldi es šodien esmu 5os gulēt gājis.
un nejau līdz 5iem es pa klubiem vazājos....
Publicēts: 23.10.09 11:31 labots
 citēt
neko ;)
Publicēts: 23.10.09 11:32
 citēt
aigarsa:haha. un kā tev šķiet, kurš no zaļajiem bija tas, kas to portatīvo tur kustināja? :)

nu ja tas nebuutu tas kuru es domaaju tad es te neliktu to video
Publicēts: 23.10.09 12:07 labots
 citēt
es gan par politiku neintereeseejos, bet vai tad Roze un Līdaka nav vienā partijā, tad jau viņiem jātbalsta vienam otru
Publicēts: 23.10.09 12:11
 citēt
zo:
Haiduks:ar ko tu esi labāks par citiem?

sliktāks par tevi? :D

vecais tu nemuldi es šodien esmu 5os gulēt gājis.
un nejau līdz 5iem es pa klubiem vazājos....

:D ja būtu gājis normāli gulēt, varbūt būtu dienu nodzīvojis nevienu neaizskarot
Nu svētulītis :(
Publicēts: 23.10.09 13:34
 citēt
Vispār... kretīni tie mūsu bālēliņi.
Paši neko nedara, bat ka tikai otram uzdirst uz galvas ja kāds izrādās aktīvāks un veiksmīgāks.
Līdaka teica, ka šim tagad pienākot simtiem agresīvi noskaņotu kretīnu vēstules...
Publicēts: 23.10.09 13:39 labots
 citēt
O, celtnieks-advokāts atkal vicina bībeli - Sv. Pauļa grāmata 11:15. Ja vēl bez atlīdzības dzemdēs un valstij nodos dēlu, vispār būs varonis. Un nebrēc - tad uzšaušu vēl piparus. :)

"Paši neko nedara, bat ka tikai otram uzdirst uz galvas ja kāds izrādās aktīvāks un veiksmīgāks."

Uz kāda pamata ir balstita šī "paši neko nedara" frāze?
Publicēts: 23.10.09 13:42
 citēt
Paraadat man kaadu, kursh darba laikaa nebuutu netaa iegaajis, ne pa darba vajadziibaam.. paraadat man kaadu, kursh darba laikaa nebuutu ar koleegjiem par kautko pasmeejies..
Publicēts: 23.10.09 14:09
 citēt
nu tad taa miilishu. pastaastiishu (no pieredzes dziivojot dazhaadaas valstiis ilgaakus laika posmus)
piemeeram anglijaa - priekshniekam ir kaut kaads softs, kur vinsh redz remote ko dara katrs darbinieks datoraa. par inteernetu vai nestraadaashanu vispaar var aizmirst DEFOLTAA. Meitenei priekshnieks paluudz paarsuutiit CV, vinja atver yahoo epastu un paarsuuta. peec 30 min vinja ir atlaista. vinjas priekshnieks lielajam priekshniekam noliedz ka licis suutiit. Iemesls - pie sentiem ir suutiiti cv darba mekleejumos (kursh gan straadaajot nav suutiijis kaadu CV....) nepietiek ar to, ka redz ko dari, bet veel var ieliist tavaa epastaa....
cits keiss - luksemburgaa - lai ieietu internetaa jaaievada pin kods. jebkaada veelme chekot kaut ko vai neko zuud defoltaa.

es pusi dienas pavadu internetaa. man maksaa par izrakstiitajiem reekjiniem (tobish nopelniito)

muusu saimas deputaatiem ir garanteeta valsts maize pretii neprasot NEKO kaa tikai atvilkties shad tad uz darbu un nebuut paalii. skumji.
Publicēts: 23.10.09 14:11 labots
 citēt
"Uz kāda pamata ir balstita šī "paši neko nedara" frāze?"

Cik atceros, visus Lielos Darītājus un mutes bajārus Roze bija aicinājis uz atklātu sarunu, arī Jumta ietvaros.
Kas raxturīgi, neviens nav pieteicies...
Varbūt ir, būtu interesanti dzirdēt argumentus.

"muusu saimas deputaatiem ir garanteeta valsts maize pretii neprasot NEKO kaa tikai atvilkties shad tad uz darbu un nebuut paalii. skumji."

Bet, atzīsti, TURI MUTI kaut nedaudz sapurināja gan deputātus gan tautu.
Publicēts: 23.10.09 14:18
 citēt
aizver muti - rullee! :D nebriiniishos, ja kaads izvirziis liidaku par latvijas lepnumu. vai vismaz prezidentu... (no taa pasha zoodaarza, lai ir paarmantojamiiba)
Publicēts: 23.10.09 14:21
 citēt
Schnircks:Laciz:..sveikts ar kārtējo augšāmcelšanos:)))))
Kad atkal virtuāli mirsi?
nasapriecaajies - ne uz briidi neesmu bijis miris.
Publicēts: 23.10.09 14:25
 citēt
Gudris:
Schnircks:Laciz:..sveikts ar kārtējo augšāmcelšanos:)))))
Kad atkal virtuāli mirsi?

pēc profilbildes izskatās ka ilgi nebūs jāgaida :D

Pēc profilbildes diez vai par virtuaalo var pateikt... :))))
Publicēts: 23.10.09 14:29
 citēt
a ko es aplieku????? Tu izlasiiji ko es uzrakstiiju? par interneta lietoshanu citaas valstiis. nebaazies, ja nav ko teikt.
Publicēts: 23.10.09 14:36
 citēt
Patiesībā man tas zoodārzs imponē.

Kad kabānovs (uz kura mērkaķošanos patiesībā attiecas TURI MUTI jezga) kandidēja no Purvciema, mums pastkastītēs bija pilns ar viņa aģitācijas lapelēm... dzirdēju, ka pats arī vazājoties pa dzīvokļiem... es nozvērējos (pilnus krievu naidnieku fōromus pierakstīju) ka viņu pats personīgi nolaidīšu pa trepēm lejā... neparādījās, maita...

Es tā tikai... opuss, cerībā uz Sch. un A.(L.) eventuālo tikšanos...
Publicēts: 23.10.09 14:41
 citēt
Cik atceros, visus Lielos Darītājus un mutes bajārus Roze bija aicinājis uz atklātu sarunu, arī Jumta ietvaros.

To jāsaprot kā - pasvilp un gaidi Muhamedu ciemos. Tavu universālo atsaucības līmeni ari var pārbaudīt, teiksim, palūdzot pāris meitenes uzrakstīt vēstules, ar fotogrāfisku ieganstu tikties Jeiskā, Vitempiskā un Mazpisānos. Tu atsauksies un skriesi turp?

Būtu tikai godīgi nemēģināt izlikties, ka visiem ir viss jāpieņem pēc nominālvērtības.
Publicēts: 23.10.09 14:49 labots
 citēt
Tu būtu vilkuzābaks vai lāčkurpe? Duetos neeju, baros arī ne. Tas tikai tā izskatās, ka esmu mierīgs. Varbūt vienkārši pacietīgs.
Domā, tiekoties uz jumta, no tā mainīsies viedoklis? Ne tādēļ dzimst.
Publicēts: 23.10.09 15:03 labots
 citēt
Shii valsts un viss tajaa EPIC FAIL :D
Publicēts: 23.10.09 15:06
 citēt
Nekā nebija, viss notiksies, mēs izturēsim! :))) Beidziet te negatīvismu bīdīt! Un vairāk vajag ko reāli darīt! :)
Publicēts: 23.10.09 15:06
 citēt
Vanderfons:

To jāsaprot kā - pasvilp un gaidi Muhamedu ciemos. Tavu universālo atsaucības līmeni ari var pārbaudīt, teiksim, palūdzot pāris meitenes uzrakstīt vēstules, ar fotogrāfisku ieganstu tikties Jeiskā, Vitempiskā un Mazpisānos. Tu atsauksies un skriesi turp?

Būtu tikai godīgi nemēģināt izlikties, ka visiem ir viss jāpieņem pēc nominālvērtības.

Nekorekts salīdzinājums. Es nevienu neesmu aicinājis ciemos.
Un nevar prognozēt, kā es rīkotos kā persona, kas noteiktā kārtībā ievēlēta likumdošanas institūcijā vai citā pārstāvības institūcijā. Bet bixēs jau nu nečurātu, kā Tev te piedēvēja.
Un vispār, kas tas vienmēr par bērnudārza sindromu: a pac, a pac...?
Publicēts: 23.10.09 15:09
 citēt
Riebiga:Nekā nebija, viss notiksies, mēs izturēsim! :))) Beidziet te negatīvismu bīdīt! Un vairāk vajag ko reāli darīt! :)

Ko mus darit pasaki,mums teiskah n ta anv nekada lielaa,rokas pa iisam,ja btu teikshana visu ar naiglainu deli nopeert,fucking animals!:-@
Publicēts: 23.10.09 15:11 labots
 citēt
Schnircks:Neviens- tātad Tu to gribi?

Esmu gatvs mirt aizstavot,poh,lidz pedejam,patriots neesmu,bet nepielaushu,laii ciesh tuvie!
Kapec vnm ar mums gadas shitadi S*di?
Publicēts: 23.10.09 15:15
 citēt
Kāda teikšana? A varbūt sāksim ar strādāšanu? TAs, kas mūs pie šī visa noveda - gribējām labi pelnīt un dzīvot kā nieres taukos, bet strādāt nemaz negribējās.... Un pirms vispārināt, labak padomat, ko pats konkrēti vari darīt, lai dzīvotu labāk, nevis ko citi var darīt tavā laba...
Publicēts: 23.10.09 15:17
 citēt
Ui, es jau arii te laikam aizgaaju auzaas.. Nepamaniiju smailiju.. :D
Sorre, nav ko gruziities, peitkdiena ka nekaa... :))
Publicēts: 23.10.09 15:17
 citēt
Schnircks:Upss, Neviens, nepamanīju smailiju Tava texta beigās:)

Par tiem s...iem paši visi vien atbildam... es jau arīi..

Mes esam vainigi,ka mums norauj algas?Labi es saprotu drusku sho globalo kriizi,bet es nesaprotu kapec latvija politika ir tik nekoketenta(kur vispar vinaj bijusi kompetenta),nedz uzkraajumi,nedz fondi kkadi,visu mes aiznemaies,muusu mazmaz berni vel atdos to naudu,bitches,es 13.novembrii noleemis tikt taja ekaa un izspaardiit (cenzuur) tiem,kas man nepatik,a (cenzuur) veel vairak,ok,negribu izklausities te provokants vai tml,bet cik ta var johaidii!
Publicēts: 23.10.09 15:20
 citēt
Elton,nespried vispārinoši,es biju uz jumta un ar Schnircks arī nedaudz apmainījāmies viedokļiem,cik nu tas bija iespējams.
Schnircks-tās janvāra barikādes jau tāds bubulis,visi,kuri tur tusēja,ēda desiņas un dzēra kandžu,tagad izliekas par lieliem patriotiem.Es kā reiz biju atvaļinājumā no armijas,kopā dzēru ar barikādētājiem,toties puča laikā mana daļa tika ievesta Rīgā,lai apsargātu ģenerāļu mācības Ādažos,bet viss izvērtās savādāk(droši vien apzināti)Tici man,no karaspēka puses tas tik dramatiski neizskatījās.
Publicēts: 23.10.09 15:20
 citēt
Riebiga:Kāda teikšana? A varbūt sāksim ar strādāšanu? TAs, kas mūs pie šī visa noveda - gribējām labi pelnīt un dzīvot kā nieres taukos, bet strādāt nemaz negribējās.... Un pirms vispārināt, labak padomat, ko pats konkrēti vari darīt, lai dzīvotu labāk, nevis ko citi var darīt tavā laba...

Cik tas Latvietis var smagi stradat,kiapec man butu jastrada darbi,kas man nepatik,tas ir loti slikti,ak cilveki nevar stradat to kas patik,es piemram gribu stradat par fotografu ,pelnitu savus 500Ls menesii,man pietiktu,gimene nav jauztur,ta ka var atlauties,vienigais piestradaju un darbs ar anv no vieglajiem,esm ustradajis i buvnieciba,in par programmetaju i pa visu parejo,kad naca virsu dzikibele pateicu chaw datortehnikja darbam :/ fuuck
Publicēts: 23.10.09 15:22
 citēt
Riebiga:Ui, es jau arii te laikam aizgaaju auzaas.. Nepamaniiju smailiju.. :D
Sorre, nav ko gruziities, peitkdiena ka nekaa... :))
Fakts,mella piektdiena,man dusma,kamera pilna ar putekliem un nevar izpust,Šlesers vainiigs :D
Publicēts: 23.10.09 15:25 labots
 citēt
nu nu... ekoist, es pats redzeeju kaa viens (te) varonis piesedza ar savu kruuti muus no automaatiem. :D (tak uzmaniigi lasot)
vispaar jau barikaades ir interesants temats - daudz ko var sastaastiit tiem, kas veel nebija dzimushi....
arii par to, kaa es aukstaa kara visbargaakajos gados desantaa tikai 30km no nato riikljuraaveejiem dzimteni sargaaju... :D
Publicēts: 23.10.09 15:28
 citēt
Kā valstij uzturēt piecu daudzdzīvokļu māju MAZCIEMUS, kas tika uzbūvēti kolhozu ietvaros, bet kam tagad nav nekādas pievnotās, bet ir liela atrautā vērtība? Neviens, esi gan Tu pats vainīgs, ka joprojām dzīvo šai valstī, kurā TEV ir jāmaksā par to, lai tantuks MAZCIEMĀ no vietējā ģimenes ārsta tiktu aizvests uz tuvāko (biež vien ne tik tuvu) pilsētu, kur nodotu analīzes, atvests atpakaļ pie ģimenes ārsta, kurš, ieraudzījis analīzes, konstatē, kādas pārbaudes un papildus analīzes veicamas nosūtītu šo atkal uz pilsētu. Šī valsts darbojas padomju stilā, kas 50 gadu garumā tika mērķtiecīgi veidots. "Pa lielam" nekas nav mainījies. Legalizēts kapitālisms, tas arī viss. Ar to nepietiek. Pie nopietnām reformām tā arī neesam tikuši. Depresīvi? Bet tā apmēram tas ir "pa lielam".
Publicēts: 23.10.09 15:34
 citēt
Alvil-es pakoju mantas pamazam un aiidaaa uz Bostonu ;)
Ja shi valsts nespej piekerteis pie normalam reforam tad nezinu,vai nu bus pilsonju karsh vai jataisa revolucijaviens no diviem,vai vajag kartigu Diktatoru,kas nostadis visu savas vietas!
Publicēts: 23.10.09 15:35
 citēt
Neviens:vajag kartigu Diktatoru

labāk nē.
Publicēts: 23.10.09 15:37
 citēt
alvils:
Neviens:vajag kartigu Diktatoru

labāk nē.

Kapec ne? Karlis Ulmanis pa piemeru. Vai tad bija slikti,vinja iekrato naudu taja laika ilgi teereejam.
Publicēts: 23.10.09 15:40
 citēt
Neviens:
alvils:
labāk nē.

Kapec ne? Karlis Ulmanis pa piemeru.

Hitlers un Staļins arī bija o.k. :D
Publicēts: 23.10.09 15:40
 citēt
Schnircks:Neviens:..bet tagad pasaki, kamēr pako mantas, kas Tavā izpratnē ir reālas reformas? Diktators=risinājums, vai vnk bēgšana no paša atbildības, jo redz, VIŅŠ tā teica?

par Diktaktoru-vajag cilveku ar olam,kas pasaka lietas istajos vardos un nevis politikajie mterminie maizmiglo te tautai acis,varbut ta buutu labak,nezinu,jo es politiku necieshu-parak netiira lieta,es savu nakotni te neredzu,bet nepaies paris meneshi,kad ilgoshos pec maajam,bet tomer,ja nav kur DIR*Ā liekties?
Ta nav besgana no atbildibas,ko tad es te iesakshu mazs ar savu specialo izglitibu? Neko...uz Tautu sheit nosplaujas,vismaz cik redzu un jutu,tapec zinam vairs neskoju lidiz,jo ta var sabojat garigo :-@
Publicēts: 23.10.09 15:41
 citēt
alvils:
Neviens:]

Kapec ne? Karlis Ulmanis pa piemeru.

Hitlers un Staļins arī bija o.k. :D

Tie bija Diktaktori ar slimu galvu un tizlu rezhimu-sistemu galva,fihskaam nebija ne vainas,bet sistemas nevareja pasaule pastavet,es pat Demokratijai vairs neticu! Liberaalisms-varbuut!
Publicēts: 23.10.09 15:43
 citēt
Neviens:Demokratijai vairs neticu! Liberaalisms-varbuut!

Varbūt šai sakarā (pāris vārdos vai maksimums trīs teikumos) vari pateikt, ko saproti ar terminiem "demokrātija" un "liberālisms"?! :)
Publicēts: 23.10.09 15:46
 citēt
alvils:
Neviens:Demokratijai vairs neticu! Liberaalisms-varbuut!

Varbūt šai sakarā (pāris vārdos vai maksimums trīs teikumos) vari pateikt, ko saproti ar terminiem "demokrātija" un "liberālisms"?! :)

Man mosh galva ir vel jaunibas maximalisms,ka viens cilveks pret visu :D
Liberalisms valda ASV,es neteikshu,ka tur tik slikti iet,abi ar Demokratiju ir kkas lidzigs,jo tauta var brivi paust savu viedokl itaadejada zinjaa un prezidentam ir teikshan par Valsti...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas