Nu jā,braucu un skatos,tik daudz kritušo lapu savākts,visas aizvedīs uz poligoniem,vai sadedzinās turpat,bet elektrību no biogāzes kurš katrs nevar ražot,tikai caram pietuvinātie....Tā mēs dzīvojam.
Te nu salīdzinājums nevietā! kabānovi ar pārējām sarkanajām utēm arī šādu demagoģiju fleitē... Ulmanis NEVIENU iedoloģisko pretinieku nenošāva, lēģeros nesapūdēja un gāzes kamerā nenosmacēja, tas viens! Otrs, šodien tādu Ulmani vajadzētu, kas reāli, ne tikai ar TURI MUTI metodi apklusinātu tos, kas laivu šūpo.
Riga jau sleseru un Co esam dabujusi, diez vai vajadzetu paklaut valsti eksperimentiem ar diktatoru. Bet varu tikai apbrinot cilvekus,kuriem nav ko darit, lai raknatos neta un izvilkt te kadu nebutisku sikumu.
par to laiku, kad autoritaarisms bija izplatiits visaa pasaulee nevajag spriest peec shodienas meerauklaam. cilveeka veertiiba bija daudzreiz mazaaka kaa shodien. un koncleegjerus, ja kas, izdomaaja anglji nevis vaacieshi.
Schnirks, tādi argumenti ir saprotami arī šādi: ja vakaros kāds pilsoniskai prevencijai nestaigā vientuļās vietās, kur ir bijuši izvarošanas gadījumi, lai tos novērstu, tam nav tiesību ar nosodījumu iestāties pret šādu noziegumu. Ir viedoklis, ka jūsu kolektīvās izklaides TUR ir līdzigas izvarošanai. Perversi smalkai un apzinātai, vai prastai un nemākulīgai, par to laikam nav vērts īpaši diskutēt. Fakts paliek fakts. Būs iespēja - un izskatās, ka tu personīgi šur tur esi ne tikai apsēdies, bet arī apgūlies un apsedzies ar avīzi, tātad - uz palikšanu un iebalzamēšanu guru statusā, tad ari apspriedīsim tavu personību. Par ko gan CITU mēs varētu runāt? Ja decembrī, janvārī diskusiju in situ sagribēs tik daudzi tūkstoši, ka uz pleciem varēs pārkāpt pāri jūsu lolotajam aizsagvalnim, tad izskatās, ka man vajadzētu īpaši pasteigties. Kas zina, kā viss var iziet "šajā valstī" turpmāk. Vai ne?
ekoists:Nu jā,braucu un skatos,tik daudz kritušo lapu savākts,visas aizvedīs uz poligoniem,vai sadedzinās turpat,bet elektrību no biogāzes kurš katrs nevar ražot,tikai caram pietuvinātie....Tā mēs dzīvojam.
Eltons: Ulmanis NEVIENU iedoloģisko lēģeros nesapūdēja !
Nesaki viss...nebij viņš tik balts kā viņu visi mālē...cietumos viņš daudzus pretiniekus sastūķēja...daži pat pazuda bezvēsts !!!
Nebija vins tik balta lapa,bet msudienas es domaju ka ir mainijies shi viedoklsi ap Diktaktora rezimu,redz Monarhija pastaav,nav probleemu Zviedirja un Anglija,nekada vaina.tik stingra politika ----> Piemers (Deputate zveidrija,aja iepirkties,sapirka parastu edamo pusdienas,bet vinai macins nebija lidiz,bija atstats birojaa, vinjaai pie rokas bija nauda,kas ir domata valts kasi vai kkas tamldizgis,precizi neatceros,bet vinja nolika to aizlineto naudu atpakal,bet vinjas par to atlaida nodarba un aresteja,par to ka aiznemeas,bet atlika it ka atpakal,) Vot tur stingri skatas un necelajs zagt nevienam,ta mes sheit uzcelam maju un shoseju pie majas uzubvejam uztaisam taaami par paris miljonu vairaak Tada zinj Ulmanj laiki bija labaki,bet politisko pretiniekus logiski ietupinaja un vins nelava naudai aizplust,bet gan palikt pashaa valstii,kuru nekadigi nevareja skart kriize!
jaa jaa - visur ir labaak - tikai Latvijaa vis ir vissliktaak ..... duraki ... DURAKI !!! .... straadaajot firmaa, kurai ir ofisi 70 valstiiss .. man ir svas viedoklis .... un mees te tikai kaa stulbie ltavieshi cepamies, ka mums visslitkaaka avaldiiba, viss mums ir slitkti unttt ....
Dansig,nu daļa patiesības tur ir,pirmais,ko ārzemnieki jautā,uzzinot,ka esi no Latvijas-Kā Jūs tur dzīvojiet?Eiropas krīze ne tuvu nestāv mūsējai klāt....Bet pie vainas jau nav tikai deputāti un ministri,sabiedrība mums tāda....
ekoists:Dansig,nu daļa patiesības tur ir,pirmais,ko ārzemnieki jautā,uzzinot,ka esi no Latvijas-Kā Jūs tur dzīvojiet?Eiropas krīze ne tuvu nestāv mūsējai klāt....Bet pie vainas jau nav tikai deputāti un ministri,sabiedrība mums tāda....
Pa daudz to liekēžu un politisku nesvarigo personu,kas parazite uz musu nodokliem!
Aitinaa: atbildē citēt tava elka partijas biedru, vai Satversmi, attiecībā uz vārda brīvību? Un atkal - par ko CITU lai mēs te runātu, ja ne par Schnirku? Ne jau par foto.
Vanderfon- nu pacitē gan Satversmi.pārbaudīsism tavas zināšanas. Ar elkiem vai partija te nekada sakara. Un neba nu Tavs viedoklis mainitu elkus, guru vai kad tur sauc........
A valsts un krize- paši vainīgi. Kas nemaksā nodokļus? Kas Šleseru ievēlēja Rīgā? Bija kads citplanētiešu iebrukums?
ir gan,jo par nodokļu nemaksāšanu visvairāk uztraucas tie,kuri tos tērē....Es nodokļos maksāju vairāk nekā pelnu,atdevi gandrīz neredzu.Ja sākšu redzēt,maksāšu vēl vairāk.Tev ir lieliska iespēja darīt to pašu.
ekoists- esi mierigs, esmu likumpaklausigs pilsonis. nekadus likumus neapeju bet ari nelielos, piemeram ar to cik nodoklos mans vīrs samaksā. Par nodokļu tērēšanu ar Tevi škiet nav vērts diskutēt
Schnircks:Ekoist:..incanc Tev piegājiens Ja nodokļus tērēt ir slikti, tad vajag tos vispār likvidēt, valsti likvidēt un pārvākties atpakaļ uz ģimenes kopienu
Neko navajag likvidet,nebusim tik miiskti,anarhiju gribat?dabusiet 13.novembrii ;-@,cik var braukt prom un pakot mantas!!!!Deputatiem ar naglainu deli pa dir*su. KO tu domaji par gimenes kopienu?Ka vecie senltavieshi ciemaots,bija ciema veckai un starp cimiem tirogjas,nu baigi forshi,patisim laiku uz atpakal pagatnee. No otra puses vecos buku laukaa un pardodamies Zveidrijai miers un aamen...
Nē Mārtņ,tērēt ir labi,bezjēdzīgi tērēt gan nē.Ja ģimenes kopienas paraugu pārnestu uz valsti,tad gan būtu jauki.Tagad es braucu un skatos-bedres uz ceļiem,līnijas neredzu,ceļa norādes tikai aiz pagriezieniem,redzu daudz jaunu un tukšu māju ceļa malās,neba tās Latvijas lielrūpnieki sacēla vienlaicīgi ar tiltu būvēm un maģistrālēm.Ne jau man trīs mēnešus krava muitā stāv,jo muitas kods jānomaina(nežēlīgi ietilpīgs darbs ierēdņiem),jo esmu slinks.Redzu,kā dakteri un mehanizatori kļust par miljonāriem gada laikā,ja teikšana varas gaiteņos. Aitinaa-pirms kaut ko pārmet kādam par maksāšanu vai nemaksāšanu,izdari to pati,nevis runā par vīru un citiem paziņām.Tu gribi kaut ko pastāstīt par sevi?
ekoists- kas tieši jāstāsta? Pēc Tavas izpratnes jau arī algu es nesaņemu. Savukārt ja runājam par nodoklu maksāšanu likuma izpartnē ,tu labi zini, kas ir samaksātsun kas ne
gribi lai pastāstu Tev no kurienes nāk Tava alga un nodokļi?,domāju,ka zini pati.Pastāsti,ko Tu darītu,no kā iztiktu,ja zaudētu darbu un bezdarbnieku pabalstu(vīra algu nerēķini)
oi, ekoist- daudz ko daritu. redz tagad policija mekle darbiniekus- var but ietu tur. Ar jurista izglitibu butu ok. vai ari dibinatu kaut ko savu- man ir vairakas labas izglitibas ko izmantot. oi, ir tik daudz ko darit...
Kas traucē jau tagad dibināt?Būs jaunas darba vietas,jauni nodokļi...kase pildīsies.Valsts ir grūtībās,tur arī savu lojalitāti var parādīt.Un tad,kad būsi iemaksājusi Valsts kasē pirmo tūkstoti,varēsi teikt,ka maksā nodokļus.(šaubos vai viens tūkstotis nosedz Tavas pašreizējās darba vietas izmaksas)
Lai apmierinātu tavu neveselīgo interesi par to, ko uzskatu par savas garlaikotibas kliedēšanu, pastāstīšu, ka niki ir bijuši vairāki.
Pirmajā reizē, kad kļuva skaidra portāla ievirze foto lietās un pašam arī vēl nebija skaidrības par šī pasākuma nelietderību man pašam, lai izdzēstu visus 100 kadrus (pogas Dzēst visas bildes nav nekur), nācās likvidēt visu profilu. Loģiski, ka atdzimšana prasīja citu ietērpu. Apnīk viens un tas pats. Tāpat, kā man negribas vienu un to pašu foto sižetu apspēlēt vairākās versijās (pietiek ar vienu kadru un vienu mēģinājumu/rakursu), tā ari niku esamību pieļauju miljardos. Kopš trešās reizes nāku šeit caur ārzemju proxy serveriem, jo trešā un ceturtā profila izmantotie vietējie ir nobloķēti (visiem, kas tos varētu lietot, protams). Nevaru piešķirt bildēm nosaukumus, norādīt datus, tieši citēt kādu utt.
Un kas TEV no tā, ka man ir viens vai otrs niks? Es uzprasos pirts draugos vai fotointeresentu grupās? Ir pat savādāk - esmu atmetis visus plānus (runātus un nerunātus) ar tiem cilvēkiem, kas tusē ar tevi, foto sakarā.
Tomēr paprasi irsējam Haidukam, viņš zinās visu par maniem profiliem labāk par mani.
ar valsti- tieši jau valsts/sabiedribas labā darbojos- dabas aizsardzības lauciņā cik nu kādam tas liekas vajadzīgs ir cits jautājums. ja prevalē tikai ekonomiskās intereses ir grūti dabai...........