forum.gif
kad nav nekas svarīgāks darāms
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kad nav nekas svarīgāks darāms
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.09 17:29 labots
 citēt
Esmu darb uzaudejis,tagad ar to Berag foto normali nevaru noplenit,atkal senchiem uz kakla ;@
Japriecajas,ka vispar ir darbs!
Publicēts: 25.10.09 13:51
 citēt
Vanderfons:
Schnirks: Cik reizes vēl mainīsi nikus?

Lai apmierinātu tavu neveselīgo interesi par to, ko uzskatu par savas garlaikotibas kliedēšanu, pastāstīšu, ka niki ir bijuši vairāki.

Pirmajā reizē,...
VISS MURGS NAF JĀLASA :d:d:d

Tomēr paprasi irsējam Haidukam, viņš zinās visu par maniem profiliem labāk par mani.

Nikus tu dzēsi tikai ar vienu vienīgu domu, kuru biji aizņēmies no baltkrievu pārvietojamo māju sādžām...
Čoms sauc: <N_g blog, kur tu dodies>
Jaunais N_g atbild: <biju ap sevi visu tā piedirsis, ka jāpārvācās uz jaunu vārdu>
Un nestāsti te anekdotes, kāpēc mainīji nikus... tevi bloga sabiedrība piespieda likvidēties, bet bez bloga nevarēji dzīvot, un vienmēr atdzimi, kā fēniks, tikai ar jaunu niku. Citur visur tevi ignorē :D
Bet tu ar savu pēdejo niku uzvedies vispieņemamāk no visiem bijušajiem vārdiem. Bet tāpat savaldīties nevari.
Publicēts: 25.10.09 16:08
 citēt
Haha, forš video, man jau patīk, ka Saeimas deputāti tādi mīļi un cilvēciski :)

Tas taču ir briesmīgi, ko te daži raksta, ka darba laikā nedrīkstot ne internetu skatīties, ne sūtīt CV uz citām firmām. Kaut kāds murgs. Kam ir vajadzīga tādi darbinieki – robotcilvēki? Normāls darba devējs ļauj stundiņu dienā veltīt internetam, kaut kāds barbars-ekspluatātors protams sitīs pa nagiem par katru sīkumu. Kā arī tas, ka sevi cienošs profesionālis uztur gan privātos kontaktus, gan regulāri atjaunina CV.. Laciz, kas tas par stulbu darba devēju, kurš atlaiž darbinieku par to, ka viņš vēlas uzturēt sevi formā?
Publicēts: 25.10.09 16:28
 citēt
Martink-Tu jau protams gribi lai algu arī par to maksā,ka darbinieks uztur sevi formā darba laikā.Tikko par to noņems kādu latu,tad skriesi uz darba inspekciju.Visam ir savas robežas.
Schnircks-a kas ir valsts?kaut kāda ilūzija?kaut kādas kartē iezīmētas robežas,kaut kādi cilvēku izdomāti ierobežojumi?
Vienā krievu filmā bija teiciens-ne jau naudā vai varā ir spēks,bet patiesībā....
Publicēts: 25.10.09 16:38
 citēt
ko tad?Brežņeva mazo zemi?Vai V.Lāča ''Uz jauno krastu''Kā Tev liekas-ir Latvijas koki un putni,vai koki un putni kuri aug un dzīvo Latvijā(tikai pieņemts apzīmējums un iezīmēta teritorija)?
Publicēts: 25.10.09 16:55
 citēt
Ekoists, es uzskatu, ka darba devēja un darba ņēmēja attiecības jāveido pēc win-win principa. Ja darbinieks pārkrauj ķieģeļus vai papīrus no vienas kaudzes otrā, protams, varam ierobežot to. Bet vispār, diskutēt par Latvijas darba tirgu ir tas pats, kas apspriest mazpilsētas universālveikala dzīvi, tas ir bezjēdzīgi un provinciāli.
Publicēts: 25.10.09 17:21
 citēt
Schnircks:Ekoist: visu cienju tavai paarlieciibai, bet sorry par Tavu valsts funkcioneeshanas izpratni (nevis Latvijas, bet kopumaa)....

valsts kalpo cilvēkiem. tad arī cilvēki kalpo valstij. ja valsts tikai pieprasa, jo "tai ir tiesības pēc likum", tad šo valsti cilvēki uzsprauž uz naglas attiecīgai lietošanai.

ja amatpersonas rīkojas ar valsti un sab-bas sarūpēto mantu tādējādi, ka likumdošanas izmaiņu rezltātā šī manta nonāk viņu īpašumā, tad ķēniņu laikos par to sēdināja uz mieta. tagad saka- "ko nu mēs, ir taču demokrātija"
ja valstī ar liela uzņēmuma gada budžetu amatpersonas nodrošina ikdienas pārvietošanos ar impēriju cienīgām kortežām un lielvalstu cienīgu autoparku, taipat laikā vidējā alga ir paplukušas 3. šķiras jaunattīstības valsts līmenī, tad korupcija un plaisa starp varu un sabbu ir vnk acīmredzama.

tā ir tikai seku konstatācija. funkcionālās izpausmes tā teikt. precīzāk- disfunkcija.
Publicēts: 25.10.09 17:25
 citēt
Petersons, definē lūdzu, kādā veidā valsts ir vainīga pie 3. šķiras algām?
Publicēts: 25.10.09 17:47
 citēt
sabiedriba tikai kaut kā konsekventi ielēv vienus un tos pašus.
Publicēts: 25.10.09 18:01
 citēt
MartinK:Petersons, definē lūdzu, kādā veidā valsts ir vainīga pie 3. šķiras algām?

valsts nav vainīga, valsts funkcija ir stimulēt cilvēkus strādāt, tādējādi radot pievienoto vērtību un uzkrājot kapitālu investīciju (tautsaimniecībā) veidā. nedrošība caur likumdošanu arī 3.šķiras algas liek izmantot pievilcīgākiem mērķiem- atpūtai Ēģiptē, nevis ierakt zemē sūdu veidā, ieliekot ķieģeli ģimenes mājā utt.

ja valsts nespēj motivēt un ar likumdošanas palīdzību veicināt cilvēkus darboties, tā galu galā zaudē ieņēmumus. nevainīga un bankrotējusi. un iet stāvēt uz stūra par gada budžeta salāpīšanu. nasing spešal, tā teikt...
Publicēts: 25.10.09 18:03 labots
 citēt
Es jau teicu - pajautājiet Haidukam, par citiem visu zinās. Dziļi rokoša cūka, vai vienkārši sistēmas patriots, par to nu jau var sākt strīdēties.

tevi bloga sabiedrība piespieda likvidēties, bet bez bloga nevarēji dzīvot, un vienmēr atdzimi, kā fēniks, tikai ar jaunu niku. Citur visur tevi ignorē.

Bloga sabiedrība visnotaļ balso par maniem jaunajiem x kadriem. Es it nemaz nelūdzu tos pat skatīties.
Citur visur ... forši! Tas liecina, ka es spēju sasniegt savus mērķus. :)

Interneta analfabētam būs grūti saprast nianses par proxy.

Atbilde uz pēdējo - nedodu nekādas garantijas. Raksti vēl, es tikai iesildos.
Publicēts: 25.10.09 18:11
 citēt
Runājot par ko interesantāku, sabiedrība (vai apsaimniekotāji SIA), kas negrib/nevar atļauties normāli algot pat sētnieku, man šķiet nabadzīga visās domāšanas un materiālajās kategorijās.
Publicēts: 25.10.09 18:27
 citēt
Petersons, man grūti komentēt šādu domāšanas veidu.. tavs apraksts atgādina tādu nošļukušu ļautiņu grupiņu, kas staigā apkārt un lūdz kādam uzņemties vadību pār viņiem..
Publicēts: 25.10.09 18:31 labots
 citēt
Vanderfons:Runājot par ko interesantāku, sabiedrība (vai apsaimniekotāji SIA), kas negrib/nevar atļauties normāli algot pat sētnieku, man šķiet nabadzīga visās domāšanas un materiālajās kategorijās.

Par to jau arī ir runa, ka sabiedrības materiālais stāvoklis ir spogulis tās domāšanas stāvoklim. Tas pats attiecas uz indivīdu.

Es nevaru vien nobrīnīties par cilvēciņiem, kas gaužas par savu materiālo stāvokli, tajā pašā laikā neko konkrēti nedara, lai dzīvotu labāk. Tā vietā meklē vainīgo valsts izskatā un vāvuļo par "baigi labajiem" Ulmaņlaikiem..
Publicēts: 25.10.09 21:15
 citēt
bet vistraģiskāk ir ar tiem,kuri nespēj kritiski uz to visu paskatīties un naivi tic,ka ir paši labākie no labākajiem un kļūdas nepieļauj.
Publicēts: 25.10.09 22:21
 citēt
Nosauc klasiķus par valsts teoriju...konkrēti,nevis palasi klasiķus,palasi Orvelu..Tu tā skaisti politiski runā...Es lasu,klausos,filtrēju vērtības,analizēju pārliecības,veidoju psiholoģiskos portretus un izdaru secinājumus,protams no savas saprašanas un citiem atslēgvārdiem.
Bet vispār diskusija bija pavisam par ko citu.Neapvainojies,es ne uz vienu neesmu dusmīgs,tikai paužu viedokli,nekā personīga.
Publicēts: 26.10.09 02:27
 citēt
Aristotelim ir labs darbs saucas "Politika". Ar saturu nācies iepazīties.
Publicēts: 26.10.09 08:30
 citēt
Es palasiju grozījumus atkritumu likumā par noteikumiem šķiroto atkritumu laukumos un sapratu,ka likumu rakstītāji ir tālu no realitātes.Laikam arī likumu pieņēmēji neiedziļinās lietas būtībā.Un kopš 20.10.2009 es un citi atkritumu šķirotāji ir kļuvuši par likumpārkāpējiem,nenozīmīgi protams,bet ir.Varbūt Aitinaa kaut ko gribēs teikt,jo algu taču saņēmusi par pavirši izdarītu darbu.Jau 18.gadus Latvijā pieņem un groza likumus,bet pie kārtības neesam nonākuši,tas liekas jocīgi un liecina par nenobriedušām personām,kuras valstiski domāt nemaz nespēj.
Publicēts: 26.10.09 09:06 labots
 citēt
Ekoist- piedod, nestrādāju es atkritumu laucinā. Ja ir kāda konkrēta problēma ar šo likumu lūdzu vērsies VIDM Vides aizsardzības deparatmentā (www.vidm.gov.lv... .

Mani kolēģi no šīs info nesaprata kur tieši ir problēma- nav saprotams šī izteikuma konteksts, jo Atkritumu apsaimniekošanas likuma pēdējie grozījumi nerada pienākumus fiziskām personām kā atkritumu šķirotājiem. Prasības šķiroto atkritumu laukumiem ir noteiktas MK 01.09.2009 noteikumos nr 985 „Noteikumi par atkritumu savākšanas, šķirošanas un bioloģiski noārdāmo atkritumu kompostēšanas vietām” , tāpēc būtu vēlams saņemt informāciju, kura no noteikumu prasībām nav izpildāma vienkāršam atkritumu šķirotājam.

Bez tam 20.10. 2009 nekas nav nedz stājies spēkā, nedz grozīts ( par likumu laikam bija runa). Savu jautājumu vari uzdot arī VIDM mājas lapā vai tieši attiecīgajam ekspertam. Tā ka konkrēto diskusiju vari turpināt ar attiecīgajiem speciālistiem
Publicēts: 26.10.09 09:26
 citēt
MartinK:Petersons, man grūti komentēt šādu domāšanas veidu.. tavs apraksts atgādina tādu nošļukušu ļautiņu grupiņu, kas staigā apkārt un lūdz kādam uzņemties vadību pār viņiem..

kura apraksta daļa runā par nošļukušajiem cilvēkiem?
ja neredzi likumsakarības starp savu domāšanas veidu un šībrīža valsts politikas aprobežotību, tad varētu vnk klusēt, nu, ja grūti kko pateikt- tas vnk liecinās par tavu spēju domāt.
pašdarbnieku un "savas dzīves veidotāju" uz sabiedrības rēķina šajā valstī pietika uz nepilniem 20 gadiem. loģiski. sākums bija barikādēs 1991.gadā. un kā visiem metaboliskajiem procesiem dzīvām formācijām- arī šim būs beigas. varam likt likmes uz beigu termiņu.
Publicēts: 26.10.09 09:30 labots
 citēt
Schnircks:Orvels ariidzan pie klasikjiem.Tad veel Spinoza, Ovens, mazliet kaut kas no Feierbaha.Aristotelis nav zemee metams, pa kripatinjai arii no Kanta:) Kritiskaakai lasiishanai Markss. Nu jaa, Uljanovs ar daudz sarakstiija- visu jau neizlasiit, bet apaarsni der:)

Neisbits- Megatrendi.
Azimova populārzinātniskā vēsture
Publicēts: 26.10.09 09:44 labots
 citēt
aitinaa-noteikumi,kuri nosaka,ka sašķirotos un atsevišķi nodalītos atkritumus nedrīkst uzglabāt savākšanas punktā vai laukumā ilgāk par trīs mēnešiem.Jautājums par to,vai man jākratās vaļā no izejvielām,ja trīs mēnešu laikā nav savākts pietiekoši liels daudzums,lai nodrošinātu transporta izdevumus,vai pārstrādātāja noteikto apjomu.Jau jautāju speciālistam,kurš nogrozīja galvu un nesaprata šo grozījumu nozīmi.Uz papīra jau viss smuki izskatās.
Schnircks-es neteicu,ka viss ir slikti,nemanipulē.Jau pirms vairākiem mēnešiem biju darba grupā par atkritumu saimniecību.Tikai mana pieeja likumiem,kurus grozīs ir ierobežota,toties par tiem,kurus vajadzētu tautsaimniecības attīstībai runājām daudz,bet nezinu vai šībrīža valdība tos spēj izprast,kur nu vēl pieņemt.Es neskrienu ar galvu mūrī vairrākārt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas